ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

sotirisP77 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
24/10/2009, 22:07:15
quote:
Φαντάζομαι αγαπητέ μου allzzaro, θα κάνεις εσύ τον προσδιορισμό
του επιπέδου του διαλόγου και θα στείλεις κι ανάλογες προσκλήσεις
σε όσους εγκρίνονται,ώστε να είναι μια σωστή πριβέ συζήτηση, υψηλού επιπέδου...

Οχι γλυκέ μου.. αφού ξέρεις δεν μπορώ να σε αποχωριστώ..

Απλά σε μία συζήτηση επιπέδου θα πρέπει να παραμερίσουμε τις προσωπικές μας αντιλήψεις και να μιλήσουμε επι της ουσίας..

24/10/2009, 23:01:46
Χοντρά, χοντρά, όλοι δέχονται ότι κάτι προκειται να γίνει, όχι με την έννοια του συγκλονιστικού, απαραίτητα, αλλά μια αλλαγή,κάτι ανώτερο,παραπάνω.....Αυτό είναι μια καλή βάση για αρχή....Το τι λέγεται μετά, μπορεί να ελεγχθεί, αν υπάρχει η κατοχύρωση στοιχείων επ αυτού.....
Αυτό το λένε διάλογο, νοημόνων όντων,φίλε μου allzzaro.....Χαίρομαι
που δεν μου κρατάς κακία...
24/10/2009, 23:19:21
quote:
Χαίρομαι
που δεν μου κρατάς κακία...

Οχι ρε φιλαράκο δεν σου κρατάω κακία, δεν μου έκανες κάτι για να σου κρατήσω κακία.
Δεν σου κρατάει κανένας κακία εδώ μέσα.
Οσο και να τσατίζονται μαζί σου σε πληροφορώ οτι δεν σου κρατά κανένας κακία. Απεναντίας.. σε πειράζουν...

24/10/2009, 23:29:53
Χαίρομαι που ψυχαγωγώ κάποιους τουλάχιστον....
24/10/2009, 23:33:30
trexa

quote:
Χαίρομαι που ψυχαγωγώ κάποιους τουλάχιστον

Όλους!

macedon

24/10/2009, 23:39:40
quote:
Χαίρομαι που ψυχαγωγώ κάποιους τουλάχιστον....

Δεν ψυχαγωγείς κανέναν.
Απλά μαζί με τις απόψεις μας κάνουμε και την πλάκα μας.
Καλά συγνώμη, πόσες φορές μου έχεις πεί οτι με πειράζεις?
Πρέπει να αισθάνομαι οτι ψυχαγωγώ??
Ελα ρε Βαγγέλη κουλάρησε..

25/10/2009, 12:21:15
Κι εγώ σε πειράζω, ρε φιλε allzzaro, επίτηδες, για να μην νομίζεις
ότι έχεις το πλεονεκτημα..Σε κάνω να χάνεις λίγο τα νερα σου....Σε μπερδεύω...
Μακεδών,εσύ εδώ;.... Τι θες εσύ με φαντασιόπληκτους
περι 2012;....
TopolΜέλος
27/10/2009, 15:35:10
Ας ανακοινώσει η ΝΑΣΑ ξεκάθαρα τι περιμένει ( ή φοβάται ) το 2012 με την άφιξη του Νιμπίρου ή πλανήτη Χ που είναι ορατός μόνο από τον Νότιο πόλο και μπορεί να σταματήσουν οι συνομοσιολογίες.
27/10/2009, 15:39:12
quote:

Ας ανακοινώσει η ΝΑΣΑ ξεκάθαρα τι περιμένει ( ή φοβάται ) το 2012 με την άφιξη του Νιμπίρου ή πλανήτη Χ που είναι ορατός μόνο από τον Νότιο πόλο και μπορεί να σταματήσουν οι συνομοσιολογίες.

λολ λέμε λολ

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

TopolΜέλος
27/10/2009, 16:18:36
quote:

quote:

λολ λέμε λολ

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

Κάτι δικό σου έχεις να πεις ή μόνο να αντιγράφεις την κάθε πα...ια του κάθε κουλτουριάρη?

22/06/2010, 10:20:36
quote:

quote:
Θα σας πώ εγώ ποιανού ο κ$#%^&κος τα θέλει για να μάθετε μισοφόρια..

ΜΙΣΟΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΑΝΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ,ΓΝΩΡΙΣΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΓΝΩΜΕΣ ,ΑΝΔΡΑΚΛΑ allzzaro KAI MHN TO ΣΥΝΕΧΙΖΗΣ ΓΙΑΤΗ ΚΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΘΗΞΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΣΟΥ,ΕΣΥ ΕΧΗΣ ΤΗΝ ΨΩΡΑ,ΠΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗ ,ΣΕΒΑΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΩΣ ,,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ -ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ

Ενδιαφέρον..τι χρώμα μισοφόρι είσαι σύ πουλάκι μου..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
22/06/2010, 11:05:10
quote:
Γιατί μου το απαγορεύεις?
Δημοκρατία έχουμε οτι θέλουμε λέμε..
Δεν το κατάλαβα..

ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΔΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ..

quote:
Ρε charmed3, μη μου στεναχωράς το γείτονα μου... Τον πικάραμε πολύ για το όχημα του και στεναχωρήθηκε... κρίμα είναι... Ο άντρας αγαπάει πολύ το όχημα του, δε θέλει να του το προσβάλλουν και να του το πειράζουν...

