ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
toxotisΜέλος
27/03/2006, 12:47:37
Kαλημερούδια και από εμένα!

Δυστυχώς η "καλή εβδομάδα" με βρίσκει συναχωμένη και με πρισμένους αδένες! Τα υπόλοιπα δύο μέλη της οικογένειας φρόντισαν να με συμπεριλάβουν στο κλάμπ των αρρώστων κι έτσι ...νοσούμε οικογενειακώς....!

Στο "πόδι" βέβαια, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να μην μπορώ να πάρω τίποτε....

Αλήθεια Μορφέα σχετικά με τις ασθένειες.
Όταν λες ότι όλες οι ασθένειες έρχονται στο υλικό μας σώμα αφού πρώτα έχουν εκδηλωθεί στα ανώτερα σώματα, εννοείς όλες μα όλες τις ασθένειες? Ακόμη και τις μεταδοτικές και τις ιώσεις?

Φιλιά πολλά σε όλους σας
και μη μου αρρωστήσετε!
Είναι της εποχής μου φαίνεται....

ΗΛΙΑΚΤΙΔΑΝέο Μέλος
27/03/2006, 14:35:13
εστω και καθηστερημένα χρονια καλά και απο μένα ΑVΑΛΛΟΝ και θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΟΡΦΈΑ ΄για την βοήθειά του .
another starΜέλος
27/03/2006, 20:32:35
Καλησπέρα σε όλους

Unseen έκανα τον οραματισμό με αρκετό ζόρι γιατί έμαθα χαμπέρια για τον γιο μου και είμαι χάλια.
Στην αρχή που προσπαθούσα να συντονίσω την αναπνοή με το κύμα, είδα ότι πήγαινε να μαυρίσει ο ουρανός.
Αλλά εντάξει
Και μετά κάπου προς το τέλος είδα ένα άσπρο άλογο και μάλλον ήταν μονόκερος, σίγουρα όχι πήγασος.

Ευχαριστώ
Φιλιά σε όλους

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
UnseenΜέλος
27/03/2006, 21:56:33
Καλή μου another star,

Κι εγώ το ίδιο είδα την πρώτη φορά που έκανα τον οραματισμό, ένα άλογο, δεν ξέρω αν ήταν Πήγασος ή Μονόκερος.

Θα σου γράψω σύντομα, θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Επίσης νομίζω ότι κατάλαβα γιατί δυσκολεύεσαι με τους οραματισμούς.

Είμαι κοντά σου.

Με πολλή αγάπη,
Ανσίν

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

another starΜέλος
28/03/2006, 08:34:59
Καλημέρα σε όλους

δεν κοιμήθηκα καλά σήμερα γιατί είχα ένα τρομερό πονόδοντο. Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Εγώ είμαι γερή κράση θα αντέξω.

Χριστίνα τι μπορεί να είναι αυτό το άλογο? φρίκαρα μόλις διάβασα ότι και συ είδες αυτό το άλογο. Εγώ νομίζω ότι ήταν μονόκερος αλλά δεν είμαι και σίγουρη, πάντως ήταν άσπρο, αυτό είναι σίγουρο.

Sm giota καλημέρα και σε σένα. Είδες εσύ τίποτα στον οραματισμό?

Avallon δεχόμαστε και τούρτα με courier......

Galazia sfaira τι κάνεις κοπέλα μου? μπες να σε δω να φτιάξει το κέφι μου λίγο με τα όμορφα λόγια σου και την αισιοδοξία σου.

Μια όμορφη μέρα σε όλους εύχομαι

Φιλούδια

ΛίλλιανΜέλος
28/03/2006, 10:11:08
Καλημέρα σε όλους σας!

Γιώτα
Θα κάνουμε μια συνάντηση για τα χρώματα! και σίγουρα θα υπάρξουν αναφορές και "πρακτική" για την αύρα. Οπότε ετοιμάσου!

Χρωματιστούς χαιρετισμούς

~~ * ~~

SM-GIOTAΜέλος
28/03/2006, 10:34:55
Καλημέρα κι από μένα.
Another star,
εγώ δεν είδα κάτι ιδιαίτερο στον οραματισμό. Ένοιωθα όμως το κύμα όπως ανέβαινε και κατέβαινε να φτάνει στο σώμα μου και να με ξεπλένει. Επίσης ήταν έντονο το ασημένιο χρώμα σα στρόβιλος στη θάλασσα.

