- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Δεν μου αρέσει αυτός ο ρόλος, αλλά, δεν μου αρέσει η μεροληπτική συμπεριφορά, πράγμα που σου το έχω κάνει γνωστό αρκετές φορές έως τώρα.
Δεν θα κρίνω το αν πράττεις σωστά ή όχι να λογοκρίνεις τα λεγόμενα κάποιων ή το γεγονός του αποκλεισμού των χρηστών, αλλά τουλάχιστον, θα μου επιτρέψεις να σου πω, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική γίνεται.
Το λέω αυτό και αναφέρομαι στη λογοκρισία του μηνύματος του μέλους Βυζαντινός, όπου και διέγραψες, με κόκκινο, τις φράσεις όπου ο Βυζαντινός αποκαλεί κάποιους συμμετέχοντες εδώ μέσα "τούρκους".
Δεν κάνεις όμως το ίδιο αγαπητή Αμαλία, τόσο καιρό τώρα, απέναντι στην προκλητική συμπεριφορά και τις προσβολές που απευθύνει το μέλος macedon.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μόλις το προηγούμενο μήνυμα, από αυτό του Βυζαντινού, έχει γράψει ο macedon:
quote:
Απεστάλη: 29/05/2008, 19:23:08Κοίτα να δεις τώρα που οι τουρκόδουλοι χριστιανοί με προεξάρχοντα τον μετέπειτα πατριάρχη Γεννάδιο πασά …..
Δεν θα πω άλλα. Σε σένα η κρίση.

Δυστυχώς για σένα, αυτός που υποτάσσεται στους Τούρκους, που απολαμβάνει προνόμια απ'αυτούς για να τους υπηρετεί, που ενεργεί ως υποτακτικός τους, που αποκλειστική του μέριμνα είναι η διαφύλαξη της δουλείας εις βάρος του ελληνικού λαού, που έχει επίσημα τον τίτλο του πασά, που δεν παραλείπει να διαφημίζει το πόσο καλή είναι η δουλεία των Τούρκων και πόσο μας βοήθησε ο θεός στέλνοντάς την, και που στο τέλος, μετά την απελευθέρωση ζητάει από τους Ελληνες να επιστρέψουν στη δουλεία του Σουλτάνου, είναι όχι μόνο τουρκόδουλος αλλά και τουρκόψυχος.
Φυσικά, αν έχεις κάποιο στοιχείο για μένα ή για οποιονδήποτε άλλο που να μαρτυρεί πως έχω οποιαδήποτε παρόμοια συναλλαγή ή απολαβή από τους Τούρκους ή οποιουσδήποτε άλλους, τότε θα έχεις κάθε δικαίωμα να με χαρακτηρίσεις όπως νομίζεις. Μέχρι τότε όμως, οποιοσδήποτε παρόμοιος χαρακτηρισμός, ειδικά από πρόσωπα που συντάσσονται με τους παραπάνω πατριάρχες-πασάδες και που σήμερα έχουν τούρκο πνευματικό ηγέτη, παραμένει απλά ύβρις και τίποτε άλλο.

macedon
Στο θέμα τώρα. Παρακολουθώ την διαμάχη πάρα πολύ καιρό και θέλησα ως τώρα να μην λάβω μέρος. Με στεναχωρεί όταν μπαίνουν ταμπέλες στα πάντα.. εσύ είσαι άθεος εσύ είσαι χριστιανός εσύ είσαι τούρκος κτλ.
Σας θεωρώ ΌΛΟΥΣ απαράδεκτους και τους μεν και τους δε.. φτάσατε να βρίζετε γυναίκες, μάνες να προσβάλετε ομάδες ανθρώπων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Επιμένω σε αυτά που είπα και αποστασιοποιούμαι απ όλους λέγοντας ξανά πως ναι είναι πιθανόν κάτι να γίνει πολύ σύντομα. Το βλέπουμε όλοι δεν είμαστε χαζοί πως τα πράγματα για εκεί πάνε και δεν θα βγάλω απατεώνες τους προφήτες, πιθανόν να είδαν όσα είδαν καθώς πιστεύω στην δύναμη ενός ανθρώπου και στην διαίσθηση του, ειδικά όταν αυτός μονάζει λόγω συνθηκών. Αυτό που με τρομάζει είναι η χρήση όλων αυτών των γεγονότων που θα ρθουν και από τους ίδιους τους προφήτες που έδωσαν κατ εμέ την ερμηνεία που βόλευε την θρησκεία τους, τους χριστιανούς που θα βρουν ευκαιρία να πουν ορίστε έγιναν κάποια άρα φανατιζόμαστε, τους άθεους που ξαφνικά θα μετανοήσουν για διάφορους λόγους ενώ το ότι θα γίνει είναι μαθηματικά σίγουρο λόγω τον γεγονότων και όχι λόγο κάποιας θρησκείας. Η χρήση των γεγονότων για ίδιο όφελος με ενοχλεί δηλαδή.
