ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Perseus58 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
IzauraΜέλος
25/04/2004, 15:14:59
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΑΛΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?

ΜΗΠΩΣ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ "ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ"
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ
ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ????

ΚΟΡΟΙΔΑ Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε !!!!

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.

25/04/2004, 15:57:56
Γιαυτο ζεις εκεί που ζεις και όπως ζεις.
Όσο για τα φράγκα Κάντο μασούρια και χωστα σε καμία σκοτεινή τρυπα.
Δεν θα δυσκολευτεις, ειμαι βέβαιος ότι βάζεις και πολλά-πολλά άλλα.
Αγνοείς κάτι πολύ βασικό,
ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ.

Εισαι νεκρος,μονο που δεν το ξερεις……
μυριζεις σαπίλα.........

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 25/04/2004 16:05:13

25/04/2004, 17:14:24
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χλευάζουν, αφού όλα βαίνουν όπως τα σχεδίασαν.

Το "ΟΧΙ" των Ελληνοκυπρίων ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, άρα όλα ακολουθούν τον δρόμο που είχαν πάρει από την αρχή, τον δρόμο που χάραξαν αυτοί που σχεδίασαν αυτή τη "λύση".

Είναι φαιδρό να υποστηρίζουν οι ξένοι ότι το χθεσινό "ΟΧΙ" ήταν ΟΧΙ στη λύση γενικότερα.
Μου θυμίζει τον Τζωρτζ, που πριν κανα χρόνο έλεγε: "Ή είστε μαζί μου ή είστε με την τρομοκρατία"!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ΠύρραΜέλος
25/04/2004, 17:16:53
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΡΓΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΒΟΘΡΟ. ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥς ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙZAURA ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ εδώ μέσα δε συζητούν μόνο άντρες αλλά υπάρχουν και γυναίκες και παιδιά. Προσβάλλετε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!! Εδώ είμαστε για να συζητήσουμε, και να ανταλλάξουμε γνώμες και όχι για να βριζόμαστε. Αποκαλλούμαστε και ισορροπημένοι άνθρωποι??????? Αν δε μπορούμε να ελεγξουμε τη γλώσσα μας, όχι ισορροπημένοι δεν είμαστε αλλά ούτε άνθρωποι.

Και τι είναι αυτό το πράγμα, μια συζήτηση δε μπορεί να μην εμπεριέχει περί παπάδων και εβραίων??????? Αδυνατούμε να εντάξουμε τις απόψεις μας χωρίς να αναφερθούμε σε αυτά?? Τι σόι καραμέλα είναι αυτή???? Μου θυμίζει κατι σαν.....δε φταίω εγώ κύριε πρόεδρε που σκοτώθηκε από το μαχαίρι μου, εκείνος φταίει που ήρθε και καρφώθηκε με την πλάτη του δέκα φορες πάνω σε αυτό.

Αυτό το τόπικ δημιουργήθηκε για άλλο σκοπό, διαβάστε τον τίτλο του, σίγουρα δε δημιουργήθηκε ούτε για να καταγράψουμε τη χυδαιολογία ούτε για να καταγράψουμε τις σεξουαλικές δραστηριότητες κανενός!!!!!!!

ΝΥΣΑΦΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΤΟς ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ΟΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

HfaistosΜέλος
25/04/2004, 17:43:41
Νομίζω ότι κακώς γίνετε όλη η φασαρία. Δυστυχώς ο ένας προσπαθεί να επιβάλει το δίκιο του.

Δυστυχώς όσο και αν λέμε ότι είμαστε κατά των πολέμων και ότι όλη η γη είναι η πατρίδα μας δεν πρόκειται να επιζήσουμε σε αυτήν την παγκόσμια σκακιέρα. Μην ξεχνάτε ότι αν κάποιοι δικοί μας δεν είχανε θυσιαστεί σήμερα θα είμαστε μωεμεθανακια η ακόμα και μη γεννημένοι.