Λίλλιαν, ετοιμάζομαι.

Φιλιά

ΜορφέαςΜέλος
28/03/2006, 10:40:37
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΛΑΜΠΡΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΗΜΕΡΑ.

Μην μου πείτε οτι σας έχει πειράξει η αυριανή έκλειψη;
Σας προτείνω να μετουσιώσουμε την ενέργεια αυτής της έκλειψης σε χαρά και δημιουργική ένταση για να προχωρήσουμε μπροστά.

Χτες, λόγω του οτι είμαι Κριός και η έκλειψη είναι πάνω από το κεφάλι μου παραλίγο να κάνω διαλογισμό με τον Άγιο Πέτρο.
Ωστόσο θέλω να σας πω οτι παρόλο που έφτασα τόσο κοντά... παρόλο που συνέβη αργά και προβλεπόμενα, δεν έχασα ούτε στιγμή την πίστη μου και δεν κλονίστηκα. Αυτό μου έδωσε μια υπέρτατη ενέργεια την οποία θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σας έστω και μέσω των τυπωμένων λέξεων.

Θα ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς πάσα κατεύθυνση αυτές τις δύσκολες για πολλο΄ς ανθρώπους ημέρες.
Δεν υπάρχουν καλά και κακά γεγονότα, παρά μόνο καταστάσεις που μπορούμε να τις εκμεταλευτούμε για την προσωπική μας εξέλιξη, ή καταστάσεις που απλά απολαμβάνουμε σαν αποτελέσματα προηγούμενων προσπαθειών.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να εκμεταλευτούμε ό,τι πιο αρνητικό συμβαίνει για να πάμε μπροστά, για να προχωρήσουμε, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ.

Να είστε καλά

Επιστρέφω σύντομα να γράψω και τις υπόλοιπες απαντήσεις

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
28/03/2006, 11:02:00
Νστούλα...

quote:
Είπες οτι κάποια κέντρα είναι πιο δυνατά απο άλλα. Πως μπορούμε να ξέρουμε ποιά είναι αυτά που έχουν ελλείψεις και πως τα ισχυροποιούμε?

Καταλαβαίνουμε ποια κέντρα μας είναι πιο ισχυρά και ποια είναι πιο αδύναμα ανάλογα με τα συμπτώματα που έχουμε πάνω μας.
Ήδη με την αναφορά των χρωμάτων έγινε μια αναφορά ως προς τα κέντρα και τι επηρεάζουν, αλλά όπως είπαμε θα ανοίξουμε και ένα κεφάλαιο που θα έχει να κανει με τα κέντρα, συμπτώματα, εξισορόπηση κ.λ.π. που δεν θα είναι κάτι που δεν έχει ήδη ειπωθεί σε γενικές γραμμές αλλά νομίζω θα είναι χρήσιμο να είναι οι πληροφορίες μαζεμένες.

Ανσίν...

quote:
απορίες-διευκρινήσεις:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Φανταστείτε ότι το σώμα αυτό είναι αυτό που λέμε η αύρα στο χώρο. Είναι πολύ συμπαγές και έτσι μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα αισθητήρια όργανα μας.
--------------------------------------------------------------------------------

Τι εννοείς καλέ μου; Γιατί νομίζω ότι δεν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω ότι εννοείς. Η αύρα ασφαλώς δεν ταυτίζεται με το αιθερικό. Και τι σημαίνει "πολύ συμπαγές"; Γιατί στο ενημερωτικό απόγευμα για την αύρα που κάναμε με τη Λίλλιαν ιδρώσαμε προκειμένου να μπορέσουν να ψηλαφίσουν το αιθερικό οι φίλοι μας... Εμείς που είμαστε περισσότερο εξοικειωμένοι μπορούμε ίσως να το δούμε ή να το αγγίξουμε, αλλά για κάποιον που προσπαθεί πρώτη φορά μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολο...