Επίσης με ενοχλεί το να αποζητούν κάποιοι με πάθος να εκδικηθούν ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζουν και δεν τους έχουν πειράξει επειδή οι πρόγονοι τους (και ούτε καν αυτοί αλλά οι άρχοντες των προγόνων τους) μπορεί να ήταν καθίκια. Θα πάω εγώ δηλαδή στην πόλη να σφάξω τα γυναικόπαιδα επειδή ο προπάππους τους σκότωσε τον προπάππου μου.. κρητική βεντέτα μου ακούγεται αυτό κάτι που σιχαίνομαι.
Με στεναχωρεί να θέλουμε να πάρουμε πίσω κάποια πόλη που εδώ και 555 χρόνια δεν μας ανήκει μόνο και μόνο από πείσμα.. Με αυτή την λογική θα έπρεπε να γίνονται συνέχεια πόλεμοι σε αυτό τον πλανήτη για γεγονότα που έγιναν πριν 500 και 1000 χρόνια και όλοι να ήταν εχθροί με όλους. Υπάρχουν σοβαρότεροι λόγοι που θα γίνει κάτι σύντομα απ τις επιθυμίες κάποιων ανθρώπων και τότε όπως έχω πει εγώ θα υπερασπιστώ την χώρα μου όπως πιστεύω ότι θα κάνετε όλοι όσοι τρώγεστε τώρα, χωρίς να γίνω βάρβαρος, χωρίς να σφάξω χωρίς λόγο παρά μόνο αν πρέπει να σωθώ ή να σώσω
Είμαστε πολύ μικροί και δεν μιλάω για τους Έλληνες αλλά για όλους τους ανθρώπους και με ελάχιστο χρόνο πάνω σε αυτό τον πλανήτη, μερικών χιλιάδων χρόνων σε ένα πλανήτη δισεκατομμυρίων ετών όπου άλλα είδη έζησαν χιλιάδες φορές περισσότερο χρόνο από εμάς και ίσως ο χρόνος μας να τελειώνει κιόλας, ας αφήσουμε λοιπόν τις αυταπάτες ότι ένας θεός ασχολείται full time με εμάς και μάλιστα μας έχει χωρίσει σε καλούς και κακούς και παίζει σαν να παίζει κάστρα και πολιορκητές μέχρι να βαρεθεί και να πει "φτάνει τώρα θα σας βάλω σε τάξη".
Εκεί που πάμε γιατί εμείς καταντήσαμε έτσι τους εαυτούς μας και τον πλανήτη και αυτά που θα γίνουν θα γίνουν από εμάς και όχι από κανέναν θεό.
Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να υπερασπιστείτε την χώρα σας ή και τον πλανήτη σας να μην περιμένετε κρυμμένοι αυτή την ανώτερη δύναμη που ονομάζουμε θεό να σας βοηθήσει, αλλά να κάνετε κάτι και εσείς.