Ένα παράδειγμα όπως τους ειρηνιστές και πασιφιστές. Ρωτάς έναν και σου λέει ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να κάνει κακό σε άλλον γιατί έτσι είναι η ιδεολογία του. Δηλαδή ούτε μπουνιές ούτε χρησιμοποίηση όπλου. Θέτω όμως το ερώτημα αν Ένας κακοποιός μπει στο σπίτι του κυρίου αυτού και πάει και βιάζει την γυναίκα του ταυτόχρονα έχοντας σκοτώσει τα παιδιά του τη θα κάνει αυτός? Θα κάθετε και θα κοιτάει? Θα απολαμβάνει τον βιασμό της γυναίκας του? Πέστε μου τι?

Πρέπει να ήμαστε λογικοί και πάνω από όλα να έχουμε μπει στο κλίμα της κοινωνίας. Αν φιλαράκο εσύ που βρίζεις τους Κυπρίους και τον στρατό θέλεις πραγματικά να κάνεις αντίσταση θα πρέπει να στρέφεσαι κατά των ΑμερικανοΣιωνιστων και όχι κατά του Έλληνα και του Ελληνισμού. Θα έπρεπε στην πραγματικότητα να πεις Ένα Μπράβο στον Ελληνισμό γιατί είχε τσαμπουκά και κότσια να γυρίσει την πλάτη στους Σκοτεινούς του Κόσμου.
Αν θέλεις και αναρχικά να το δεις. Πήγαμε για μια φορά κατά του κατεστημένου και της Παγκοσμιοποίησης.

ΕΙΡΗΝΗ σε όλους και πάνω από όλα ενότητα. Όχι μίσος και αλληλοσπαραγμός

"ΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ"

ApollwniosΜέλος
25/04/2004, 18:54:37
Το τέλος της Ιστορίας
Φαίνεται ότι ορισμένοι από εμάς ζουν στον κόσμο τους. Βλέπουν τα πράγματα με ένα δικό τους τρόπο, ο οποίος πολλές φορές δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα η πλειοψηφία των ανθρώπων. Και όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την πραγματικότητα σιοκκάρεσαι και διερωτάσαι, πώς όλοι σκέπτονται έτσι; Πώς οι άλλοι, η συντριπτική πλειοψηφία, είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα τόσο διαφορετικά από σένα. Είναι δυνατόν εσύ να βλέπεις κάτι άσπρο και άλλοι μαύρο; Και όμως ναι. Όπως κάθομαι απέναντί μου, σε μια προθήκη υπάρχουν κάμποσα αρχαία αγγεία της εποχής του χαλκού της γεωμετρικής εποχής Φοινικικά, είναι και δύο κόρες του 7ου π.Χ. αιώνα που με κοιτούν. Σκέφτομαι πόσα αρχαία είναι η νήσος Κύπρος και πόσο ακριβή. Σκέφτομαι πώς με τόση ελαφρότητα οι κάτοικοί της και οι αρχηγοί τους στις 24 Απριλίου 2004 αποφάσισαν να τη διαμελίσουν και να κάνουν ένα κομμάτι τούρκικο και ένα ελληνικό. Την Κύπρο με τους παλαιοκύπριους, τους Αχαιούς, τους Φοίνικες, τους Πτολεμαίους, τους Ρωμαίους, τους Λουϊζινιανούς, τους Ενετούς, τους Τούρκους, τους Εγγλέζους, με πόση ελαφρύ καρδία οι απόγονοι τους αποφάσισαν να τη διαμελίσουν, για να μη ζημιώσουν, να μην πληρώνουν, να έχουν ασφάλεια, να περιφρουρήσουν την αμφισβητούμενη ελληνικότητά τους και να μπουν μόνοι τους τροπαιοφόροι στην Ευρώπη. Για μένα, το Δημοψήφισμα είναι επανένωση ή διχοτόμηση και απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κυπριακού λαού είναι η διχοτόμηση. Βερεσιέ ακούω τες σάχλες των αρχηγών μας για τους αδελφούς Τούρκους που θα τους βοηθήσουμε. Τι σάχλα και αυτή; Αντιλαμβάνεστε αγαπητοί αναγνώστες ότι όταν θα αρθεί το εμπάργκο θα ανοίξουν τα αεροδρόμια τους και θα πέσουν ριάλια στην πούγκα τους οι "καημένοι" οι Τουρκοκύπριοι δεν θα έχουν την ανάγκη μας ούτε την προστασία μας ούτε τη συμπόνια μας, θα είναι ικανοί να αναπτυχθούν από μόνοι τους και να συνεχίσει σαν μια άλλη οντότητα εντελώς ξεχωριστή από εμάς παράλληλη αλλά εντελώς διαφορετική την πορεία της στην Ιστορία. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας και επιτέλους καταλάβετε ότι όταν διώχνεις τον άλλο και τον υποτιμάς αυτός δεν σε θέλει και σε μισά αυτή είναι η Ιστορία της σχέσεώς μας με τους Τουρκοκύπριους τα τελευταία50χρόνια.
Πάρτε το απόφαση αδελφοί ότι σήμερα 24/4/2004 αποφασίσετε με συντριπτική πλειοψηφία να διχοτομήσετε για λόγους ποταπούς τη νήσο Κύπρο για λόγους φτηνούς τουλάχιστο για μένα. Να ξέρετε όμως, ότι από σήμερα και πέρα, θα σας καταραστεί η αιώνια νήσος και θα ζήσετε εσείς και οι αρχηγοί σας στο ανάθεμα αυτής και των προγόνων μας, μέχρι δευτέρας γενεάς.
O κύριος Μικελίδης είναι υπεύθυνος για το ποιο πάνω άρθρο στην εφημερίδα Πολίτης.
Είναι ο καλύτερος ψυχίατρος στην Κύπρο και ο καταλληλότερος για να κρίνει τους άρρωστους εθνικιστές.

