ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το περίεργο ΕΙ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Το περίεργο ΕΙ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

serpentpan45 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ilias1990Μέλος
23/01/2017, 00:08:02
quote:

Γειά σας κι από μένα.Ψυχίατρος μου έχει εξηγήσει γιατί συμβαίνει να βλέπουν οι ετοιμοθάνατοι αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν "φύγει".Τη στιγμή του θανάτου υπερλειτουργεί η αποθήκη των πληροφοριών του εγκεφάλου,η λεγόμενη αμυγδαλή όπου βρίσκεται ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια,με αποτέλεσμα να προβάλλονται πληροφορίες που ακόμα και το ίδιο το άτομο έχει ξεχάσει.Επίσης αυτό γίνεται και για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση στον ετοιμοθάνατο ότι κάτι υπάρχει μετά.Βέβαια κανένας ψυχίατρος από αυτούς που έχω πάει,δεν πιστεύει στη μετά θάνατον ύπαρξη,όλοι πιστεύουν ότι ακολουθεί η ανυπαρξία και η εξάλειψη σκέψεων.Μάλιστα περιγράφουν την κατάσταση αυτή σαν ένα μαύρο πανί,ή σαν να κολυμπάς μέσα στο μαύρο σκοτάδι χωρίς να υπάρχουν σκέψεις,ή σαν ένα αιώνιο ύπνο χωρίς όνειρα.

Είσαι ο justin19 από το φόρουμ του μεταφυσικού έτσι; Αν όχι με συγχωρείς...

retronio22Νέο Μέλος
23/01/2017, 17:54:29
Ναι εγώ είμαι.Αν και πιστεύω στη μετά θάνατον ύπαρξη,επειδή έχω συζητήσει με ψυχιάτρους έχω τις αμφιβολίες μου για αυτό το θέμα!
23/01/2017, 21:09:08
justin, δεν είναι αρμόδιοι οι ψυχίατροι για τα μεταφυσικά θέματα. Μάλλον είναι οι πλέον ακατάλληλοι.

Abyssus Abyssum Invocat

Dr RobotnicΝέο Μέλος
25/01/2017, 18:46:05
quote:

justin, δεν είναι αρμόδιοι οι ψυχίατροι για τα μεταφυσικά θέματα. Μάλλον είναι οι πλέον ακατάλληλοι.

Abyssus Abyssum Invocat

Πολύ σωστά.!
Για να βεβαιωθείς λοιπόν το τι γίνεται ύστερα, δε μένει παρά να δοκιμάσεις,,,
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυτοκτονήσεις!!!

ilias1990Μέλος
25/01/2017, 23:22:25
Πολύ σωστά.!
Για να βεβαιωθείς λοιπόν το τι γίνεται ύστερα, δε μένει παρά να δοκιμάσεις,,,
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυτοκτονήσεις!!!

[/quote]

Εξυπνάδα ήταν αυτό; Υπάρχουν και τρόποι να προσεγγίσεις το τι συμβαίνει. Πίστη και καλή θέληση να έχουμε και υπομονή. Υπομονή γιατί για μάθεις πρέπει να ''ιδρώσεις''...