ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Arianos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/04/2015, 04:31:38
Εύχομαι να κάλυψα τα αναστατωμένα πλήθη αυτή τη φορά!

14/04/2015, 19:48:39
Προς DSM:
Τον έναν, μοναδικό και ίδιο μαλάκα για τον οποίον συντρέχουν όλοι αυτοί που αναφέρεις, ρε συ DSM είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα; Ή ξέρεις κάτι παραπάνω και δεν μας το λες; Θες να μας πεις και το όνομα του "ΜΑΛΑΚΑ" για τον οποίον συντρέχουν όλοι αυτοί μαζί; Αφού βρήκες επιτέλους το θάρρος να μισοβγείς από την τρύπαν σου και να μας πεις ανοιχτά ζήτω όλο αυτό το επιτελείο που είπες, μαζί και με τον Αδόλφο βρες και το υπόλοιπο του θάρρους να μας τα πεις όλα και ξεκάθαρα τα πράγματα! Σε λίγο μπορεί να βρεις και το θάρρος να μας πεις πως είσαι και μέλος στην "νέα ακρόπολη", λέω εγώ τώρα, μην σε πιέζω βέβαια, πάρε όσο χρόνο θες! Εγώ περιμένω! Γιατί είναι κρίμα να μας αφήσεις έτσι! Αν είναι να τον κάνεις τον ΗΡΩΙΣΜΌ, κάνε τον ολόκληρο όχι μισές δουλειές, να μπορώ και γω να σου πω μπράβο το "παλικάρι μας". Να μπορέσει να το πει και η Δημοκρατία!
Αν ποτέ αποκτήσεις τα αρχιδ....μπιιιιπ να βγεις με όνομα και φάτσα να της πεις να πάει να γαμηθεί!
Περιμένω απαντήσεις!

15/04/2015, 04:24:12
Θερμή παράκληση προς όλους.
Είναι η τελευταία φορά που ανέχομαι (ναι, μιλώ προσωπικά) τέτοιου είδους συμπεριφορές
και φρασεολογία απο το οποιοδήποτε μέλος!
Δεν ενδιαφέρει τον αναγνώστη τι απωθημένα εχει ο καθένας, πρώην ή νυν μέλος της εν λόγου οργάνωσης
(η οποία με αφήνει παγερά αδιάφορο)
Αν ο DSM και ο καθε DSM υπήρξε 'η είναι μέλος της
δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ
Αν ο Arianos ηταν μέλος της και δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ
επίσης δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ

Άνοιξε ενα θέμα κάποιος συνομιλητής σας, αν σας ενδιαφέρει
κι έχετε κάτι να συνεισφέρετε στην συζήτηση, συμμετέχετε,
αν οχι μη το κάνετε!
Μην καταστρατηγείτε πρώτοι εσείς την έννοια της Δημοκρατίας σε a la carte:
"Δημοκρατία έχουμε, άρα έχω κι εγώ το δικαίωμα να πω την άποψη μου,
να το παίξω έξυπνος κι εγω λίγο στον Α,
να κοντραριστώ λίγο με τον Β,
χαβαλές να γίνετε να περνά η ώρα..."

ΥΓ1
Το θέμα θα παραμείνει για λίγες μέρες ανοιχτό, σε περιπτώσει που θέλει κάποιος να προσθέσει κατι,
ρητά ως προς τον προβληματισμό του θεματοθέτη!
Σε περίπτωση αντεγκλήσεων επι προσωπικού θα υπάρξει αποκλεισμός του μέλος απο το φόρουμ.

ΥΓ2
Σχόλια επι των παρατηρήσεων της ΣΟ δεν θα γίνονται πλέον δεκτά και θα διαγράφονται.
Οποιοσδήποτε εχει αντιρρήσεις με την λειτουργία του φόρουμ μπορεί να επικοινωνήσει με την ΔΟ.

15/04/2015, 12:28:53
AitheroVamon λύσε μου μια απορία, η θεματοθέτης επικοινώνησε με εσάς (για ταυτοποίηση ή γενικώς για να ξεκαθαρίσει την συμμετοχή της) ή αγνόησε εντελώς αυτά που της ζητήθηκαν;;
16/04/2015, 00:26:11
Επειδή με τα πες-πες και με την πλακίτσα στην πλακίτσα μένουν ενίοτε ρετσινιές, ξαναλέω πως ποτέ δεν ήμουν μέλος της Ν.Α. Ούτε τους ξέρω, ούτε ασχολήθηκα ποτέ.

