ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποσύρετε τα χρήματα σας από τις Τράπεζες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αποσύρετε τα χρήματα σας από τις Τράπεζες - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Michael Design61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
04/07/2005, 16:10:26
Δηλαδή με άλλα λόγια μας προτρέπεις να μείνουμε χριστιανο-ταβλάκηδες-ποδοσφαιράκηδες-καφεδάκηδες για να μήν έρθουν όλοι οι ξένοι όλης της υφηλίου με προεξάχοντες τους Εβραίους και μας τσακήσουν ή μας κάνουν κομματάκια. Όχι φίλε μου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πολιτισμένο κόσμο που θα συμπαρασταθούν σε μιά τέτοια προσπάθεια της Ελλάδας και θα πάρουν το μέρος τους δέν θα πέσουν όλοι πάνω μας να μας λοιώσουν.΅Εσύ ο ίδιος άλλωστε έχεις πεί πολλές φορές τί ωραία λόγια για την Ελλάδα έχουν πεί επιφανέστατοι σοφοί ξένοι (Γκαίτε, Κάντ, Σίλλερ). Και αυτοί θα πέσουν πάνω μας να μας φάνε; Αλλά άν εμείς απο μόνοι μας δέν καταλαβαίνουμε πώς να συμπεριφερθούμε τί θέλεις αυτοί να μας κάνουν! Άν θέλουμε να βρισκόμαστε στην εποχή του αντάρτη και του κλέφτη που κυνηγούσε τους Τούρκους στα βουνά. Ο καθημερινός Έλληνας δέν νοιώθει τον τρόμο του Εβραίου πάνω απο το κεφάλι του συμπεριφέρεται όπως ο ίδιος νομίζει καλύτερα για τον εαυτό του. Κανένας Εβραίος δέν βρέθηκε να μαχαιρώσει κάποιον που υποστήριξε με φανατισμό τους προγόνους του και τον πολιτισμό του, ούτε εμένα, ούτε εσένα ούτε τον Λιακόπουλο. Αλλά δέν βρίσκονται τέτοιοι Έλληνες γιατί δέν θέλουν οι ίδιοι να βρεθούν. Τώρα να μας λές εσύ οτι δέν βρίσκονται γιατί τρέμουν την μάχαιρα των ξένων είναι κάτι που το ευγενικότερο που θα μπορούσα να σου πώ είναι οτι δέν στέκει.
HermesΜέλος
04/07/2005, 17:07:28
quote:
Δηλαδή με άλλα λόγια μας προτρέπεις να μείνουμε χριστιανο-ταβλάκηδες-ποδοσφαιράκηδες-καφεδάκηδες για να μήν έρθουν όλοι οι ξένοι όλης της υφηλίου με προεξάχοντες τους Εβραίους και μας τσακήσουν ή μας κάνουν κομματάκια. Όχι φίλε μου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πολιτισμένο κόσμο που θα συμπαρασταθούν σε μιά τέτοια προσπάθεια της Ελλάδας και θα πάρουν το μέρος τους δέν θα πέσουν όλοι πάνω μας να μας λοιώσουν.΅Εσύ ο ίδιος άλλωστε έχεις πεί πολλές φορές τί ωραία λόγια για την Ελλάδα έχουν πεί επιφανέστατοι σοφοί ξένοι (Γκαίτε, Κάντ, Σίλλερ). Και αυτοί θα πέσουν πάνω μας να μας φάνε; Αλλά άν εμείς απο μόνοι μας δέν καταλαβαίνουμε πώς να συμπεριφερθούμε τί θέλεις αυτοί να μας κάνουν! Άν θέλουμε να βρισκόμαστε στην εποχή του αντάρτη και του κλέφτη που κυνηγούσε τους Τούρκους στα βουνά. Ο καθημερινός Έλληνας δέν νοιώθει τον τρόμο του Εβραίου πάνω απο το κεφάλι του συμπεριφέρεται όπως ο ίδιος νομίζει καλύτερα για τον εαυτό του. Κανένας Εβραίος δέν βρέθηκε να μαχαιρώσει κάποιον που υποστήριξε με φανατισμό τους προγόνους του και τον πολιτισμό του, ούτε εμένα, ούτε εσένα ούτε τον Λιακόπουλο. Αλλά δέν βρίσκονται τέτοιοι Έλληνες γιατί δέν θέλουν οι ίδιοι να βρεθούν. Τώρα να μας λές εσύ οτι δέν βρίσκονται γιατί τρέμουν την μάχαιρα των ξένων είναι κάτι που το ευγενικότερο που θα μπορούσα να σου πώ είναι οτι δέν στέκει.

Κανε οτι θελεις τι με νοιαζει...
Εγω ειπα την αποψη μου επειδη με ρωτησες, δεν ειπα τιποτα παραπανω.
Το τι στεκει η οχι το λεει ο καθενας για τον εαυτο του, αφου δεν συμφωνεις τι να κανουμε, ο καθενας πιστευει τα δικα του.
Απο κει και περα ουτε εγω αλλα ουτε εσυ μπορει να συμφωνησουν ολοι οτι εχουμε δικιο...δεν υπαρχουν επιχειρηματα.
Και μην κρινεις για ολα οταν δεν καταλαβενεις τι εχω πει.

"Η φύση αγαπάει να κρύβεται."
HermesΜέλος
04/07/2005, 17:19:22
quote:
Και μην κρινεις για ολα οταν δεν καταλαβενεις τι εχω πει.

Το λεω, γιατι τα οσα ειπες δεν εχουν καμια σχεση με τα οσα παρεθεσα εγω...

quote:
Τώρα να μας λές εσύ οτι δέν βρίσκονται γιατί τρέμουν την μάχαιρα των ξένων είναι κάτι που το ευγενικότερο που θα μπορούσα να σου πώ είναι οτι δέν στέκει.