Με εκφράζει απόλυτα και συμπληρώνει την θεωρία μου για του άρρωστους που ζουν
εκτός πραγματικότητας.

Ντα ντα ντα θα σε κάνω ντα ντα

Όταν πας σε ένα μαγαζί με face control όπου στέκονται έξω δυο γίγαντες που σου λένε συγγνώμη δεν μπορούμε να σε βάλουμε μέσα γιατί φοράς αθλητικά παπούτσια, τότε ο παλικαράς της δεκάρας αν έχει μαζί του καμία γκόμενα θα αναγκαστεί να το παίξει μάγκας και θα φάει το ξύλο της αρκούδας, η μόνη περίπτωση να γλιτώσει είναι να κάνει την κότα.

Η που θα αρχίσει να κοκοριζει ο Παπαδόπουλος η που θα φάμε το ξύλο της αρκούδας.

Τα πράγματα είναι τόσο απλά που ακόμα και εσείς μπορεί κάποια μέρα να καταλάβετε.

Θα συνεχίσω την διάγνωση μου υποδεικνύοντας και μια θεραπεία στους εθνικιστές.

Η αρρώστια αυτή απευθύνεται κύριος σε ηλίθιους που μέσα από την δειλία τους να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα καταφεύγουν σε όλες τους τις σκέψεις σε ένα φούσκωμα της ουσίας του θέματος.

Η αντιληπτική τους ανεπάρκεια βασίζεται και στο γεγονός του ηλίθιου τους χαρακτήρα
που είναι κατά κανόνα δειλός να προσαρμοστεί με τα γεγονότα που περιβάλουν την προσωπική του ζωή.

Όμως το ουσιαστικό πρόβλημα του εθνικισμού είναι η παιδία, εκεί όπου μαθαίνουν στα παιδία οι μεγαλύτεροι ότι γεννήθηκαν με ορκισμένους εχθρούς που είναι ομοίως αθεράπευτοι με αυτούς.

Αυτό η Ευρώπη το έχει θεραπεύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό γιατί ο κόσμος εξελίσσεται και από ότι φαίνεται εμείς θέλουμε να μείνουμε στο παρελθόν γιατί είχαμε κάποτε τα ηνία του πολιτισμού, σας διαβεβαιώνω ότι αν ζούσαν οι προγονοί μας θα γέλαγαν και αυτοί μαζί μας, γιατί αυτοί για να καλλιεργήσουν αυτήν την παλικαριά τους μόχθησαν και πήραν αμέτρητες νίκες.

Η μόνη νίκη που κάνει ο σημερινός Έλληνας είναι όταν καταφέρνει να ξεγελάσει το διπλανό του.

Σε αυτό κέρδισε ξανά ο σύγχρονος Έλληνας, κατάφερε ο Τασούλης το παιδάκι του νηπιαγωγείου να ξεγελάσει τον Φερχοιγκεν και μια ολόκληρη Γερμανία.

