ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αίτηση απενεργοποίησης :) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αίτηση απενεργοποίησης :) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
10/02/2005, 07:23:43
Λοιπόν....και μετά από πολύ σκέψη και ξενύχτια αποφάσισα πως θέλω να κρατήσω το βαφτιστικό μου....ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ! ελπίζω να μην σε βάζω σε κόπο Admin εάν σου ζητήσω να απενεργοποιήσεις τον λογαριασμό μου ως μέλος Πάνος....
Ορκίζoμε πως δεν πρόκειται να ξανα-αλλάξω όνομα!
10/02/2005, 10:19:17

Καλοξανάρθες στην παρέα μας Εχέμβροτε!
Άντε, να σε διαβάζουμε και συχνότερα!

10/02/2005, 10:31:00
Καλός σας βρήκα Λιλιθάκι! ε....χεχεχε... Θα προσπαθήσω να γράφω ποιό συχνά. Τώρα που έκανε επανεμφάνιση και ο φρούτος!!
10/02/2005, 10:57:10
WB !!!!!!!!!! Πανούλι !!!!!!!!!

10/02/2005, 11:21:33
Καλώς τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ!

Δηλαδή για να καταλάβω, εάν επανέλθεις με το "ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ", θα υπογράφεις τα μηνύματά σου, κάπως έτσι;:
1784 Μηνύματα

------------------------------------------------
κξη κξηκξη κξηκξη λκξηλξηκ κξηκξ
κξηγκξ ξη ξκκ κξγκ κξγκξ κξγξκ κξγ

πρώην Πάνος

προσωπικά πάντως, πάντα προτιμούσα το Εχέμβροτος!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ananasssΜέλος
10/02/2005, 15:29:53
Α! Τι ωραία! Σαν τον παλιό καλό καιρό!!!...

Εμ, ως "ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ" Πάνο άφησες τη σφραγίδα σου στο χώρο (βλέπε μια από τις... πολλές σφραγίδες, νέε αναγνώστα, εκεί κάτω /)...

Το "Πάνος - πρώην Εχέμβροτος" κάτι το αρνητικό μου έβγαζε...

Ξαναματακαλωσήλθαμε λοιπόν και πάλι!

Υ.Γ. Απ' τις πιο ενδιαφέρουσες και... γλυκές "Αιτήσεις Απενεργοποίησης" του esoterica...

<--- έργο δια χειρός Εχέμβροτου!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Edited by - ananasss on 10/02/2005 15:32:23

10/02/2005, 17:24:20
Α ρε Αμαλιάκι...Α ρε Αnanassss (για σου ρε Απόστολε!) εποχές που μου θυμίζετε...ήταν τέλη 2002 θυμάμαι.... τι ωραία παρέα που ήμασταν τότε... φρούτε όπως πάντα, γλυκός και καλοπροαίρετος! Χμ.....θυμάστε το ''μια ιδέα για διασκέδαση''; χμ...λέω να το επαναλάβω σύντομα...
ananasssΜέλος
11/02/2005, 01:14:50
quote:
θυμάστε το ''μια ιδέα για διασκέδαση''; χμ... λέω να το επαναλάβω σύντομα...

Αυτό είναι ΕΙΔΗΣΗ!!!

Μέχρι να το επαναλάβεις, ας ρίξουν μια ματιά όσοι ενδιαφέρονται να δουν την... ΕΜΠΝΕΥΣΗ επί οθόνης!

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=924

Αχχχ...!!! (<--μελαγχολία, όχι θλίψη...)

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
spiritΜέλος
11/02/2005, 01:31:00
Τα ρεστα μου για τα παντοφλακια του ΑΒΑΤΑΡ

Εγω που ειμαι Εχε_____________?

Μηπως θυμασε ποσα πορτοκαλια εφαγες σημερα?

11/02/2005, 01:57:56
quote:
...ήταν τέλη 2002 θυμάμαι....

ήταν εκείνη η νυχτιά,
που φύσαγε ο Βαρδάρης...

Εχέμβροτε η επανάληψη, είναι η μητέρα της μάθησης.
Να επαναλάβεις παρακαλώ σύντομα την "ιδέα για διασκέδαση"!!!