Δεν θα το αναλύσω παραπάνω καθώς το ανέλυσα αρκετά παλιότερα όπου φυσικά ήταν σαν να μην τα είπα. Θα πω πάντως ότι απ την άλλη μεριά ΕΞΙΣΟΥ απαράδεκτη συμπεριφορά με όσους φανατισμένους χριστιανούς έφτασαν να βρίζουν ή να προσβάλλουν ακόμα και μένα που δεν με ξέρουν, είναι και η συμπεριφορά του "αντίπαλου" στρατοπέδου με τους Macedon, medtech κτλ να έχουν απαράδεκτα εριστική συμπεριφορά να προσβάλλουν να βρίζουν εξίσου (δεν με ενδιαφέρει ποιός ξεκινάει κάτι εμένα) να ειρωνεύονται και γενικά να δημιουργούν μια κατάσταση εφηβική όπου ώρες νοιώθω να θέλουν να κάνουν απλά σπάσιμο χάνοντας έτσι στα μάτια μου το δίκιο τους που με σωστό τρόπο θα είχαν (Μάνες, Κωλόχαρτα, βρίσιμο ή ειρωνεία στα πιστεύω των άλλων θεωρώ ότι είναι απαράδεκτες τακτικές). Νομίζω ότι είπα την άποψη μου παλιότερα που ίσως έριχνε ευθύνες σε θρησκείες αλλά κυρίως σε ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν προσέβαλα και πάντα σεβάστηκα τα πιστεύω του άλλου όπως θα ήθελα να κάνουν και οι άλλοι προς εμένα
Στο τέλος θα πρέπει να καταλάβουμε πως το μόνο που έχουμε είναι μερικά χρόνια ζωής σε έναν πλανήτη που καταστρέφουμε μέρα με την μέρα και πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα, όσοι πόλεμοι έρθουν, που θα έρθουν, ο ένας θα έχει τον άλλο που τώρα βρίζει για βοήθεια και ελπίζω πως έστω και τώρα τελευταία στιγμή και οι 2 πλευρές θα ρίξουν νερό στο κρασί τους και θα σεβαστούν η μια την άλλη ... και αυτό το γράφει κάποιος που δεν ανήκει σε καμιά πλευρά αλλά πορεύεται μόνος του.
Edited by - Craven on 30/05/2008 20:30:32
quote:
GIA osous zoun sto kosmo tous as katalavoun oti i enosis tis elladas me ti Kypro egine (meso EOK) kai proxora kanonika. (des eleutheri diakinisi prosopon kai ilikon)Skopos einai na ginei apo koinou me tin EOK mia kyvernisi gia stratiotika kai gia politika themata. Elpizoume i alvania na entaxthei to sintomotero stin EOK.
ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΙΣ!!!
Με την Ελλάδαν και ας τρώγωμεν ΠΕΤΡΕΣ!!
Εν τι ενώσει η ισχύς!!
η αλβανία όμως που κολλά??
ΕΛΛΗΝ
Edited by - Βυζαντινός on 30/05/2008 22:24:49
quote:
Φίλε Βυζαντινέ.. νομίζω πως τις ελάχιστες φορές (2?) που έγραψα εδώ μέσα δεν προσέβαλα κανέναν. Παρέθεσα τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου. Εγώ προσωπικά δεν είμαι άθεος όπως θέλετε να βάζετε ταμπέλες.. είμαι αν το θες και σας αρέσουν τόσο οι ταμπέλες, άθρησκος, αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα αυτό είναι δικό μου θέμα και δικαίωμα μου να έχω τα δικά μου πιστεύω και θεωρίες. Παρόλα αυτά εσύ ΧΩΡΙΣ να με ξέρεις και ΧΩΡΙΣ να σε έχω προσβάλλει ποτέ, με προσβάλεις λέγοντας ότι δεν είμαι Έλληνας ή ότι είμαι Τούρκος. Πραγματικά σε θεωρώ απ όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα επικίνδυνο γιαυτή την χώρα, όπως και όσους εκφράζουν τέτοιες απόψεις.Στο θέμα τώρα. Παρακολουθώ την διαμάχη πάρα πολύ καιρό και θέλησα ως τώρα να μην λάβω μέρος. Με στεναχωρεί όταν μπαίνουν ταμπέλες στα πάντα.. εσύ είσαι άθεος εσύ είσαι χριστιανός εσύ είσαι τούρκος κτλ.
