- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
επιμένεις να επιβεβαιώνεις τον ελλαδικό κανόνα σύμφωνα με τον οποίο στην Χώρα αυτή όλοι είναι συγγραφείς αλλά ελάχιστοι ...αναγνώστες.
Σε διευκολύνω λοιπόν με τους συνδέσμους:
1.http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=5&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=6645
2.http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=6&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=6645
3.http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=7&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=6645
Εάν, παρά ταύτα, επιμένεις στο αίτημά σου περί "τοποθετήσεώς μου" τότε παρακαλείσαι να αναπροσαρμόσεις το "τροπάριον" σε "βοηθείστε με να χειρίζομαι τον υπολογιστή μου" οπότε, ευχαρίστως.
Και εγώ να σου επαναλάβω ότι αυτοκλήτως αναλαμβάνων την συνηγορίαν υπέρ "αγνοούντος", δίκην διαδρομιστού επαρχιακού Ειρηνοδικείου, αφ΄ενός τον καταργείς (και ούτω τον προσβάλλεις...) αφ΄ετέρου καθιστάς πλέον ηχηρή την ...σιωπή του!
Να είσαι καλά και πάντα στην διάθεσή σου.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ GANYMIDES ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...
ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΟ ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..
(ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ)
ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
"συντονιστής" ο οποίος επανέρχεται επί ήδη εκπεφρασμένων θεμάτων ζητώντας την ...επανάληψή τους και δεν κάνει ΚΛΙΚ σε τρία "λίνκ" που έχει εμπρός του τότε χρήζει ...συντονισμού!
Αν μάλιστα επιμένει και σε ...συνηγορίες, ε τότε το ζήτημα είναι βαθύτερο...
Τουλάχιστον τον επιπροστιθέμενο αρχειακό όγκο του Δίσκου δεν τον υπολογίζεις;;( ΚΑΙ ως ...συντονιστής!)
Χαίρε και ευτύχει!
quote:
Τι ποιό απλό λοιπόν να παρουσιάσετε σε κάποια ιστοσελίδα τα ευρήματά σας ή ένα μέρος τους, ώστε να σχηματίσουμε και "εμείς" μια γνώμη, πόσο σοβαρή είναι η πρότασή σας.
καλησπερα στον "κακο" vril. προς το παρον η προοπτικη του να ανοιξουμε ενα site που θα φιλοξενησει τα ευρηματα και γενικοτερα το αντικειμενο μας, βρισκεται υπο συζητηση. θελουμε τη βοηθεια ολων υμων ωστε να ειστε αυτοπτες μαρτυρες των ευρηματων μας και να εχουμε την υποστηριξη σας. ετσι μονο θα προχωρησουμε στην εναρξη site.
quote:
Σίγουρα θα έχετε σχηματίσει μια άποψη για τον έναν ή τον άλλον. Εφ 'οσον δεν ζητάτε και βιογραφικό, ποιός άλλος τρόπος θα έδινε τόσα πολλά στοιχεία για τον καθένα "μας", πέρα από να διαβάζει τα κείμενά του σε αυτό και σε άλλα φόρουμ του "χώρου". Έτσι μπορείτε και εσείς να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους της επιλογής σας.
εχεις δικιο. εχουμε σχηματισει αποψεις, αλλα θεωρουμε οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να αποδειξει τι θελει να κανει και με ποιον τροπο, αρκει να ειναι ετοιμος να ασχοληθει σοβαρα. πρεπει να καταλαβεις φιλε vril, οτι ο λογος που παρακολουθουσαμε τις συζητησεις χωρις να συμμετεχουμε ηταν οτι δεν ειχαμε ευρηματα για να στηριξουμε τις αποψεις μας. επιλεξαμε λοιπον, να μιλησουμε οταν θεωρησαμε οτι πρεπει να μιλησουμε κι εχουμε κατι να πουμε.
καλουμε λοιπον, οποιον θελει και πιστευει, να συμμετεχει στις ερευνες μας, που πλεον εχουν παψει να εχουν προορισμο το αγνωστο, αλλα εχουν για πρωτη φορα μετα απο καιρο, στοχο την επαφη με αυτο που μεχρι τωρα θεωρουσαμε "αγνωστο".
η γνωση εχει νοημα μονο οταν εχει απαιτηθει προσπαθεια για την αποκτηση της. δεν σερβιρουμε γνωση. ζητουμε κοινωνους σε αυτην και ανθρωπους προθυμους να εκτεθουν στους ιδιους κινδυνους για την αποκτηση της...
quote:
Έχω μια απορία φίλε Ερμή, γιατί εκφέρεις γνώμη πάνω σε αυτό ?
Γιατι γνωριζω και εχω αποψη...και καλο ειναι μερικα πραγματα να λεγονται.
quote:
και κάτι άλλο... μη φαγωθείς τώρα και με τον Hermes (αλήθεια γιατί πιστεύεις ότι θα πρέπει ο καθένας εδώ μέσα να σου δίνει λογαριασμό για το τι λέει και για το πότε το λέει??)