11/02/2005, 02:34:29
Πάει.
Αυτό ήτανε.
Ο λογαριασμός "Πάνος" απενεργοποιήθηκε.

Τώρα, αν έρθει κανένας εξαγριωμένος και με κυνηγά φωνάζοντας "Ε! Εγώ είμαι Ο Πάνος! Γιατί με κλείδωσες; Είμαι και Σφακιανός, θα το πληρώσεις(βάλε μια ρακί μωρέ σύντεκνε), για πλάκα έβαζα τη λέξη "Εχέμβροτος" κάτω από τα μηνύματά μου!"
δεν θα φταίω έτσι Εχέμβροτε;

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

11/02/2005, 08:45:49
Λοιπόν.......αυτήν την φορά δεν θα δεσμευτώ με ημερομηνία παρουσίασης των σκίτσων...ε! ας μην βάλω ''deadline'' και εγώ στον εαυτό μου....πάντως, ''within next week'' θα γίνει η παρουσίαση σε σχετικό topic (στο αχλάδι και το τυρί)....(σ)Αμαλία για ποιό μέλος Πάνος μιλάς; δεν έχω ιδέα....χεχε

Spirit…..δεν θα σε ξεχάσω...μην ανησυχείς, βρίσκεσαι μέσα στην λίστα.....

Επειδή φαντάζομε ότι ίσως να αρχίζουν να γίνονται παραγγελιές, σας παρακαλώ θερμά συγκρατηθείτε.....

Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν.....

(Είμαι σίγουρος πως τα forums το έχουν ανάγκη αυτό, ίσως μας βοηθήσει να δούμε τους άλλους (μέλη) με άλλο μάτι, ακόμα και αυτούς που κατά καιρούς σκοτώνονται μεταξυ τους...η καλοπροαίρετη σάτιρα πιστεύω πως μπορεί ακόμα να βοηθήσει και στην επίλυση διαφορών ή τουλάχιστον να μετριάσει τα....πάθη...)

quote:
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Το πεις δεν το πεις, δεν την γλιτώνεις...
πάντα ήθελα να το σχολιάσω αυτό...

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/02/2005 09:18:04

11/02/2005, 12:02:00
Πάνο...

quote:
(Είμαι σίγουρος πως τα forums το έχουν ανάγκη αυτό, ίσως μας βοηθήσει να δούμε τους άλλους (μέλη) με άλλο μάτι, ακόμα και αυτούς που κατά καιρούς σκοτώνονται μεταξυ τους...η καλοπροαίρετη σάτιρα πιστεύω πως μπορεί ακόμα να βοηθήσει και στην επίλυση διαφορών ή τουλάχιστον να μετριάσει τα....πάθη...)

Πολύ απλά θα σχολιάσω : ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

Μας έχει λείψει αυτό...Και μας έχεις λείψει κι εσύ! "Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι", έτσι δε λένε;

Στρώσου λοιπόν στη δουλειά!!!

11/02/2005, 12:43:12
Αγαπητέ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, καλώς ήλθες με το παλιό σου όνομα.

Κι έχω θετικές αναμνήσεις γι' αυτό το όνομα, γιατί εσύ, κάπου το Δεκέμβριο του 2003, στο πρώτο μου μήνυμα, απάντησες θετικά και με καθοδήγησες στο χώρο.

Ζήσε τη στιγμή!

11/02/2005, 22:45:29
Op! durden_alie! Kai mena moy leipsate! Ώπ..και μένα μου λείψατε ήθελα να πω.
Θα στρωθώ στην δουλειά που λες....

Στέφανε...πραγματικά δεν το θυμάμαι αυτό που λες. Ελπίζω εκτός από θετικός να ήμουν και ευγενικός.

Α...υταααααά.....

12/02/2005, 01:02:57
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ............:))))))))))))))

συνεχιζουμε........