Σας θεωρώ ΌΛΟΥΣ απαράδεκτους και τους μεν και τους δε.. φτάσατε να βρίζετε γυναίκες, μάνες να προσβάλετε ομάδες ανθρώπων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.Επιμένω σε αυτά που είπα και αποστασιοποιούμαι απ όλους λέγοντας ξανά πως ναι είναι πιθανόν κάτι να γίνει πολύ σύντομα. Το βλέπουμε όλοι δεν είμαστε χαζοί πως τα πράγματα για εκεί πάνε και δεν θα βγάλω απατεώνες τους προφήτες, πιθανόν να είδαν όσα είδαν καθώς πιστεύω στην δύναμη ενός ανθρώπου και στην διαίσθηση του, ειδικά όταν αυτός μονάζει λόγω συνθηκών. Αυτό που με τρομάζει είναι η χρήση όλων αυτών των γεγονότων που θα ρθουν και από τους ίδιους τους προφήτες που έδωσαν κατ εμέ την ερμηνεία που βόλευε την θρησκεία τους, τους χριστιανούς που θα βρουν ευκαιρία να πουν ορίστε έγιναν κάποια άρα φανατιζόμαστε, τους άθεους που ξαφνικά θα μετανοήσουν για διάφορους λόγους ενώ το ότι θα γίνει είναι μαθηματικά σίγουρο λόγω τον γεγονότων και όχι λόγο κάποιας θρησκείας. Η χρήση των γεγονότων για ίδιο όφελος με ενοχλεί δηλαδή.
Επίσης με ενοχλεί το να αποζητούν κάποιοι με πάθος να εκδικηθούν ανθρώπους που ΔΕΝ γνωρίζουν και δεν τους έχουν πειράξει επειδή οι πρόγονοι τους (και ούτε καν αυτοί αλλά οι άρχοντες των προγόνων τους) μπορεί να ήταν καθίκια. Θα πάω εγώ δηλαδή στην πόλη να σφάξω τα γυναικόπαιδα επειδή ο προπάππους τους σκότωσε τον προπάππου μου.. κρητική βεντέτα μου ακούγεται αυτό κάτι που σιχαίνομαι.
Με στεναχωρεί να θέλουμε να πάρουμε πίσω κάποια πόλη που εδώ και 555 χρόνια δεν μας ανήκει μόνο και μόνο από πείσμα.. Με αυτή την λογική θα έπρεπε να γίνονται συνέχεια πόλεμοι σε αυτό τον πλανήτη για γεγονότα που έγιναν πριν 500 και 1000 χρόνια και όλοι να ήταν εχθροί με όλους. Υπάρχουν σοβαρότεροι λόγοι που θα γίνει κάτι σύντομα απ τις επιθυμίες κάποιων ανθρώπων και τότε όπως έχω πει εγώ θα υπερασπιστώ την χώρα μου όπως πιστεύω ότι θα κάνετε όλοι όσοι τρώγεστε τώρα, χωρίς να γίνω βάρβαρος, χωρίς να σφάξω χωρίς λόγο παρά μόνο αν πρέπει να σωθώ ή να σώσω
Είμαστε πολύ μικροί και δεν μιλάω για τους Έλληνες αλλά για όλους τους ανθρώπους και με ελάχιστο χρόνο πάνω σε αυτό τον πλανήτη, μερικών χιλιάδων χρόνων σε ένα πλανήτη δισεκατομμυρίων ετών όπου άλλα είδη έζησαν χιλιάδες φορές περισσότερο χρόνο από εμάς και ίσως ο χρόνος μας να τελειώνει κιόλας, ας αφήσουμε λοιπόν τις αυταπάτες ότι ένας θεός ασχολείται full time με εμάς και μάλιστα μας έχει χωρίσει σε καλούς και κακούς και παίζει σαν να παίζει κάστρα και πολιορκητές μέχρι να βαρεθεί και να πει "φτάνει τώρα θα σας βάλω σε τάξη".
Εκεί που πάμε γιατί εμείς καταντήσαμε έτσι τους εαυτούς μας και τον πλανήτη και αυτά που θα γίνουν θα γίνουν από εμάς και όχι από κανέναν θεό.
Ελπίζω όταν έρθει η ώρα να υπερασπιστείτε την χώρα σας ή και τον πλανήτη σας να μην περιμένετε κρυμμένοι αυτή την ανώτερη δύναμη που ονομάζουμε θεό να σας βοηθήσει, αλλά να κάνετε κάτι και εσείς.
