- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αν όμως παρομοιάσουμε την Νέα Ακρόπολη με τον Ευρυσθέα και τον εαυτό μας με τον Ηρακλή που του βάζουν άθλους (προσπαθουν να τον Δυσκολεύουν),
έτσι μπορούμε να πούμε ότι αποκομίζουμε πολλά από την Νέα Ακρόπολη,
αν όμως παραμείνεις μέσα σε Αυτήν και δεν την ξεπερνάς, εν τέλη, υποδουλώνεσαι σε αυτή,
όπως με την Κίρκη και τον Οδυσσέα.
(Μέσα στην Ν.Α μελετάνε διαρκώς μέσο της γραμματείας που ονομάζεται
προπαγάνδα, πως να στήνουν αφίσες σεμιναρίων (και όχι μόνο),
με μηνύματα που οδηγούν σε συγκεκριμένους συνειρμούς που θέλουν οι
ίδιοι να μεταβιβάσουν στους ακροατές τους και σε όλους τους αυλικούς τους)
Edited by - pantelis1 on 13/01/2012 17:47:56
κι όλο λέω πως θα γίνω στον κόσμο τον δικό μου βασιλιάς
ψάχνω το χαμένο θησαυρό ψάχνω να βρω το μυστικό
φτιάχνω λίγο λίγο το όνειρο μήπως και το ψέμα μου βγει αληθινό
Νομίζω ότι πια έχετε κάνει την τρίχα τριχιά, ακόμα και να μην είχε ποτέ σκεφτεί κάποιος να απευθυνθεί στην Ν.Α. τώρα θα το κάνει σίγουρα.
αλλά
Ωραίο το τραγουδάκι σου.
Μετα χαράς, να πας.
Δεν προσπαθώ να αποτρέψω κανέναν από το να πάει στην Ν.Α.
Ίσως μετά, σταματήσεις τα τραγούδια και ξεκινήσεις να χορεύεις!!!
![]()
Edited by - pantelis1 on 13/01/2012 22:27:39
quote:
Νομίζω ότι πια έχετε κάνει την τρίχα τριχιά, ακόμα και να μην είχε ποτέ σκεφτεί κάποιος να απευθυνθεί στην Ν.Α. τώρα θα το κάνει σίγουρα.
Τα είπε και ο Γκαίμπελς, χρόνια πριν. "Δεν έχει σημασία τι λένε, αρκεί να μιλάνε για μας...". ![]()

macedon
«Ένα τρίτο τέλος ζήτημα, έχει να κάνει με επικοινωνία που είχαμε, εδώ και αρκετές ημέρες, με τον οργανισμό Νέα Ακρόπολη σχετικά με την ανανέωση της παρούσας συζήτησης στο πρόσφατο χρονικό διάστημα. Υπήρξε εν τέλει ανταπόκριση της Νέας Ακρόπολης και περαιτέρω ενημέρωση γι’ αυτό θα γίνει στις επόμενες μέρες.»
Η αλήθεια είναι, πως είχα χαρεί για την αναπάντεχη τροπή που θα έπαιρνε (όπως πίστευα και όπως, πολύ πιθανά, να πίστεψαν και κάποιοι από εσάς) το θέμα.
«Υπήρξε εν τέλει ανταπόκριση της Νέας Ακρόπολης» μας λέει η αμαλία.
Με άλλα λόγια, εννοεί πως…(όπως λέει και πιο πάνω) , είχαν ενημερώσει, την ΝΑ, για την ανανέωση της παρούσας συζήτησης ( λες και υπήρχε περίπτωση να μη το γνώριζε) και αυτή, με τα πολλά, αποφάσισε να ανταποκριθεί.
Τι δηλαδή αποφάσισε να κάνει?
Αυτό δεν το ξέρουμε. Θα μας ενημέρωναν τις επόμενες ημέρες.
Και…. Ήλθε η ενημέρωση, μέσω του Admin…
Όπως μας λέει, μεταξύ πολλών άλλων…
«Φυσικά ενημερώσαμε και επίσημα, όπως οφείλαμε, την Ν.Ακρόπολη ως άμεσα ενδιαφερόμενους για την ύπαρξη ανανέωσης αυτής της Συζήτησης και για το ότι υπάρχουν διάφορα ζητήματα στα οποία πιθανώς θα ήθελαν να τοποθετηθούν.»
Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα, είναι…την ΝΑ, κατάλαβαν πως όφειλαν να την ενημερώσουν για την συζήτηση. Εμένα, για τον οποίο, τόσες συκοφαντίες ειπώθηκαν στις προηγούμενες σελίδες και στη Δυναμικού τύπου συνέντευξη, γιατί κανείς δεν με ενημέρωσε?
Αλλά, ας δούμε τι είδους ανταπόκριση έκανε η ΝΑ.
Όπως μας λέει ο Admin… "οι θέσεις του Σωματείου τόσο απέναντι στον Γ.Γαρατζώτη και τις συκοφαντίες του, όσο και απέναντι στα ΜΜΕ και τις συζητήσεις στο διαδίκτυο, υπάρχουν εδώ και χρόνια στην ιστοσελίδα του, nea-acropoli.gr και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προστεθεί".
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ !
Αυτή ήταν η "ανταπόκριση" της Νέας Ακρόπολης!
Καλά! Μας δουλεύουνε τώρα?
Τόσο πολύ υποτιμούν την νοημοσύνη μας και τους ανθρώπους του φόρουμ?
Φυσικά! Ούτε λέξη και αυτή τη φορά, για το πιες είναι οι συκοφαντίες τις οποίες λέω για αυτούς.
Στη συνέχεια ενημερωνόμαστε πως…
«Επιπρόσθετα, σε επίσημη και υπογεγραμμένη επιστολή που μας εστάλλει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, μας ζητούν την απόσυρση των φωτογραφιών και του υπερσύνδεσμου που είχαν κατατεθεί από τον λογαριασμό pantelis1 στο μήνυμά του της 12/12/2011, 17:27:48.
Συγκεκριμένα στην επιστολή αυτή αναγράφονται(ανάμεσα στα άλλα):
"Παρόλο αυτά, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι φωτογραφίες που εδώ και χρόνια έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Γ. Γαρατζώτης στο βιβλίο του με τίτλο «το ξεσκέπασμα της απάτης», όπως και το καθαυτό περιεχόμενό του, ήταν και είναι συκοφαντικό και για το λόγο αυτό αποτέλεσε αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.»
Πρώτον, έχω να κάνω μια ερώτηση στον Admin.
Γιατί δεν μας μεταφέρατε αυτούσια την επιστολή της ΝΑ?
Και δεύτερον, που αφορά αυτά που λέει η ΝΑ.
Γιατί δεν μας αναφέρει και το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης?
Μήπως επειδή το δικαστήριο έκρινε πως, τίποτα δεν ήταν συκοφαντικό. Χωρίς καμία αμφιβολία!
Αντίθετα μάλιστα, βεβαιώθηκε τόσο πολύ που…έστειλε υπόμνημα στην Ασφάλεια και της σύστηνε την προσοχή της στην εν λόγω οργάνωση.
Αν θεωρούν πως αδικήθηκαν, γιατί δεν κάνανε έφεση, έτσι όπως λέγανε?
Στη συνέχεια ενημερωνόμαστε πως...
«Ζητήσαμε από την πλευρά μας περαιτέρω διευκρινήσεις από την Ν.Ακρόπολη για να εξακριβώσουμε την πλήρη νομική κατωχύρωση και τεκμηρίωση για ένα τέτοιο αίτημα, καθώς αρχικά δεν μας φάνηκε αρκετό το ότι οι φωτογραφίες φέρονται να έχουν αποτελέσει "αντικείμενο δικαστικής διαμάχης".
Η απάντηση από πλευράς του Οργανισμού υπήρξε απόλυτη για το ότι η αίτηση για αφαίρεση των δεδομένων αυτών αποτελεί ένα πλήρως νομικά στηριζόμενο δικαίωμά του.»
Γιατί λοιπόν δεν έκαναν τον κόπο , αφού όπως λένε…"αποτελεί ένα πλήρως νομικά στηριζόμενο δικαίωμά τους", να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να μη μπορώ ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος να αναπαραγάγει , με οποιοδήποτε τρόπο, τις εν λόγω φωτογραφίες?
