ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΠΡΟΣ ΤHOTH,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

serpentpan31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/02/2003, 08:14:27
Καλημέρα σε όλους...

Φίλε 'Ηλιε, διαβάζοντας ΚΑΙ τα 3 τελευταία μηνύματα καθώς ΚΑΙ τα 3 προηγούμενα, ΕΞΙ συνολικά κατανόησα ότι ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να συζητούμε, όχι γιατί: "με πήρες παραμάζομα, με κάνεις να τρέχω και να μην φτάνω και ίσως να με πετάξεις έξω απο το ρίνγκ" όπως τόσο πολύ χαρακτηριστικά ανέφερες ότι έκανε ο Σερπεντπάν!!! (Απορώ τι διάβασες και κατέλξηες σε αυτό το συμπέρασμα!!!)
Απλά όταν έχω απέναντί μου ένα ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟ δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία ΟΥΤΕ για εκείνον μα ΟΥΤΕ και για μένα να συζητάμε για το ΦΩΣ...
Γιατί;;; Μα αφού ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, τι να πούμε....
Ασπρό θα λέω εγώ, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, μπλέ καραβάκια του Αιγαίου... θα μου απαντά εκέινος, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΚΑΝΕΣ...

Μπράβο και συγχαρητήρια για το ποιόν σου, εξαιρετικά ΔΥΣΕΥΡΕΤΩ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ!!!

Α!! και επειδή ανέφερες την ΣΥΝΗΘΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΑΣ, να λαμβάνετε ΠΟΛΛΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ και να κάνετε ΜΠΑΧΑΛΟ τους χώρους συζήτησης, κάτι σαν "κατ'εικόνα" του μυαλού που κουβαλάτε ένα πράγμα, τουλάχιστον όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, στη δική μας παρεούλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
Και ξέρεις γιατί φίλε μου, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΛΟΣ που έχει ανάγκη να δείξει και να κάνει αισθητή τη παρουσία του, ακριβώς ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, που για τα χάλια σας, σας φταίνε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, πλήν εσάς των ίδιων...

Τέλος πάντων, μείνε στην ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ και άσε μας (τουλάχιστον εμένα) να γράφουμε ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ... Να είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, τόσο όσο ότι υπάρχει ΗΛΙΟΣ, ότι θα ξέρουμε ΠΑΝΤΑ περισότερα απο εσένα που θα κοιτάς ΑΠΛΑ τα οπισθόφυλλα...

Κέλσος ο Κρυπτοεβραίος

ananasssΜέλος
22/02/2003, 12:22:26
Τι να πει κανείς;
Και όλοι εμείς οι "απ' έξω", κρυπτοεβραίοι είμαστε, κρυπτοχριστιανοί μήπως; Εθνικοί; Γιαχωβάδες; Τι στο καλό; Έχουμε και μεις 2-3 ψευδώνυμα μήπως και το παίζουμε "κάποιοι"; Άλλη δουλειά δεν έχουμε!
Το σίγουρο πάντως είναι πως α-νόητοι δεν είμαστε που συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο forum και βρίσκουμε ότι έχουμε βοηθηθεί -ο καθένας μέσα από τη διαφορετικότητά του- κατά κάποιον τρόπο, από τις διάφορες απόψεις που εκφράζονται...
Μας έχει πάρει όλους η μπάλα πια...
Βρε ουστ πια! Αρνητική σκέψη και απαισιοδοξία, καχυποψία και επιθετικότητα, πίσω στην κούφια γη σας (και δεν ενοοώ αυτήν στα ενδότερα)!

