- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ωστόσο, έχω ακούσει πολλές μαρτυρίες για τη Μόρα και αρκετοί άνθρωποι την έχουν βιώσει.
Είναι πιθανό να υπάρχει αφού όσοι έχουν παρόμοια εμπειρία λίγο πολύ αναφέρουν τα ίδια πράγματα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΟΤΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΟΣ ΕΝΟ ΜΕΦΟΝΑΞΕ ΣΗΚΟΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΞΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ.
ΡΟΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ:
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΘΑΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΝΕΝΕ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΣΗΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ
!!!!!!!!!1
quote:
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΘΑΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΝΕΝΕ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΗΣΗΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!
!!!!!!!!!1
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Πάντως, πιστεύω πως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας θα υπάρχουν και διαφορετικές εκδοχές της Μόρας...

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!1

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μου δεν άκουσα να λένε οτι η Μόρα τους φώναζε με το όνομα τους.

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Παρόλα αυτά, αν κάποιος διαχειριστής κτλ μου πεί να την αλλάξω, θα το κάνω.

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
Απλά σου είπα τι έχω ακούσει.

αυτο ηταν το πρωτο που μου συβναιβει ακι το πιο χαλαρο κατα τιν γνωμη μου γιατι δεν ξερω αν ηταν αλιθινο.παμε στο δευτερο.η μορα.ναι με επισκευτικε.και αν 8υμαμαι καλα το εκανε δυο φορες.βασικα δεν πολι θυμαμαι την πρωτη γιατι ημουν λιγο μικρος και δεν ειχα δοσει σημασια.αλλα την δευτερη φορα συναιβει πριν λιγα χρονια.κοιμο,οθ και ξαφνικα ξυπνισα στιν μεση της νυχτας και καταλαβα,το ενεοιθα οτι κατι/καποιος/α ηταν εκει.δεν μπορουσα να κουνιθωκαι το χειροτερο δεν μπορουσα να φωναξω.ποιος εγω.εγω που αν βαλω φωνη με ολη την δυναμη μου με ακουνε 3 τετραγωνα παραπερα.και δεν μπορουσα να μιλησω και να ακουστο ουτε στο διπλανο δωματιο.προσπαθουσα να φωναξω."μαμα μαμα"αλλα τιποτα.ηξερα ομως πως αν με ακουγε και ερχονταν τοτε αυτο που ηταν μεσα στο δωματιο θα εφευγε.αλλα δυστιχως τιποτα.τελικα εφυγε και ξανακοιμιθικα.το εχω ομως υποσχεθει πως αν ξανασυμβει θα βαλο ολα τα δυνατα οτι εχω και δεν εχω και θα φωναξω.ατα ειχα να πω σχετικα με την μορα.ευχαριστω πουακοσατε.
Υ.Γ sorry για το μεγαλo post
Για το δεύτερο μπορώ να σου πω κάτι να κάνεις, μην προσπαθήσεις να φωνάξεις εάν ξανασυμβεί, φαντάσου ότι η μητέρα σου το νοιώθει και εμφανίζεται δίπλα σου, μετά αυτό εξαφανίζεται.
Για να το καταφέρεις όταν το χρειάζεσαι εξασκήσου μερικά απογεύματα γιατί μάλλον το βράδυ φοβάσαι.
Κάθησε όπου μπορείς και σε βολεύει, να είσαι κάπως χαλαρά, αφού ηρεμήσεις άρχισε να σκέφτεσαι τα καλά συναισθήματα που σου προκαλεί η παρουσία της μητέρας σου, φέρε στο μυαλό σου την εικόνα της όπως σου αρέσει και νοιώθεις καλά, μετά προσπάθησε να νοιώσεις τα συναισθήματα που σκέφτηκες σε συνδιασμό με την εικόνα της.
Όταν το καταφέρεις αυτό φαντάσου ότι η μητέρα σου εμφανίζεται όταν την έχεις ανάγκη, χωρίς να χρειαστεί να την φωνάξεις. Όλα θα εξαφανιστούν και θα είσαι προστατευμένος.
Οπότε εάν κάνεις όλα αυτά δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα, τώρα θα μου πεις γιατί να με πιστέψεις και να μπεις στον κόπο να τα κάνεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο είναι το καλύτερο που μπορώ να πω, δοκίμασέ το ίσως να βρεθείς προ εκπλήξεων.