Καμια επαφη...αυτο καταλαβες?
Τι ειναι πρωτη δημοτικου να καθομαι να εξηγω?

quote:
Και αυτοί θα πέσουν πάνω μας να μας φάνε; Αλλά άν εμείς απο μόνοι μας δέν καταλαβαίνουμε πώς να συμπεριφερθούμε τί θέλεις αυτοί να μας κάνουν

Ζουνε ο ί επιφανέστατοι σοφοί ξένοι (Γκαίτε, Κάντ, Σίλλερ).
Η μηπως εχεις αντιληφθει κυμα φιλελληνισμου και δεν το χω καταλαβει.

quote:
Δηλαδή με άλλα λόγια μας προτρέπεις να μείνουμε χριστιανο-ταβλάκηδες-ποδοσφαιράκηδες-καφεδάκηδες για να μήν έρθουν όλοι οι ξένοι όλης της υφηλίου με προεξάχοντες τους Εβραίους και μας τσακήσουν ή μας κάνουν κομματάκια

Παλι καμια σχεση...ειδες πουθενα καμια προτροπη, και δεν το καταλαβα...Βλεπεις και εσυ σαν τον tabsko οτι σε συμφερει??? λεω τωρα αν εισαι και εσυ μασωνακιας θα σε παρακαλεσω να μου επιτρεψεις να παψω να ασχολουμαι μαζι σου...δεν εχει νοημα να ασχολουμαι με απολυταρχικα "γουρουνια", το λεω γιατι ειχα συντομη επιθεση απο ομορφες με ποδιες.
Αν εισαι απλα ενας κοινος συνομηλιτης τοτε ελα να κανουμε διαλογο χωρις κυκλους και διαπλοκη.

04/07/2005, 20:47:49
Αυτό φίλε Hermes
quote:
Γιατι οταν ο Ελληνας κατανοησει την αρχαια κληρονομια του, και καταφερει να χτυπησει τον ιδεεολογικο σιωνισμο...τοτε να εισαι σιγουρος πως οι Εβραιοι που δεν θες να κατηγορησεις θεωρωντας πως ηρθες η ωρα για αυτοκριτικη, θα σπασουν τα κοκαλα αυτου του ανθρωπου, και καθε ιδεολογιας του.

εσύ ο ίδιος το είπες. Δηλαδή είπες για να μήν μας σπάσουν τα κόκκαλα πρέπει να καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια κάνω λάθος;
Kατά τα άλλα βλέπω με επιθετικό τρόπο να προσπαθείς να αποφύγεις τον διάλογο μαζί μου ίσως γιατί δέν μπορείς να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις. Οπότε και εγώ δέχομαι την προτροπή σου. Δέν είμαι μασωνάκος αλλά και ούτε βλέπω όλον τον κόσμο να ζεί και να αναπνέει για να καταστραφεί η Ελλάδα, αυτό το βλέπουν μόνο οι φαντασιόπληκτοι.
Και σάν ισότιμο μέλος μας έχουν δεχτεί στην Ε.Ε. ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των λαών του πλανήτη δέν μένει ικανοποιημένη με την κατάσταση που επικρατεί τώρα και την Συωνιστική διακυβέρνηση. Οι λαοί πεινάνε, παιδιά πεθαίνουν απο την πείνα, πιθανώς με ένα ζωντάνεμα του Ελληνικού πολιτισμού η ζωή τους θα περάσει σε πολύ καλύτερη φάση. Ακόμα και μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες μεγάλο ποσοστό του λαού έχει ξεσηκωθεί με άγριες διαθέσεις κατά της διακυβέρνησης του. Αλλά άν ο Έλληνας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου δέν πρόκειται να γίνει καμιά αλλαγή γιατί απο αυτόν εξαρτάται.
HermesΜέλος
05/07/2005, 04:28:33
quote:
Δηλαδή είπες για να μήν μας σπάσουν τα κόκκαλα πρέπει να καθήσουμε με σταυρωμένα χέρια κάνω λάθος;

Δεν το ειπα μονο, αλλα και το ειδα.
Εσυ ειπες να κατσουν με σταυρωμενα τα χερια οχι εγω, κανεις λαθος...αυτο που ειπα πριν, το ειπα λογο του οτι κατηγορουσες τους Ελληνες οτι δεν κανουν τιποτα...και εγω οπως δεν καταλαβες σου ειπα οτι και μερικοι που το δοκημασαν και βρηκαν αντιπαλους που στην κυριολεξια τους "γονατισαν".

quote:
Kατά τα άλλα βλέπω με επιθετικό τρόπο να προσπαθείς να αποφύγεις τον διάλογο μαζί μου ίσως γιατί δέν μπορείς να δώσεις τις κατάλληλες απαντήσεις

Και εγω βλεπω πως προσπαθεις να δειξεις με το ζορι οτι δεν μιλαω σωστα...οταν αυτος που ειναι το προβλημα στο διαλογο εισαι εσυ που δεν καταλαβενεις τιποτα απο οσα σου λεω, αλλα μονο αυτα που θες εσυ να δεις.Δεν αποφευγω καμια συζητηση αν πρωτα δεν πιστω οτι ο συνομηλιτης μου δεν ειναι ηλιθιος, οποτε δεν παω πουθενα μην φοβασαι.
Οσο για την καταλληλοτητα των απαντησεων δεν θα το κρινεις εσυ αυτο, αλλα το τελος της συζητησης γιαυτο μη βιαζεσαι να φυγεις δεν τελιωσαμε τιποτα, τωρα αρχιζουμε.

quote:
Και σάν ισότιμο μέλος μας έχουν δεχτεί στην Ε.Ε.