Απαπα, καλά ντε ένα λαθάκι κάναμε μην με δείρεις

Σαφώς γλυκιά μου η αύρα δεν είναι το αιθερικό σώμα μόνο αλλά το σύνολο όλων των σωμάτων.
Αυτό που εννοούσα, είναι η αίσθηση της αύρας. Για παράδειγμα ένας άνθρωπος που μπαίνει σε έναν χώρο και τραβάει την προσοχή όλων παρόλη την διακριτικότητά του, οφείλεται κατεξοχήν στο αιθερικό του σώμα.
Επίσης η ζεστασιά που αισθάνεσαι δίπλα από έναν άνθρωπο ή το δέος και το μεγαλείο που αισθάνεσαι δίπλα σε έναν πραγματικό δάσκαλο, αυτό που λέμε "η αύρα αυτού του ανθρώπου" στην καθομιλουμένη, αναφέρεται στην ισχύ του αιθερικού σώματος.

Όταν δε, λέω οτι είναι πολύ συμπαγής, το λέω συγκριτικά με τα καταπολύ λεπτοφυέστερα υπόλοιπα σώματα όπως το αστρικό, το νοητικό κ.ο.κ.
Είναι τόσο συμπαγές που μπορούμε ακόμα και να το ψιλαφήσουμε με τα χέρια μας, ακόμα και να το δούμε και με τα φυσικά μας μάτια, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σώματα

quote:
Προσωπική μου άποψη είναι ότι σαφώς όλες οι ασθένειες εκδηλώνονται πρώτα στο αιθερικό σώμα και μετά στο υλικό, αλλά από την άλλη οι αιτίες των ασθενειών πιστεύω ακράδαντα αρχίζουν από τα ανώτερα σώματα τα οποία βέβαια δεν μπορούν να νοσήσουν καθαυτά λόγω της συχνότητάς τους αλλά αντανακλούν την κάθε ανωμαλία ή διαστρέβλωση στο αιθερικό.

Και για ποιο λόγο νοσούν τα ανώτερα σώματα; Και ποια ακριβώς από αυτά; Μπορεί π.χ. να νοσήσει το αιτιατό;

Όχι καλή μου, το αιτιατό και το βουδικό σώμα δεν νοσεί διότι είναι υπερβατικά σώματα και υπάγονται σε άλλους φυσικούς νόμους.
Όμως το συναισθηματικό, το νοητικό και το αστρικό σώμα μπορούν να ασθενήσουν.

ΜορφέαςΜέλος
28/03/2006, 11:10:53
Γιώτα μου...

quote:
Αλήθεια υπάρχει τρόπος να δούμε ή να ψιλαφίσουμε το αιθερικό σώμα και να εντοπίσουμε τα λεπτά σημεία όπως λέει ο Μορφέας;

Ναι μπορούμε να ψιλαφίσουμε το αιθερικό μας σώμα και μάλιστα μπορούμε ακόμα και να το δούμε, it's a peace of cake που λένε και οι Αμερικάνοι να το κάνει οποιοσδήποτε με μία απλή πολύ μικρή καθοδήγηση.

ΤοξοΚριαράκι...

quote:
Αλήθεια Μορφέα σχετικά με τις ασθένειες.
Όταν λες ότι όλες οι ασθένειες έρχονται στο υλικό μας σώμα αφού πρώτα έχουν εκδηλωθεί στα ανώτερα σώματα, εννοείς όλες μα όλες τις ασθένειες? Ακόμη και τις μεταδοτικές και τις ιώσεις?

Ναι, ακόμα και αυτές οι απλές ασθένειες μεταφέρονται από το αιθερικό μας σώμα στο υλικό. Βέβαια αυτές οι ασθένειες είναι ιδιαίτερα θεμιτές και επιδιωκώμενες από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ηλιακτίδα μου...

quote:
εστω και καθηστερημένα χρονια καλά και απο μένα ΑVΑΛΛΟΝ και θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΟΡΦΈΑ ΄για την βοήθειά του .

Εύχομαι ειλικρινά να βοηθηθείς...
Και δεν χρειάζεται να ευχαριστείς, το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα είναι εάν΄και όταν υπάρξουν αποτελέσματα, το ίδιο το γεγονός.
Να είσαι λαμπρά καλά!

