ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kelsos61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
GonzalezΜέλος
08/08/2006, 11:50:09
Φίλε beyond, κατά τη γνώμη μου το θποσυνείδητο είναι υπεύθυνο για τα όνειρα έτσι και στη δική σου περίπτωση, δεν πιστεύω ότι υπάρχει τίποτα υπερφυσικό

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

beyondΜέλος
08/08/2006, 12:05:33
ΣΥΜΦΩΝΩ ,ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ..

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ,ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΣΕ 4 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΗ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ,4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..ΕΚΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

GWGWΜέλος
08/08/2006, 13:15:28
οταν ημουν μικρη, γυρω στα 4 κοιμομουν με την αδερφη μου στο ιδιο δωματιο, με περναει 9 χρονια, ο αδερφος μου με περναει 13.

σε καποια στιγμη επειδη μιλουσα δυνατα και ξυπνησα την αδερφη μου, η οποια μετα ξυπνησε τους αλλους, διαπιστωσαν οτι μιλουσα μια γλωσσα που δε μπορουσαν να καταλαβουν και φυσικα δεν την ηξερα ουτε εγω, ομως φαινοταν οτι ηταν γλωσσα γιατι σα να ειχε συνοχη, δεν ηταν δηλ αναρθροι ηχοι.Εγω δε θυμαμαι τπτ φυσικα.

ισως οταν κοιμομαστε να ταξιδευουμε,ισως απλα το μυαλο να παιζει παιχνιδια, ισως να τα εχουμε ολα μεσα μας και να ειμαστε γνωστες ολων απλα να πρεπει να χρησιμοποιησουμε ολο τον εγκεφαλο..ισως να υπαρχει μετενσαρκωση..ισως κατι αλλο..

ποιος ξερει..σιγουρα οχι εγω..ευτυχως παντως που δε το θυμαμαι..

μπρρρ..

08/08/2006, 18:25:15
quote:
ΕΓΩ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ..
Η ΟΝΤΩΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ,
Η ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ..

Ή έγραψες εσύ το άρθρο στο STRANGE, τέσσερα χρόνια μετά.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

konopasΝέο Μέλος
09/08/2006, 23:07:09
MR BRYOND Η ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

1)ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

2)ΣΕ ΑΠΑΓΑΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ

3)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΚΑΙ 4)ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ

10/08/2006, 08:07:28
quote:
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Δεν ειναι σιγουρο οτι δεν υπαρχουν.Μαθηματικα υπαρχουν πιθανοτητες να υπαρχουν.Το συμπαν ειναι πολυ μεγαλο.Οι ιστοριες ομως με τις απαγωγες ειναι προιον φαντασιας οπως δειχνουν τα στοιχεια.

dim.karΜέλος
10/08/2006, 09:41:02
Bζιν, βζουν...

Δημήτρης

beyondΜέλος
10/08/2006, 12:41:32
ME TETOIA ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ SCIFI ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

beyondΜέλος
11/08/2006, 13:54:57
ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑ,ΤΟ "ΟΝΕΙΡΟ",ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..

" ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ
ΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΑΠΑΧΘΕΙ" ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ).
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΟΡΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΟ (ΟΣΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ),ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ..
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΑΝ ΠΙΛΟΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΖΤΕΚΟΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΦΟΣ.
ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ (ΜΕ ΥΠΟΦΩΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ..),ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ,Π.Χ,ΟΤΑΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΡΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗ..
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ..
ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΝΗΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ-ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΜΕ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΠΛΑ" ΠΑΡΑΘΥΡΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ,ΠΡΙΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΝΕΙ Η ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ.
Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ" ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΣΥΝΝΕΦΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΞΕΝΑΓΟΥΝ ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ-ΠΙΛΟΤΩΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ π.χ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ,ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ Η ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ,ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Κ.Λ.Π
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΖΤΕΚΟΙ-ΠΙΛΟΤΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ ΣΑΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ π.χ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Κ.Λ.Π.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ,ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΕΤΑ.
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ Η ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.
Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ..
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΟΒΟΥ,ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ.

Edited by - beyond on 28/11/2002 08:36:32"

ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ,ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΦΩΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΥΠΕΡ-ΦΩΤΟΝΙΚΕΣ..ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

11/08/2006, 15:40:15

ΠΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΑ'ΣΠΑΣΕΣ ΟΛΑ.

beyondΜέλος
11/08/2006, 16:08:14
ΑΜΕ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ...

dim.karΜέλος
11/08/2006, 16:27:59
Καλησπέρα!

Μετά από αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία για διαστρικά ταξίδια, άντε να βολευτούμε με τις ελληνικές autostrata...

