- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
και σου λεω
ΔΕν ευθυνομαι εγω...
guess WHO
came through my door
and took me for a ride
to...
blue moon
ohhhh!yeahhhhh!!!
Η Δεη , ο Οτε και η Εφορία ..ελπίζω να εχουν στρωσει το διάδρομο που ζητησα για να υποδεχθούν την αφιξή μου...
Μαλλον θα εχουν πάρει το πρωινό καφέ τους οι υπάλληλοι ..ουφ αντε πάω...
Να γυρίσεις γρηγορα...πρίν ειχα την αισθηση οτι ακουγα ενα δειλό χουρχουρητό απο μεσα και αναθάρρησα αλλα ολα ηταν οπως τα ειχα αφησει χθες το βραδυ..
Καλημέρα

Απολαύστε Άσιμο σ' ένα από τα πιο ωραία του κομμάτια κι ωστόσο παντελώς κι επιμελώς χμ... άγνωστο////
http://www.youtube.com/watch?v=oS-lGlZg2Ls&feature=related
Και καπάκι την Γωγούλα.... άνευ σχολίου.. απλή έσω εξω ακρόαση..///
http://www.youtube.com/watch?v=2GHS-TI6Po0&NR=1
ΥΓ.
Υπομονή αστεράκι μου μέχρι την Παρασκευή...
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
Edited by - lorenzo on 18/10/2010 11:33:55
Edited by - lorenzo on 18/10/2010 11:41:34
Edited by - lorenzo on 18/10/2010 11:48:56
μα να σου,
ενα κροκοδειλακι!
μ'ολα αυτα που καιρος...
φολιδες σαν θες να ειναι ο πυλος
ος
ίιί]
ΦΙΛΕ ΜΟΥ GANYMIDES ΑΝΑΦΕΡΑ
quote:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?????ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ αγνοών....
ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...
ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ...
ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ αγνοών ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ...
ΦΙΛΕ attica_opus ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ??????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Για μένα είσαι πνεύμα αντιλογίας.
Oλα ειναι πιθανα...![]()
quote:
ΦΙΛΕ attica_opus ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ??????
Παντως, νεα μοδα...ερευνητικες ομαδες, αυτα ειναι EVOLUTION!!
quote:
Λές τη μια υπερβολή μετά την άλλην
Nαι αυτό το έχω... τι να κάνω... δε φταίω εγώ αλλά το ζώδιο...
quote:
και έχεις μια τάση να μου τη λές συνέχεια, από την πρώτη μέρα που ανακάλυψες την ύπαρξή μου.
Μάλλον έχεις κακή μνήμη...γιατί εγώ θυμάμαι πάμπολλες φορές που επιδοκίμασα το χιούμορ σου και γέλασα μαζί σου...
quote:
Αυτά που μου λές είναι τόσο δηκτικά και τόσο εκτώς τόπου και χρόνου, που δεν το έχω παρατηρήσει μόνο εγώ. Και ακριβώς αυτό θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει.
Πάντα είμαι δεικτική με όποιον διαφωνώ, είτε είναι ο Vril είτε ο AVATARGR είτε ο Hermes...Νothing personal...Απλά έτσι είμαι...
Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει το αν το έχουνε παρατηρήσει κι άλλοι.
Η γνώμη των άλλων με ενδιαφέρει όταν είναι επώνυμη...
Πες μου ονόματα που πιστεύουν κάτι τέτοιο και εγώ θα κρίνω κατά πόσο θα πάρω σοβαρά αυτή τους την παρατήρηση... ιδιαίτερα αν αυτοί είναι άτομα από την ομάδα της Πεντέλης.
quote:Η δική σου ερμηνεία πολύ φοβάμαι πως θα είναι η ίδια που έκανες για την περίπτωση της Galadriel και αυτό δε θα το αντέξω...
Η δική μου ερμηνεία του φαινομένου κειμένεται από εντελώς αθώα μέχρι ... δε θες να τη διαβάσεις ούτε εδώ, ούτε σε προσωπικό μέηλ.
quote:
Για μένα είσαι πνεύμα αντιλογίας.
Nαι είμαι!!