ΛίλλιανΜέλος
28/03/2006, 13:44:33
Γιώτα,
θα σε βουτήξουμε σε κουβά με χρώματα!

φιλιά και καλό μεσημέρι

~~ * ~~

another starΜέλος
28/03/2006, 18:33:09
Γεια σας παιδάκια

τι κάνετε? εγώ η μαύρη ακόμα στη δουλειά αλλά σιγά μη δουλεύω το τελευταίο τέταρτο. Εγινε κουρκούτι το κεφάλι μου

Unseen περιμένω να μου πεις , είμαι πολύ περίεργη.
Όσο για τη κινέζα που είπες, μόνο κιμονό που δεν φορούσα, ΕΛΕΟΣ!!

sm giota, αυτό για το νερό που είπες, εγώ ένιωσα κάπως τη δροσιά που νιώθεις όταν κάνει ζέστη και είσαι δίπλα στο κύμα και σε δροσίζει, αυτό το πράγμα.

Α! unseen εχθές είδα κάτι για το οποίο ενημέρωσα τον angus, όποτε μπορέσεις πες μου για να σου στείλω mail, να σου πω τι είδα, ίσως να ξέρεις και συ

Καλλιόπη που είσαι κοπέλα μου?

Τοξοτούλα αγόρι θα κάνεις??

Μορφέα, με συγχωρείς και πάλι που σε ενοχλώ, αλλά μήπως μπορεί να γίνει κάτι δραστικό για τον άνθρωπο που σε είχα ρωτήσει με τα νεφρά? βασικά θα πάω την Πέμπτη να κάνω καθαρισμό στον χώρο του, μου είπε ότι θέλει. Πιστεύεις ότι είναι ένα καλό βήμα για τη περαιτέρω ηρεμία του και "ανάρωσή" του?? Εγώ θεώρησα ότι αυτό πρέπει να γίνει πρώτα

nst, pyramid, avallon, ηλιακτίδα και φυσικά αστέρι Λίλιαν, πολλά φιλιά.

28/03/2006, 19:12:44
quote:
Ναι μπορούμε να ψιλαφίσουμε το αιθερικό μας σώμα και μάλιστα μπορούμε ακόμα και να το δούμε, it's a peace of cake που λένε και οι Αμερικάνοι να το κάνει οποιοσδήποτε με μία απλή πολύ μικρή καθοδήγηση.

Ούπς.. Ενδιαφέρον...

Μορφέα μου , γειά σου.. θα ήταν εύκολο να αναλύσεις λίγο την ψηλάφιση..
Κατ`αρχήν θέλω να σου πώ ενα μεγάλο ευχαριστώ. Και αυτό για τη θέση που πήρες σε οτι αφορούσε την επίθεση που είχα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ Μορφέα.

toxotisΜέλος
28/03/2006, 21:19:37
Αλήθεια Μορφέα, γιατί θεωρείς πως έχουμε ανάγκη κατά κάποιο τρόπο τις αρρώστιες και τις αναζητούμε κι όλας?
Θυμάμαι παλαιότερα τις ονόμαζες και "εξαγνισμό"

28/03/2006, 22:13:06
quote:
Avallon δεχόμαστε και τούρτα με courier......

Oταν καλή μου η τούρτα γίνεται σαν κεφαλοτύρι από τα πολλά κεριά δεν αξίζει να γιορτάζει κανείς τα γενέθλιά του...

quote:
Μορφέα, με συγχωρείς και πάλι που σε ενοχλώ, αλλά μήπως μπορεί να γίνει κάτι δραστικό για τον άνθρωπο που σε είχα ρωτήσει με τα νεφρά? βασικά θα πάω την Πέμπτη να κάνω καθαρισμό στον χώρο του, μου είπε ότι θέλει. Πιστεύεις ότι είναι ένα καλό βήμα για τη περαιτέρω ηρεμία του και "ανάρωσή" του?? Εγώ θεώρησα ότι αυτό πρέπει να γίνει πρώτα.