Αυτο τους ελειπε να μην δεχθουν την Ελλαδα, ξερεις τι χρημα επενδυεται στην χωρα μας...θαρρεις πως ειναι προνομιο του Ελληνα να ειναι στην Ευρωπη...?
Εγω πιστευω πως ειναι προνομιο της Ευρωπης να ειναι η Ελλαδα μελος της, αφου ειναι ενας οργανισμος γεματος κατασκοπους του NATO-KGB-MOSSAD...κτλ. τιποτα "ακομα" δεν μπορει να κανει η Ευρωπαικη ενωση...και τη δυναμη της την ειδαμε στο IRAQ και στη Γιουγκοσλαβια.

quote:
Ηνωμένες Πολιτείες μεγάλο ποσοστό του λαού έχει ξεσηκωθεί με άγριες διαθέσεις

Αυτο και αν ειναι αστειο....και ποιος τους υπολογιζει αυτους, το CNN αυτοι θα φωναζουν μεχρι που να πεθανουν νομιζεις πως η κυβερνηση Μπους εχει προβληματα...τοτε γιατι η Δημοτικοτητα του Μπους δεν λεει να πεσει...παρολους τους ξεσηκωμους που αναφερεις?

quote:
Αλλά άν ο Έλληνας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου δέν πρόκειται να γίνει καμιά αλλαγή γιατί απο αυτόν εξαρτάται.

Δηλαδη ποιον υπνο απο ολους κοιμαται και σε ποιον να κανει το ανταρτικο ρε φιλε μου...στον Καραμανλη, στον Σημιτη...σε ποιον πες μου.Δηλαδη εσυ τι θες να κανει ο Νεο-Ελληνας για να ξυπνησει για να δω την αποψη σου.

quote:
Οι λαοί πεινάνε, παιδιά πεθαίνουν απο την πείνα, πιθανώς με ένα ζωντάνεμα του Ελληνικού πολιτισμού η ζωή τους θα περάσει σε πολύ καλύτερη φάση.

Ναι που ειναι...?
20 αιωνες σχεδον αργοπεθαινει...τι φταιει λες εσυ?
Εγω ειπα τι πιστευω.

Και για να σου δοσω να καταλαβεις τι ελεγα πριν...ας κανουμε μια υποθεση.

Αν ο Ελληνικος πολιτισμος αποφασισει να παψει να ασχολειτε με τα αγαθα και την μοδα του δυτικου πολιτισμου...κοψει πολεμικες συμμαχειες...ξεβγαλει απο πανω του ολες τις ειδωλο-θεο-ελπιδο-λατρειες...και γυρισει στην αρχαια φιλοσοφια, στο αρχαιο πνευμα και φτασει σε σημειο ακομα καλυτερο αυτου των αρχαιων.
Πες μου ποια χωρα δεν θα δει την Ελλαδα (που δεν αποτελει εμπορικο συμμαχο, γιατι δεν εχουν απηχειση τα υλιστικα και εγωφιλικα προιοντα της στον φιλοσοφο Ελληνα.) σαν ανοιχτη γη για ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ...ποιες χωρες τιπου Αμερικα(ειστε η μαζι μας η με τους τρομοκρατες) θα δεχθουν τη σταση της Ελλαδας ως χωρα αυτονομη ΕΙΡΗΝΙΚΗ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ-ΔΙΚΑΙΗ...και παραλληλα με ολα αυτα να μην τους πειραζει το γεγονος το ο Σοφισμενος Νεο-Ελλην δεν ειναι υλιστης αλλα ιδεολογος, αναγνωριζει τα σκουπιδια του Hollywood και τα trushfood made in america...Ποιος νεος Ηρακλειτος θα γεννηθει και δεν θα τον κρεμμασουν ζωντανο οταν μιλησει για αξιες, ξεχασμενες στα κεφαλια των ανθρωπων.

Τι συνεβει με τη Γιουγκοσλαβια?
Τι συνεβει με το Αφγανισταν?
Τη εγινε στη Σομαλια?
Αυτες η χωρες ηταν Ελευθερες...αυτονομες και προπαντων ΑΔΥΝΑΜΕΣ(οσον αφορα τα οπλικα συστηματα)...γιαυτο και τα αμερικανακια βρηκαν νεα ζωα να πινουν Coca-Cola εεε και αυτυχως χρειαστηκε να πεθανουν αρκετοι για να τρωνε οι Εβραιοι της Coca-Cola.

Οταν οι Ελληνες εβριζαν τα γουρουνια τους Αμερικανους εσυ που ησουν?
Να σου θυμησω ποια ηταν η σταση σχεδον ολων των καναλιων του κοσμου, στο θεμα αντι-τρομοκρατιας στην Ελλαδα...ο ανθ-Ελληνισμος ανθουσε ακομα και στους ομωγεννεις της Αμερικα(μας αποκαλουσαν φιλο-τρομοκρατες).Ποσοι λαοι απο ολο το ΝΑΤΟ τολμησαν να σπασουν τον φασιστικο τρομο της Αμερικης και να πουν "τερμα στους πολεμους"...ποιος λαος ηταν στην πλοιοψηφια ξερεις?

Μου φενεται δεν εχει καταλαβει και πολλα για το τι γινεται εκτος της Ελλαδας.

05/07/2005, 12:34:50
quote:
Δεν το ειπα μονο, αλλα και το ειδα.
Εσυ ειπες να κατσουν με σταυρωμενα τα χερια οχι εγω, κανεις λαθος...αυτο που ειπα πριν, το ειπα λογο του οτι κατηγορουσες τους Ελληνες οτι δεν κανουν τιποτα...και εγω οπως δεν καταλαβες σου ειπα οτι και μερικοι που το δοκημασαν και βρηκαν αντιπαλους που στην κυριολεξια τους "γονατισαν".