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

HeliosΜέλος
24/02/2003, 21:54:50
Γεια σου Thoth.
Απο αυτα που εγραψες συμφωνω με τα περισσοτερα.Φυσικα και οι προαναφερομενοι Αγιοι και Μυστες,αντανακλουσαν το Ουρανιο Φως,αναλογα με τον τυπο και την φυση της αποστολης τους,και σαν τετοιοι,για εμας τους μικρους,οπως λες,ειναι ανοητο να μιλαμε για πρωτους και δευτερους,οταν μας ενδιαφερει η αληθεια.
Ελα ομως,που καποια συμφεροντα,'ανεβασαν'μερικους και 'μειωσαν'μερικους,αλλαζοντας την εκφραση της Αληθειας στη Γη.
Γιατι ο ΤΥΑΝΕΑΣ ειναι κατωτερος του ΧΡΙΣΤΟΥ?Σε παραπεμπω στους πατερες .
Γιατι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ,ειναι κατωτεροι,οπως και ο ΜΙΘΡΑΣ η ο ΚΡΙΣΝΑ?
Παλι σε παραπεμπω στους πατερες.
Κι αν μου απαντησεις,οτι δεν πιστευω σε πατερες,θα σου πω οτι η υποκειμενικη σου η η δικη μου αποψη,δεν επηρρεαζει την καθημερινοτητα,αλλα η σκεψη των πατερων,οι εκκλησιαστικες δομες σε συμπλευση με τις εκαστοτε εξουσιες.Αυτη ειναι η καθημερινη πραγματικοτητα.Και οι εκκλησιες δεν ειναι καθολου νεκρες οπως νομιζεις.Ισως εχασαν τις εσωτερικες αληθειες και νομους,αφου ξεκαθαρησαν τους Γνωστικους,και αγκαλιασαν την Ρωμαικη,Βυζαντινη,Τουρκικη κλπ,εξουσιες.ΟΚ?
Και η εκκλησια τουλαχιστον εδω που ζουμε,επηρρεαζει με πολλους τροπους την καθημερινοτητα μας,πως?
Πως βγηκε ο Κουβελας,ο Παναγιωτοπουλος,ο Παπαθεμελης βουλευτες?
Πως εγινε νυχτα η Παναγιωταρεα,καθηγητρια στο ΑΠΘ?
Πως στηνονται εκπομπες στην ΤV,για γελοιοποιση εθνικων,πιστευω τα εχεις δει καπου,οπου πεφτουν εκατομμυρια στσ καναλια?
Και οι διορισμοι στο Δημοσιο,οι δουλειες που αλληλοβοηθιουνται κρυφα και φανερα,τα διδακτορικα στο Πανεπιστημιο,οι στημενες εκλογες στα Πανεπιστημια στις βαθμιδες,οι φοιτητες που περνανε ανετα τα μαθηματα,και τα μεταπτυχιακα?
Να με συμπαθας,αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τα πραγματα οπως τα λες.
Και η σχεση Αρχιεπισκοπου και ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?Ηδη απο τον Βολο?
Να κλεισουμε τα ματια?Να 'παραγουμε μονον θετικη ενεργεια'οπως λεν οι νυχτωμενοι και υπνωτισμενοι?Δεν θα παρω.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΤΟ ΨΕΜΜΑ(και τα αδερφακια και ξαδερφακια του οπως,ημιμαθεια,αγνοια,τυφλοτητα,εθελοτυφλια,κλπ)ΕΙΝΑΙ THE NEGATIVE QUALITY OF ENERGY.ΟΚ?
Και ποιος σου ειπε οτι μου αρεσουν οι διαμαχες?
Εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω...
Απλα δεν παω,το ψεμμα,την επιδειξη,το στυλακι,τους δηθεν κι ετσι εμεις,τα ψωνια στον εσωτερισμο που νομιζουν οτι επειδη παιζουν κατι κασσετες συνεχεια,γιναν μυστες,και τελος τα παρασκηνια.
Αυτα τα λιγα.Και διαβασε και λιγο pan,στο site σου ειναι γραμμενα,εχει και διαμαντια εκει.Εξ αλλου ,δεν εφτιαξες ιστοσελιδα για τον Κελσο αλλα για τον serpentpan,και μαλιστα 5.Αρα καπου εχω δικιο,απλως δεν σου βγηκε οπως ηθελες...αnyway.
Οι θεοι επισης να ειναι και μαζι σου.