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ..
ΟΚ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ ΑΝΤΕ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!

quote:
..CHARMED μου δεν ασχολούνται όλοι μαζί σου όταν γράφουν μηνύματα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ?

quote:
ΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΟΥΛΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΑ ...ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΣΣΣΣΣΣ..

quote:
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΕ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑ ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ?ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΟΔΗΓΗΣΑ ,ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΄Μ'ΑΡΕΣΗ,,,

Σ'ΑΓΑΠΩ ...ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ..ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΧΑΧΑ!!

quote:
ΕΜΗΣ ΠΟΥ Τ'ΑΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΩΜΑΣΤΕ ,ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ? ΤΑ'Ι'ΖΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ ,ΒΡΕ allzzaro ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΗΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΣΕ ΑΣΚΟΠΑ,,

Α..ΡΕ PANDI ΔΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..ΧΑΧΑΧΑ

quote:
Πω, ρε παιδιά μην τον βαράτε τον κακομοίρη... Δε φτάνει που είναι μηχανόβιος είναι και μεγάλος άνθρωπος, τον έχετε κάνει χώμα..

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

quote:
ΜΙΣΟΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΑΝΡΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ,ΓΝΩΡΙΣΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΓΝΩΜΕΣ ,ΑΝΔΡΑΚΛΑ allzzaro KAI MHN TO ΣΥΝΕΧΙΖΗΣ ΓΙΑΤΗ ΚΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΘΗΞΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΣΟΥ,ΕΣΥ ΕΧΗΣ ΤΗΝ ΨΩΡΑ,ΠΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ,ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗ ,ΣΕΒΑΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΛΙΩΣ ,,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΜΕΣ -ΣΚΕΨΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?

quote:
ΧΩΜΑ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΜΕ ΓΝΩΜΗ,ΠΩΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΖΗ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ,,,

PANDI MOYYYY!!!XEXE

quote:
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η CHARMED ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗ

MIA XAΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..

CHARMED

22/06/2010, 11:26:09
Δεν σας απαντώ γιατί σήμερα έχω πέσει σε κατάθλιψη.
Θα σας τα σούρω οταν μου περάσει.
22/06/2010, 11:33:26
Μού πέρασε..

Δεν θα σας σούρω άλλα μην πάθετε και τίποτα απο το κακό σας.
Ασε μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

pandi

quote:
ΜΑΓΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΗΣ ΤΑ ΠΑΤΙΜΙΑ ΕΙΝΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 125 ΚΙΒΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 6 ΔΥΚΗΚΛΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 30 ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩ ΑΠΟ ΤΟ 125 ΣΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Δεν μου λές ρε μάγκα έτσι για να μου φύγει η απορία..
Καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια να γράφεις έτσι και να μας βγάζεις τα μάτια.
Παρεπιπτόντως μπέμπα δεν έχω 125 κυβικά.. βάλε και ενα μηδενικό στο τέλος..

Edited by - allzzaro on 22/06/2010 11:37:25

22/06/2010, 13:06:05
quote:

Μού πέρασε..

pandi

quote:
ΜΑΓΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΗΣ ΤΑ ΠΑΤΙΜΙΑ ΕΙΝΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 125 ΚΙΒΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ,ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 6 ΔΥΚΗΚΛΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 30 ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩ ΑΠΟ ΤΟ 125 ΣΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Φώτη , για πρόσεξε πως μιλάς με τις "κοινωνικές ομάδες"...και μην τις εξεγείρεις...

22/06/2010, 13:26:00
quote:
ΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΔΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ..

quote:
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΕ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ

Don't let it RIDE you!

quote:
ΕΜΗΣ ΠΟΥ Τ'ΑΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΤΣΙΓΓΟΥΝΕΥΩΜΑΣΤΕ ,ΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ? ΤΑ'Ι'ΖΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ ,ΒΡΕ allzzaro ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΗΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΕ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΣΕ ΑΣΚΟΠΑ,,

quote:
(για να σου λύσω την απορία)

quote:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?

quote:
ΧΩΜΑ ΕΓΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΜΕ ΓΝΩΜΗ,ΠΩΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΕ ΔΕΝ ΠΕΖΗ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΕ ΟΙ ΑΛΟΙ,,,
40-100(το μέσο όρο ηλικίας των άλλων. Μμμ... κάποιος το ανεβάζει και δεν είμαι εγώ)
quote:
MIA XAΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 22/06/2010 14:04:26

22/06/2010, 13:36:03
quote:

quote:

quote:
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΕ Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΝΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ

Don't let it RIDE you!

quote:

quote:

quote:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ?

quote:
40-100
quote:
MIA XAΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..

Καλημέρα Ντοτόρο...είσαι και σύ "κοινωνική ομάδα"..???

22/06/2010, 13:51:07
quote:
2 φτάνουν.
Ενα παπακι 125 κυβ. οικονομικό για καθημερινή χρήση και
ενα on-off για μεγαλύτερες αποστάσεις.

ΞΕΡΗΣ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ?ΑΛΤΖΑ'Ι'ΜΕΡ,ΤΗΝ 125 ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ,Η ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
quote:
Μού πέρασε..

pandi

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

ΔΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΞΟΔΕΥΤΥΚΕΣ?ΓΙΑ 1250 ΚΥΒΙΚΑ ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΡΟΥΝΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Edited by - pandi on 22/06/2010 14:08:16

22/06/2010, 13:57:26
quote:

ΚΑΣΤΑΝΩ ΣΚΟΥΡΟ ΜΙΣΟΦΟΡΙ ΕΙΜΕ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΑΡΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ φιλοο μασ allzzaro

22/06/2010, 14:04:36
allzzaro ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΝ ΘΕΣ ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΠΙΚΡΟΧΩΛΗ ΤΑ ΛΕΜΕ