Την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Άλλωστε και εσύ ο ίδιος έχεις κατηγορήσει πολλές φορές τους σημερινούς Έλληνες για την αδιαφορία τους και τώρα εκνευρίζεσαι που τους κατηγορώ και εγώ. Λές και μόνο εσύ θέλεις να έχεις το μονοπώλιο σε αυτά που λές. Για το άν και πώς θα μας γονατίσουν οι αντίπαλοι μας και πόσο εύκολο είναι αυτό είναι άλλο θέμα.

quote:
Και εγω βλεπω πως προσπαθεις να δειξεις με το ζορι οτι δεν μιλαω σωστα...οταν αυτος που ειναι το προβλημα στο διαλογο εισαι εσυ που δεν καταλαβενεις τιποτα απο οσα σου λεω, αλλα μονο αυτα που θες εσυ να δεις.Δεν αποφευγω καμια συζητηση αν πρωτα δεν πιστω οτι ο συνομηλιτης μου δεν ειναι ηλιθιος, οποτε δεν παω πουθενα μην φοβασαι.
Οσο για την καταλληλοτητα των απαντησεων δεν θα το κρινεις εσυ αυτο, αλλα το τελος της συζητησης γιαυτο μη βιαζεσαι να φυγεις δεν τελιωσαμε τιποτα, τωρα αρχιζουμε.

Η στάση σου, η συμπεριφορά και η επιθετικότητα σου τα λένε όλα. Ούτε εγώ προσπαθώ να αποφύγω κανέναν διάλογο ούτε διαφώνισα μαζί σου στις θέσεις που έχεις για τους Συωνιστές άρα δημιουργείς προβλήματα απο το τίποτα. Το μόνο που είπα είναι δέν οφελούν σε τίποτα οι κατάρες και οι αφορισμοί άν δέν δράσουμε με έργα στην πράξη. Εσύ επιμένεις οτι μόνο να βρίζουμε τους Εβραίους όλες τις ώρες της ημέρας και όλο τον χρόνο θα οφελήσει. Δέν γίνεται δουλειά έτσι και διαφώνισα.

quote:
Αυτο τους ελειπε να μην δεχθουν την Ελλαδα, ξερεις τι χρημα επενδυεται στην χωρα μας...θαρρεις πως ειναι προνομιο του Ελληνα να ειναι στην Ευρωπη...?
Εγω πιστευω πως ειναι προνομιο της Ευρωπης να ειναι η Ελλαδα μελος της, αφου ειναι ενας οργανισμος γεματος κατασκοπους του NATO-KGB-MOSSAD...κτλ. τιποτα "ακομα" δεν μπορει να κανει η Ευρωπαικη ενωση...και τη δυναμη της την ειδαμε στο IRAQ και στη Γιουγκοσλαβια.

Δηλαδή τα προηγμένα Ευρωπαικά κράτη θεωρούνται αδύναμα σάν και εμάς μπροστά στον μεγάλο πάτρονα που λέγεται Ηνωμένες Πολιτείες.
Συμφωνώ.

quote:
Αυτο και αν ειναι αστειο....και ποιος τους υπολογιζει αυτους, το CNN αυτοι θα φωναζουν μεχρι που να πεθανουν νομιζεις πως η κυβερνηση Μπους εχει προβληματα...τοτε γιατι η Δημοτικοτητα του Μπους δεν λεει να πεσει...παρολους τους ξεσηκωμους που αναφερεις?

Έχει μιά επιφανειακή και επίπλαστη πλειοψηφία λόγω της ηλιθιότητας του Αμερικάνικου λαού και της καταλυτικής δράσης της προπαγάνδας. Άν ήταν ικανοί οι Έλληνες ομογενείς και είχαν την κατάλληξη υποστήριξη της Μητρόπολης ώστε να τον ξεσκεπάσουν τότε θα μπορούσε να ανατραπεί το σκηνικό σε βάρος του. Αλλά οι Εβραίοι μπόρεσαν και έχουν πετύχει να αυξήσουν με πλάνες την δημοτικότητα του. Εμείς δέν έχουμε τα κότσια να την μειώσουμε; Και οι ξεσηκωμοί είναι γεγονός φύγαν οι Αμερικάνοι σε μεγάλα κύματα απο την χώρα τους όταν επανεξελέγη.

05/07/2005, 12:45:44
quote:
Δηλαδη ποιον υπνο απο ολους κοιμαται και σε ποιον να κανει το ανταρτικο ρε φιλε μου...στον Καραμανλη, στον Σημιτη...σε ποιον πες μου.Δηλαδη εσυ τι θες να κανει ο Νεο-Ελληνας για να ξυπνησει για να δω την αποψη σου.

Σε όλα τα συμφέροντα που δρούν σε βάρος του στην καθημερινή του ζωή μέσα στον Ελληνικό χώρο που ζεί στις κλεψιές, στην απάτη, στην διαφθορά, στην εκμετάλλευση δέν τα βλέπεις καθόλου αυτά; Έχει γίνει ακόλουθος και πιστό σκυλάκι των δύο μεγάλων κομμάτων και δέν καταλαβαίνει τί παιχνίδια παίζουν απο πίσω του και τί σκοπούς εξυπηρετούν.

quote:
Τι συνεβει με τη Γιουγκοσλαβια?
Τι συνεβει με το Αφγανισταν?
Τη εγινε στη Σομαλια?
Αυτες η χωρες ηταν Ελευθερες...αυτονομες και προπαντων ΑΔΥΝΑΜΕΣ(οσον αφορα τα οπλικα συστηματα)...γιαυτο και τα αμερικανακια βρηκαν νεα ζωα να πινουν Coca-Cola εεε και αυτυχως χρειαστηκε να πεθανουν αρκετοι για να τρωνε οι Εβραιοι της Coca-Cola.

Τώρα να παραλληλίζουμε τους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν με μιά πιθανή αναζωπύρωση του Ελληνικού πνεύματος είναι ανόμοια είδη. Όπως και να το κάνουμε υπήρχε στους πολέμους αυτούς μιά δικιολογία αφού είχαν ανελεύθερα καθεστώτα και καταπίεζαν άσχημα τους λαούς τους. Δέν είναι ίδια περίπτωση με τον Έλληνα που θέλει να μάθει την ιστορία του και να ζήσει με τίμιο και ηθικό τρόπο.
HermesΜέλος
05/07/2005, 15:14:42
quote:
Σε όλα τα συμφέροντα που δρούν σε βάρος του στην καθημερινή του ζωή μέσα στον Ελληνικό χώρο που ζεί στις κλεψιές, στην απάτη, στην διαφθορά, στην εκμετάλλευση δέν τα βλέπεις καθόλου αυτά; Έχει γίνει ακόλουθος και πιστό σκυλάκι των δύο μεγάλων κομμάτων και δέν καταλαβαίνει τί παιχνίδια παίζουν απο πίσω του και τί σκοπούς εξυπηρετούν.

