- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Ωρα για φαγητό όμως ![]()

Καλή όρεξη σε όλους καλό μεσημέρι ![]()

Edited by - keraynos on 13/02/2008 15:40:15
Σ'ευχαριστούμε
Κι ό,τι είχε αρχίσει να με πιάνει μια λιγούρα..!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
μετα το απολαυστικο γευμα... τωρα χαλαρωση

quote:
Οχ....κινδυνεύω από απουσίες δηλαδή
Κινδυνεύεις δεν θα πει τίποτα .
Η κεραυνός είναι η καλύτερη μαγείρισσα

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Να ζήσουμε οι εορτάζοντες!!!
Ας κεράσει κάποιος το φραπεδάκι, γιατί δεν προλαβαίνω...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Να ζήσουμε οι εορτάζοντες!!!
Και εσύ φυσικά Krios
quote:
Λίγη κατανόηση βρε παιδιά!
Κατανόηση θα δείξουμε μόνο εάν δείξεις φωτογραφία, ερωτευμένε νέε...
Εχθές έπεσε η δεύτερη αδικαιολόγητη απουσία και σήμερα με το που ήρθα είδα το μέγεθος της φωτογραφίας της loukritia και τρελάθηκα! ![]()
Εν πάσει περιπτώσει, ας πιούμε και κανένα καφέ να ανοίξει το μάτι και τα ξαναλέμε. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Και θα πεσει ακομα πιο πολυ μεσα στο Σαββατοκυριακο ![]()

![]()

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή, να’ σαι καλά PREDATOR για τα καφεδάκια σου..
.ώρα να τα απολαύσω .
quote:
D.Incubus - ...και σήμερα με το που ήρθα είδα το μέγεθος της φωτογραφίας της loukritia και τρελάθηκα
Και εγώ το ίδιο έπαθα, αλλά όχι με το μέγεθος τις φωτογραφίας, αλλά με το μωρό που δείχνει ..![]()
![]()

Σήμερα είναι μια γιορτή που έχει πολλούς θιασώτες και πολλούς αρνητές, αυτοί που δεν την δέχονται σαν γιορτή λένε :"Πφφφφφ εμπορική γιορτή για να κονομάνε οι έμποροι". Μπορεί, αλλά και ποια γιορτή δεν είναι εμπορική; Για ποια γιορτή δεν βάζεις το χέρι βαθειά στη τσέπη;
Άλλοι πάλι λένε:" Δεν χρειάζομαι ξεχωριστή μέρα να δείξω την αγάπη μου στον σύντροφό μου", σωστά κάθε μέρα πρέπει να την δείχνουμε με όλους τους τρόπους, αλλά και η γιορτή της μητέρας υπάρχει, τι σημαίνει αυτό, ότι μόνο τότε δείχνουμε την αγάπη μας σε 'κείνη; Όχι φυσικά, καθαρά μέρα για να την τιμήσουμε είναι, έτσι είναι και με την μέρα τον ερωτευμένων, τιμούμε τον έρωτα, αυτόν τον μικροσκοπικό θεό με την φαρέτρα και τα βέλη που δεν αφήνει κανέναν μικρό ή μεγάλο που να μην τον λαβώσει![]()

Edited by - keraynos on 14/02/2008 10:16:18