Τον έλεγχο τον αντιλαμβάνεσαι με κάτι υλικό, όμως νομίζω ότι πρέπει να πάρεις την πνευματική κατεύθυνση. Η φωνή που λες, που όπως την αντιλαμβάνεσαι πρέπει να την ακούσεις, δεν έχει δύναμη.
Η δύναμη είναι στην ψυχή σου, φωνάζεις αλλά με άλλον τρόπο, εσύ δεν ακούς αλλά η δύναμη που βγάζεις δεν μειώνεται ότι και να γίνει.
Και εάν θέλεις προσπάθησε και κάτι άλλο, μην πεισμώνεις, εξασθενείς την δύναμη που έχεις. Πάντως καταλαβαίνω γιατί νοιώθεις έτσι.
Θα ξεκινήσω με την 2η φορά (πριν 2 μήνες περίπου) που μου συνέβη αυτό το οποίο ονομάζεται sleep paralysis. Ήταν όντως αυτό, με ακριβώς τα ίδια «συμπτώματα» που περιγράφονται. Ξύπνησα ξαφνικά μέσα στη νύχτα και ένοιωσα το σώμα μου παραλυμένο, να μην μπορώ να χτυπήσω τον τοίχο να με ακούσει κάποιος, να μην μπορώ να ανοίξω το στόμα μου να φωνάξω… Έκλεισα τα μάτια μου και άρχισα να λέω το: Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά, το οποίο δεν απέδωσε (όπως είδα να αναφέρει κάποιος σε κάποιο post τελικά) και ξεκίνησα να λέω το Πάτερ Ημών το οποίο με συνέφερε. Τώρα, γιατί «έπιασε» το ένα και όχι το άλλο… ίσως ισχύει αυτό που λένε ότι το Πάτερ Ημών είναι η μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσευχή. Ίσως ήταν τυχαίο και απλά ήταν η στιγμή που θα συνερχόμουν έτσι και αλλιώς. Πάντως δεν μου συνέβη την ώρα που πήγαινε να με πάρει ο ύπνος, αλλά ήταν ένα ξαφνικό ξύπνημα το οποίο μπορεί να με τάραξε και να μου προκάλεσε όλο αυτό.
Διευκρίνιση: κοιμάμαι πάντα με το φως αναμμένο. (λόγω του παρακάτω συμβάντος).
Η πρώτη φορά που μου συνέβη (πριν 5 και κάτι χρόνια) ίσως ήταν συνδυασμός του sleep paralysis με κάτι άλλο. Αν θυμάμαι καλά ήταν μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα. Αισθάνθηκα κάποιος να πατάει πάνω στο κρεβάτι μου, στα δεξιά μου (αισθάνθηκα κανονικά το στρώμα να πιέζεται προς τα κάτω όπως αν πάταγε ένας άνθρωπος κανονικού βάρους), έπειτα να πατάει πάνω στο στήθος μου, και σε κλάσματα δευτερολέπτου που έγινε αυτό και άνοιξα τα μάτια μου και τέντωσα το κεφάλι μου προς τα πίσω να δω, ένα πόδι (γυναικείο, όχι άυλο, το δέρμα φάνηκε καθαρά) έβγαινε από τον τοίχο πίσω μου. Ξαφνικά, συναίσθημα πρωτόγνωρο, σαν η ψυχή μου να έτρεμε ανάμεσα στο σώμα και έξω από αυτό (δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς), δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει, προσπαθώ να φωνάξω αλλά δεν βγαίνει φωνή, προσπαθώ να χτυπήσω το ξύλο του κρεβατιού αλλά δεν κινούμαι, κλείνω τα μάτια και λέω το Πάτερ Ημών (τελικά αυτό μας σώζει;) και επανέρχομαι.
Φυσικά σε εσάς δεν χρειάζεται να τονίσω ότι ήμουν απόλυτα ξύπνια καθ’ όλη τη διάρκεια (πόσοι με κοίταζαν με αμφισβήτηση…) Εν συγκρίσει με αυτά που διάβασα, Δεν είχα βουητό στα αφτιά, Δεν ένοιωσα πλάκωμα-βάρος-πνίξιμο, πέραν του πατήματος, Δεν είχα την αίσθηση κάποιας παρουσίας ή ότι θέλει να μου κάνει κακό πριν ή μετά από τη στιγμή που βγήκε από τον τοίχο μου(!), και κυρίως Δεν είχα ξανακούσει για Μόρα ή κάτι παρόμοιο, οπότε Δεν ήταν επηρεασμένο το υποσυνείδητό μου!
Εν τέλει δεν ξέρω τι ήταν «αυτό», πάντως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ήταν Μόρα, έτσι όπως περιγράφεται ή κάποια άλλη βασανισμένη ψυχή που ζητά εκδίκηση. Υπάρχει πιθανότητα να ήταν κάποιος άγγελος – πνεύμα (όχι φάντασμα), οι οποίοι πιστεύω πραγματικά ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας αρκεί να θέλουμε να δούμε. Ίσως. Γιατί ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο πάτησε πάνω μου για να περάσει. Αν ήταν καλό γιατί τρόμαξα; Αν ήταν κακό γιατί δεν το αισθάνθηκα;
Νιώθω ανακούφιση που το μοιράζομαι με κάποιους που δεν θα με αμφισβητήσουν και θέλω να μοιραστώ και τόσα άλλα μαζί σας, γιατί από τα συμπεράσματα που έβγαλα, κάποιοι είστε απίστευτα μορφωμένοι και οι περισσότεροι ανοιχτόμυαλοι.
Αν σας κούρασα, συγνώμη…

quote:
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΣΥΝΑΙΧΙΑ ΑΝ Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΟΤΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΟΣ ΕΝΟ ΜΕΦΟΝΑΞΕ ΣΗΚΟΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΗΞΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ.
!!!!!!!!!1
Εμενα αυτο που λες οτι η "μορα" ειναι μια γυναικια που πεθανε απο φωτια μεσα στο σπιτι της.... μου θυμιζει περιπου την ταινια Darkness Fall (φοβος Στο Σκοταδι)!!!!!
Χωρις Να θελω να θειξω κανεναν...!!!
.............!
Παντα Φιλικα...!!!
~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~