Εγω πιστευω πως εχει γινει ακολουθος του χρηματος και του χομπι της προσωπικης ιδιοτησιας.

quote:
Τώρα να παραλληλίζουμε τους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν με μιά πιθανή αναζωπύρωση του Ελληνικού πνεύματος είναι ανόμοια είδη. Όπως και να το κάνουμε υπήρχε στους πολέμους αυτούς μιά δικιολογία αφού είχαν ανελεύθερα καθεστώτα και καταπίεζαν άσχημα τους λαούς τους. Δέν είναι ίδια περίπτωση με τον Έλληνα που θέλει να μάθει την ιστορία του και να ζήσει με τίμιο και ηθικό τρόπο.

Μα δεν συκγρινε κανεις τον Ελληνικο πολιτισμο με τους Αφγανους...μπορεις να διαβαζεις λιγο καλυτερα, βαριεμαι να σου εξηγω καθε φορα τι λεω.

quote:
Την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Άλλωστε και εσύ ο ίδιος έχεις κατηγορήσει πολλές φορές τους σημερινούς Έλληνες για την αδιαφορία τους και τώρα εκνευρίζεσαι που τους κατηγορώ και εγώ. Λές και μόνο εσύ θέλεις να έχεις το μονοπώλιο σε αυτά που λές. Για το άν και πώς θα μας γονατίσουν οι αντίπαλοι μας και πόσο εύκολο είναι αυτό είναι άλλο θέμα.

Ελληνικα ξερεις να διαβαζεις....?
Δηλαδη ειναι τραγικο αυτο που κανεις....
Λοιπον παμε παλι επεξηγησεις...ειπα "και εγω οπως δεν καταλαβες σου ειπα οτι και μερικοι που το δοκημασαν και βρηκαν αντιπαλους που στην κυριολεξια τους "γονατισαν".
... τη λεξη "Μερικοι" τι βλεπεις...ξερεις τι σημαινει η το παιζεις αγραμματος για να αποφυγεις τις απαντησεις.
Το μερικοι δεν σημαινει ολοι οι Ελληνες οπως καταλαβες εσυ...αλλα σημαινει ενα μικρο συνολο ανθρωπων...μικρο συνολο οχι ολη η ΓΗ.

quote:
Η στάση σου, η συμπεριφορά και η επιθετικότητα σου τα λένε όλα

Επιθετικοτητα?
Αν αυτο για σενα ειναι επιθετικοτητα, τι θες να σε χαιδευω μηπως...η να σου μιλαω σαν 12χρονο.
Κυριε Μηδενιστη εδω ειμαστε να συζητησουμε και οχι να "γλυφομαστε", εγω ετσι συζητω ξεκαθαρα και αληθινα αμα εχεις προβλημα με την αληθεια σταματα τη συζητηση.
Και τι εχει σταση μου αγαπητε???...εκανα κατι και δεν το καλαβα?

quote:
Ούτε εγώ προσπαθώ να αποφύγω κανέναν διάλογο ούτε διαφώνισα μαζί σου στις θέσεις που έχεις για τους Συωνιστές άρα δημιουργείς προβλήματα απο το τίποτα

Επειδη αντιλεγω δημιουργω προβλημα, συζητηση δεν κανουμε?
Εσυ με προβληματιζεις που ολο δεν καταλαβενεις τι λεω, και τα γενικοποιεις ολα.

quote:
Έχει μιά επιφανειακή και επίπλαστη πλειοψηφία λόγω της ηλιθιότητας του Αμερικάνικου λαού και της καταλυτικής δράσης της προπαγάνδας.

Ποσος καιρος παει που εχεις παει Αμερικη?
Εγω προσφατα ειδα τις αποψεις ολου του New-Jersey, αλλα και τις Νεας Υορκης...δεν ειδα να προβληματιζεται ο λαος των ΗΠΑ ουτε στο ελαχιστο...και οσες φωνες λογικης υπαρχουν μεσα εκει, ειναι ειτε αντιδραστικοι η λογικοι πολιτες, αποτελουν ομως δραματικη μειωνοτητα των ΗΠΑ.Παντως οι ποιο πολλοι Αμερικανοι πιστευουν πως ο πολεμος στο IRAQ εγινε για το καλο του ιρακινου λαου...σφαγιαζοντας 1000 ιρακινους...και προκαλωντας ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΧΑΟΣ στη χωρα, τη ΣΩΣΑΝΕ!

quote:
Εμείς δέν έχουμε τα κότσια να την μειώσουμε;

Για τολμα και θα δεις που θα σε βαλουν...δεν λεω τιποτα αλλα απλα τολμησε το και θα με θυμηθεις.

quote:
Σε όλα τα συμφέροντα που δρούν σε βάρος του στην καθημερινή του ζωή μέσα στον Ελληνικό χώρο που ζεί στις κλεψιές, στην απάτη, στην διαφθορά, στην εκμετάλλευση δέν τα βλέπεις καθόλου αυτά;

Πως δεν τα βλεπω...αλλα εκει σταματησες?
Παρακατω δεν εχει τιποτα, γιατι γινεται αυτο εχεις αναρωτηθει?

05/07/2005, 19:45:31
quote:
Εγω πιστευω πως εχει γινει ακολουθος του χρηματος και του χομπι της προσωπικης ιδιοτησιας.

Συμφωνώ. Επίσης εκμεταλλευτής και συμφεροντολόγος.

quote:
Μα δεν συκγρινε κανεις τον Ελληνικο πολιτισμο με τους Αφγανους...μπορεις να διαβαζεις λιγο καλυτερα, βαριεμαι να σου εξηγω καθε φορα τι λεω.