Παιδιά το Σάββατο είναι η μεγάλη μέρα της μετακόμισης και έχω χάσει τουλάχιστον 3 κιλά (αυτό είναι το ευχάριστο)
Το δυσάρεστο είναι ότι το καινούργιο σπίτι έχει μια πολύ άσχημη ενέργεια γιατί εκεί έμενε ένας πατέρας που κακοποιούσε συστηματικά τα παιδιά του με αποτέλεσμα να τα τρέχει η μάνα στον ψυχολόγο.... Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισα με τον άντρα μου να βάλουμε μπόλικη προσωπική εργασία και να το στοκάρουμε και να το βάψουμε μόνοι μας...

Τώρα πια η ενέργειά του είναι πολύ καλύτερη με σαφή βελτίωση ακόμη και στον πιο άσχετο και πιστεύω με ένα καθαρισμό(κατά Μορφέα) και ένα ευχέλαιο (κατά παππά Δημήτρη) το πρόβλημα θα εξαφανιστεί τελείως!

Φιλάρες σε όλους!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."

Edited by - Avallon on 28/03/2006 22:15:37

another starΜέλος
28/03/2006, 22:40:13
quote:
Oταν καλή μου η τούρτα γίνεται σαν κεφαλοτύρι από τα πολλά κεριά δεν αξίζει να γιορτάζει κανείς τα γενέθλιά του...

Νομίζεις καρδιά μου. Δεν ξέρω ποσά κεράκια πρέπει να είναι πάνω στην τούρτα σου αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Σημασία έχει ο άνθρωπος, όσο και να ναι, αλλά και πάνω απ' όλα μη ξεχνάς ότι αυτά τα κεράκια μιλάνε για εμπειρία και σοφία. Για αυτό λοιπόν να είσαι περήφανη για αυτά τα κεράκια

Για το σπίτι που λες καλα έκανες πιστεύω και έβαλες προσωπική εργασία μέσα γιατί εκτός από τα κιλά (πολύ χρήσιμο) υπάρχει και η όμορφη ενέργειά σου. Όπως λέει και η unseen το φως δεν το νικάει τίποτα, και θα διώξει ότι άσχημο υπάρχει, και σου μιλάω και από προσωπική εμπειρία μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.
Και συ είσαι ένα άτομο γεμάτο φως, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα πανε όλα καλά. Μακάρι να ήμουν εκεί να σε βοηθήσω. Καλό κουράγιο!!

Φιλιά

galazia_sfairaΜέλος
29/03/2006, 08:50:54
Καλημερα με φεγγαρι
και με πολλες αγκαλιες γαι ολους,
χθες ειχα θολουρα στο μυαλο γιατι ειχα θυμωσει.Μου συμβαινει καμια φορα κι εμενα αφου πρωτα εχω εξαντλησει καιυπομονη και αποθεματα καλης διαθεσης και .....
Παρακολουθω την εξέλιξη των όσων τίθενται και (θέματα και ερωτήσεις).
Avallon καλη δύναμη σου εύχομαι,θα περασει σαν συννεφακι κι αυτο ,κι απλα θα το θυμασαι.Οσο γαιτην ενέργεια,η δικη σου θετικη ενεργεια θα καλυψει την οποια αρνητική.
Λίλλιαν,Αστερακι τι μου κάνετε.
Allzzaro καλημερα και σε σενα!
Ομαδα μου γλυκεια !!!!!!!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΛίλλιανΜέλος
29/03/2006, 09:07:59
Καλημέρα στα φωτεινά μυαλά!

Another Star! καλημέρα, τρέχω ωσάν κομητάκι, μαθήματα στη σχολή, μπόλικο διάβασμα, μαθήματα Reiki, συν τις προετοιμασίες μου και συν ότι στο γραφείο υπάρχει πολύ φασαρία και αρκετή δουλειά και αυτό τον καιρό τα ζωνάρια έσφιξαν. Τουλάχιστον θα αποκτήσω μέση!
Βλέπω περνάτε καλά με τους οραματισμούς! Αυτό συμβαίνει με τις ωραίες παρέες.

Galazia Σφαίρα καλημερούδια στα απέραντα γαλάζια!

