- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Μορφέα, 8 άτομα μέσα σάυτό το γραφείο προσπαθούν τώρα να δουν το αιθερικό. Εγώ πάντως το είδα στα δάχτυλα, αλλά θέλω να το δώ όλο.
Δεν ξέρω πως και γιατί μας επηρεάζει ο ήλιος σήμερα, αλλά εγώ νοιώθω ταραχή και κάπως περίεργα.
Φιλάκια σε όλους.
Το αιθερικό σώμα βρίσκεται από 5 μέχρι 15 εκταοστά γύρω από το σώμα μας.
Οπότε ο τρόπος είναι πολύ απλός.
Σηκώνω το δεξί μου χέρι και το πλησιάζω πολύ αργά στο αριστερό μπου χέρι.
Κατά προτίμηση το αριστερό χέρι να ακουμπάει κάπου και να είναι χαλαρό.
Πλησιάζω λοιπόν το δεξί μου χέρι στο ύψος του ώμου του αριστερύ μου χεριού σε απόσταση 5 - 15 εκ. Θα το το καταλάβετε γιατί θα αισθανθείτε στο δεξί σας χέρι μια πολύ ελαφρά έως κι ανεπαίσθητη πίεση όταν θα άγγίξετε το αιθερικό σας σώμα. Επίσης πολύ πιθανόν να αισθανθείτε και μια ελάχιστη αλλαγή στην θερμοκρασία της δεξιάς σας παλάμης.
Άφού βεβαιωθώ οτι ακουμπάω το αιθερικό μου σώμα νιώθωντας την πίεση και την αλλαγή θερμοκρασίας στην δεξιά μου παλάμη,
κινώ κατά μήκος του αριστερου μου χεριού την δεξιά μου παλάμη. Νιώθω οτι αυτή η επιφάνεια είναι παντού στο σώμα μου.
Μπορώ με τον ίδιο τρόπο να το κάνω στο πόδια μου ή και πουδήποτε αλλού.
Ακόμα όμως πιο δραστικό είναι να το κάνετε σε ένα άλλο άτομο, δηλαδή σε ένα ξένο σώμα. Θα αισθανθείτε ακόμα πιο δυνατά την πίεση και την αλλαγή θερμοκρασίας καθώς το χέρι σας θα ακουμπάει το αιθερικό του σώμα.
Μέχρι να βρείτε βέβαια το αιθερικο σώμα, μπορείτε να απομακρύνετε και να πλησιάζετε το χέρι σας έως ότου αισθανθείτε όλα τα παραπάνω.
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

quote:
Κατ`αρχήν θέλω να σου πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ. Και αυτό για τη θέση που πήρες σε οτι αφορούσε την επίθεση που είχα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ Μορφέα.
Ε βρε αδερφέ πολύ μας την έχουν πέσει τελευταία,
και εν πάση περιπτώσει έχεις κάνει τόσο κόπο για να γράψεις και να παντήσεις στον καθένα που σε ρωτάει και οφείλουμε όλοι να σε ευχαριστήσουμε για την δουλειά που κάνεις.
Να είσαι καλά.
Πούμα..
quote:
Μορφέα, με συγχωρείς και πάλι που σε ενοχλώ, αλλά μήπως μπορεί να γίνει κάτι δραστικό για τον άνθρωπο που σε είχα ρωτήσει με τα νεφρά? βασικά θα πάω την Πέμπτη να κάνω καθαρισμό στον χώρο του, μου είπε ότι θέλει. Πιστεύεις ότι είναι ένα καλό βήμα για τη περαιτέρω ηρεμία του και "ανάρωσή" του?? Εγώ θεώρησα ότι αυτό πρέπει να γίνει πρώτα
Ο καθαρισμός είναι ένα θαυμάσιο πρώτο βήμα αλλά όχι όμως δραστικό, διότι, ναι μεν θα έχει πρόσκαιρα αποτελέσματα, αλλά από την άλλη εφόσον ο ίδιος δεν αλλάξει θα ξαναρίξει τις δονήσεις του χώρου.
Κάτι δραστικό θα ήταν για αρχή να θελήσει ο ίδιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αλλάξει.
Από κει και πέρα τρόποι υπάρχουν πολλοί.
Εγώ ακολουθώ την ενρεργεακή θεραπεία και αυτός είναι ο δικός μου δρόμος και αυτόν μπορώ να σου προτείνω.
Επίσης θα βοηθούσε αν έκανε κάποιους καθαρισμούς από αυτού που έχουν περιγραφεί στο παρόν θέμα.
Τέλος ένας άλλος καλός τρόπος είναι η έναρξη σεμιναρίων αυτογνωσίας, τα οποία μπορεί να τον βοηθούσαν πολύ.
Ωστόσο οφείλω να σου πω οτι εφόσον το πράγμα έχει φτάσει να υλοποιηθεί στα νεφρά του χρειάζεται διαρκή δουλειά και πολύ θέληση αν θέλει να αλλάξει.
Τι κάνει η Θεσσαλονίκη μας;
Παιδιά συγνώμη αλλά βιάζομαι, τις υπόλοιπες απαντήσεις μάλλον θα τις γράψω ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί.
Να είστε καλά