Κατάλαβα τί εννοούσες είπες οτι οι Αφγανοί και κάποιοι άλλοι ακόμα ήταν ελεύθεροι και αυτόνομοι και για αυτό τους διάλυσαν. Κάτι παρόμοιο εννοούσες οτι θα συμβεί με την Ελλάδα άν θελήσει να γίνει ελεύθερη και αυτόνομη. Για τους Αφγανούς όμως υπήρχε σοβαρός λόγος να το κάνουν για τους έλληνες δέν θα υπάρχει κανένας είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

quote:
Ελληνικα ξερεις να διαβαζεις....?
Δηλαδη ειναι τραγικο αυτο που κανεις....
Λοιπον παμε παλι επεξηγησεις...ειπα "και εγω οπως δεν καταλαβες σου ειπα οτι και μερικοι που το δοκημασαν και βρηκαν αντιπαλους που στην κυριολεξια τους "γονατισαν".
... τη λεξη "Μερικοι" τι βλεπεις...ξερεις τι σημαινει η το παιζεις αγραμματος για να αποφυγεις τις απαντησεις.
Το μερικοι δεν σημαινει ολοι οι Ελληνες οπως καταλαβες εσυ...αλλα σημαινει ενα μικρο συνολο ανθρωπων...μικρο συνολο οχι ολη η ΓΗ.

Ε λοιπόν η Ελλάδα δέν έχει κανέναν λόγο να βρεθεί στην δεινή θέση αυτών των λίγων μερικών.

quote:
Επιθετικοτητα?
Αν αυτο για σενα ειναι επιθετικοτητα, τι θες να σε χαιδευω μηπως...η να σου μιλαω σαν 12χρονο.
Κυριε Μηδενιστη εδω ειμαστε να συζητησουμε και οχι να "γλυφομαστε", εγω ετσι συζητω ξεκαθαρα και αληθινα αμα εχεις προβλημα με την αληθεια σταματα τη συζητηση.
Και τι εχει σταση μου αγαπητε???...εκανα κατι και δεν το καλαβα?

Εντάξει ΑΝΑΚΑΛΛΩ, συνέχισε την δουλέιά σου όπως νομίζεις καλύτερα.

quote:
Ποσος καιρος παει που εχεις παει Αμερικη?
Εγω προσφατα ειδα τις αποψεις ολου του New-Jersey, αλλα και τις Νεας Υορκης...δεν ειδα να προβληματιζεται ο λαος των ΗΠΑ ουτε στο ελαχιστο...και οσες φωνες λογικης υπαρχουν μεσα εκει, ειναι ειτε αντιδραστικοι η λογικοι πολιτες, αποτελουν ομως δραματικη μειωνοτητα των ΗΠΑ.Παντως οι ποιο πολλοι Αμερικανοι πιστευουν πως ο πολεμος στο IRAQ εγινε για το καλο του ιρακινου λαου...σφαγιαζοντας 1000 ιρακινους...και προκαλωντας ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΧΑΟΣ στη χωρα, τη ΣΩΣΑΝΕ!

Ο Μπούς δέν πήρε 100% ποσοστό πήρε 55% οι υπόλοιποι ήταν αντίθετοι στην πολιτική του. Και σε αυτό όπως ξαναείπα φταίει η προπαγάνδα και η ηλιθιότητα τους. Και ο λαός των Η.Π.Α. δέν περνάει παραδεισένια ζωή. Έχει και αυτός πάρα πολλά προβλήματα ενώ είχε πολλούς νεκρούς στον πόλεμο του Ιράκ.

quote:
Για τολμα και θα δεις που θα σε βαλουν...δεν λεω τιποτα αλλα απλα τολμησε το και θα με θυμηθεις.

Μόνος μου είναι αδύνατο, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Και οι Εβραίοι συνολικά δουλεύουν και έχουν πετύχει τους σκοπούς τους. Αλλά οι Έλληνες δέν μπορούν να δουλέψουν συνολικά.
HermesΜέλος
07/07/2005, 23:42:46
quote:
Μόνος μου είναι αδύνατο, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Και οι Εβραίοι συνολικά δουλεύουν και έχουν πετύχει τους σκοπούς τους. Αλλά οι Έλληνες δέν μπορούν να δουλέψουν συνολικά.

Aντε αμα βρεις, φωνακσε και εμενα να παμε ολοι μαζι τουλαχιστον...αντε να δουμε, αλλα εχω παψει να πιστευω σε ανακαμψη των ηθων και των ιδεολογιων, συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα.

stemixΜέλος
15/07/2005, 19:02:59
Είδε κανείς ένα ντοκυμαντέρ που έδειξε η ΕΤ1 χθες το βράδυ; Αφορούσε τις συνθήκες ζωής των παιδιών των Παλαιστινίων, μέσα από την κάμερα ενός Βρετανού δημοσιογράφου, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά των ισραηλινών.
Έπαθα πλάκα. Είναι αδιανόητο σε τι κατάσταση ζει ο κόσμος εκεί. Εντάξει, τα ακούμε στις ειδήσεις, αλλά το να βλέπεις την καθημερινοτητά τους, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.
Παιδιά εντελώς εξοικειωμένα με την εικόνα του θανάτου και του πολέμου, όσο και τα παιδιά στην Ελλάδα με το playstation.
Εγώ βλεποντάς τα, δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ πόσα οφείλουμε σε όσους πέθαναν για να μπορούμε εμείς σήμερα να ζούμε, όπως ζούμε.
15/07/2005, 22:35:51
quote:
Εγώ βλεποντάς τα, δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ πόσα οφείλουμε σε όσους πέθαναν για να μπορούμε εμείς σήμερα να ζούμε, όπως ζούμε.

Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πω ότι και οι Ιρακινοί δεν είναι άμοιροι ευθυνών... Και εμας μας φόρτωσαν οι Αμερικάνοι μια χούντα αλλά το αντισταθήκαμε και την πετάξαμε από το σβέρκο μας...
Αυτοί οι Ιρακινοί βρε παιδιά... λίγο υποτονικούς τους βλέπω...

Αυτούς τους οποίους συμπάσχω και λυπάμαι είναι οι Παλαιστίνιοι...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
MozΜέλος
16/07/2005, 01:11:42
quote:

Αυτούς τους οποίους συμπάσχω και λυπάμαι είναι οι Παλαιστίνιοι...

«Κι εγώ...»

Proud2sayShal_om!
©M_

HermesΜέλος
17/07/2005, 10:35:05
quote:
Είδε κανείς ένα ντοκυμαντέρ που έδειξε η ΕΤ1 χθες το βράδυ; Αφορούσε τις συνθήκες ζωής των παιδιών των Παλαιστινίων, μέσα από την κάμερα ενός Βρετανού δημοσιογράφου, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά των ισραηλινών.
Έπαθα πλάκα. Είναι αδιανόητο σε τι κατάσταση ζει ο κόσμος εκεί. Εντάξει, τα ακούμε στις ειδήσεις, αλλά το να βλέπεις την καθημερινοτητά τους, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.
Παιδιά εντελώς εξοικειωμένα με την εικόνα του θανάτου και του πολέμου, όσο και τα παιδιά στην Ελλάδα με το playstation.

Να ειναι καλα το ΝΑΤΟ...που προστατευει την παγκοσμια ειρηνη.
αργα η γρηγορα κατι θα χαλασει δεν μπορει...

HermesΜέλος
17/07/2005, 13:50:15
Kαι το serial αρχιζει....

quote:
Defense Minister Shaul Mofaz, speaking at a weekly Cabinet meeting, said Israel would launch a "massive, prolonged and intricate" military strike if the Palestinian Authority doesn't curb militants who have been barraging Israeli targets with rockets and mortar rounds in recent days, a meeting participant said.

Thousands of Israeli troops massed along the Gaza border, meanwhile, in preparation for a possible ground offensive. Israel Radio reported that Lt. Gen. Dan Halutz told Sharon's ministers that preparations for the strike are complete.

http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/ap/20050717/ap_on_re_mi_ea/israel_palestinians

Αυτο ειναι ανωτερισμος...να σφαζεις κακομοιρηδες με AK-47 ενω εισαι πανω σε ενα M1-A1 με το american M-60 και να σφαζεις αθωους και μη...και αυτο για καποιους που θαυμαζουν τους Εβραιους.
Καλη σφαγη....

הצטרף לקרקס
GANYMIDESΝέο Μέλος
19/07/2005, 23:02:39
Είναι λίαν παρήγορο το ότι παρά την καταιγίδα της αγνοίας και δη της αδιαφορίας την οποία καταιγίδα οι "καιροί" ευνοούν οι Έλληνες ...ε ν ν ο ο ύ ν!
Εννοούν και ομοφωνούν ακόμη και εν απουσία ...ομοφωνίας.
19/07/2005, 23:31:59
quote:
Είναι λίαν παρήγορο το ότι παρά την καταιγίδα της αγνοίας και δη της αδιαφορίας την οποία καταιγίδα οι "καιροί" ευνοούν οι Έλληνες ...ε ν ν ο ο ύ ν!

Να και μια αισόδοξη άποψη!

Kαλώς όρισες GANYMIDES!

HermesΜέλος
20/07/2005, 15:10:09
quote:

הצטרף לקרקס
angiΜέλος
21/07/2005, 04:11:08
Βρε παιδια!!! Λιγη αισιοδοξια πια!
Μπορα ειναι και θα περασει!!!
Ας κανουν το κομματι τους για να δουμε για ποσο καιρο ακομα θα διαμορφωνουν τις συνθηκες στον πλανητη εναντια στη φυση του ανθρωπου
και ποτε αυτο θα τους γυρισει μπουμερανγκ!!! Μπορει εμεις να μη ζουμε, αλλα αυτος ο πλανητης τοσα και τοσα εχει περασει!!
Ας μιλησουν και οι αλλοι για μας:

Μπουτρος Γκαλι: σημερα τα Ηνωμενα Εθνη καθοδηγουνται απο το Οραμα της Ελλαδος...

Ιωαννης Σιλλερ (γερμανος ποιητης-διανοουμενος, 1759-1805):
"...Ελληνα, οπου κι αν γυρισω τη σκεψη μου, οπου κι αν στρεψω την ψυχη μου, μπροστα μου σε βρισκω... Τεχνη λαχταρω, ποιηση, θεατρο, αρχιτεκτονικη, επιστημη, μαθηματικα, φιλοσοφια, ιατρικη... Δημοκρατια, ισονομια, ισοπολιτεια αναζητω, εσυ μπροστα μου, μπροσταρης κι αξεπεραστος".