quote:
Πες μου ονόματα που πιστεύουν κάτι τέτοιο και εγώ θα κρίνω κατά πόσο θα πάρω σοβαρά αυτή τους την παρατήρηση... ιδιαίτερα αν αυτοί είναι άτομα από την ομάδα της Πεντέλης.
Ναι, πάω να φέρω την κουκούλα μου...
Περίμενε, μην φεύγεις.
Κάνε μου εμένα μια προσωπική χάρη. Αν λέω κάτι, μείνε σε αυτό που λέω ΤΩΡΑ και όχι σε αυτό που είπα "εχτές" για κάποιον "άλλον".
Προεκτείνεις πολύ, πάς πολύ μακριά και γι αυτό σου είπα ότι είσαι εκτώς θέματος. Εννοώ, μεταφορικά, οτι τρώς τώρα μια χωριάτικη και ξαφνικά πετάγεσαι καί λές "κάηκα", επειδή εχτές είχε φασολάδα.
Δεν μπορείς να μου τη λές για ένα θέμα, επειδή διαφωνείς μαζί μου σε κάτι άλλο, συνήθως και άσχετο.
Κατά τα άλλα δεν έχω να πώ τίποτα παραπάνω, γιατι νομίζω οτι έλαβες το μήνυμα.
Σκέψου κάτι απλό.
Για να είμαι ΚΑΙ εγώ Λήσταρχος, πάει να πεί κάτι. Και δεν εξετάζω ΚΑΝ ποιός έκανε τί, πώς και πότε. Για ρώτησε κάτι βασικό, πώς γεννήθκε η λέξη-ιδέα "οι Ληστές".
Εκ του ασφαλούς ξέρω και γω να λέω αερολογίες...
του τύπου:
"Eχω λάβει πολλά mail που με ρωτάνε τι τρέχει με τον Vril και μου την "λέει" συνεχώς..."
Το θέμα είναι κατά πόσο μπορώ να στηρίξω τις αερολογίες αυτές μιας και είναι απίθανο να βάλω και γω κουκούλα...![]()
και κάτι άλλο... μη φαγωθείς τώρα και με τον Hermes
(αλήθεια γιατί πιστεύεις ότι θα πρέπει ο καθένας εδώ μέσα να σου δίνει λογαριασμό για το τι λέει και για το πότε το λέει??)
"Διάσπαση" είπες...
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά με είχα υποτιμήσει...
Δεν ήξερα ότι είχα τη δύναμη να διασπάσω την ομάδα.
Πραγματικά εξεπλάγην!
Οι μισοί λοιπόν με μένα και οι άλλοι με σένα? ![]()
Βρε τι ωραία που παίζουμε...![]()
Ποιό είπαμε είναι το θέμα μας

Edited by - Avallon on 25/07/2005 16:10:18
Το μυστικό της επιτυχίας
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς για να φτιάξει με επιτυχία τέτοιο χοιρινό είναι να χαράξει την πέτσα παντού με το σχήμα «X». Αφού ετοιμάσουμε το αρωματικό μείγμα το αλείφουμε παντού και το αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για μια-δυο μέρες. Κατόπιν (αφού αφήσουμε το κρέας έξω από το ψυγείο, για να είναι σε θερμοκρασία δωματίου όταν ξεκινήσουμε τη διαδικασία του μαγειρέματος) το τσιγαρίζουμε λίγο για να πάρει χρώμα. Θέλει ένα μεγάλο και βαρύ - μαντεμένιο εάν υπάρχει -τηγάνι ή ταψί πάνω στο μάτι της κουζίνας. Με λάδι φυσικά. Όταν αποκτήσει ρόδινο χρώμα το κατεβάζουμε. Σε ήδη ζεσταμένο φούρνο στους 250 βαθμούς, τοποθετούμε το κρέας, ξεσκέπαστο, για μισή ώρα. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς, σκεπάζουμε το κρέας και ψήνουμε για 6-9 ώρες, προσθέτοντας υγρό - είτε κρασί είτε λεμόνι και λίγο νερό. Το αποτέλεσμα; Κρέας σαν πουτίγκα μαλακό και τρυφερό, με μια γεύση πλούσια μέχρι το κόκαλο.
Σας αφηνω με αυτες τις σκεψεις γιατι ειναι ηδη εξω απο την πορτα μου oι MIB και ειμαι σιγουρος οτι ηρθαν να με απειλησουν για τις αποκαλυψεις.
Δεν ειμαι προβοκατορας!!!!!!
quote:
KAI EΓΩ ΔΙΚΟ ΣΟΥ FAN ,ΔΗΛΩΝΩ OSTRIA !!!
![]()
![]()
Καλώς ήρθες attica_opus και από μένα. Αν υπάρχουν πληροφορίες και φωτογραφίες που θα μπορούσες να τις μοιραστείς μαζί μας, άνοιξε ένα νέο θέμα όπως είπε και ο Avatar και ευχαρίστως να τις δούμε και να τις συζητήσουμε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Επειδη κανεις δεν προχωραει σε αποκαλυψεις...σας παραχωρω το πρωτο μυστικο....Το μυστικό της επιτυχίας
Ελεος...μεσημεριάτικα!!!
Θέλω λίγο χοιρινό... από αυτό της μυστικής συνταγής... ![]()
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-