ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- χώμα, κόκαλα, τρίχες, είναι μαγεία; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- χώμα, κόκαλα, τρίχες, είναι μαγεία; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mike_Magisa31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
RankettΜέλος
19/11/2007, 13:33:15
quote:

Σε μια αλλαγη φυτου σε μια γλαστρα μας, βρηκαμε με τον αντρα μου μεσα στο χωμα, μια μαζα με χωμα κοκινο-το χωμα της γλαστρας ηταν μαυρο- και μεσα ειχε πολλες τριχες μπλεγμενες με διαφορα κοκαλα, ακαθοριστα....και τρομαξαμε λιγο.

Γνώριμο μου ακούγεται. Η μάζα από τρίχες και κόκαλα είναι αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν τα αρπαχτικά της νύχτας μετά από ένα καλό γεύμα, και το αποβάλλουν (κάτι σαν εμετός).

Τώρα πώς αυτό βρέθηκε μέσα στη γλάστρα δεν μπορώ να το ξέρω. Προφανώς τοποθετήθηκε από αυτόν που έβαλε το χώμα εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει αναγκαστικά κάποια σκοπιμότητα. Μπορεί ο άνθρωπος να νόμιζε ότι θα κάνει το χώμα γονιμότερο.

Πάντως αν έβρισκα κάτι τέτοιο όχι μέσα αλλά έξω από τη γλάστρα, θα κοιμόμουν ακόμα πιο ήσυχος, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι στην περιοχή πετάει τη νύχτα τουλάχιστον ένα αρπακτικό. Και ξέρουμε καλά με τι τρέφονται αυτά τα πουλιά, ε;

19/11/2007, 14:12:03
quote:
keraynos - Δεύτερον πολλές φορές τα χώματα που αγοράζουμε περιέχουν ξένα σώματα(μου έχει τύχει να παραγγείλω χώμα και όταν μου το έφεραν υπήρχε ποντίκι μέσα), θα μπορούσε και στην περίπτωση της Mike_Magisas να ήταν κάποιο νεκρό νεογέννητο πλάσμα

Κεραυνέ συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, είναι πολύ συνηθισμένο να βρεις τέτοια πράγματα μέσα στο χώμα που αγοράζεις για μεταφύτεψη .
Όπως και πολύ συνηθισμένο το μυαλό του ανθρώπου να πάει πρώτα στο κακό και όχι στο τυχαίο..

PARADEISOSΝέο Μέλος
20/11/2007, 04:42:55
geia sas

tha simfonisw me tin fili franandy2001

και εγω θα σου προτινα προσευχες του ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΕΣ......

Αλλα να τες λες καθημερινα.

ευχαριστω.....

20/11/2007, 09:00:32
Αγαπητή PARADEISOS, νομίζω πως η ανάγνωση των προσευχών μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά σε κάποιον ο οποίος πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα μαγγανειών κλπ.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέει η amalia στο τελευταίο της μήνυμα:

quote:
Πολλά όμως μπορεί να κάνει το ίδιο το μυαλό του ανθρώπου εάν του μπουν κακές ιδέες. Και το να καλέσει κανείς παπάδες για ευχέλαια και αγιασμούς, αποτελεί έναν τρόπο να γίνουν οι μαγγανείες δυνατότερες: Το να καλέσεις τον παπά, σημαίνει ότι πιστεύεις πως κάποιος σου έκανε μάγια (πράγμα που δεν είναι απίθανο, απλά θα πρέπει να το διαπιστώσουμε με σιγουριά) και πως πιστεύεις επίσης ότι η απόπειρα αυτή θα μπορούσε να σε βλάψει.