Φρειδερικος Νιτσε (γερμανος διανοουμενος-ποιητης, 1844-1900):
"Σε καθε εποχη, οι εκαστοτε πολιτισμοι, προσπαθησαν με οργη και αγανακτηση, να πεταξουν απο πανω τους το ζυγο της εξαρτησης απο τους Ελληνες. Οι δημιουργιες τους ομως φαινονται αδεξια αντιγραφα και μιμησεις της Ελληνικης Τεχνης και Σοφιας. Ετσι απο καιρο σε καιρο, ξεσπανε με κακια εναντιον αυτου του λαου, γιατι τολμησε να χαρακτηρισει "βαρβαρο" ο,τι δεν ειχε την ευαισθησια του (ηταν ξενο).Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι και οι λαοι, που ενω εχουν μικρη και εφημερη ιστορικη σημασια, κωμικους θεσμους, αμφιβολα ηθη, κακες εξεις, διεκδικουν την εξεχουσα θεση; Δυστυχως δεν ειχαμε την τολμη να ανακαλυψουμε το Κωνειο, για να απαλλαγουμε απο αυτο το συνδρομο. Γιατι ολο το δηλητηριο, ο φθονος, η συκοφαντια και το μισος δεν σταθηκαν αρκετα για να αγγιξουν την μεγαλοπρεπη λαμψη της Ελλαδας. Και ετσι, γεματοι ντροπη και φοβισμενοι-οσοι τιμαμε την αληθεια- στεκομαστε απεναντι στους Ελληνες. Αυτους τους Ελληνες που κρατουν σταθερα τα χαλιναρια του Ηνιοχου στα χερια τους και κατευθυνουν την Τεχνη και τη Σοφια του κοσμου. Αυτη την Τεχνη,τη γνωση και τη Σοφια, που μπορουν καθε στιγμη να γκρεμιζουν στην αβυσσο σαν παιχνιδι,ενω αυτοι (οι ιδιοι οι Ελληνες) αναλαφρα πηδουν απο το αρμα, ομοια με το αλμα του Αχιλλεα χωρις να τραυματιστουν. Ο Ελληνας σαν Τιτανας κερδιζει τον πολιτισμο του και αναγκαζει τους θεους να συμμαχησουν μαζι του, γιατι τους κραταει στα χερια του. Αλλοι λαοι εχουν αγιους. Οι Ελληνες εχουν σοφους... Οι αρχαιοι Ελληνες ειναι οι αθανατοι διδασκαλοι της ανθρωποτητας".

Γεωργιος Μπερναρ Σω (Ιρλανδος συγγραφεας,1856-1950):
"Αν στη βιβλιοθηκη του σπιτιου σας, δεν εχετε εργα των Ελληνων συγγραφεων, τοτε μενετε σ΄ενα σπιτι διχως φως"

Φλαυδιος- Κλαυδιος Ιουλιανος (Αυτοκρατ. Βυζαντιου,331-363):
"...Ελλαδα, μοναδικη μου πατριδα, αγια χωρα του πολιτισμου, μητερα του καλου και του ωραιου".

Καρλ Γιασπερς ( Γερμανος διανοουμενος, 1883-1972):
"...Ευρωπη ειναι ο Ομηρος, ο Αισχυλος, ο Σοφοκλης, ο Ευριπιδης, ο Φειδειας, ο Πλατωνας, ο Αριστοτελης, ο Πλωτινος..."

Μαρκος Τιλλιος Κικερων (Ρωμαιος διανοουμενος, 106-43π.χ.):
"τιποτε πιο ανθρωπινο απο την Ελλαδα , τιποτε πιο θειο. ο Σωκρατης κατεβασε τη φιλοσοφια απο τον ουρανο στη γη. Λιγο ελειψε να κανουν στιχο και τον πεζο λογο οι Ελληνες"

Γκαιτε (Γερμανος ποιητης-διανοουμενος,1749-1832):
"Οταν τελειωσα το Βερεθρο και το Φαουστ, πλησιασα την Τραπεζα των Ελληνων. Αν ειχα γνωρισει νωριτερα τα αριστουργηματα που εγραψαν εδω και χιλιαδες χρονια, δεν θα εγραφα ουτε ενα στιχο... (-Δασκαλε, ρωτησαν οι μαθητες τον Γκαιτε, -τι να διαβασουμε για να γινουμε Σοφοι, οπως εσυ; -Τους Ελληνες κλασσικους, απαντησε ο Γκαιτε. -Κι οταν τελειωσουμε μ΄αυτους; -Παλι τους Ελληνες κλασσικους!".

Γουιελμος Μυλλερ (Γερμανος ποιητης, 1794-1827):
"Χωρις την Ελευθερια τι θα ησουν Ελλαδα;
Χωρις εσενα Ελλαδα, τι θα ηταν ο κοσμος;"

Παντιτ Νεχρου (Ινδος διανοουμενος 1889-1964):
" Η Ευρωπη ειναι θυγατερα της Ελλαδος".

Φρειδερικος Σαγκρεδο (Συγχρονος Βασκος καθηγητης Γλωσσολογιας, προεδρος της Ελληνικης Ακαδημιας της Βασκωνιας -στην Ισπανια-, που φερει το ονομα "Αρίστων 'Αμμων". Απεβιωσε ξαφνικα!!!!!! στο Μπιλμπαο στις 16/11/1998):
"Ειμαστε Ευρωπαιοι απο την ελληνικη μας παιδεια και μονο απο αυτην...Κρατη που δεν ειχαν συμμετοχη στην παραδοση της ελληνικης παιδειας, οπως η Ινδια, η Κινα και τα Αφρικανικα κρατη, ολοι αυτοι αποτελουν το λεγομενο Τριτο Κοσμο. Μακαρι να μπορουσαμε ολοι μας να πουμε συγχρονως: Κι εγω ειμαι Ελλην!! γι΄αυτο αναφωνω Ελλας για παντα!"

Τζιλμπερτ Μαρραιη (Αγγλος καθηγητης στην Οξφορδη, 1866-1957):
"οι ιδεες της Ελευθεριας και της Δικαιοσυνης εχουν βαθειες τις ριζες τους στην κλασσικη ελληνικη σκεψη".

Ερρικος Μιλλερ, (Αμερικανος συγγραφεας, 1891-1980):
"Η Ελλαδα με εκανε ελευθερο και ολοκληρωμενο"

Και ανησυχουμε ακομη για τα εκδιωθεντα απο παντου, ανθρωπακια;
Ας δοξασουμε λιγο και τον εαυτο μας!!!
τι θα εκανε ο μιστερ εβραιος των γουιντοους χωρις την ελληνικη γλωσσα;
θα φωναζε μερικους Μωυσηδες για να του στειλουν αλλες δεκα εντολες;

aa

21/07/2005, 12:08:55
Αngi πολύ "ανεβασατικά" τα κείμενά σου...
Μου έφτιαξες τη μέρα!!
Και με ψήλωσες λίγο παραπάνω...