- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Καθετούλη κοίτα:http://www.youtube.com/watch?v=xLGzreJguBI
Και φυσικά το DC, είναι πλήρως ελεγχόμενο και εξαρτώμενο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
τωρα το ειδα ευχαριστω .
δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι σε ντοκιματερ
68 και σήμερα!Ξέρω,πολλοι απο σας χαίρεστε που περνάνε οι μέρες και τίποτα δεν γίνεται,αλλα με την όρεξη θα μείνετε!'Η Νοέμβριο ή Δεκέμβριο θα εμφανιστεί,σε έναν απο αυτούς τους 2 μήνες!
φρόντισε το αλεξίπτωτό σου μεγάλε, γιατι η προσγείωση θα είναι ανώμαλη.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Αν είχαμε και κανόνια, θα είμασταν υπερδύναμη!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Βλήματα έχουμε πολλά.Αν είχαμε και κανόνια, θα είμασταν υπερδύναμη!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Kαλα,κοροιδευε έσυ τώρα,να δω τι θα κάνεις οταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος.....
quote:
Kαλα,κοροιδευε έσυ τώρα,να δω τι θα κάνεις οταν εμφανιστεί ο Αντίχριστος.....
Θα τον στείλω στον...διάολο!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Δεν χρειάζεται προς το παρον αλεξίπτωτο...Αμα μπει ο Δεκέμβρης,και πλησιάζουμε προς τα τέλη Δεκέμβρη και τίποτα δεν έχει γίνει,θα αρχίσω και εγω να αμφιβάλλω...Ακόμα είναι νωρίς....
Δε θα "αρχίσεις" να αμφιβάλλεις. Θα πάρεις μια τετελεσμένη απόφαση. Αν δεν κάνω λάθος είχες πει οτι θα φύγεις κιόλας.
quote:Επομένως η πόλη του Λονδίνου υπάρχει δηλαδή.. Μάλιστα μια τέτοια πόλη υπάρχει και στην Ουάσιγκτον νομίζω..
Τα βιβλία τα έχω διαβάσει και τα τρία.
Το τελευταίο του Knuth στερείται σάλτσας.Αν πρέπει να αναζητήσετε κάποιο ,είναι αυτό λοιπόν.Δεν έχω πολύ χρόνο.. αν βρω στην πορεία θα ρίξω και μια πεταχτή μετάφραση των παραπάνω.
Μέχρι τότε ζητώ συγνώμη, για τα βαρβαρικά που περιέχονται στην ανάρτησή μου.
Όφειλα μια γρήγορη απάντηση στον πολύ αγαπητό μου Πυθαγόρα.
Όχι τίποτα ,μη νομίζει ότι το 'χασα και βλέπω λόρδους και δημάρχους στον ύπνο μου.
quote:quote:
Δεν χρειάζεται προς το παρον αλεξίπτωτο...Αμα μπει ο Δεκέμβρης,και πλησιάζουμε προς τα τέλη Δεκέμβρη και τίποτα δεν έχει γίνει,θα αρχίσω και εγω να αμφιβάλλω...Ακόμα είναι νωρίς....
Δε θα "αρχίσεις" να αμφιβάλλεις. Θα πάρεις μια τετελεσμένη απόφαση. Αν δεν κάνω λάθος είχες πει οτι θα φύγεις κιόλας.
Eίπαμε,απο 1/1 και σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο Αντίχριστος,αποχωρώ απο όλα τα φόρουμς που γράφω μέχρι σήμερα...Ναι,γιατί μετά δεν θα υπάρχει λόγος να συνεχίσω να γράφω,αφου αποκλειστικά αυτο το θέμα με ενδιαφέρει,τι να κάτσω να γράφω μετά;Αλλα εμένα με φοβίζει περισσότερο η ψυχολογική μου κατάσταση που θα διαμορφωθεί απο 1/1.....