Kαθότι πλησιάζει και δεκαπενταύγουστος

Δημήτρης

Edited by - dim.kar on 11/08/2006 16:41:37

11/08/2006, 16:42:21
quote:
"ΤΑΞΙΔΕΨΑ" ΟΝΤΩΣ ?

Το θέμα αγαπητέ μου φίλε beyond είναι αν επέστρεψες.

ΥΓ.Στα σοβαρά τώρα, μ' αρέσει ρε φίλε beyond που έχεις χιούμορ και δεν παρεξηγήσε. Ωραίος !

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

dim.karΜέλος
11/08/2006, 16:50:25
Ερώτηση:

Μήπως το διαστημόπλοιο ήταν κάπως έτσι;

Εάν ναι έχω ταξιδέψει κι εγώ δεκάδες φορές μαζί του...

Για του λόγου το αληθές ιδού και η φωτογραφία μου. Είμαι αυτός στα δεξιά.

Να και η αγαπημένη μου...

Επί σκηνής και ολόκληρη η παρέα... Beyond νομίζω πως είσαι ο πέμπτος από αριστερά.

Λεπτομέρειες από κείνο το ταξίδι μας θα βρείτε εδώ: http://www.pcw.gr/blogs/index.php?blog=63&p=188&more=1&c=1&tb=1&pb=1 :
http://www.mediacircus.net/sb.html http://www.desslok.com/INFO/history.htm http://members.aol.com/neghvar2/ )

Δημήτρης

ΥΓ. Mεντεχ και λοιποί fun της scifi το παρακολουθούσατε; τι πήγα και θυμήθηκα τώρα...
______
Κούκλοι δεν είμαστε όλοι μας;

Edited by - dim.kar on 11/08/2006 16:56:53

Edited by - dim.kar on 11/08/2006 17:00:15

ImperatorΜέλος
11/08/2006, 17:33:32
dim Kar δε ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά έβλεπες το "υποβρύχιο κεραυνός"? Με κάτι κακούς εξωγήινους ήταν που εισέβαλλαν στη γη και το πλήρωμα ενός υποβρυχίου ανέλαβε να αντισταθεί! Κορυφαίο, ακόμη και τώρα πάω ολόκληρο γαιδούρι στα βιντεοκλάμπ και το αναζητώ και λέω ψέματα ότι είναι για ένα ξαδερφάκι μου! Μποιάζει με αυτό που έβαλες για αυτό στο λέω
beyondΜέλος
11/08/2006, 18:14:55
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ DIM.KAR ?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ !!! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ !!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ..ΠΡΟΘΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΕΣ !! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ !!!

dim.karΜέλος
11/08/2006, 19:45:03
Ιmperator!

Μάλλον γι' αυτό ψάχνεις:

Θα βρεις πληροφορίες εδώ:

http://www.xs4all.nl/~wjtbeek/other.html#thunder

αλλά και στα ελληνικά!

http://www.animeplanet.gr/?system=database&id=10

Με το πλήρες όνομα (Spacecraft Carrier Blue Noah or Thundersub)του θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες.

Στα forum για τη sci fi ίσως κάποιος σου κάνει καμμιά κόπια από τα αυθεντικά videos.

Ειδάλως, αν τα θέλεις πολύ, καμμιά τριακοσαριά ευρωπουλα θα πετάξουν από το πορτοφόλι στο στο διάστημα!!!

Όσο για τον beyond:

Μήπως το διαστημόπλοιο του ήταν κάτι σαν κι αυτό;

Δημήτρης

______

dim.karΜέλος
11/08/2006, 19:49:36
Και επειδή μπορεί να είμαι σκεπτικιστής αλλά και fun της sci fi όποιοις θέλει διαστημόπλοια εδώ http://www.shipschematics.net/cgi-bin/startrek/federation.cgi?TNG

Έχει από όλα Αθηνά, Ανδρομέδα, Zευς... Μην το πάρει είδηση ο ιστός Ε μόνο!!!

Δημήτρης

______

Edited by - dim.kar on 11/08/2006 19:51:53

ΒρίλΜέλος
11/08/2006, 20:40:28
quote:

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ DIM.KAR ?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ !!! ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ !!

ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ..ΠΡΟΘΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΟΥΚΛΕΣ !! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ..

Παρακαλώ πολύ να να διαγραφεί αυτό το μέλος, για΄τι χρησιμοποιεί
ανεπίτρεπτες εκφράσεις.

Επίσεις θα με έφτιαχνε πάρα πολύ, να τιμωρηθεί αυστηρά.

Με μαστιγώματα κλπ

Ακούς εκεί...! "Μοιάζει"

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

11/08/2006, 21:41:49
Dim.kar, καλά να είσαι, τι μου θυμησαται τώρα.
Άσχετο αλλά ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τα επεισόδια από αυτές τις σειρές;