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

CYBERMASTERΜέλος
24/02/2005, 16:46:24
ΧΜ THE RETURN OF THE KING ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΔΛΔ Ε????
ΑΙΣΘΥΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΜΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ......
Ω ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΕ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ.....
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο REPTILESALONICA ΑΝΤΕ!!!!!!!
ΤΕΣΠΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

LiakoFanΜέλος
17/10/2005, 21:30:48
quote:

Και απο την αλλη,οταν θα εχουμε πολεμο μεσ'τις 'πορτες' μας,με το Internet θα ασχολειται κανεις;

Μη το γελάς καθόλου gogoras, για την επιβίωση σε πόλεμο η πληροφόρηση είναι κρίσιμη. Πιο αξιόπιστα στοιχεία θα βρεις από "γνωστούς" σου σε όλη την Ελλάδα μέσω internet, απ' ότι στις ειδήσεις.

STITSΜέλος
17/10/2005, 21:50:31
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΕΡΝΣ
Ο άνθρωπος-κλειδί για τα Βαλκάνια
Ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα βρίσκεται στον στενό κύκλο της ομάδας που καθορίζει την αμερικανική εξωτερική πολιτική

A. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών για πολιτικές υποθέσεις ο Νίκολας Μπερνς χειρίζεται τον φάκελο των Βαλκανίων γιατί τον γνωρίζει καλά

O Νίκολας Μπερνς ξεσήκωσε μια μίνι θύελλα με τη δήλωσή του σύμφωνα με την οποία «θα είναι κρίμα» (ή ντροπή ανάλογα με το πώς τη μεταφράζει κανείς) αν η Ελλάδα έβαζε βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην EE. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ο κ. Μπερνς δεν γνωρίζει τι ακριβώς σκέπτονται και νιώθουν οι Ελληνες για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ή για την αμερικανική επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο. Ο αμερικανός πρεσβευτής ήλθε στην Αθήνα το 1998 έχοντας περάσει από τα πιο δύσκολα πόστα της αμερικανικής διπλωματίας. Είχε την πεποίθηση πως η Ελλάδα είναι ένα «καυτό» πόστο αλλά ο ίδιος πίστευε πως θα μπορούσε να αντιστρέψει το κλίμα του αντιαμερικανισμού των τελευταίων 30 και κάτι ετών.

Και μετά... ήλθε το Κοσσυφοπέδιο. Τα πιο παράξενα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν σε έναν άνθρωπο που δεν είχε προκαταλήψεις για την Ελλάδα και βρισκόταν στην κορυφή του «Α list», που κάθε Αθηναίος ο οποίος σεβόταν τον εαυτό του ήθελε να έχει στα πάρτι του. Ανθρωποι που είχαν κυριολεκτικά βάλει μέσο για να αποδεχθεί μια πρόσκλησή τους τον... ξεκαλούσαν με το πρόσχημα πως «το τραπέζι ακυρώνεται λόγω ανωτέρας βίας». Αργότερα μάθαινε από φίλους του πως το τραπέζι δεν είχε ακυρωθεί, απλώς ο οικοδεσπότης φοβόταν να έχει τον Μπερνς στο σπίτι του μήπως και προκληθεί κάποιος καβγάς ή παραβιάσει τους νόμους της αθηναϊκής πολιτικής ορθότητας, μήπως δηλαδή δεν ήταν «politically correct» να τον καλέσει. Ακολούθησαν άλλα, πιο επώδυνα φαινόμενα. Μια μέρα περπατούσε στην Πλάκα πηγαίνοντας στο σπίτι ενός φίλου του όταν άκουσε πέντε βρισιές διανύοντας απόσταση 500 μέτρων από εκεί που στάθμευσε η θωρακισμένη λιμουζίνα του, του τύπου «f... k Clinton» και άλλα πολλά.

Ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ πως η περίοδος του Κοσσυφοπεδίου, σε συνδυασμό με την ανεπανάληπτη επίσκεψη του προέδρου Κλίντον, σφράγισε για τα καλά τη μνήμη του σε σχέση με την Ελλάδα. Στην τελευταία του άλλωστε συνέντευξη προς «Το Βήμα», προτού αναχωρήσει για το ΝΑΤΟ, δεν μάσησε τα λόγια του όταν είπε χαρακτηριστικά: «Κοιτάξτε, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Δεν ήταν εύκολο να διαβάζεις κάθε ημέρα στις εφημερίδες τις πιο απίθανες κατηγορίες εναντίον της χώρας σου. Επίσης δεν ήταν εύκολο να έχεις μια πραγματική απειλή με στόχο την οικογένειά σου. Δεν με ενόχλησαν οι 50 και κάτι διαδηλώσεις έξω από την πρεσβεία μας - είναι άλλωστε αναφαίρετο δικαίωμα καθενός να διαδηλώνει -, αλλά δεν θεωρώ ότι είχαν το δικαίωμα να πετάνε βόμβες μολότοφ εναντίον μας». Εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν το γεγονός πως αναγκάστηκε να στείλει τα παιδιά του εκτός Ελλάδος για μερικούς μήνες.

