- Πυθαγόρας-ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ???- - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΣΕΛΙΔΑ
ΤΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ......
ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ?
ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕ
Από ότι ξέρω, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κάποια κριτήρια και μια κλίμακα εξέλιξης των ανθρώπων, αν κάποιος γνωρίζει ακριβώς και τα επτά στάδια ας τα γράψει. Νομίζω πάντος πως το προ-τελευταίο στάδιο λεγόταν "Ολύμπιος" και το τελευταίο είχε σχέση με την θέωση (έτσι βγαίνουν και οι ολύμπιοι, στην πραγματικότητα δεν ήταν θεοί αλλά εξελιγμένοι άνθρωποι). Για το στάδιο του ολύμπιου, αναφέρεται και ο Castaneda ώς "μάγους" οποίοι κατάφεραν και περιόρισαν το ενεργειακό τους πεδίο σε μια ευθεία γραμμή (απο πάνω προς τα κάτω) με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει ένα είδος αθανασίας, οποίοι είχαν απεριόριστες ιδιότητες, αναφέροντας παρόμοιες με αυτές που προαναφέρθηκαν για τον Πυθαγόρα.
Τώρα που η αλήθεια και που ο μύθος.. «τρέχα γύρευε»..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
-ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟΝ 2 ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ- ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ Η ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΣΙ ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ!!!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΕΙ!!!
Α ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΕΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΑΝΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ!!!
Αν μια τέτοια θεώρηση είναι σωστή και δεν προέρχεται από εσφαλμένη ερμηνεία της μυθολογίας (σύγχρονη αλληγορία) τότε είναι μάταιη η προσπάθεια κατανόησης της πανάρχαιας αυτής τεχνολογίας με όρους της σύγχρονης εποχής, δεδομένου ότι τα κείμενα δεν είναι επιστημονικά συγγράμματα (μακάρι να ήταν ή να μπορούσαν με κάποιον τρόπο να ανακτηθούν) αλλά αναμνήσεις ενός κατώτερα τεχνολογικού πολιτισμού από το ένδοξο τεχνολογικό παρελθόν των προγόνων του..
Εάν υποθέσουμε ότι ο Πυθαγόρας είχε πρόσβαση σε τέτοιες τεχνολογικές γνώσεις & και «υπολείμματα» εφαρμογών τους (δηλαδή μηχανών) τότε όλα τα παράδοξα του μπορούσαν να είναι πιθανά, αυτό βέβαια δεν αποκλείει την πιθανότητα, ελλείψει απτών αποδείξεων, τα πάντα να είναι προϊών της ανθρώπινης φαντασίας δηλαδή μυθολογία..
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Edited by - XD on 17/05/2004 18:06:21
1) http://www.worldmysteryrc.org/skulls3.htm
2) http://www.unmuseum.org/cryskull.htm
OPU 8A DIAVASETE LIGOSTA GIA TA KRYSTALINA KRANIA POU ANEFETE I PSIXI.
KALI SAS SPERA KE KALA NA PERNATE....
AGAPA GIA NA MIN MISIS.