Είμαστε τόσο αξιόπιστοι πολιτικά όσο οι ταξιτζήδες μας.

Όμως τώρα ο ταξιτζής πολιτικός δεν βρίσκεται σε ταξί και δεν μπορεί να κόψει την Κύπρο δυο κομμάτια και να βάλει στο κομμάτι του τροχούς και να πάει για ταρίφα στην ομόνοια.

Είναι κολλημένος με το ορκισμένο του εχθρό, σε αυτήν την περίπτωση φανταστείτε σιαμαία που να μισούν το ένα το άλλο, φρίκη!! θα πρέπει μάλλον να πεθάνει το αδύνατο για να μπορεί να συνεχίσει την ζωή του το δυνατό, γιατί πολύ απλά στο συμβιβασμό δεν τα βρήκανε, γιατί το αδύνατο ήταν βολεμένο γιατί το λυπόντουσαν οι μεγάλοι που ήταν για γέλια και για δάκρυα.

Το Κυπριακό τελείωσε η Ψωροκώσταινα ξεφτιλίστηκε για ακόμα μια φορά από τους φαντασμένους, ονειρόπληκτους ασθενείς που νομίζουν ότι επειδή ξέρουν να κρατάνε το
πούλι τους οτι ειναι γαμιάδες.

Μου προκαλείτε γέλιο και θα συνεχίσω να σας σπάω τα νεύρα μέχρι να σας λυπηθώ.

LoucasΜέλος
25/04/2004, 19:20:10
Είναι με λύπη που γραφω αυτό το μύνημα.

Κάποιοι έλεγαν ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα το σεβαστούν και αν είναι να πολεμήσουν για αυτόν τον τόπο θα το κάνουν.
Έρχονται τώρα όμως να κρατούν τον φανατισμό.
Τελικά έχει φανεί ποιοί ήτανε οι φανατισμένοι.Και δυστηχώς τέτοια άτομα τα λέγανε και εδώ μέσα αυτά/

Κλείνουν τα μάτια στην απόφαση του 76% του κυπριακού λαού που έιπε όχι πλέον στην υποδούλωση.Που κράτησαν ψηλά το μέτωπο του ελληνισμού.
Που είπαν όχι στις πιέσεις.

Ψες οι πολιτικοί που υποστήριζαν το ναι έπνεαν τα μενεα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.Χωρίς σεβασμό στην απόφαση του λαού.

Ακόμα και το 80% των προσφύγων είπανε όχι.
Η νεολαία κατα 90% είπε όχι.

Ψες οι πολιτικοί του ναι λέγανε εμμέσως πλην σαφώς ότι όσοι ψήφισαν ναι είναι ηλίθιοι και παραπληροφορημένοι και είπανε και διάφορα άλλα υποκοριστηκά που υπονοούσαν πολλά.Κατηγορούσαν τους πάντες και τα πάντα δείχνοντας μια πλήρη ασέβεια προς την απόφαση του λαού.
Η κόρη του πρώην προέδρου γλεύκου κληρίδη είπε ότι η σημερινή μέρα με αυτήν την απόφαση του λαού είναι η ποιό μαύρη μέρα της κύπρου μαζί με την εισβολή του 74.

Αυτοί οι κύριοι μας φέρνουν πίσω στα γεγονότα του 74.Αυτοί οι ίδιοι που δημιούργησαν τα γεγονότα του 74 έρχονται σήμερα να κάνουν τα ίδια πράγματα.Και δεν μιλαω για τους πολίτες αλλά για τους πολιτικούς.

Και τα λένε όλα αυτά όταν αγνοούν ότι τα στατιστηκά έδειξαν ότι το 70-80% του λαού ψήφισε χωρίς να υπολογίσει τα κόμματα.

