ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Αίολος61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
14/09/2011, 22:36:45
quote:

kap
Χάθηκες γλυκιά μου και ανησύχησα!

Αίολε, Καλησπέρα!

Ποτέ ξανά kap,
Ολόκληρο το όνομά μου είναι πολύ
Καλύτερα!!!

Αφιερωμένο σ' εσένα !
The Temple Of The King

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

17/09/2011, 22:28:06
Καλά ντεεεε... Μη βαράς!
Να για να μην μου κρατάς κακία: Bulgarian rhapsody

Τι είναι αυτός ο "Κυρ-Μέντιος";

22/09/2011, 22:15:16
Αίολος:

quote:

Αυτός που δείχνει η φωτό σου!

22/09/2011, 22:19:02
The Shadows - F.B.I.

The Shadows - Apache

23/09/2011, 22:23:33
Mon cinema

25/09/2011, 11:53:57
Αίολε Καλημέρα !

Τι υπέροχο τραγούδι !!!
Μπράβο !

Και μια Κυριακάτικη αφιέρωση από εμένα.

Dream A Little Dream Of Me

30/09/2011, 13:57:40
quote:

Αίολος:

quote:

Αυτός που δείχνει η φωτό σου!

Με αυτον στη φωτο,εχω ενα σημειο του σωματος μου ιδιο.Ποιο ειναι;
30/09/2011, 15:36:30
quote:
Με αυτον στη φωτο,εχω ενα σημειο του σωματος μου ιδιο.Ποιο ειναι;
Τα καπούλια;

02/10/2011, 00:03:14
Μπες κανα σκάιπ ρε τώρα που 'χω χρόνο, γιατί μετά δε θα μπορώ
georgia9Νέο Μέλος
21/06/2005, 02:41:58
ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

δυο λεξεις -ενοιες που ποτε παραμενουν μυστηριο..
απο μικρη φανταζομουν τα πυρα στην κολαση και τα λουλουδια στο παραδεισο!
μεγαλωνοντας ομως συνηδιτοποιησα πως η κολαση θα ειναι χειροτερη απο την παιδικη φαντασια μας .
κατα την θρησκεια μας η κολαση ειναι μια κατασταση που βιωνει η ψυχη μας μετα τον θανατο. τοσο εντονη , σαν εφιαλτης! ενας ατελειωτος εφιαλτης..δεν ειναι δηλαδη μια τοποθεσια ενα μερος αλλα , μια συνεχεις αναστατωση , τρομος , θλιψη , στεναχωρια.οπως ανεφερα και παραπανω, σαν να ζεις εναν αιωνιο εφιαλτη!!
οσο για τον παραδεισο , η ψυχη θα βρισκεται σε πληρης ηρεμια και γαλανη!

αν πιστευετε κατι αλλο η αν εχετε εμπειριες θα ηθελα να το συζητησουμε

nikostheaterΜέλος
21/06/2005, 02:45:44
Εχεις δικιο γεωργια,αλλα ολα αυτα θα ειναι επειδη οι ψυχες 8α λουζονται απο το Φως και την Αγαπη του θεου..αλλες ψυχες θα απολαμβανουν το φως και την αγαπη και αλλες θα υποφερουν..
21/06/2005, 02:57:59
Μιλάμε για κόλαση και παράδεισο... αλλά... Ποιάς θρησκείας;

macedon

Brie BoyΜέλος
21/06/2005, 04:05:00
Πλάκα πλάκα, σκεφτόμουν την περίεργη και λίαν ... άθεη έννοια έχει πάρει η λέξη "κόλαση" για την νέα Ελληνική γλώσσα, και απορούσα...

"Αυτή η γυναίκα είναι κόλαση.."
"Παγωτό κόλαση"
"Χθες στο κλαμπ/ματς/μάθημα γινόταν της κολάσεως."