Την ίδια περίοδο δοκιμάστηκαν και οι σχέσεις της πρεσβείας με την αξιωματική αντιπολίτευση. Ο κ. Μπερνς θεωρούσε πως όταν ο κ. Καραμανλής συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο Αλ Γκορ στην Ουάσιγκτον, λίγο προτού αρχίσει ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο, είχε «υποσχεθεί» διακριτικά αλλά με σαφήνεια πως θα βοηθήσει να μην τεθεί εκτός ελέγχου ο αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα και πως ακόμη δεν θα ανέβαζε τους τόνους. Τα στελέχη της πρεσβείας πίστεψαν πως «προδόθηκαν» από τη Ρηγίλλης, όπου επικρατούσε όμως η άποψη πως «κάναμε ό,τι μπορούσαμε μέσα σε ένα ακραίο κλίμα, με δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι δεν υπήρχαν περιθώρια για διαφοροποιήσεις». Ο Πέτρος Μολυβιάτης ήταν συχνά προσκεκλημένος στην κατοικία της οδού Παναγή Κυριακού και δεν πολυμασούσε τα λόγια του. Οι διάλογοι Μολυβιάτη - Μπερνς έχουν μείνει ιστορικοί για την έντασή τους καθώς ο τότε σύμβουλος του κ. Καραμανλή επέμενε, με παλαιοκαραμανλικά επίμονο στυλ, πως «δεν έχετε καμία πολιτική για την επόμενη ημέρα, προχωρείτε σε μια επέμβαση χωρίς σχέδιο και εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε το κόστος». Ο αμερικανός πρεσβευτής θύμωνε μεν, τόνιζε πάντα δε: «Σέβομαι τον Μολυβιάτη γιατί είναι ευθύς και έχει συσσωρευμένη σοφία ως παλαιός παίκτης».

Τα χρόνια πέρασαν και ο Νίκολας Μπερνς βρέθηκε στον στενό κύκλο της ομάδας που καθορίζει την αμερικανική εξωτερική πολιτική. Από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών για πολιτικές υποθέσεις χειρίζεται τον φάκελο των Βαλκανίων γιατί τον γνωρίζει καλά και επειδή δεν συμπεριλαμβάνεται στις τρεις πρώτες προτεραιότητες (Ιράκ, Ιράν, Βόρεια Κορέα) οι οποίες γεμίζουν κάθε μέρα με επείγοντα τηλεγραφήματα το Inbox της Κοντολίζα Ράις.

«Grow up», ενηλικιωθείτε!
Ο κ. Μπερνς και το επιτελείο του ετοιμάζουν σε κάθε περίπτωση τις αμερικανικές προτάσεις για το Κοσσυφοπέδιο εν όψει των διαπραγματεύσεων για το τελικό στάτους στην περιοχή, γι' αυτό επισκέφθηκε την Ευρώπη: για να «ακούσει» διάφορες ιδέες. H κυβέρνηση Μπους δέχεται πιέσεις για να υποστηρίξει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου αλλά αντιλαμβάνεται πως αυτό πρέπει να γίνει σταδιακά και με δικλίδες ασφαλείας που δεν θα οδηγήσουν σε μια τερατογένεση, σε μια αλυτρωτική «Μεγάλη Αλβανία». Εγκυρες πηγές αναφέρουν πως η Ουάσιγκτον δεν έχει καταλήξει ακόμη στον σχεδιασμό της και γι' αυτό είναι κρίσιμο η Ελλάδα να σταματήσει να γκρινιάζει και να αρχίσει να προτείνει, να προωθεί ιδέες και φόρμουλες ως ο senior και ώριμος εταίρος στην περιοχή. Οπως έλεγε κάποιος Αμερικανός που υπηρέτησε πολλά χρόνια στην Αθήνα, «grow up!», ενηλικιωθείτε δηλαδή και παίξτε μπάλα στις ΗΠΑ και στα Βαλκάνια με τους όρους που παίζεται απ' όλους το παιχνίδι.