Θα παρακαλέσω όλους σας να κρατήσουμε ένα επίπεδο σε αυτόν τον χώρο.
Πολλοί δίκαια ξεσπάσατε.Δεν σας αδικώ γιατί οι προκλήσεις απο κάποιους είναι πολύ έντονες.Μην πέφτεται στο επίπεδο τους.
Πρέπει να καταλάβεται ότι κάποια άτομα είναι βαλτοί να δημιουργούν προβλήματα.Ότι εδω μέσα δεν είναι γιατί τους ενδιαφέρει κάτι αλλά γιατί κάποιοι τους έβαλαν για να δημιουργούν προβληματα και να προωθούν διχασμο.Μην πέφτεται στην παγίδα τους.Παραμε'ινεται ψύχραιμοι απλώς αγνωόντας τους.

Ο λαός της Κύπρου αποφάσισε για το μέλλον του.
Έδωσε την απάντηση του σε όλους όσους νόμιζαν ότι μπορούν να μας εξουσιάσουν τόσο εύκολα.

Ο φερχόικεν τις προάλλες έλεγε ότι αυτή είναι η τελέυταία φορά που η κύπρος μπορει να λύσει το πρόβλημα της και δεν θα έχει άλλη ευκαιρία.
Στην ψεσινή του δήλωση όμως είπε ότι θα δωθούν και άλλες ευκαιρίες όχι σύντομα όμως.

Είδη οι απειλές άρχισαν να καταρέουν μια μια.
Κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα έχουμε και αρνητικά αποτελέσματα.
Αυτό το ήξερε ο κόσμος όταν έπαιρνε το στυλό στο χέρι και ψήφιζε.

Εαν όμως δεν σέβονται την απόφαση του λαού γιατί μας έδωσαν δυο απαντήσεις να ψηφίσουμε την μια?
Γιατί μας ρώτησαν και δεν τα κανόνισαν μόνοι τους?
Μήπως γιατί πίστευαν ότι είμασταν τόσο ηλίθιοι και θα ψηφίζαμε απο μόνοι μας ναι?
Έλα όμως που προς απογοήτευση κάποιον δεν είμαστε.

ΌΛος ο ελληνισμός πρέπει να μείνουμε ενωμένοι αγνωόντας κάποιους και κάποια υποκείμενα που προσπαθούν να μας διχάσουν.Να αγνοήσουμε κάποιους που δεν σέβονται την απόφαση του 76% του λαού.Άτομα που επειδή δεν βγήκε αυτό που αυτοί ήθελαν και στήριζαν όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι.

Είμαστε όλοι ελεύθερα σκεπτόμενοι ανθρώποι και δεν μπορεί κανείς να μας επιβάλει τη θα κάνουμε.
Και αν χρειαστεί να παρουμε τα όπλα θα τα πέρουμε.Οι έλληνες έστω και αν πάντα μειονεκτούσαν σε όλους τους πολέμους έδειξαν ότι δεν φοβούνται τίποτα και πάντα βγαίνουν νικητές.Και πάντα αναγενναται μέσα απο τις στάχτες τους προς απογοήτευση πολλών.Σαν τον φοίνικα που δεν παιθένει ποτέ αλλά αντίθετα αναγεννάται μέσα απο τις στάχτες του και είναι ακόμα ποιό δυνατός.

Αγνοήστε όλους αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και να πάρουν ενέργεια απο εμάς κάνοντας μας να χάσουμε την ψυχραιμία μας.

Ψυχραιμία.
΄

Ευχαριστώ όλους τους ελλαδίτες που δεν ξεχνάνε ότι είμαστε και εμείς έλληνες εδώ στην κύπρο και μας στηρίζουν.
Και οι ελλαδίτες πολίτες στην Ελλάδα εν αντιθέση με πολλούς απο τους πολιτικούς τους δεν ξεχνάνε ποτέ την κύπρο.Και αυτό το δείχνουν ι δημοσκοπήσεις που γίνονταν για το σχέδιο αναν.

Επειδή έχω γράψει ήδη πολλά θα επανέλθω σε άλλη φάση.

Ερρωσσω

LoucasΜέλος
25/04/2004, 19:38:07
Το προηγούμενο μου ποστ το έκανα πριν απαντήσει ο αππολλωνειος και έτσι δεν είδα την απάντηση του.Εστειλε την απάντηση του ενώ εγώ έγραφα την δική μου.

Αλλά αυτό που έχει γράψει δικαιώνει όλα όσα έχω πεί.

Είπε:
Μου προκαλείτε γέλιο και θα συνεχίσω να σας σπάω τα νεύρα μέχρι να σας λυπηθώ..