Edited by - Helios on 24/02/2003 21:57:15

HeliosΜέλος
24/02/2003, 22:16:32
Και τωρα τα φυκια και οι μεταξωτες κορδελλες.
Γεια σου φτασμενε Μυσταρε Κελσο,κοιτα μην πεσεις απο το καλαμι που καβαλησες,και χτυπησεις.
Αλλος σε πηρε παραμαζωμα,κι εβαλλες την ουρα στα σκελια κλαψουριζοντας,και ζητησες βοηθεια απο την 'παρειτσα'να καθαρησει,μιας και δεν ειχες τα κοτσια να το κανεις μονος σου.
Η τακτικη 'την πεφτουμε ολοι μαζι'σε αυτον που ειναι μονος,δειχνει ποιος ειναι δυνατος και αδυνατος,ποιος ειναι μαζα και οχλος,και ποιος μπορει να σταθει στα ποδια του με οπλο την αξιοπρεπεια και την γνωση.Το εργο το εχω δει πολλες φορες.
Για τις πονηριες που υποψιαζομαι οτι συμβαινουν στα παρασκηνια του site,αν θες να μαθεις πολυξερε και πανεξυπνε,την εμπνευση την πηρα απο καποιο φιλο,που σε καποια συζητηση ρωτησε,αν ο Κελσος και ο Φωτιος,ειναι το ιδιο προσωπο.Αυτα γιατι παριστανεις τον πολυξερο.
Διαβασε και λιγο serpentpan,μπας και ανοιξει λιγο το μυαλο σου,αν και ειμαι σιγουρος οτι στα κρυφα τον διαβαζεις,οπως ειμαι σιγουρος οτι χρησιμοποιησες την λιστα των βιβλιων που εφτιαξε,για το μαγαζακι που εστησες,να βγαλεις κανα φραγκο.
Οι υπολοιποι γραφουν δινοντας λεφτα.
Ετσι εισαι ο μονος που τα κονομας απο το site,πλην των ιδιοκτητων,εκτος αν εχασα επεισοδια.
Για το αν αξιζει να συζηταμε,εγω δεν ειμαι serpentpan,με εξηγησεις και ευγενειες και βιβλιογραφικες αναφορες,σε κατι τυπους σαν και σενα ,που ΔΕΝ το αξιζουν,αλλα θα σου ριξω στ' αυτια οπου και οποτε χρειαστει.
Η επαρση σου δειχνει μονον την τυφλοτητα και την ταυτιση σου,αφου νομιζεις οτι γραφεις και βιβλια.Οπως και την μηχανικοτητα και ημιμαθεια σου.
θα τα πουμε συντομα στους χωρους συζητησης.
Υ.Γ.Ακομα και οι κρυπτοεβραιοι,μαθαν λιγη ορθογραφια,αγορι μου,ανοιξε και κανενα λεξικο,η διαβασε κανενα βιβλιο,μην εχεις μονο τον νου σου σου στα φραγκα.

Edited by - Helios on 24/02/2003 22:42:12

HeliosΜέλος
24/02/2003, 22:36:00
Να πω και δυο λογια στους αναναδες.
Για αρχη,δεν σε ξερω ,δεν με ξερεις,και τα ουστ,στα επιστρεφω,που δειχνουν και το ποσο βοηθηθηκες απο το site,οπως και το τι παιδια βγαζει.Συγχαρητηρια Thoth!
Nα σε συγχαρω επισης διπλα Thoth,με την ευκαιρια,για εκεινο το αξιο χριστιανικο τεκνο του Φωτιου και του site,τον ΕΟΝ,που το σωτηριο ετος 2003,αποκαλεσε σε δημοσια συζητηση,αποψεις συνομιλητη του 'χαβουζα'και 'βοθρο',και η 'εσωτερικη ευαισθησια'των φτασμενων εσωτεριστων,μικρων και μεγαλων,δεχτηκε αδιαμαρτυρητα.Και οι οποιοι αναναδες λενε οuστ!
Ποια θεση ποιοτητας ειπαμε οτι κατεχει το site,στο παγκοσμιο hit-parade?
Για αρνητικες ενεργειες,εχω γραψει παραπανω,αν θες διαβαστα.
Και μιας κι εγραψες 251 μηνυματα,δεν μου φαινεσαι ναχεις και πολλες δουλειες.
Τελος παντων,αυτα για το παλιοφιδο,που μουδωσε μερικα πραγματα τροφη στην σκεψη μου.Δεν επανερχομαι.
Και κυτταξτε και την ιστοσελιδα,που τουφτιαξε ο Κελσος,που κατα βαθος τον λατρευει,κι ας εβαλε τους μπραβους να 'καθαρισουν'...

