- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ρε κοπελιά γιατί γράφεις μαλακiες?Σου παρέθεσα οτι κάθε χρόνο πεθαίνουν εκατομμύρια από καρκίνο κ AIDS...To οτι κάποιοι δόξα τω Θεο επιδέχονται ίαση δε σημαίνει οτι καταπολεμήθηκε το πρόβλημα.Που είμαι απληροφόρητος?
Εσύ λες ΜAΛΑΚΙΕΣ και είμαστε υποχρεωμένοι να τις έχουμε στα πόδια κάθε post σου.Οι χημειοθεραπείες και οι άλλες θεραπείες βρες μου τώρα τι ποσοστά επιτυχίας έχουν...Τοσα quotes με ειρωνεία για να πεις μια ΠIΠΑ!
Bασικα εσυ πεταξες μια αστηριχτη αποψη και τωρα που υποδειχθηκε το λαθος σου προσπαθεις να τα μπαλωσεις και μαλιστα επιθετικα και χυδαια.
Απο την διατυπωση σου αυτο προεκυπτε οτι πιστευες.Δηλ οτι ο καρκινος και το aids ειναι ανιατες νοσοι και οδηγουν μαθηματικα στον θανατο.
Ετσι εγω σου απαντησα οτι πολλες μορφες καρκινου ειναι ιασιμες και οτι οποιος εχει την δυνατοτητα να υποβληθει σε αντιρετροικη αγωγη εχει μεγαλες πιθανοτητες να ζησει μια φυσιολογικη ζωη.(και αφου ενημερωθηκες αποφασισες να τα μπαλωσεις...αλλα δεν τα καταφερνεις).
Το ποσοστο της επιτυχιας των αντικαρκινικων θεραπειων ποικιλει αναλογα με την μορφη καρκινου,αναλογα με το σταδιο εναρξης της θεραπειας την ηλικια του ασθενους και πολλους αλλους παραγοντες.
Πχ στο λεμφωμα Hodking στο σταδιο Ι εχουμε 90% πενταετη επιβιωση ενω για την ιδια ασθενεια στο σταδιο IV εχουμε 60% πενταετη επιβιωση.
Στο παγκρεατικο καρκινο εχουμε ποσοστο θνησιμοτητας εως και 80% στο εξαμηνο.
Με τις αντιρετροικες θεραπειες οι περισσοτεροι HIV θετικοι καταφερνουν να ζησουν μια σχεδον φυσιολογικη ζωη (πριν απο αυτες οι περισσοτεροι πεθαιναν).
Και ναι εισαι υποχρεωμενος να ακουσεις και την δικη μου αποψη (οσο και γελοια αν την θεωρεις) γιατι αυτο το forum δεν σου ανηκει.
Οσο για τους χυδαιοτατους χαρακτηρισμους σου οι οποιοι ειναι χαρακτηριστικοι του επιπεδου σου ας σε αναλαβουν οι moderators.
quote:
Σου εύχομαι Medtech να είσαι πάντα καλά και ειλικρινά χαίρομαι να ακούω ότι κάποιοι άνθρωποι σώζονται από αυτή την αρρώστεια. Έχουμε βιώσει τι θα πει αυτή η ασθένεια στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας μου και καταλαβαίνω απόλυτα τι πέρασες.
Ευχαριστω.Ελπιζω η περιπετεια του συγγενους σας να ειχε αισιο τελος.

The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 17/05/2008 18:19:44
Edited by - medtech on 17/05/2008 18:29:10
Edited by - medtech on 17/05/2008 18:39:58
quote:
Μακάρι να ζούσε ο Παίσιος σήμερα, ώστε να πήγαιναν μερικοί εδώ μέσα απο ενδιαφέρον απλά -στοίχημα ότι θα δοκίμαζαν να του "την πουν"-. Πραγματικά, δεν ξέρω πόσο αλλαγμένοι θα γύριζαν... Σωστά φίλε Βυζαντινέ και Σταύρο77, δεν αξίζει να ασχολούμαστε πλέον.
Γιατι τι θα μας εκανε?
ΥΓ Εχετε ποτε σκεφτει οτι πολλα απο τα οσα υποτιθεται οτι ειπε ο Παισιος δεν εχουν βγει ποτε απο το στόμα του ιδιου αλλα απο την φαντασια καποιων?