ΣΑς παρακαλώ μην παρασίρεστε απο τα παιχνίδια τους.

Ερρωσσω

IzauraΜέλος
25/04/2004, 21:58:17

Nα τι βρήκα σε μια Κυπριακή εφημερίδα...
Και λέω Κυπριακή γιατί οι Κύπριοι δεν συμπεριφέρονται πλέον σαν Έλληνες, αλλά σαν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ
Όσο αφορά αυτούς που με έκριναν ...

ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ
-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΒΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ?
-ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

ΚΥΠΡΙΟΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.

ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΙΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩ: ΧΟΙΡΕ ΕΛΑ ΕΔΩ
ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΥ ΛΕΩ : ΗΛΙΘΙΕ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕIΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ...
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΗ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ...ΤΩΡΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

Η εφημερίδα ''Ρεπούμπλικα'' με τίτλο ''Κύπρος, το τείχος παραμένει, νίκησε το ''όχι'' στην επανένωση'', γράφει:
- Η Κύπρος παραμένει διαιρεμένη και διαιρεμένη θα μπει στην Ευρώπη. Η προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών υπήρξε μάταιη: Ελληνες και Τούρκοι δεν θα βρεθούν μαζί και από 1ης Μαΐου η ΕΕ θα έχει έναν ακόμη ''μπελά''.
- Η αρνητική απάντηση των Ελλήνων πετά στον κάλαθο των αχρήστων το Σχέδιο Αναν και καταδικάζει την τουρκική εθνότητα να μείνει έξω από την Ενωση περιχαρακωμένη στην απομόνωσή της εδώ και 30 χρόνια, ενώ όπως είχε σχεδιαστεί από καιρό μόνο το ελληνικό τμήμα του νησιού θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
- Η ατμόσφαιρα είναι βαριά στη Λευκωσία , παρά την ουσιαστική νίκη των Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι επέλεξαν να αφήσουν άθικτο το τείχος που τους χωρίζει από το άλλο κομμάτι του νησιού. Οι δρόμοι της πρωτεύουσας, άλλοτε πολυσύχναστοι τα Σαββατόβραδα με κόσμο να διασκεδάζει ήταν σχεδόν έρημοι χθες το βράδυ, σημάδι κακού οιωνού για την πλημμυρίδα των κατηγοριών που αναμένονται εναντίον της ελληνικής πλευράς.
- Οχι μόνο τα Ηνωμένα Εθνη, αλλά και η ΕΕ και οι ΗΠΑ είχαν έντονα προσπαθήσει να πείσουν την ελληνοκυπριακή πλευρά για το ''ναι'' υποσχόμενοι πακτωλό χρημάτων για την ανοικοδόμηση ενός κοινού κράτους. Ματαίως. Απογοητευμένη η Ουάσιγκτον εγκωμιάζει τώρα τους Τουρκοκυπρίους. Το γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναγγέλλει ότι ''κατεβάζει τα ρολά'' και ο Ανάν που θεωρεί ότι εξευτελίστηκε δηλώνει: ''Μια μοναδική και ιστορική ευκαιρία χάθηκε''.
- Διαφορετική είναι η στάση και η συμπεριφορά στο Βορρά. Οι άνθρωποι εκεί εξεδήλωσαν με κάθε τρόπο τη χαρά τους, είχαν γιορτή. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας από την Αγκυρα ζήτησε την ''άμεση άρση των κυρώσεων'' και υπογράμμισε με νόημα:''Δεν θα αποσύρουμε τους στρατιώτες μας. Ολος ο κόσμος είδε ποιος είναι αυτός που δεν θέλει τη λύση. Η διαίρεση είναι τώρα διηνεκής''. Ικανοποιημένος και ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν για το αποτέλεσμα του Βορρά που αναπτερώνει τις ελπίδες της Αγκυρας στο αίτημα της για ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Ενώ ο ηττημένος του τουρκοκυπριακού τμήματος ο νυν πρόεδρος Ντενκτάς που τάχθηκε υπέρ του ''όχι'' αρνήθηκε να παραιτηθεί, δηλώνοντας πως η ''διεθνής κοινότητα οφείλει να εγκαταλείψει την τακτική της να πιέζει Ελληνοκυπρίους και Τουρκοκυπρίους να συμβιώσουν''.
- Υστερα είναι και η άκαμπτη αποφασιστικότητα των Ελληνοκυπρίων να μην δεχθούν το Σχέδιο Αναν. Η βιαιότητα των τόνων εναντίον των Τούρκων και Τουρκοκυπρίων εξέπληξε πολλούς παρατηρητές, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα φαινόμενο που επώαζε και παρέμενε κρυφό εν αναμονή και της τυπικής ημερομηνίας ένταξης την 1η Μαΐου που όλοι την ήθελαν με διακαή πόθο. Στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες υπήρξε σκληρή μάχη ενάντια στην επανένωση και πολλά χαρακτηριστικά δείγματα που όλοι τα διαπίστωσαν.

Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν,πεθαίνουν και γεννιούνται άλλοι καλύτεροι.

25/04/2004, 22:20:47
ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙT

http://www.plato.elea.gr/%7Enbook/neweds/001679/108031.html

Βρωμαει παλι η μου φαινεται???

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

Edited by - τυχερουλης on 25/04/2004 22:22:48

GlorfindelΜέλος
04/05/2003, 23:59:41
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΙΩΝ...ΕΔΩ ΛΕΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ...ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ..ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΟΥΛΗ Η ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ;
ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΦΗΜΕΡΑ...ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

GlorfindelΜέλος
05/05/2003, 22:32:40
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟ;...
ΘΥΣΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ....
ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΙΣΕ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ...ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ;..
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ(ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ)...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ/ΘΗΛΥΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΑΣ;...
ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ/Η ΠΟΥ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Darkangel_78Μέλος
05/05/2003, 23:02:45
Καλησπέρα φίλε Glorfindel!
Πόσο όμορφο το θέμα που άνοιξες και πόσο ...επώδυνο καμιά φορά!
Για αρχή άφησέ με να γράψω το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό και αυτό δεν είναι άλλο από στίχοι...
<<...and sorry seems to be the hardest word...>>

Τόσο να το ακούς όσο και να το λες...
Σου υπόσχομαι να καταθέσω μια πιο συγκροτημένη άποψη αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο να τη διατυπώσω σωστά.
Ας περιμένουμε κι άλλα παιδιά.Είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

05/05/2003, 23:39:12
"Συγνωμη, ψυχη μου"

aummmmmmm

05/05/2003, 23:41:00
Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ...

"ΑΝΤΙΟ".-

aummmmmmm

ΓιώργοςΜέλος
06/05/2003, 00:24:14
quote:
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΟΥΛΗ Η ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ;

Because you can.

Γιώργος

cassiopeiaΜέλος
06/05/2003, 01:33:41
quote:

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ...ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ..ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Aχ . . αυτός ο έρωτας!!

Όσα και να σου έχει αφιερώσει κάποιος, όταν δεν μπορείς να τα καταλάβεις, να τα μεταφράσεις στις δικές σου λέξεις, να τα ακούσεις με την ίδια φωνή που στα λένε.. να τα νιώσεις με το ίδιο πάθος ..τότε ΔΕΝ υπάρχει χημεία!

Είναι μάταιο .. αλλά όταν αγαπάς τα μάτια σου κλείνουν!

Και ανοίγουν τα μάτια της καρδιάς ..της ψυχής ..τα μάτια που δεν κάνουν διακρίσεις, τα μάτια που σε βλέπουν και βλέπουν τον Παράδεισο ..

ΠΟΣΟ απέχει όμως ο Παράδεισος από την Κόλαση?

Τρία γράμματα .. - όχι -

Είναι δίκαιο ..? Τίποτα δεν είναι πιο δίκαιο από αυτό που νιώθουμε ..
Σαν να σου προσφέρουν όλο το χρυσάφι του κόσμου για μια κούφια αγάπη!

Λυπάμαι.. δεν μπορώ. - και κάνω πίσω ..

Θέλω μαγεία . . θέλω χημεία, Θέλω να πάιξω με την φύση ..

Cas.Sio.Peia

06/05/2003, 07:39:40
quote:
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ..

