- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εμένα επιτρέψτε μου να αυτοκεραστώ (όποιος θέλει, έχω απόθεμα)

Συγχύστηκα πρωινιάτικα με τους καραγκιόζηδες πάλι στις γειτονιές του μετρό! Βάζει ο κάθε εξυπνάκιας τη γλάστρα του, το βαρέλι του, το τελάρο του & την καρέκλα του για να κρατήσει το πάρκινγκ. Και o.k.,μας ψαρώνουν κάθε μέρα. Αλλά όταν το βάζεις στην άκρη γιατί έχεις περάσει ένα μισάωρο γύρω γύρω και δεν βρίσκεις πουθενά να βάλεις το ρημαδάκι σου, έχουν το θράσος και στη λένε : "κι εγώ στο λέω κοπελιά για να μην στο σπάσουν και τέτοια χαριτωμένα" Σώώώώπα ρε φίλε με τη μεγάλη την καρδιά που σκέφτεσαι εμένα.. Βρε ουστ όλοι σας οι βολεμένοι εξυπνάκηδες! Το άφησα λοιπόν κι εγώ κι ένας Θεός ξέρει σε τί κατάσταση θα το βρω το απόγευμα...
quote:Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος ειναι κάτι που δεν μας αφήνει αδιάφορους...
D.I.-σήμερα με το που ήρθα είδα το μέγεθος της φωτογραφίας της loukritia και τρελάθηκα
quote:Έλα μαζέψου εσύ παντρεμένος άνθρωπος - για τον Krio προοριζόταν το μωρό!
elo-Και εγώ το ίδιο έπαθα, αλλά όχι με το μέγεθος τις φωτογραφίας, αλλά με το μωρό που δείχνει
Αγαπητή keraynos, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!!! Κι άσε που λέμε όλοι, όπως είπες:"Δεν χρειάζομαι ξεχωριστή μέρα να δείξω την αγάπη μου στον σύντροφό μου". Όχι πες μου πόσοι από μας δείχνουμε την αγάπη μας όπως θα θέλαμε σε καθημερινή βάση...
Predator, σ'ευχαριστούμε για το πρωινό!
Έκαστος στο είδος του κι ο Predator στις μπουγάτσες!!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Κεραυνέ με γλίτωσες από μια βραδινή κρεβατομουρμούρα ..
..τρέχω γρήγορα για τα δωράκια .
Πω, Πω τι θα πάθαινα...
.

http://www.msnrules.com/emoticons/sex/021.gif
quote:
loukritia -Έλα μαζέψου εσύ παντρεμένος άνθρωπος
Και η παντρεμένοι έχουν ψυχή..![]()
![]()
quote:
loukritia - Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος ειναι κάτι που δεν μας αφήνει αδιάφορους
Χα, Χα, για αυτό σε πάω..
.γιατί είσαι άπαιχτη και..
. τρελοκομείο ( με την καλή έννοια).. ![]()

Χρονια πολλα λοιπον στους "Βαλεντινιασμενους" !!

Άντε και καλά.................κουράγια
quote:Το ότι θα γλιτώσεις τελικά την βραδινή κρεβατομουρμούρα δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσεις και την πρωινή! Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή μόνο για την γυναίκα τους! Άϊντε...
Και η παντρεμένοι έχουν ψυχή..
quote:Ευτυχώς μικρέ μου Ψινάκη που συμπλήρωσες το τελευταίο, γιατί δεν ήξερα αν το τρελοκομείο ήταν καλό ή κακό
Χα, Χα, για αυτό σε πάω...γιατί είσαι άπαιχτη και... τρελοκομείο ( με την καλή έννοια)..
Και πού'σαι: φέρε και κανά σπόρο από δω να φυτέψουμε κι εμείς κανά τέτοιο. Ωρε κήπο που θα φτιάξω..!!!

Κεραυνός σε αυτό με το παρκινγκ έχεις απολυτό δίκιο και εγώ τα ιδία τραβαω
Βάζουν γλαστρες,καρεκλες,κουβαδες και ότι μπορείς να φανταστείς δεν πρέπει να
Υπάρχει άλλη χωρα στην ΕΕ που να γίνετε αυτό το χαλι αλλα συνήθως το επίπεδο των
Ανθρώπων που το κάνουν αυτό είναι χαμηλό θα πρέπει να τσακωθείς δηλαδή και να
Χαλάσεις την διάθεση σου αλλα από την άλλη και άμα δε μιλάς σε καβαλάνε.
εγώ είμαι η loukritia

Μου τη δίνει αυτή η ησυχία..!

quote:
Ρε παιδιά, πού πήγατε όλοι; Βαλεντινιαστήκατε από νωρίς;;;Κάντε οικονομία στο νερό:
μπα... δεν ετυχε!!!