The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 17/05/2008 18:52:28
Edited by - medtech on 17/05/2008 19:03:26
πολυ φασαρια για το τιποτα τελικα!!!
ποιο πολυ ευκολο ειναι να "προφητευτει" μια φαγωμαρα μεταξυ σας, παρα ο Ελληνο-τουρκικος πολεμος!!! ΑΙΣΧΟΣ και παλι αισχος...
θα ερθει ο καιρος που τα "μαυρα κορακια" θα εξαφανηστουν... διαφορετικα, ειναι η εποχη για "ΚΥΝΗΓΙ", με πρωτο εμενα...
οποιο κορακι συνεχισει να "κραζει" θα φαει "μολυβι"

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...
Το θέμα έχει γίνει μπάχαλο παρεπιπτόντως και δεν πρέπει να συγχέουμε το αν υπάρχει Θεός ή όχι με της προφητείες της ορθοδοξίας. Εδώ αυτές συζητούνται και όποιος μπαίνει σε αυτό το topic το πιο πιθανό είναι να πιστεύει -αν όχι στις προφητείες- στον Χριστό. Ανοίξτε ένα ανάλογο θέμα και δώστε κατεβατά τις πληροφορίες που δίνετε εδώ. Πως και δεν έχει συμβάλει καμμιά Amalia ακόμα...
"Μη προτρέχετε και μην βιάζεστε να γίνουν τα γραφόμενα. Αφήστε να επαληθευτούν και μη βάζετε ημερομηνίες"
Πιστεύω τώρα πια να βλέπεις ότι πλησιάζουμε πολύ επικίνδυνα.
Δεν θα σου πω ημερομηνίες (αν και έχω δηλώσει ότι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αναμένω θερμό επεισόδιο το καλοκαίρι) αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω ευθέως
Δεν το βλέπεις να έρχεται? Εξακολουθείς να πιστεύεις φίλε ότι είναι 30 ή 40 ή 50 χρόνια μετά?
Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;
Προβλεπεται θερμό όχι μόνο θερμοκρασιακά...
Χαρακτηριστικό είναι σε ένα άρθρο που αναφέρει
"είναι η πιο προκλητική στάση της Τουρκίας την τελευταία δεκαετία"
Για το Γράψα δίκιο έχεις Σταύρο ,φαίνεται πολύ χαρισματικός άνθρωπος.
Ξέρε πότε ακριβώς αλλάζει η Αμερικάνικη Κυβέρνηση;Πιστεύω όπως εχει ξαναειπωθεί οτι , αν γίνει κάτι θα γίνει πριν αλλάξει.Ο Μπους θέλει να αφήσει το στίγμα του.
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080517/19.jpg
Επειδή δεν καταλαβαίνω ,Επιθετική Στρατηγική εναντίον μιας χώρας σημαίνει να παίξουμε "τα μήλα"; xDDD
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
παιδιά συνχωρήστε με που διακινδυνεύω ένα ακόμη σχόλιο από τον macedon, αλλά θα ήθελα να ήξερα κάτι πρίν αποχωρήσει.
macedon,
θα ήθελα να μου απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις
1η. Πιστεύεις σε κάποιο θεό/α/ούς και άν όχι, γνωρίζεις ότι δέν υπάρχει θεός/α/οι?
quote:quote:
quote:
αν και δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το νήμα πρέπει και έχει μετατραπεί σε αντιπαράθεση μεταξύ Χριστιανών και Εθνικών(αν το λέω σωστά|)Οχι δεν το λες σωστα.Εθνικος ειναι ο ειδωλολατρης ο πιστος μιας αλλης θρησκειας.Εγω δεν ειμαι πιστη σε καμια θρησκεια.
Μια χαρά το είπα αγαπητή μου αυτό εννοούσα τους δωδεκαθειστές.Απλά δε μπορούσα να γνωρίζω πως δεν είσαι πιστή σε κάποια θρησκεία.
Αλήθεια γιατί αυτός είναι ειδωλολάτρης(συμήθως είναι συνυφασμένο με κάτι αρνητικό).Απλά έχει και αυτός όπως και εσύ την άποψή του.
Θα το ξαναπώ ,ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα προσωπικά πιστέυω του καθενός.
Ο εχθρός είτε θέλουμε έιτε όχι,είτε πιστέυουμε στον Χριστιανισμό ,το δωδεκάθεο ή σε τίποτα,ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.Αυτός δεν ενδιαφέρεται για όλα όσα συζητάμε ίσα ίσα των ικανοποιεί η διχόνοια.
Εδω μπορείτε να δείτε πως σιγά σιγά κάποιοι καλιεργούν το μίσος ........τουλάχιστον αν έχετε την ευγενή καλοσύνη και ασχολείτε λίγο με αυτο το site υπογράψτε να διαγραφεί....
http://www.facebook.com/group.php?gid=15315720638
Συγνώμη αν σας κούρασα με τα ουτοπικά περι ενότητος.....