Αχ, φίλε μου...!Θέμα κι αυτό που άνοιξες!
Οταν θες κάτι πολύ - λένε - όλο το σύμπαν συνομωτεί μαζί σου για να το καταφέρεις!
Ο έρωτας, κάτι που το θελήσαμε όλοι μας μόνο πολύ, και μόνο για πάντα. Και ξέρεις, ο Κοέλο έχει πολύ δίκιο, κάποια στιγμή τα καταφέρνεις. Και αυτό που θέλησες μοιάζει σα να περνά στην αιωνιότητα. Που μόλις την αγγίζεις συνειδητοποιείς ξαφνικά ότι έχει χάσει όλη του την αξία. Τον φόβο ότι είναι εφήμερος, τον φόβο ότι αύριο δεν θα είναι.

αυτή...που τα κατάφερε!

elpidaΜέλος
06/05/2003, 12:00:49
Μια καλημέρα σε όλους σας

Είναι δύσκολο να πεις όχι σε αυτόν που γνωρίζεις ότι στηρίζει πολλά σε εσένα γιατί δεν θέλεις να τον πληγώσεις ή ακόμα γιατί μπορεί να λυπάσαι. Από την άλλη όμως αν το αισθάνεσαι έτσι πρέπει να γίνει μιας και το να υποκρίνεσαι και να κοροϊδεύεις νομίζω είναι χειρότερο. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται πάντα δύο.

Στον έρωτα δεν ζεις για την εικόνα. Ζεις για σένα. Δίνεις παίρνεις ΖΕΙΣ. Η ψυχή και το κορμί σου ταυτίζονται γίνεσαι ένα με τον άλλον νιώθεις γεμάτος και είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορεί κανείς να βιώσει και αυτό είναι που σε κάνει να θες αυτό να κρατήσει μια αιωνιότητα.

quote:
Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ... "ΑΝΤΙΟ".-

Καλή μου ΑΤΜΑ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου

FotiniΜέλος
06/05/2003, 12:54:42
Eιναι οντως δυσκολο να πεις σε καποιον οχι οταν ξερεις οτι στηριζει πολλα σε σενα, ομως, οπως προειπαν καποια παιδια οταν εσυ τα εχεις αφιερωσει αλλου, η καρδια και η ψυχη σου ειναι αλλου, τοτε δε μπορεις παρα να πεις οχι..οταν δε νιωθεις τη μαγεια, οταν δε νιωθεις αυτα που σου λεει ο αλλος...τοτε πες αντιο...ειναι οτι πιο τιμιο
Δε συνηθιζω να κρινω απο την εμφανιση (οχι οτι δε παιζει ρολο) αλλα το περιτυλιγμα καποτε παλιωνει..και τι μενει...η ψυχη μας, η καρδια μας, το μυαλο μας..οχι δε ζουμε για παντα και πρεπει καποια στιγμη μερικοι ανθρωποι να το καταλαβουν αυτο και να κοιταξουν μεσα τους και οχι μονο το..περιτυλιγμα..
Το για παντα θα ηθελα να το ζησω μεσα απο τον ερωτα και την αγαπη, να μπορει να κρατησει κατι οπως ηταν και ειναι στην αρχη...ξερω ειναι λιγακι μη πραγματικο αυτο που λεω αλλα θα ηθελα να το προσπαθησω και να το ζησω...
Ενα ποιηματακι που βρηκα θα το αφησω εδω αν και αγγλικο...συγχωρηστε με :)

I never knew it could be like this
but I always hoped it would be
from the first day I 'saw' you
I knew you'd complete me.

Your presence makes me smile
every time is fun with you
I've never felt this way before
I see everything in you.

No matter how much time goes by
it feels like every day's the start
I still get butterflies in my stomach
I feel pounding in my heart.

God, the feeling you give me
I hope it never goes away
I'll never let you go
I need you near me every day.

Every night I lay in bed
and replay the first time we kissed
the most perfect lips had touched me
it was everything I wished.

you're just too good to be true
I hope all I'm feeling
is the way you feel too.

The sweetest things I've ever known
are the things you say to me
when I think about forever
you and I is what I see.

Για τον Ερωτα που μας κανει να ζουμε και να νιωθουμε την υπαρξη μας, τον Ερωτα που ναι μερικες φορες μας ποναει,της συγνωμης και του αντιο.