Καθε αλλο, οσο καιρο ειμαι στο φορουμ αυτο, ο Κακος Vrill μπορω να πω πως εχει δειξει μια ωραια εικονα, παντα συμφωνα με την δικη μου κριση.
Τιποτα αλλα δεν μπορω να πω μιας και δεν γνωριζω πολλα, αλλα φοβαμαι πως ξερω που θα καταληξει αυτο...
Μάλλον θα αργήσουμε να τους δούμε αφού τους έβαλα πολύ homework...

quote:
...ο λογος που παρακολουθουσαμε τις συζητησεις χωρις να συμμετεχουμε ηταν οτι δεν ειχαμε ευρηματα για να στηριξουμε τις αποψεις μας...
Η παραπανω διατυπωση δειχνει οτι ΠΡΩΤΑ διαμορφωσατε αποψεις και
ΜΕΤΑ αρχισατε να ψαχνετε για στοιχεια που τις τεκμηριωνουν.
Θελω να επισημανω οτι αυτη η μεθοδος ερευνας αντιβαινει σε αυτο
που ονομαζουμε "επιστημονικη ειλικρινεια". Στην "επιστημονικη
ειλικρινεια" οι αποψεις (θεωριες) διαμορφωνονται απο τα τεκμηρια
(πειραματα) και οχι αναποδα.
Ειναι ολισθηρος ο δρομος του να ψαχνεις για να βρεις τα τεκμηρια
που θα υποστηριξουν αυτο που ΗΔΗ εχεις αποφασισει οτι ειναι η
αληθεια. Σε κανει τυφλο σε ολα τα τεκμηρια που πιθανον να ΜΗΝ
στηριζουν τις αποψεις σου.
Αγγελος.
DEN SE EXO KSEXASEI OMOS......
ASANA
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
TA THLEFONA VRISKONTAI STH DIATHESH SOU PARE AN THES NA DEIS KAI TON IPTAMENO DISKO KAI SE FOTOS KAI VIDEOS. DEN EINAI THEMA.
ASANA
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Φίλε AVATARGR έχω την εντύπωση ότι εγώ πρώτος προκάλεσα τον GANYMIDES,
άρα έχει το δικαίωμα να μου την "πει" κι αυτός.
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον !
Κύριε GANYMIDES αν σας πρόσβαλλε τόοοοσο πολύ αυτό που έγραψα,
τότε ζητάω συγγνώμη.
Παρ'όλα αυτά όμως,δε με πείθετε.
Αγαπητή Ostria,αυτές τις μέρες διάβαζα το τόπικ στο "ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" με τίτλο "ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"
και για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι είσαι αυτή που φέρει τα στοιχεία και τα λινκς κλπ.
Σε συγχαίρω διότι αυτή η πρακτική διευκολύνει πολύ τις συζητήσεις
και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα.
Κια για να μην ξεφεύγω από το θέμα,επιτέλους πότε θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα σας,αγαπητοί ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ και Nοrtrin?
Ο κύριος Πάλμος γιατί δεν μοιράζεται τις απόψεις του εδώ μαζί με όλους τους υπολοίπους ?
Νομίζω θα ήταν ευπρόσδεκτος.
quote:
Ο κύριος Πάλμος γιατί δεν μοιράζεται τις απόψεις του εδώ μαζί με όλους τους υπολοίπους ?
Νομίζω θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Φίλε "αγνοών" ξαναλέω ότι:
"Όσον αφορά το γιατί δεν εμφανίζεται ο κ.Πάλμος, από την πρώτη σελίδα ο συντονιστής AVATARGR μας παραπέμπει εδώ στον κύριο Μιχάλη Βίνο:
quote:
ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ " Συνεντεύξεις " ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΒΙΝΟ mvinos@esoterica.gr .
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.
Πρέπει να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή έστειλα e-mail στον κ.Βίνο αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα.
Λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο..."
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Βεβαιώσου δεν ησθάνθην προσβεβλημένος αλλά θυμωμένος όσο διαπιστώ ανθρώπους της εποχής μας να διασυνδέουν την μόρφωση με την κοινωνική "τάξη" και το επάγγελμα.
Το να θεωρείς έναν οδηγό οχήματος ανάξιο Παιδείας με ανησυχεί διότι με παραπέμπει στα πανεπιστημιακά διπλώματα του Μεσαίωνος όπου "εμαρκάρετο" η ταξική κατάσταση του αποφοίτου και εάν δεν ανήκε στην "υψηλή"-άρχουσα τάξη το δίπλωμα "εμαρκάρετο" με τα γράμματα "s.nob" (= χωρίς τίτλο ευγενείας) εξ ου και το μεταγενέστερο "σνόμπ" των αγνοούντων οι οποίοι το θεωρούν και ...τίτλο !