«Ως εκ τούτου -και μετά τις διευκρινήσεις- δεν μπορούμε βέβαια, ως φορέας, να αμφισβητήσουμε κάτι τέτοιο και πρέπει όντως να προβούμε στην απόσυρση των δεδομένων αυτών, όπως μας έχει ζητηθεί.»
Δηλαδή Admin, ήταν αρκετή μια δήλωση της ΝΑ, για την υποτιθέμενη νομιμότητα της αξίωσής της , ώστε να εισακουστεί δίχως να την ρωτήσετε για το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης?
Τελειώνοντας, μας λέτε…
«Βεβαίως προβαίνουμε στη απόσυρση(τροποποίηση μηνύματος του χρήστη) καθώς αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά τη θέση του Οργανισμού Νέα Ακρόπολη για τη νομικά στηριζόμενη και δικαιωματική άποψη περί της "σωρείας ψευδών και συκοφαντικών στοιχείων".»
Μετά από , όλα όσα σας πληροφόρησα για το αποτέλεσμα της δίκης, το οποίο ήταν εναντίον της ΝΑ, σας ζητώ Admin….όπως ξαναέλθετε σε επαφή με την Νέα Ακρόπολη και να της ζητήσετε την ενημέρωσή σας για την ακριβή απόφαση του δικαστικού αγώνα, στον οποίο με έσυραν, λες και το όλο ζήτημα αποτελεί αντικείμενο δικαστικής , και όχι ιδεολογικής διαμάχης .
Αφού δε, πληροφορηθείτε και από την ΝΑ πως, η απόφαση ήταν όντως καταδικαστική για την ίδια. Σας ζητώ, όπως επανορθώσετε. Όχι επειδή , θέλω εγώ να κυκλοφορούν οι εν λόγω φωτογραφίες, αλλά επειδή θεωρώ σωστό να μη διαστρεβλώνετε η ιστορική πραγματικότητα για το υποτιθέμενο καλό οποιασδήποτε οργάνωσης.
Ας μας πουν, σε τελική ανάλυση…ποια είναι η «σωρεία ψευδών και συκοφαντικών στοιχείων»
Αν μπορούν φυσικά!
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης
quote:
Τα είπε και ο Γκαίμπελς, χρόνια πριν. "Δεν έχει σημασία τι λένε, αρκεί να μιλάνε για μας...".
Η Ν.Α δεν λειτουργεί έτσι.
Δεν πειράζει, μετά από άλλες 47 σελίδες μπορεί να το να φιλοτιμηθείς και να θελήσεις να μιλήσουμε ποιο ουσιαστικά.
![]()
quote:
Η Ν.Α δεν λειτουργεί έτσι.
Δεν είπα ότι η ΝΑ λειτουργεί έτσι. Είπα ότι η συμμετοχή σας στο forum μου θυμίζει αυτό το ρητό.
quote:
Δεν πειράζει, μετά από άλλες 47 σελίδες μπορεί να το να φιλοτιμηθείς και να θελήσεις να μιλήσουμε ποιο ουσιαστικά.
Δεν με απασχολεί το θέμα και δεν το κατέχω. Γιατί δεν προσπαθείς(-είτε) να μιλήσεις (-ετε) "πιο ουσιαστικά" μ' αυτούς που σας το ζητάνε εδώ και 34 σελίδες;

macedon
quote:
Δεν με απασχολεί το θέμα και δεν το κατέχω
Παρόλα αυτά και μας απασχολείς και ασχολείσαι μαζί μας
quote:
Δεν με απασχολεί το θέμα και δεν το κατέχω. Γιατί δεν προσπαθείς(-είτε) να μιλήσεις (-ετε) "πιο ουσιαστικά" μ' αυτούς που σας το ζητάνε εδώ και 34 σελίδες;
Επίσης τι ελάττωμα είναι αυτό και εμφανίζεσαι και μιλάς εκ μέρους των άλλων.
Άσε αυτούς που έχουν το ζήτημα της επικοινωνίας μαζί μου να το εκφράσουν για λογαριασμό τους, εσύ είσαι περιττός!!!
47 σελίδες είναι καλός αριθμός, εκμεταλεύσουτες.
Απλά χρειάζεται λίγη καλή πρόθεση.