8 άτομα μέσα σάυτό το γραφείο προσπαθούν τώρα να δουν το αιθερικό.
Χα χα χα Μια και η φαντασία μου καλπάζει, έχω στο μυαλό μου το θέαμα...Με έκανες και γελάω ακόμη.
Ξέρει κανείς ποιοί επηρεάζονται πιο πολύ απο την έκλειψη? Αισθάνομαι μια ένταση συνεχόμενη εδώ και 2-3 ημέρες...
Μορφέα αυτή η διαφορά ή η συμβατότητα της θερμοκρασίας όταν νιώθουμε το αιθερικό οφείλεται στην θερμοκρασία του υλικού σώματος ή στον μαγνητισμό που εκπέμπει ο άλλος?
Τοξότης πως είσαι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σπίτι σας θα τα κάνετε αυτά βρε τρελλά πλάσματα
Μορφέα, πες τους ότι για να αισθανθούν το πεδίο πρέπει να πηδάνε σαν τα κουνελάκια να δουμε τι θα γίνει
Προσέξτε μη πέσετε από καμιά καρέκλα πρσπαθώντας να ασιθανθείτε το πεδίο, όπως έπεσα εγώ την άλλη φορά, αν και γω αυτό που προσπαθούσα να πιάσω ήταν το τηλέφωνο
γελάω ακόμα.... μου πέρασε και η ταραχή της έκλειψης με το γέλιο.
quote:
Βλέποντας στο κενό ανάμεσα στα ακροδάχτυλα των δύο χεριών υπάρχει ένα γαλαζόλευκο φως.
Το είδα.. το είδα.. στην αρχή ενόμιζα οτι πρόκειται για οφθαλμαπάτη.
Αλλά παρουσιάζεται μόνον μέσα στα δάκτυλα και μόνον οταν υπάρχει ασπρο φόντο πίσω μου...
Τοξότη
quote:
Αλήθεια Μορφέα, γιατί θεωρείς πως έχουμε ανάγκη κατά κάποιο τρόπο τις αρρώστιες και τις αναζητούμε κι όλας?
Θυμάμαι παλαιότερα τις ονόμαζες και "εξαγνισμό"
Έχω ανοίξει ήδη ένα σχετικό τόπικ στο παρόν φόρουμ, το οποίο όμως μάλλον το έγραψα πιο νωρίς από ότι έπρεπε γιατί τα πράγματα δεν ήταν έτοιμα ακόμη...
Ρίξε μια ματιά και νομίζω θα καλυφθείς ![]()
Το τόπικ είναι "ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" το έχω φέρει πάνω πάνω ![]()
Άβαλλον...
quote:
Το δυσάρεστο είναι ότι το καινούργιο σπίτι έχει μια πολύ άσχημη ενέργεια γιατί εκεί έμενε ένας πατέρας που κακοποιούσε συστηματικά τα παιδιά του με αποτέλεσμα να τα τρέχει η μάνα στον ψυχολόγο.... Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα με τον άντρα μου να βάλουμε μπόλικη προσωπική εργασία και να το στοκάρουμε και να το βάψουμε μόνοι μας...
Πολύ σωστή κίνηση αυτή που κάνατε. Να ξέρεις βέβαια οτι θα χρειαστούν επανειλημένως καθαρισμοί χώρου μέρι να εξαληφθεί παντελώς η προηγούμενη ενέργεια.
Γιώτα...
quote:
Μορφέα, 8 άτομα μέσα σάυτό το γραφείο προσπαθούν τώρα να δουν το αιθερικό. Εγώ πάντως το είδα στα δάχτυλα, αλλά θέλω να το δώ όλο.
Πολύ θα ήθελα να το δω αυτό ![]()
![]()
![]()
Νστούλα...
quote:
Μορφέα αυτή η διαφορά ή η συμβατότητα της θερμοκρασίας όταν νιώθουμε το αιθερικό οφείλεται στην θερμοκρασία του υλικού σώματος ή στον μαγνητισμό που εκπέμπει ο άλλος?
Η αλλαγή θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την ελαφρά πίεση που νιώθουμε είναι ο μανγητισμός, ή το αιθερικό σώμα του ατόμου.

Ναι για ααρχή θα το βλέπεις μόνο εκεί, όσο θα εξασκείσαι όμως θα μπορείς να το βλέπεις και σε άλλα σημεία του σώματος.
Δοκίμασε και το άγγιγμα
![]()

Τι κάνετε?Πως είσαστε???Ελπίζω όλοι καλα!!
Κ εγω παρατηρούσα το αιθερικό εδω και 1μιση χρόνο.Και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά που γράψατε γιατι με βοήθησαν να γεμίσω κενά που είχα αφήσει σε αυτό το θέμα!!
Λοιπόν η έκλειψη με επηρέασε και εμένα σήμερα με περίεργο τρόπο!Εκεί που καθόμουν με έπιασαν τα κλάματα!Και γύρω είχε πολύ κόσμο.Ήταν τελείως αυθόρμητο.Η αλήθεια είναι οτι ούτε εγω ξέρω γιατι έκλαψα.Το μόνο που καταλαβα ήταν οτι είχα ένα συναίσθημα λές και όλα ''πάγωσαν''..Λές και η ζωή σταμάτησε.
Και χάρηκα για αυτό,γιατι με βόηθησε να συνειδητοποιήσω πόσο αξία έχει ο λαμπρός Ηλιος για την ζωή.
Να είσαστε όλοι καλά
Α.