Δεν είμαι μέλος ή φίλος με καμμία οργάνωση, ομάδα, σέχτα ή φορέα. Όσοι με γνωρίζουν εδώ μέσα, αρκετοί από τους οποίους και προσωπικά, αντιλαμβάνονται τον λόγο. Και με αυτή την τελευταία επισήμανση, έρχομαι σε κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ με κάποια μέλη του esoterica όταν πρωτοεμφανίζονται:

Ρε μεγάλε, μπαίνεις και γράφεσαι σε μια οικογένεια συζητήσεων, κι επειδή δεν σου κάνουν οι ιδέες ή ο τρόπος κάποιων παλαιότερων μελών, αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς και τις κρίσεις. Μπάστα, ρε μεγάλε. Ψάξε να δεις, τί υποστηρίζει κάποιος διαχρονικά και επισταμένα. Δεν μπορεί, όταν κάποιος έχει δυο και τρεις και πέντε χιλιάδες μηνύματα και μια σειρά θεματοθετήσεων, κάτι έχει καταθέσει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά γίνεσαι και λίγο ρεντίκολο στα μάτια όσων γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Επιπλέον, κι επειδή έχει συμβεί πολλές φορές, έχει μεγάλη πλάκα να μου ζητάει κάποιος την πραγματική ταυτότητα πίσω από το DSM. Είναι στο προφίλ μου σχεδόν από τον δεύτερο μήνα εγγραφής μου, το καλοκαίρι του 2012. Κι ακόμα μεγαλύτερη πλάκα έχει, αυτός που μου ζητάει την ταυτότητα, στο δικό του προφίλ να μην γράφει ούτε το βαφτιστικό του.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

16/04/2015, 01:03:46
Αισθάνθηκες την ανάγκη να απολογηθείς Μάνο?

Δεν χρειάζεται.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/04/2015, 01:12:58
Ναι, την αισθάνθηκα.

Αλλά δεν απολογούμαι στους Αρειανούς, ούτε στα Μπαόκια(Κόμη, σε περιμένουμε).

Ανταποδίδω, κυρίως, τον σεβασμό και την εκτίμηση του Αιθέρα και της Αμαλίας.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

16/04/2015, 03:14:23

Φυσικά και δεν έχει κανένα λόγο να απολογηθεί για τις φαντασιώσεις του καθενός.
Τις περισσότερες φορές οι συνωμοσιολογικές φαντασιοπληξίες είναι για γέλια, αλλά πράγματι, δεν είναι πάντα κι εύκολο να προσπαθείς να εξηγείς τα αυτονόητα επειδή κάποιος εξυπνάκιας θέλει να σου κολλήσει μια ταμπέλα για τους x λόγους.

16/04/2015, 04:17:20
Η αναφορά μου στο όνομα σου DSM έγινε σκόπιμα, γιατί "στοχοποιήθηκες",
δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για το αν είσαι ή δεν είσαι μέλος,
(είμαι σίγουρος οτι το κατάλαβες)
Θέλω να πιστεύω οτι έγινε κατανοητό και απο την κοινότητα.

kost
Δεν βλέπω το λόγο να το κάνει, η θέση μου εξαρχής ηταν οτι το φόρουμ
δεν είναι δικαστήριο.
Το θέμα "πέρναγε" οριακά, με μια δεύτερη ματιά ισως και να έπρεπε να είχε απενεργοποιηθεί απο την αρχή.
Δυστυχώς, συμφωνώ με αυτο που είχε πει η Αμαλία περί "πιασάρικου" τίτλου
λόγο ειδησεογραφίας.
Αλλα ακόμα κι ετσι να μην είναι, ταυτοποιήσεις κανει η ασφάλεια,
οχι εμείς.

16/04/2015, 09:18:30
quote:

Φυσικά και δεν έχει κανένα λόγο να απολογηθεί για τις φαντασιώσεις του καθενός.
Τις περισσότερες φορές οι συνωμοσιολογικές φαντασιοπληξίες είναι για γέλια, αλλά πράγματι, δεν είναι πάντα κι εύκολο να προσπαθείς να εξηγείς τα αυτονόητα επειδή κάποιος εξυπνάκιας θέλει να σου κολλήσει μια ταμπέλα για τους x λόγους.

Σωστή η παίκτρια!

Να σας διαβάζουμε πιό συχνά γίνεται Αμαλία?

Μόνο το Χέρι του Βασιληά βλέπουμε συνήθως. ( Αιθηρ ).

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.