Καλή δουλειά και καλές συζητήσεις σε όλους σας

~~ * ~~

another starΜέλος
29/03/2006, 09:12:37
Καλημέρα και από μένα

Καλά είμαστε γαλάζια σφαίρα. Εσύ έχεις και την έκλειψη σήμερα πιο κοντά, και λίγο η θολούρα η χθεσινή, πρόσεχε μη σε δούμε μεσημέρι να γυρνάς σσαν την Αστέρω στα δάση

Πάντως πραγματικά όσον αφορά την έκλειψη, θυμάμαι τη τελευταία φορά, ένιωθα ένα τρομερό χτυποκάρδι εκείνη την ώρα. Ήμουν στο μαγαζί και μάλιστα είχα πολύ δουλειά και λέω γιατί νιώθω τέτοια ένταση και μετά θυμήθηκα ότι ήταν η έκλειψη έξω και βγήκα να δω πως έχει σκοτεινιάσει. Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο παιδιά?

Οι υπόλοιποι τι κάνετε? πως είστε? Unseen, Λίλλιαν, nst, avallon, pyramid, ηλιακτίδα, όλοι καλά?

Καλή και όμορφη μέρα σε όλους εύχομαι

ΜορφέαςΜέλος
29/03/2006, 10:46:23
Καλημέρα σας υπέροχη ημέρα,
Παρόλο που η έκλειψη είναι πάνω από το κεφάλι μου και με τετραγωνίζει, είμαι θαυμάσια καλά (΄προς το παρόν)

Λοιποοοοον...

Αγαπητέ Αλλαζάρο...

quote:
quote:

Ούπς.. Ενδιαφέρον...

Μορφέα μου , γειά σου.. θα ήταν εύκολο να αναλύσεις λίγο την ψηλάφιση..

Η αλήθεια είναι οτι είναι δύσκολο να γίνει μέσω διαδικτύου, δηλαδή μέσω τυπωμένων λέξεων, αλλά ωστόσο θα προσπαθήσω να δώσω μια όσο το δυνατόν καλύτερη ανάλυση μπορώ.

Βλέποντας το αιθερικό σώμα...

Πάω σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχει ησυχία. Χαμηλώνω τα φώτα τόσο ώστε να υπάρχει μόνο το ημίφως. Δηλαδή απλά να έχω ορατότητα.

Χαλαρώνω λίγο εάν είναι η πρώτη φορά που το κάνω, παίρνω κάποιες βαθιές αναπνοές...

Πλησιάζω έναν λευκό τοίχο, ή οποιαδήποτε λευκή επιφάνεια.

Σηκώνω τα χέρια μου στο ύψος του προσώπου μου και ενώνω τα ακροδάχτυλα τους. Πίσω έχω πάντα το λευκό φόντο.

Αφού ενώσω τα ακροδάχτυλα των δύο χεριών μου, αρχίζω να τα απομακρύνω μεταξύ τους πολύ αργά...

Βλέποντας στο κενό ανάμεσα στα ακροδάχτυλα των δύο χεριών υπάρχει ένα γαλαζόλευκο φως.

Αυτό είναι το αιθερικό μας σωμα.

Είναι πολύ σημαντικό να μην εστιάζω πουθενά το βλέμμα μου, παρά μόνο να βλέπω περιφερειακά.

Ανοίγοντας λοιπόν τα ακροδάχυλα κοιτάω περιφερειακά στο κενό μεταξύ τους.

Θα εκπλαγείτε όσοι δεν το έχετε κάνει ποτέ.

Αυτό το γαλαζόλευκο φως είναι το αιθερικό σώμα.

Αυτή η άσκηση είναι το πρώτο βήμα για να παρατηρήσουμε την αύρα. Στα ακροδάχτυλα το αιθερικό σώμα είναι πιο πυκνό και για αυτό είναι πιο εύκολο να το παρατηρήσουμε πρώτα εκεί.

Συνεχίζοντας όμως την άσκηση θα μπορούσε κανείς απλά να παρατηρεί περιφερειακά το χέρι του με φόντο τον λευκό τοίχο, και να δει επίσης το λευκό φως γύρω από αυτό.

Μην απογοητεύεστε εάν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη, οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν. Σιγά σιγά όμως με αυτήν την άσκηση φτάνει κανείς να δει το αιθερικό σώμα ανεξαρτήτου φωτός στο δωμάτιο ή στον χώρο που βρίσκεται.

Όποιος το δοκιμάσει ας παραθέσει την εμπειρία του.

Να είστε καλά