Darkangel_78Μέλος
24/02/2003, 22:55:27
Καλησπέρα και από μένα.
Φίλε ΗΛΙΕ καλώς όρισες...αν και το κλίμα της συζήτησης δεν ενδείκνυται για καλωσορίσματα ...
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν κατάλαβα γιατί από μια διαφωνία μετατρέψαμε το forum σε πεδίο μάχης.
Το πρόβλημα δεν είναι το ποιός είναι ο καλός ή ο κακός, αλλά το ποιός θα βγεί πιο φρόνιμος από μια διαδικασία διαλόγου ή και αντιπαράθεσης αν θέλετε,επιχειρημάτων και ανταλλαγής απόψεων.
ΟΜΩΣ επειδή το "έχω ξαναδεί το έργο" και δε μου άρεσε κιόλας (τα παλιότερα μέλη θα θυμούνται ίσως...) θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους συνομιλητές να χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους.
Είναι δύσκολο να ακούσεις τον άλλον και πολύ εύκολο να συνεχίσει αυτή η αλυσίδα άσκοπων (κατά τη γνώμη μου μηνυμάτων...

Και τώρα για τον φίλο που είπε τα εξής:

quote:
Ετσι εισαι ο μονος που τα κονομας απο το site,πλην των ιδιοκτητων,εκτος αν εχασα επεισοδια.

Το μόνο επεισόδιο που έχασες (γιατί είσαι και νέος στην παρέα) είναι ότι το Esoterica.gr είναι φτιαγμένο με το μεράκι αυτών που το οραματίστηκαν και το είδαν να γίνεται μια πραγματικότητα που βελτιώνεται και επεκτείνεται.
Μέσα σ'αυτούς είμαι και γω,γιατί μπορεί να ΜΗΝ είμαι "ιδιοκτήτρια" του χώρου και να τον βρήκα στην πορεία του,αλλά πιστεύω σ'αυτόν όσο και στα σκεπτόμενα μέλη του.
Θα βιαστείς να πείς ότι υπερασπίζομαι τον Κέλσο.Όχι,μπορεί και μόνος του αν χρειαστεί,αλλά σ'αυτό το σημείο με έθιξες και προσωπικά.Θέλω να πιστεύω ότι έγινε άθελά σου...

Με συγχωρείτε για το ύφος μου,ξέρετε ότι δεν το συνηθίζω αλλά ήταν αυθόρμητο.

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

HeliosΜέλος
24/02/2003, 23:24:01
Φιλη Σκοτεινε Αγγελε,σε χαιρετω.
Δεν σε ξερω και δεν με ξερεις επισης,για τον λογο αυτο δεν παρεξηγουνται ατομα αγνωστα μεταξυ τους.
Οι τονοι μου ειναι πολυ ηπιοι,σε αντιθετα με τονους αλλων,σε παλιοτερες συζητησεις που διαβασα,που εβριζαν και προσβαλαν,και εχαιραν καλυψης απο τους υπευθυνους.
Μπορεις να βρεις πολλα παραδειγματα 'φτασμενων'σε αυτα που λεω.
Επισης για οτι γραφω,κατι εχω σαν βαση ,και το γραφω.Δεν γραφω ευκολα και αβασανιστα.
Απλως,οπως θα διαβασες,εχω ενα -μεταξυ αλλων- ελαττωμα κι εγω.
Μου τη δινουν η υποκρισια,οι δηθεν,τα καβαλημενα καλαμια και οι ψευτες.
Για αλλους βεβαια,στις μερες που ζουμε ,θεωρουνται προσοντα...
ακομα και στο εσωτερικο τσαλαβουτημα.

ananasssΜέλος
25/02/2003, 00:32:19
Νάτα μαςςς...
quote:
Βρε ουστ πια! Αρνητική σκέψη και απαισιοδοξία, καχυποψία και επιθετικότητα,

Αν στα παραπάνω αναγνώρισες τον εαυτό σου,
τότε το πρόβλημα σαφώς είναι δικό σου και μέσα σου...