Άρα η κόλαση έχει πάρει την έννοια του πολύ ωραίου, της μοναδικής, συνασπαστικής και διασκεδαστικής εμπειρίας που ... λόγω της ομορφιάς του σε κάνει να ... κολάζεσαι (άρα να αμαρτάνεις???)

Πάντως έχει πάρει μια ... περίεργη θετική έννοια.

Αντιστοίχως ο παράδεισος παίρνει την έννοια του ήρεμου και γαλήνιου (κυρίως όταν μιλάμε για ειδυλλιακά τοπία.)

Οποία σύψις φίλτατοι!!

Sorry, έχω την τάση να τα αναλύω όλο γλωσσολογικά...

21/06/2005, 06:25:09
quote:
[Brie Boy
Αντιστοίχως ο παράδεισος παίρνει την έννοια του ήρεμου και γαλήνιου ...

Του ξενέρωτου ίσως;

macedon

XNAMEDΜέλος
21/06/2005, 09:29:44
Αγαπητα μελη καλημερα σας

Η κολαση και ο παραδεισος στην ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια απηκονοιζονται σαν οι απολαβες που δινονται στον καθενα μετα τον θανατο του.Αλλος για την καλη και εναρετη ζωη παει στον παραδεισο και ο δολοφονος και ο εγκληματιας παει στην κολαση.Ο χριστος πανω στον σταυρο ειπε στον μετανιωμενο ληστη πως θα τον εχει μαζι του στον παραδεισο.Η κολαση ειναι η αιωνια τιμωρια σε οποιον εκανε τα κακιστα στην ζωη του.Εφοσον υπαρχει διαβολος τοτε θα υπαρχει κολαση.Η κολαση εχει ερμηνευτει στις μερες μασ ως κατι το αμαρτωλο,τον γλυκο πειρασμο.Κατα την γνωμη μου ο παραδεισος και η κολαση μαλλον κατι αλλο παριστανουν.Πιστευω στην μεταθανατιο ζωη,οτι η ψυχη κρινετε και συνεχιζει την πορεια της σε μια αλλη ζωη με την γεννηση και την "διαμορφωση αλλου χαρακτηρα".Ο παραδεισος ειναι ενα μεταβατικο σταδιο προς την κριση της ψυχης και της διαμορφωσης της πορειας του οπως ακριβως και η κολαση.Αρα "παραδεισος και κολαση " ειναι η ζωη του καθε ανθρωπου διαφορετικα.Γιατι καποιος να γεννιεται πλουσιος και καποιος αλλος φτωχος?

Αυτα τα ολιγα,περιμενω μυνηματα

Παντα φιλικα

21/06/2005, 09:34:27
Γεγονός είναι ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ή είναι παράνομα, ή είναι αμαρτία, ή παχαίνουν...

macedon

Vodafone -live-Νέο Μέλος
21/06/2005, 11:13:33
quote:
Γεγονός είναι ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, ή είναι παράνομα, ή είναι αμαρτία, ή παχαίνουν...

ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ TRIP ΚΟΛΑΣΗ Ή ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΛΑΣΗ 'Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΤΟΤΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ

GDS1Μέλος
21/06/2005, 12:12:09
"Ξενυχτισά στην πόρτα σου και σιγο τραγουδώ εδώ είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ή ΚΟΛΑΣΗ εδώ....."

Φοβερό άσμα.... Τελικά μήπως και αληθινό;;;... Μήπως όλα εδώ πληρώνονται και πουθενά αλλού;;;...

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

21/06/2005, 15:21:32
θετω ενα ερωτημα

αν δεχτουμε οτι υπαρχει ψυχη που μετα θανατον κρινετε και αναλογα με τις πραξεις της παει στον παραδεισο η στην κολαση

εγω συμφωνα με την θρησκεια θα πρεπει να τιμωρηθω που θα με πανε;

στην κολαση που θα ειναι ολα τα φιλαρακια μου και θα περναμε τζαμι
η στον παραδεισο που θα εχει συνεχεια αληλουια και κατι ατομα στιλ λουκα και θα ειναι κολαση για μενα;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του