![]()
Edited by - pantelis1 on 14/01/2012 02:08:47
quote:
Παρόλα αυτά και μας απασχολείς και ασχολείσαι μαζί μας
Τα 5 (ολογράφως: πέντε) μηνύματα που έγραψα σε 47 σελίδες δε νομίζω να θεωρούνται πως "ασχολούμαι" με "σας" (όποιοι και να'στε).
Όσο για το ότι σας "απασχολώ": Δεν ήξερα ότι είστε σε υπηρεσία και σας τρώω το χρόνο σας.
quote:
Επίσης τι ελάττωμα είναι αυτό και εμφανίζεσαι και μιλάς εκ μέρους των άλλων.
Εκ μέρους μου μιλάω, δεν κατέχεις την ελληνική; Είδες να εκπροσωπώ κανέναν;
quote:
47 σελίδες είναι καλός αριθμός, εκμεταλεύσουτες.
47 σελίδες είναι καλές όταν περιέχουν κάτι ουσιαστικό. Όταν περιέχουν αερολογίες, όπως συμβαίνει εν προκειμένω, είναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη χώρου.
Αλλά, τι ακριβώς να εκμεταλλευτώ; Την άπειρη σε ποσότητα και μοναδική σε ποιότητα γνώση που καταθέσατε εσύ και ο άλλος; Τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις σας; Τις μοναδικές πληροφορίες που αδιάλλειπτα μας παρέχετε; Τις μεστές και σαφείς απαντήσεις σας στα διάφορα ερωτήματα που σας τέθηκαν;

macedon
καθώς δεν σε πληρούν οι πληροφορίες που έδωσα, χωρίς να έχεις καταλάβει ότι κανείς δεν απάντησε στα φόρουμ σε όλες τις ερωτήσεις με τόση λεπτομέρεια και με φωτογραφικές αποδείξεις όπως εγώ,
τα έχεις μπερδεμένα λίγο.( εκτός εάν είσαι μικρούλης σε ηλικία και αυτό είναι μια εξήγηση )
quote:
Τα 5 (ολογράφως: πέντε) μηνύματα που έγραψα σε 47 σελίδες δε νομίζω να θεωρούνται πως "ασχολούμαι" με "σας" (όποιοι και να'στε).
Και με αυτό το μήνυμα σου έγιναν 6 και προβλέπω να τα κάνεις περισσότερα (εκνευρίστηκες;)
47 σελίδες και μόνο 5 μηνύματα! γιατί τότε συνεχίζεις; (με εμένα), μιας και δεν το κατέχεις και δεν σε απασχολεί (αντιφάσκεις)
quote:
Όσο για το ότι σας "απασχολώ": Δεν ήξερα ότι είστε σε υπηρεσία και σας τρώω το χρόνο σας.
Εσύ είναι που είπες ότι δεν σε απασχολεί και δεν το κατέχεις, εγώ απλά σου το υπενθυμίζω ότι ξανά αντιφάσκεις, είσαι εκτος θέματος και ασχολίσε μαζί μου (χρονικά) , το ότι μου μιλάς, εγώ πάντως ασχολία δικιά σου με εμένα το ονομάζω, εσύ πως το λες δηλαδή;
Ελληνική είναι νομίζω αυτή που σου μιλάω!
quote:
Εκ μέρους μου μιλάω, δεν κατέχεις την ελληνική; Είδες να εκπροσωπώ κανέναν;
Να το!!! κι'άλλο ελάττωμα ξεφύτρωσε!!! της αγένειας, έτσι είναι αν εκνευρίζεσαι.
Ναι είδα ότι σε ενδιαφέρει πάρα πολύ το αν εγώ απαντάω ουσιαστικά σε αυτά που με ρωτούν άλλοι, ενώ εσύ δεν ρωτάς τίποτα για το θέμα μας ,δεν σε απασχολεί και δεν σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά με ρωτάς το εξής:
(Γιατί δεν προσπαθείς(-είτε) να μιλήσεις (-ετε) "πιο ουσιαστικά" μ' αυτούς που σας το ζητάνε εδώ και 34 σελίδες;)
Και σου απαντάω αφού αυτοί οι άλλοι δεν έκαναν παράπονα σε εμένα, ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι οι ανύπαρκτοι των 34 σελίδων;;; και γιατί ρωτάς εσύ για λογαριασμού τους, καθώς εσύ είσαι που φαντάστηκες ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε ουσιαστικά μαζί τους, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τώρα;;; μια χαρά ελληνικά μιλούσαμε μέχρι που έρχεσαι και κωλυσιεργείς τον διάλογο εσύ και κανά δυο ακόμα.(δεν σε παρεξηγώ όμως γιατί δεν το κατέχεις)
(αντιφάσκεις ξανά) άρα σε ενδιαφέρω; αποφάσισε!!!