Thoth, οι ανανάδες του forum σ' ευχαριστούμε για ό,τι μας πρόσφερες
και μας έφτιαξες όπως μας έφτιαξες...

Με συγχωρείτε και μένα για το ύφος μου

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

thothΙδρυτικό Μέλος
25/02/2003, 01:51:52
Για τον Ananasss.

Λοιπόν φίλε...

Θεωρίες συνομωσίας, εξυπνάδες, μικροψυχία, εκδικητικότητα, τραμπουκισμοί, προσβολές, θρασύτητα, μονομαχίες, αμετροέπεια κ.α. Εκεί οδηγούν οι συζητήσεις αυτού του τύπου. Ευχαριστώ, όμως δεν θα πάρω.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σε πνίγει η οργή και να προσπαθείς να μας στηρίξεις. Ο καθένας γράφει την δική του ιστορία και εργάζεται για την εκπλήρωση των δικών του προθέσεων. Ας αφήσουμε τους σπόρους του καθενός να φυτρώσουν. Μόνο τότε πραγματικά θα δείξουν αν ήταν τριαντάφυλλα ή απλώς τσουκνίδες. Μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι θέλει. Ότι είναι ο ΤΗΟΤΗ ή ότι είναι ο Ήλιος.

Υπομονή λοιπόν. Μερικοί αποκτούν νόημα μόνο μέσα από τις αντιπαραθέσεις. Και όσο πιο μεγάλο "εχθρό" διαλέγουν τόσο πιο πολύ φορτίζεται με νόημα η ύπαρξή τους.

Έτσι φίλε Ananasss δεν θα δώσω συνέχεια. Θα αφήσω τον κάθε Ήλιο να ακολουθήσει την φυσική πορεία που δείχνει να έχει πάρει, την... Δύση του.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

EoNΜέλος
26/02/2003, 13:57:12
Δεν πολυμιλάω τον τελευταίο καιρό γιατι κάπου δεν μου αρέσει η τροπή που παίρνουν τα topic. Μπαίνω απλά και διαβάζω τους άλλους, άλλωστε δεν είμαι απο τους τύπους που έχουν γνώμη για όλα . . .
Με έκπληξη είδα σήμερα την αναζωπύρωση του topic αυτού απο τον (θα ήθελε να είναι) Ηλιο.
Για να μη μακρυγορώ (με τα σάλια του καθενός) πιστεύω οτι ο (θα ήθελε να είναι) Ηλιος είναι το αυτό πρόσωπο με τον serpentpan που απλά άλλαξε nick γιατι ντρέπεται να εμφανιστεί με το ίδιο μετά το κράξιμο και την ήττα που έφαγε. Αυτό μπορεί να αποδιχθεί αν οι Διαχειριστές του site αποκαλύψουν τα ip του υπολογιστή ή των υπολογιστών που μπαίνουν με το όνομα serpentpan και ήλιος. Θα είχε ενδιαφέρον να το κάνουν αν και είναι παράνομο νομίζω .
Επειδή λέχθηκε οτι μπορεί να υπάρχει συνεργασία και οτι μπορεί κάποια άτομα να μπάινουν με δύο nicknames εγώ δίνω το ελεύθερο στους διαχειριστές να αφήσουν όποιον ενδιαφέρεται να μάθει να ελέγξει τα στοιχεία του λογαριασμού μου σε συνδυασμό με το ip και τα στοιχεία των nicknames που νομίζουν οτι μπορεί να έχω .

Περαστικά σας

EoNΜέλος
26/02/2003, 14:01:07
Ασχετο....απο πότε οι θαμώνες κιτρινιάρικων τηλεοπτικών κανιβαλιστικών show γίναν άξιοι λόγου ? ? ? ?