Με τον AVATARGR δεν "τσακώνομαι" γιά εσένα ούτε για κανέναν άλλον, δεν τσακώνομαι καν! Απλώς του υποδεικνύω να κάνει "κλικ" και να μην σε καταργεί ομιλών αντ΄εσού από το "υποβολείον" του ...συντονισμού.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην εξακολουθείς θεωρών την Παιδεία και δη την γραμματική, προνόμιο των αρχόντων αλλά να την αναγνωρίζεις και σε χειρώνακτες αρχομένους. Ούτω πως ο Κόσμος ισορροπεί!
Λίαν φιλικά!
Ευχαριστώ και τον Nortrin για την απάντηση.
Αλλά,επιμένω,ο κύριος Πάλμος δεν μπορεί να εμφανιστεί και να γράψει εδώ στο esoterica ως απλός συμμετέχων ?
Πρέπει δηλαδή να μας δώσει συνέντευξη,σώνει και καλά ?
Άλλωστε,σε κάποιο άλλο τόπικ,διάβασα ό,τι σύντομα θα μας κάνει την τιμή.
quote:
TA THLEFONA VRISKONTAI STH DIATHESH SOU PARE AN THES NA DEIS KAI TON IPTAMENO DISKO KAI SE FOTOS KAI VIDEOS. DEN EINAI THEMA.
Αν υπάρχουν φωτογραφίες και video του ιπτάμενου δίσκου όπως λες, απορώ γιατί δεν τις έχετε παρουσιάσει ακόμα δημοσίως. Αυτό θεωρείται σημαντικό υλικό.
quote:
Αγαπητή Ostria,αυτές τις μέρες διάβαζα το τόπικ στο "ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" με τίτλο "ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"
και για μια ακόμη φορά διαπίστωσα ότι είσαι αυτή που φέρει τα στοιχεία και τα λινκς κλπ.
Σε συγχαίρω διότι αυτή η πρακτική διευκολύνει πολύ τις συζητήσεις
και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα.
Οτι μπορώ κάνω φίλε αγνοών. Παρόλα αυτά όποιος δεν θέλει να δει, δεν βλέπει ποτέ, όσα στοιχεία κι αν του φέρεις. Αυτό ισχύει για όλα τα θέματα. Και θα συμφωνήσω και με το σχόλιο του Αγγελου. Τα στοιχεία είναι το ένα μέρος της έρευνας (αν είναι αληθινά ή όχι), το άλλο είναι η αντικειμενική ερμηνεία των στοιχείων, και αυτή είναι η πιό δύσκολη δουλειά...
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
FILE AVALLON EDO
Καταρχήν μη μου αλλάζεις φύλο!
Είμαι γυναίκα ![]()
Δεύτερον σε ευχαριστώ που δε με ξέχασες... για μένα τα ερωτήματα αυτά που έθεσα είναι πολύ σημαντικά... καθοριστικά θα έλεγα...
Ελπίζω δε να απαντηθούν όλα...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
GANYMIDES... χαίρομαι που είσαι εδώ...
Είχα αρχίσει να ανησυχώ ξέρεις μετά τα "ωραία" που ανταλλάξαμε με το VRIL... Kάπου φοβήθηκα ότι αν είδες όλα αυτά στο laptop που κουβαλάς μαζί σου θα στούκαρες πουθενά και δε θα του το συγχωρούσα ποτέ! ![]()

Με βοηθά (περισσότερο και από τον ...Άγιο Χριστόφορο) το ότι χρησιμοποιώ τον φορητό μου υπολογιστή στο "90" (σημείο ανεφοδιασμού στην Εθνική Οδό) στο "IGLOO" (ομοίως) άντε και στον Κορινό (επίσης), δηλαδή πάντοτε σε στάθμευση.
Να είσαι καλά!
FILE MAX KALISPERA. RIKSE FILE MOU THN EIRONIA SOU DEN PIRAZEI.
ASANA
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Λοιπον οκ υπαρχουν και φωτογραφιες και video, δεν σου περναει απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι απλα "φτιαγμενα"? (και εγω με το photoshop στο pc μου μπορω να σου φτιαξω απιστευτα πραγματα..)Δεν αμφισβητω την προθεση σου απλα νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι ολα αυτα που μας εχεις πει ως τωρα αν μη τι αλλο σηκωνουν πολλες αμφιβολιες.Δεν μπορω να φανταστω σε τι διαφερει η οργανωση που αναφερεις απο τις χιλιαδες που υπαρχουν στον κοσμο, και προφανως υποστηριζουν οτι εχουν και αυτες στοιχεια!
Πρέπει να'χουν πιάσει σκόνη εκεί που βρίσκονται...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ?
ΜΑΧ Χ5 ΟΠΟΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΚ ΤΟΥ ΑΣΑΝΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο Κ.ΠΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΑΣΑΝΑ
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