quote:
47 σελίδες είναι καλές όταν περιέχουν κάτι ουσιαστικό. Όταν περιέχουν αερολογίες, όπως συμβαίνει εν προκειμένω, είναι χάσιμο χρόνου και σπατάλη χώρου.Αλλά, τι ακριβώς να εκμεταλλευτώ; Την άπειρη σε ποσότητα και μοναδική σε ποιότητα γνώση που καταθέσατε εσύ και ο άλλος; Τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις σας; Τις μοναδικές πληροφορίες που αδιάλλειπτα μας παρέχετε; Τις μεστές και σαφείς απαντήσεις σας στα διάφορα ερωτήματα που σας τέθηκαν;
Να τη πάλι η Αγένεια και μάλιστα αρχίζει να πολλαπλασιάζεται (το ξέρεις ότι όσο ποιο πολύ αερολογεί κάποιος τόσο ποιο πολύ αγενείς γίνετε;).
Και από ότι μου δείχνεις και σπαταλάς το χρόνο σου και το χώρο στο φόρουμ και ασχολείσαι μαζί μου!!!
και θα συμφωνήσω στο ότι αφού:
. Δεν το κατέχεις.
. Δεν σε απασχολεί.
. Σπαταλάς το χρόνο σου και το χώρο στο φόρουμ.
. Να εκμεταλλευτής κάτι δεν βρίσκεις .
. Γνώση δεν αναγνωρίζεις σε κάτι.
. Οι πληροφορίες δεν σε ικανοποιούν.
. Τα ερωτήματα που ικανοποίησαν και έθεσαν ένα σορό user τα θεωρείς ανούσια (συμπεραίνω).
Τότε εγώ σου προτείνω να κάνεις αυτό που λες και να σταματήσεις με όλα αυτά τα ανώφελα και να μην μου μιλάς για δικό σου καλό και για το καλό του θέματος, όπως επίσης για να ταιριάζει η συμπεριφορά σου με όλα όσα λες,
Και για να μην συμβαίνει το αντίθετο, να λες άλλα και κάνεις άλλα.
![]()
Edited by - pantelis1 on 14/01/2012 05:46:01
Λέγε λοιπόν τι είσαι χωρίς να φοβάσαι.
Κανένας Έλληνας δεν πήρε το κεφάλι κανενός .
Αποδεδειγμένο απο την ιστορία άλλωστε.
Μίλα Kynikos.
Σε ακούμε.
ΠΩΣ αγαπητέ, συμπεραίνεις οτι είσαι "Ελληνικής" καταγωγής;
Μέ τόση μαχιμότητα, και τόσο πια Αίμα, σου είπα, πιο πολύ για Ούνος μου φέρνεις.
Ξέρεις πόσα πιτσιρδέλια άφησε ο Αττίλας στο δρόμο του; Που ξέρεις οτι ένα από αυτά δεν ήσουνα εσύ;
Πώς, λοιπόν, το πήρες χαμπάρι οτι κατάγεσαι απο τον Αχελέα; Εδώ κάνουμε τόσο κόπο για βρούμε 5-6 γενιές πίσω, εσύ βρε σαΐνι πήγες και βρήκες 200;
Το είδες σε όνειρο;
Ήταν "εξ αποκαλύψεως" όραμα;
Ή πήραν οι θεοί τα περιβόητα χάπια που τους κάνουν "ορατούς" και στο είπαν προσωπικἀ;
Γιατί όποιο και από τα τρία να ήταν, το συμπέρασμα δεν είναι καλό για εσένα...
k
ΥΓ. Μην ξεχνάς για την παρθένα...