Δεν θα το αναλύσω παραπάνω καθώς το ανέλυσα αρκετά παλιότερα όπου φυσικά ήταν σαν να μην τα είπα. Θα πω πάντως ότι απ την άλλη μεριά ΕΞΙΣΟΥ απαράδεκτη συμπεριφορά με όσους φανατισμένους χριστιανούς έφτασαν να βρίζουν ή να προσβάλλουν ακόμα και μένα που δεν με ξέρουν, είναι και η συμπεριφορά του "αντίπαλου" στρατοπέδου με τους Macedon, medtech κτλ να έχουν απαράδεκτα εριστική συμπεριφορά να προσβάλλουν να βρίζουν εξίσου (δεν με ενδιαφέρει ποιός ξεκινάει κάτι εμένα) να ειρωνεύονται και γενικά να δημιουργούν μια κατάσταση εφηβική όπου ώρες νοιώθω να θέλουν να κάνουν απλά σπάσιμο χάνοντας έτσι στα μάτια μου το δίκιο τους που με σωστό τρόπο θα είχαν (Μάνες, Κωλόχαρτα, βρίσιμο ή ειρωνεία στα πιστεύω των άλλων θεωρώ ότι είναι απαράδεκτες τακτικές). Νομίζω ότι είπα την άποψη μου παλιότερα που ίσως έριχνε ευθύνες σε θρησκείες αλλά κυρίως σε ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν προσέβαλα και πάντα σεβάστηκα τα πιστεύω του άλλου όπως θα ήθελα να κάνουν και οι άλλοι προς εμέναΣτο τέλος θα πρέπει να καταλάβουμε πως το μόνο που έχουμε είναι μερικά χρόνια ζωής σε έναν πλανήτη που καταστρέφουμε μέρα με την μέρα και πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα, όσοι πόλεμοι έρθουν, που θα έρθουν, ο ένας θα έχει τον άλλο που τώρα βρίζει για βοήθεια και ελπίζω πως έστω και τώρα τελευταία στιγμή και οι 2 πλευρές θα ρίξουν νερό στο κρασί τους και θα σεβαστούν η μια την άλλη ... και αυτό το γράφει κάποιος που δεν ανήκει σε καμιά πλευρά αλλά πορεύεται μόνος του.
Edited by - Craven on 30/05/2008 20:30:32
Σου είπα άνθρωπε μου οτι είσαι τούρκος??
Για μένα Έλληνας είναι ο Χριστιανός για σένα οτιδήποτε άλλο.No problem.
ΕΛΛΗΝ
quote:
Στωμεν Καλως
Κάποιοι ακόμα σχολιάσατε με ειρωνικά σχόλια το έπος του 40 αλλά και την όλη μάχη των Ελλήνων εναντίων του Γερμανού κατακτητή που κανένα έθνος δεν μπόρεσε να σταματήσει
Δεν σχολιασαμε με ειρωνικα σχολια το επος του 40.Απλα αναφερα το αποτελεσμα της εκβασης του πολεμου.ΧΑΣΑΜΕ.Πολεμησαμε ηρωικα αλλα χασαμε και κατακτηθηκαμε...
quote:
Byzanntinos
Παράληψις δική μου.Έλληνες μετά Χριστόν είναι όσοι πιστέυουν στον Χριστό.Και βέβαια όλοι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν Έλληνες,περισσότερο απο όλους μας.
Και γιατι ησαν Ελληνες οι αρχαιοι μας προγονοι και οχι κατι αλλο αφου για εσενα κυριο καθοριστικο κριτηριο καταγωγης ειναι η θρησκεια?Γιατι ηταν Ελληνες παρολο που δεν πιστευαν στο Χριστο?Μηπως ειναι καιρος να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και να καταλαβεις επιτελους οτι δεν ειναι η θρησκεια αυτη που καθοριζει αν εισαι Ελληνας ή οχι?
quote:
Crusader
Αφου εχουμε καταγωγη χιμπατζη, γιατι υπαρχουν ακομα χιμπατζηδες???
quote:
Δεν καταλαβες καλα.Δεν καταγομαστε απο τον χιμπατζη.
Εμεις και οι χιμπατζηδες καποτε στο μακρυνο παρελθον ειχαμε ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΟΝΟ απο τον οποιο προηλθαν μεσω της διαδικασιας της εξελιξης και μετα απο διαφορα εξελικτικα σταδια τα 2 νεα ειδη,ο ανθρωπος και ο χιμπατζης...Φαντασου ενα κλαδι που σε ενα σημειο διαχωριζεται σε δυο αλλα κλαδια.
quote:
Crusader1453Ναι αλλα προκαλει με καθε τροπο.