H Αθήνα σε κάθε περίπτωση θα έχει απέναντί της τους επόμενους μήνες έναν οδοστρωτήρα, που είτε διά του στόματος Μπερνς είτε διά των προτάσεων του κ. Νίμιτς θα επιχειρήσει να επιβάλει τον σχεδιασμό του στα Βαλκάνια.

Λύση με τα Σκόπια που θα την «καταπιεί η Αθήνα»
Αμερικανοί διπλωμάτες επιμένουν σε κάθε συνάντησή τους πως οι τελευταίες προτάσεις του μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς δεν είναι δικό τους προϊόν. Οσοι θυμούνται τον κ. Νίμιτς από την εποχή που ήταν μεσολαβητής των ΗΠΑ για την ονομασία, τις στενές του σχέσεις με τη γραφειοκρατία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δυσκολεύονται να πιστέψουν τις αμερικανικές διαβεβαιώσεις, εκτός αν κόπηκαν - για ανεξήγητους λόγους - οι τηλεφωνικές γραμμές μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον από την ημέρα που ο κ. Νίμιτς διαβεβαίωσε τον κ. Μολυβιάτη στη Νέα Υόρκη πως «δεν έχω κάτι έτοιμο». Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο κ. Νίμιτς παρέδωσε τις τελευταίες του προτάσεις σε έναν κλειστό φάκελο στον έλληνα μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ κ. Ντίμη Βασιλάκη και του είπε κυνικά «μην τον ανοίξεις ώσπου να βγω από το κτίριό σας!» προφανώς γνωρίζοντας τι θα επακολουθούσε. Ασχέτως του copyright των προτάσεων, γεγονός είναι ότι η Ουάσιγκτον θεωρεί πως η επ' αόριστον μεσολάβηση για την ονομασία αποτελούσε ένα κακό αστείο που δεν έβγαζε πουθενά. Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν πως το ζήτημα πρέπει να κλείσει προτού αρχίσει «η χρονιά των Βαλκανίων», το 2006, κατά το οποίο ο κ. Μπερνς έχει αναλάβει προσωπικά να κλείσει το πακέτο του μελλοντικού στάτους του Κοσσυφοπεδίου αλλά και τις εκκρεμότητες στη Βοσνία. Γι' αυτό πιέζουν για μια λύση που δεν θα «τινάξει στον αέρα την εσωτερική ηρεμία των Σκοπίων» και θα μπορεί επίσης να την «καταπιεί η Αθήνα». H Ουάσιγκτον αναζητεί τώρα μια τέτοια λύση, αλλά έχει πειστεί ότι δεν υπάρχουν σοβαρά περιθώρια υποχωρήσεων από καμία εκ των δύο πλευρών. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θέλει μια κρίση όπως αυτή που θα προκαλούσε ένα ελληνικό βέτο στις σχέσεις EE - Σκοπίων. Διπλωματικές πηγές εκτιμούν πως δεν θα πρέπει να αποκλείεται μια επίσκεψη Μπερνς στην Αθήνα, εφόσον διαφαίνονταν κάποιες προοπτικές συμβιβασμού. Στελέχη του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών εκτιμούν πάλι πως ο κ. Μπερνς «υπερέβη τα εσκαμμένα» με τη δήλωσή του και πως αγνοεί επιδεικτικά τις ενστάσεις της Αθήνας, «ενδεχομένως και λόγω των εμπειριών του στο πόστο της Αθήνας».

Το ΒΗΜΑ, 16/10/2005 , Σελ.: A29
Κωδικός άρθρου: B14592A291
ID: 273069

LiakoFanΜέλος
17/10/2005, 21:53:06
STITS, μήπως η φωτιά στην Πόλη δεν είναι μετά τα σεπτεμβριανά, αλλά είναι αυτή που ακολουθεί τη "δόλια προδοσία" της Τουρκίας, σύμφωνα με τον Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό;