- OMAΔΑ Ε- λοιπον, τερμα τα ψεμματα!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Den kserw poses fores exei syzitithei to thema alla tha ithela na to thiksw kai ego.Na pw katarxin oti exw arxisei mia ereuna gia to olo thema giati...hmmmm...ok, exw xronia diafores metafysikes empeiries,diaisthiseis, ''epikoinwnies''etc kai tha elega oti eimai sigouri-diaisthitika- oti osa exoun lexthei peri allwn proigmenwn politismwn apo alla astrika systimata/galaksies se sxesi me tin katagwgi twn anthrwpwn(oxi mono twn Ellinwn) allitheuoun(isws oxi se oles tous tis leptomeries alla kata vasi) kaio thelw na mathw epitelous an i perivoiti omada E yparxei, an apartizetai mono apo ypervatikes/eksogiines ontotites i an apoteleitai vasika apo anthrwpous oi opoioi omws eionai myimenoi kai se synexi epikoinwnia me onta apo alles diastaseis.Genika auto pou me apasxolei einai kata poso oi Ellines exoun ontws enan idiatero rolo na paiksoun sto planitiko/diastriko gignesthai, an ontws diaferei to DNA tous apo allous laous, an ontws oi Olympioi kai oi filoi tous itan autoi pou prwtoi irthan ston planiti kai eferan ti zwi edw, an oloi oi theoi twn diaforwn lawn anaferontai stin ousia se autous(me alla onomata klp) i oxi...
Episeis tha ithela na kserw pws mporw na synantisw i idia ton kyrio Fouraki kai na tou thesw erwtimata(kserei kaneis an prokeitai na dwsei kapoia dialeksi syntoma stin Athina?).
Episeis, osoi to exete psaksei to thema...poion thewreitai ton pio sovaro ereuniti/gnwsti panw sto thema?
Euxaristw gia to endiaferon,
AA
Amor vincit omnia
Το θέμα αυτο υπάρχει, απασχολεί και αλλο κόσμο , θα ήταν καλο με τη βοήθεια τησ αναζήτησης να βρείς ολα τα σχετικά ενεργα θέματα και να γραψεις εκει.
Ελπίζω οτι θα το αντέξει ακομη ενα τετοιο θέμα η αγαπητη amalia ![]()
, η οποία θα σου κάνει μερικέα ακόμη επισυμάνεις για τα greeklish κτλ
Όπως είπε και ο Crystal_tear για την περιβόητη ομάδα Ε έχουν ανοιχτεί πάρα πολλά θέματα, μπορείς να ψάξεις στην αναζήτηση. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μπαρούφες οι ιστορίες.
Φιλικά
Δημήτρης
~Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο~
ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙ "ΕΨΙΛΟΝΟΜΑΝΙΑ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΦΙΛΗ Aphrodite Artemis ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ?????
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΕΠΙΣΤΩΝΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12 ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "Ε"....
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

quote:
poion thewreitai ton pio sovaro ereuniti/gnwsti panw sto thema?
Κανέναν ίσος;
ΠΡΩΤΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "Ε" ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΡΟΣΓΗΩΣΟΥ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΘΕΛΩ) ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ Η "Ε" ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΙΕΝΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ Η "Ε" ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
exw xronia diafores metafysikes empeiries,diaisthiseis, ''epikoinwnies''etc kai tha elega oti eimai sigouri-diaisthitika- oti osa exoun lexthei peri allwn proigmenwn politismwn apo alla astrika systimata/galaksies se sxesi me tin katagwgi twn anthrwpwn(oxi mono twn Ellinwn) allitheuoun
Αφού λοιπόν έχεις τόσο ανεπτυγμένη διαίσθηση, μεταφυσικές εμπειρίες κλπ, πως και ρωτάς για την ομάδα Ε;;;
Αν πάντως θεωρείς τον Φουράκη αξιόλογο ερευνητή σε βαθμό που να επιθημείς και συνάντηση μαζί του, τότε να σου πω, ότι η διαίσθησή σου, μάλλον δεν είναι και τόσο καλή.
Ξέρεις από πού βγαίνει το Φουράκης;;; Από το Φουμαράκης.
Όλοι αυτοί απατεώνες είναι. Το μόνο που ξέρουν είναι να τα κονομάν πουλώντας αναληθή βιβλία. Βγαλμένα από την φαντασία τους δηλαδή.
Φιλικά.
---------------------------------------------------------
Από Cybermaster:
----------------------------------------------------------
TSEA
Επίσης θα αναπτύξω και μια θεωρία για τα κούφια βουνά, μια και η κούφια γη δεν πολυτραβάει.
Γιάννης
Καλημέρα φίλτατοι (ή καλησπέρα)
Όσον αφορά τα συγκεκριμένα περί της ομάδος Ε, θα αναφερθώ σε αυτό το θέμα, μιας και είμαι νέος εδώ και συνέβη να το βρω στην κορυφή της λίστας. Μετά από έρευνες, δικές μου αλλά κυρίως φίλων ερευνητών, έχουμε καταλήξει στα συμπεράσματα ότι όλα είναι μια απάτη. Υπάρχουν κάποιες μικρές αλήθειες εντός των λεγομένων τους, αλλά όχι ποιοτικά ισάξιες των ψευδών που μεταδίδουν.
Για ποιον λόγο για παράδειγμα να θέλει η Ελλάς να γίνει κοσμοκράτωρ; Μήπως όλα αυτά είναι για να γυρίσουν τα έθνη εναντίον μας ως ένα νέο 3ο Ράιχ;
Παρακολουθώντας και συμμετέχοντας έντονα σε διεθνείς συζητήσεις, υπάρχει έντονη κινητικότητα από τον άξονα συμμαχίας Ισλάμ, Ρωσία & Κίνα. Οι δύο τελευταίες μάλιστα κάνουν κοινές πολεμικές ασκήσεις τα τελευταία 13 περίπου χρόνια και έχουν πια συμμαχήσει σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο. Ρώσικοι πυρηνικοί πύραυλοι έχουν τοποθετηθεί στο Ιράν και έχουν ως στόχο το Ισραήλ. Η Κίνα έχει "ανοίξει" τις απειλές της ενάντια στις ΗΠΑ και κρατά ως "άξονα" παρόντων "μηνυμάτων" τις κινήσεις της προς Κορέα και Ταϊβάν με επέκταση τις εδαφικές της διαφορές με την Ινδία στο θέμα του Θιβέτ. Σε αυτή την "ομελέτα" έρχεται να προστεθεί και το ζήτημα απόσχισης της εσωτερικής Μογγολίας.
Τα σχέδια της "μητέρας Κίνας" έχουν γίνει πλέον γνωστά για παγκόσμια ηγεμονία, σε επίπεδο που έχουν στείλει σχέδια πολέμου στις ΗΠΑ με προβλεπόμενη Κινέζικη εισβολή το 2008! Τα αρχικά είχαν περίοδο υλοποίησης τα 20 με 25 έτη, όταν θα αποκτούσαν μεγαλύτερη πολεμική ισχύ. Κάτι ομολογουμένως επιτάχυνε τη στρατηγική ακολουθία. Με βάση περσινές αναφορές, η Κίνα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο στρατό των 400.000.000 ανδρών και άλλα περίπου 400 και πλέον πυρηνικά όπλα. Βέβαια οι πύραυλοί τους δεν είναι πολλοί, αλλά αρκετοί για να προκαλέσουν χάος.
Με λίγα λόγια, περιμένουν αφορμή... και αν δεν την λάβουν, θα την προκαλέσουν.
Επομένως, σύμφωνα με τους "Ε", τους οποίους προσωπικα τους θεωρώ ως απατεώνες προβοκάτορες, η Ελλάς θα γίνει τύποις αρχηγός του δυτικού πολιτισμού για εκστρατεία ανάκτησης των παλαιών εδαφών της... ώστε να γίνει η κοσμοκράτωρ. Τότε δίνουμε αυτόματα την αφορμή στην Κίνα και τους συμμάχους της να μας ξεκαθαρίσουν.
Είχα ακούσει τις προάλλες ότι οι "Ε" είναι 144.000 και ορατός είναι μόνον ένας (η μνήμη μου με απατά ως προς το όνομα), ενώ όλοι οι άλλοι είναι "αόρατοι". Αυτό όμως θυμίζει καθαρά τη Αποκάλυψη του Ιωάννη που μιλά για 144.000 εκλεκτούς Εβραίους! Κάτι τρέχει εδώ...
Μήπως λοιπόν όλη αυτή η θεωρία των "Ε" δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα σχέδιο καταλύτης ώστε να δοθεί το έναυσμα για την ολοκληρωτική πολεμική ανάφλεξη του πλανήτη που θα οδηγήσει σε απίστευτες γεννοκτονίες; Μήπως λοιπόν εμείς, οι Έλληνες, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του "κύκλου" των "Ε" ότι φέρουμε το 666 ως το προπατορικό όνομα του Ιάπετου, στην ουσία κηρυχθούμε από το Ισλάμ και τους υπολοίπους ως έθνος του σατανά και αποκτήσουμε έτσι προτεραιότητα στον αφανισμό;
Νομίζω ότι έθεσα ορισμένα ερωτήματα προς προβληματισμό, έχοντας ως βάση το αθάνατο, ελεύθερο και αδογμάτιστο Ελληνικό Πνεύμα.
Αυτά προς το παρόν! Έχετε τους ευγενείς χαιρετισμούς μου και να είστε όλοι καλά!
Μετά τιμής,
Ελλάνιος
Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως κάποιοι ανεγκέφαλοι με βάση όσα έχουν λεχθεί για την δήθεν ομάδα Ε, κάτσουν και οργανώσουν μια τέτοια ομάδα και δούμε τίποτε δράσεις με προκηρύξεις που αναφέρονται στην δήθεν ομάδα. Δεν θέλει και πολύ δυστυχώς για τίποτα ψώνια να το δουν σωτήρες.
Γιάννης
Σχετικά με τα greeklish και το "διπλόν" του θέματος, με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες... (αχ Crystal_tear, τόσο προβλέψιμη έγινα τελικά;
)
Αν και η δική μου γνώμη σχετικά με την ομάδα αυτή (των Εψιλον) είναι πως η ενασχόληση με το θέμα, αποτελεί κουβεντούλα για ταβέρνα το καλοκαίρι όταν τελειώσουν τα υπόλοιπα θέματα (ή επίσης, είναι πολύ χρήσιμη σε επισκέψεις οικογενειακού τύπου, όταν τρως τα νύχια σου από βαρεμάρα και θέλεις να συζητηθεί κάτι πιο ενδιαφέρον από τα "έμμεσα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής του υπουργείου εμπορίου στους εμποροβιοτέχνες των μικρών αστικών κέντρων σε εποχή πριν τους ολυμπιακούς αγώνες")...![]()
θα εξομολογηθώ εντούτοις μία "μικρή" μου αμαρτία:
Ανακάλυψα το ESOTERICA πριν από μερικά χρόνια, όταν έψαχνα στο διαδίκτυο πληροφορίες για την ομάδα Εψιλον!!! ![]()
![]()
...![]()
Για την ακρίβεια, επρόκειτο για κάποιον οικογενειακό γείτονα, ο οποίος μας απήγγελε ολόκληρα αποσπάσματα του Κεραμυδά με θρησκευτική ευλάβεια. Ωστόσο, όταν του ζητούσα να μου δανείσει το επίμαχο βιβλίο, έλεγε πως το είχε δώσει αλλού!!! ![]()
Μπου-χου...![]()
Κι εγώ πως θα μάθαινα για την ομάδα Εψιλον;;;
Κάπως έτσι, βρέθηκα στο ESOTERICA (τρία χρόνια από σήμερα, αποφασίζοντας ωστόσο να γράψω μετά από έναν χρόνο - λόγω τεχνικών δυσχερειών) και ανακάλυψα έναν τεράστιο κόσμο διαδικτυακής αναζήτησης, που πριν δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχε σε αυτήν τουλάχιστον την μορφή!!!
Αρα...
φίλη Aphrodite Artemis,
καλά κάνεις και ρωτάς.
Μην περιορίζεσαι όμως σε αυτήν σου την αρχική περιέργεια. Λάβε την ως αφορμή και ταξιδευσε μαζί μας στα πάνω από 4000 θέματα των forums, αλλά και στην κεντρική μας σελίδα.
Υποψιάζομαι, πως δεν θα το μετανοιώσεις! ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
------------------------
quote:
ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ???
Σε ευχαριστώ πολύ CYBERMASTER...
Κι εγώ θέλω να τον βρω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ...όπως επίσης και 2-3 κουβεντούλες για την ομάδα, που του τις χρωστάω από τότε...
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε???
------------------------
Καταρχην,καποιος ανεφερε τη διασθηση μου...ΟΚ, η διασθηση μου μοu λεει οτι οντως υπαρχει μια πνευματικη ιεραρχια αποτελουμενοι απο υπερβατικες, πολυδιαστασιακες(ummm...multidimensional ειναι η λεξη που ψαχνω...σωστα το μεταφρασα;)οι οποιες εχουν υπο την αιγιδα τους,τροπο τινα, τον πλανητη μας και βοηθουν με διαφορους τροπους την ανθρωποτητα να αλλαξει την συνειδητοτητα της προς το καλυτερο...Aπλα δεν μπορω να πω αυτη την στιγμη αν σε αυτες τις οντοτητες περιλαμβανονται οι Ολυμπιοι/Ομαδα Ε η οχι...Προσωπικα παντως, πιστευα απο μικρο παιδι οτι οι θεοι της Ελληνικης Μυθολογιας ειναι περα για περα αληθινοι...μαλιστα μου εκανε μεγαλη εντυπωση που δεν εβλεπα το ονομα μου αναμεσα τους...
Οk, kai twra back tou Greeklish giati alliws me vlepw na ksimerovradiazomai edw gia na grapsw pente arades![Syggnwmi kai pali an einai dysanagnwsta ta mynimata mou alla exw minei xronia sto ekswteriko kai ekei ematha na xrisimopoiw computer...An kapoius tous enoxlei ypervolika, tote apla agnoeiste ta minimata mou...
]
Oso gia ton kyrio Fouraki, o logos pou thelw na ton synantisw einai akrivws i diasthisi mou: synithws milwntas me ena anthrwpo kai koitwntas ton sta matia mporw na pw an einai eilikrinis i oxi...Eksallou, to lei kai i paroimia...apo mikro kai apo trelo mathaineis tin alitheia...(i kapws etsi telos pantwn)
Genikws pantws, me apwthei i dea tis Ellinikis anwterwtitas klp...dexomai oti o arxaios Ellinikos politismos itan theopneustos omws tin idia stigmi pisteuw stin metensarkwsi...ara kallista tha mporousa ego pou perifaneuomai oti eimai Ellinida se auti ti zwi na eimoun Evraia se kapoia alli zwi...opws episeis den pisteuw oti oloi oi Evraioi einai the bad guys...Eimaste oloi paidia tou Dimiourgou...apla merikoi to exoume ksexasei...
Τελος, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει τους τιτλους των θεματων που αναφερονται στους Ε?
Euxaristw kai pali,
AA
PS: Euxaristw gia to kalwsorisma :-)
-----------------------------------
Amor vincit omnia
Edited by - Aphrodite Artemis on 03/06/2004 01:43:05
η διασθηση μου μοu λεει οτι οντως υπαρχει μια πνευματικη ιεραρχια αποτελουμενοι απο υπερβατικες, πολυδιαστασιακες(ummm...multidimensional ειναι η λεξη που ψαχνω...σωστα το μεταφρασα;)οι οποιες εχουν υπο την αιγιδα τους,τροπο τινα, τον πλανητη μας και βοηθουν με διαφορους τροπους την ανθρωποτητα να αλλαξει την συνειδητοτητα της προς το καλυτερο...
Όλα αυτά σου τα λέει η διαίσθηση σου;;; Με πιο τρόπο;;;
Αυτές τις υπερβατικές, πολυδιαστασιακές δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη πως τις αντιλαμβάνεσαι.
Είναι σίγουρα πολυδιαστασιακές ή είναι ο τρόπος του λέγειν;;; Πόσες διαστάσεις δηλαδή έχουν;;;
Δεν σε ειρωνεύομαι απλά πάντα θα ήθελα να μιλήσω με ένα άτομο που χρησιμοποιεί αυτούς τους δυσνόητους για εμένα όρους και νομίζω ότι εδώ βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία μιας και κατ ιδίαν αυτό θα ήταν αδύνατον όπως αντιλαμβάνεσαι.