Edited by - kynikos on 10/01/2005 06:30:44
Θέσεις περι ζουγκλαικής τοποθέτησης είναι τελικά "θέσεις";;;;;
Και θα έρθω λοιπόν εγώ φουντωμένος και καουλισμένος ,πλήν όμως ιδεολογικά καλυμμένος , επιβήτορας της δικιάς σου γυναίκας, μέσα σε ένα σύστημα που καλύπτει την οποιαδήποτε επιμειξία στο όνομα της παγκόσμιας μείξης....
Ναί θα πείς...
Θα Πείς 'οτι έχεις 2 παιδιά............
Θα πείς επίσης ότι δεν σε νοιάζει αν η σύντροφός σου "παίξει"...
Θα το πω όμως εγώ αγαπητέ μου.
Δεν θα αγγίξω τη γυναίκα σου.
Γιατι σέβομαι εσένα και αυτήν.
Τι πάθανε ρε παιδί μου όλοι αυτοί που φοβούνται τόσο πολύ κάποια άλλη ιδέα;
Αμμάν πιά!!!!!!
Οι μέν θα Γ...σουνε τους Δε;
Τι τόσος φόβος;;;;;;;;;;
Άντε και ξυπνήστε κάποιοι εδω μέσα...............
Θα μπορούσες, σε παρακαλώ τα τελευταία δύο μυνήματά σου να τα μεταφράσεις στα Ελληνικά, για να τα καταλάβουμε όλοι μας;
Ά ναι, και πώς είπες οτι είσαι σίγουρος οτι έχεις "Ελληνική" καταγωγή, πάλι; Δε θα πρόσεχα, μου διέφυγε.
k
Πές μου βρε Kynikos για την καταγωγή σου.
Ο Κίρο Γκλιγκόροφ κάπου έκανε ένα τραγικό λάθος. Πίστεψε αυτά που του είπανε.......
Το παρόν φόρουμ οφείλει να ευθυγραμμιστεί τουλάχιστον με τα ιστορικά δρώμενα....
Η Ερώτηση λοιπόν τίθεται ως εξής:
Α:"Πόσοι Μακεδόνες των σημερινών Σκοπίων θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες;;;
Β:"Πόσο αυτό το συζητητικό ιντερνετικό τοπίδιο μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αλήθειες;;
Πολύ δύσκολα ρε παιδί μου.............
Ρε πόσο ένα μάτσο Java μπορεί να γίνει φόρουμ;!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα μάτσο Java που μάλιστα κάποτε έδινε και τη δυνατότητα σε κάπιον να σβύνει και τα μηνύματα που δεν ήθελε πλέον να είναι δημοσιευμένα.
Καλώ όλους τους Έλληνες να αγοράσουν ένα βιβλίο Java programming ,και ίσως και κάποια βοηθήματα compiling, και ο καθένας να στήσει το προσωπικό του φορουμ.
150 Euros είναι ερκετά για domain και hosting.
Διαλιέχτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έλα καλέ κυρία Πάρε Πάρε Πάρε.....
quote:
πώς είπες οτι είσαι σίγουρος οτι έχεις "Ελληνική" καταγωγή, πάλι;
Αυτό λέει η λογική. Ακριβώς όπως κανένας δεν αμφισβητεί πως ένας Άγγλος και ένας αλβανός έχουν αγγλική ή αλβανική καταγωγή(εκτός αν έχει στοιχεία). Εξακολουθώ παρόλα αυτά να μην καταλαβαίνω γιατί ο thin4allou ή ο οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να δώσει αναφορά σε εσένα ή σε οποιονδήποτε άλλο για την καταγωγή του.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Χμ ναι... με την ίδια λογική οι Μακεδόνες έχουν Μακεδονική καταγωγή (απευθείας απο τον Μακεδόνα Αλέξανδρο). Καταγωγή η οποία (φυσικά) είναι διαφορετική απο την Ελληνική.
Ουπς ! Μακεδόνες είπα ? Σκοπιανοί ήθελα να πω...
Και αντί να κάτσουμε να λύσουμε τα διεθνή προβλήματα του παρόντος, σκίζουμε τα ρούχα μας πάνω απο τους μύθους του παρελθόντος.
Αγγελος.