Για εσενα και τους ομοιους σου προκληση ειναι η αμφισβητηση των αποψεων σας...
quote:
Crusader
Ναι αλλα το επιδιωκει
Δεν επιδιωκουμε να φυγετε απο την συζητηση.Επιδιωκουμε να συζητησουμε πολιτισμενα πχ. θα ηθελα οταν αμφισβητω μια αποψη να μου ανταπαντουν με επιχειρηματα και οχι να με προτρεπουν να παω να γινω πορνη ή να με αποκαλουν τουρκαλα και αλλα "ωραια".
quote:
Crusader1453
αν για σενα πολιτισμος στη συζητηση, ειναι να ειρωνευεσαι συνεχως τον συνομιλητη σου οκ παω πασο.
Δεν ειρωνευομαι διαρκως τον συνομιλητη μου εχω παραθεσει αρκετα επιχειρηματα.Εχω βρισει και εγω και μαλιστα βαρια αλλα μονο οταν καποιος "καλος χριστιανος" με προετρεψε πολυ χριστιανικα να παω να γινω πορνη.Εαν για σενα πολιτισμος στην συζητηση ειναι το ατελειωτο υβρεολογιο και οι προτροπες να ξεκουμπιστουν οι συνομιλητες σου απο ενα forum φιλελευθερο το οποιο ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ κι ολας,ε τοτε μαλλον δεν ξερεις τι παει να πει πολιτισμος.
quote:
Είναι φανερό ότι οι Ξένοι προσπαθούν να κάνους τους έλληνες να είναι συνέχεια στα μαχαίρια.
Μπα δεν χρειαζεται ξενη παρεμβαση.Μια χαρα τα καταφερνουμε και μονοι μας.
The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 31/05/2008 00:18:19
Edited by - medtech on 31/05/2008 00:21:25
Edited by - medtech on 31/05/2008 00:40:11
quote:
Είναι φανερό ότι οι Ξένοι προσπαθούν να κάνους τους έλληνες να είναι συνέχεια στα μαχαίρια. Η Ελλάδα δεν έχει σύνορα. 800,0000 Έλληνες ζουν στη Μελβουρνή, 250,000 στο Λονδίνο 3,000,000 στη ΗΠΑ 500,000 στη Γερμανία 800,000 στη Κύπρο και 10,000,000 δυναμικές κοινώτητες ανα το παγκόσμιο.....
Οι πιό πλούσιοι ανα τον κόσμο, επιδεί είστε εξυπνοι και εργατικοί.
Αυτοί είναι Η μεγάλη δύναμη της ελλάδας !!!!
Ναι αλλα αυτο προυποθετει οτι αυτοι βρισκονται εκτος ελλαδικου χωρου, γιατι ειναι σε εμας γνωστο το σοι κρατος εχουμε και τι σοι ρατσα ειμαστε(εννοω οτι κοιταει ο ενας πως θα κλεψει και θα 'φαει' τον αλλο, πως θα τον λαδωσει(μπαχτσισι-ποσα καταλοιπα απο τους απεναντι εχουμε ακομα.... κλπ). Ευτυχως για εμας, οταν τα γεγονοτα συμβουν θα ειμαστε ετσι και αλλιως κολλημενοι στον τοιχο, και θα εχουμε μονο μια επιλογη:να παμε μπροστα. κοινως παντου, πιασαμε πατο(ΔΕΝ το παω στα κομματικα...αλιμονο, καμια σχεση), και με την εναρξη των γεγονοτων μονο ψηλα θα παμε.
Και να μου το θυμηθειτε οτι αν παρουμε τα Rafal, ο λογος δεν θα ειναι τα καλα λογια του 'θεσσαλονικιου', αλλα το οτι η Γαλλια ειναι μονιμο μελος του ΟΗΕ....αν παει βεβαια καπου το μυαλο σας..εχει καλως....
Αν παρουμε τα EF τοτε αντι για υπηρετες των αμερικανων, θα γινουμε υπηρετες των Γερμανων-Αγγλων.
Παντος κατι ειπαν οι ειδησεις οτι με τη ΔΕΗ παιζει να κοβεται συχνα το ρευμα απο το νεο μηνα......κατι μου θυμιζει αυτο!!!!