Θέλω δηλαδή να δω αν έχω σημείο επαφής με τέτοια άτομα - αν είναι δυνατή η επικοινωνία.
Είναι πολλά αυτά τα άτομα αλλά συνήθως τα ακούω ή τα διαβάζω, δεν μπορώ να ανταλλάξω απόψεις διότι δεν το επιτρέπουν πρακτικοί λόγοι. Χρησιμοποιούν θα έλεγα την ίδια ξύλινη γλώσσα και εκείνο που θα με ενδιέφερε είναι αν αυτοί καταλαβαίνουν –αντιλαμβάνονται το τι λεν. Νομίζω ότι μια τέτοια συζήτηση όλων μας, υπό την σκέπη της ανωνυμίας θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Μια και δεν το έφερε η συζήτηση σε πια χώρα ήσουν και πόσο καιρό έμεινες εκεί;
Αναφέρεις λοιπόν ότι έχουν υπό την αιγίδα τους αυτές οι δυνάμεις τον πλανήτη μας. Έχουν μόνο τον δικό μας πλανήτη ή και άλλους;
Αφροδίτη – Άρτεμη
Aπλα δεν μπορω να πω αυτη την στιγμη αν σε αυτες τις οντοτητες περιλαμβανονται οι Ολυμπιοι/Ομαδα Ε η οχι...
Αφροδίτη – Άρτεμη
μαλιστα μου εκανε μεγαλη εντυπωση που δεν εβλεπα το ονομα μου αναμεσα τους...
Αυτό τώρα χιούμορ είναι;;; Πιο είναι το όνομά σου;;;
Αφροδίτη – Άρτεμη
omws tin idia stigmi pisteuw stin metensarkwsi...
Και αυτό από την διαίσθηση;;;
Αφροδίτη – Άρτεμη
Eimaste oloi paidia tou Dimiourgou...
Εννοείς λέγοντας δημιουργό τις παραπάνω υπερβατικές, πολυδιαστασιακές κλπ δυνάμεις;;; Πως τον αντιλαμβάνεσαι εσύ τον δημιουργό;;;
Πως είσαι σίγουρη ότι έχεις κάτι διαφορετικό από τους άλλους;;; Διαίσθηση λίγο πολύ όλοι έχουμε. Η δική σου δηλαδή είναι πιο ισχυρή; Και πως το γνωρίζεις αυτό όταν δεν έχεις το μέτρο άλλων ανθρώπων. Λίγο πολύ αυτά τα πράγματα είναι σχετικά.
Πρέπει να ξέρεις τους άλλους –πράγμα αδύνατο στη διαίσθηση- για να ξέρεις τον εαυτό σου.
Μήπως λοιπόν όλα αυτά είναι στην φαντασία σου;
Το έχεις σκεφτεί σοβαρά;
Φιλικά
Ομάδα Ε….Για μένα μια ομάδα φαντασιόπληκτων υπέρ εθνικιστών, που αναζητά απεγνωσμένα μεγαλεία. Αυτό είναι το συμπέρασμα μου σε σχέση με αυτά που έχω διαβάσει και ακούσει για αυτό το θέμα. Στην ιστορία των κοινωνιών μας υπάρχουν πολλά φαινόμενα ατόμων που προσπαθούσαν μέσω «Θρησκειών» και οργανώσεων να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους. Άσε που υπάρχει και αυτή η βάναυση κακοποίηση της ιστορίας μας από όλους αυτούς, προκείμενου να αποδείξουν την υποτιθέμενη ανωτερότητα τους. Θλιβερό…
Φιλικα...
quote:
Κάπως έτσι, βρέθηκα στο ESOTERICA (τρία χρόνια από σήμερα, αποφασίζοντας ωστόσο να γράψω μετά από έναν χρόνο - λόγω τεχνικών δυσχερειών) και ανακάλυψα έναν τεράστιο κόσμο διαδικτυακής αναζήτησης, που πριν δεν είχα φανταστεί ότι υπήρχε σε αυτήν τουλάχιστον την μορφή!!!Αρα...
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΖΕΙΣ ( ΟΤΑΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ )!!!