Εάν κάποιος διαβάζει συνεχώς προσευχές, εάν νομίζει ότι υπάρχει λόγος για να προστατευτεί από κάτι κακό που τον "παραμονεύει", σημαίνει ότι έχει αποδεχθεί συνειδητά ή ασυνείδητα ότι κινδυνεύει κι ότι από μόνος του είναι αδύναμος απέναντι στη μαγγανεία, στις τεχνικές μαγείας κλπ.
Εάν λοιπόν υποβάλλει τον εαυτό του σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να προκαλέσει ο ίδιος τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στη μαγγανεία να τον βλάψει.
Κατά την δική μου γνώμη, η μαγγανεία από μόνη της δεν έχει καμία δύναμη επάνω στο άτομο που αυτή έχει ως αποδέκτη.
Δύναμη αρχίζει να αποκτά όσο ο αποδέκτης της το επιτρέψει κι αρχίζει να νιώθει αδύναμος απέναντι της.
Εάν λοιπόν ο άνθρωπος αυτός δεν της δώσει περαιτέρω σημασία από ό,τι πρέπει - κι αυτή δεν έχει λόγο να είναι μεγάλη - το πιθανότερο είναι να μην συμβεί τίποτα...

In anticipation of my resurrection...

Mike_MagisaΝέο Μέλος
22/11/2007, 10:13:24
Θα ηθελα να σας ευχαριστισω ολους παρα πολυ για τη σημαντικη βηθεια σας και το χρονο που διαθεσατε για μας. Θα ακολουθισω τις συμβουλες σας γιατι εξακολουθω να φοβαμαι. Θα παρω τις προσευχές του Κυπριανου, η φιλη με την προσευχη ας μου πει τα λογια, ισως κανω και τον αγιασμο, δεν εχω τπτ να χασω, αλλα μαλλον κυριως θα κοιταξω να πιστεψω σε μενα, την οικογενεια μου και παρω δυναμη ψυχολογικα με την στηριξη αυτων που μ αγαπανε. Σ αυτη την φαση το πιο δυσκολο ειναι....πως να πεταξω το υπεροχο γιασεμι μου που ειναι φυτεμενο στην εν λογω γλαστρα Χιλια ευχαριστω.
22/11/2007, 20:08:43
quote:

Θα ηθελα να σας ευχαριστισω ολους παρα πολυ για τη σημαντικη βηθεια σας και το χρονο που διαθεσατε για μας. Θα ακολουθισω τις συμβουλες σας γιατι εξακολουθω να φοβαμαι. Θα παρω τις προσευχές του Κυπριανου, η φιλη με την προσευχη ας μου πει τα λογια, ισως κανω και τον αγιασμο, δεν εχω τπτ να χασω, αλλα μαλλον κυριως θα κοιταξω να πιστεψω σε μενα, την οικογενεια μου και παρω δυναμη ψυχολογικα με την στηριξη αυτων που μ αγαπανε. Σ αυτη την φαση το πιο δυσκολο ειναι....πως να πεταξω το υπεροχο γιασεμι μου που ειναι φυτεμενο στην εν λογω γλαστρα Χιλια ευχαριστω.

Γιατί να πετάξεις το γιασεμί δεν μπορείς να του αλλάξεις χώμα και γλάστρα.

΄Όσο για τα μάγια θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα ευχέλαιο αν θα σε ανακουφίσει, αλλά ούτε στον μεσαίωνα είμαστε, ούτε τρίχες και κόκκαλα μπορούν να κάνουν κακό.

Ειδικά στις αρρώστιες και στην κατάθλιψη ο καλύτερος γιατρός είναι Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
23/11/2007, 09:22:58
Αγαπητή Mike_Magisa, το πιο σημαντικό είναι - όπως είπες κι εσύ - να πιστέψεις στον εαυτό σου, στην δύναμη σου και να προσπαθήσεις να αποβάλλεις τους όποιους φόβους σου έχουν δημιουργηθεί.
Αν δεν φοβάσαι, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι.
Αν φοβάσαι όμως, δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει κάποια προσευχή κλπ.
Αν από την άλλη σε βοηθήσει ώστε να αποβάλλεις τους φόβους σου, είναι ένα χρήσιμο μέσο όντως...

In anticipation of my resurrection...

AngeldimΝέο Μέλος
01/07/2016, 19:47:01
Καλησπερα ειμαι πλεον σιγουρη οτι μου εχουν καμει μαγεια θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να απαλαχτω και τι να κανω

Δπ

01/07/2016, 23:54:44
Να ηρεμίσεις

Διαλογισμός και περισυλλογή

AngeldimΝέο Μέλος
03/07/2016, 11:05:24
Με το να ηρεμισω και να λεω δεν εχω τπτ περνανε ολα;χμμ

Δπ

nikoletaoikΝέο Μέλος
06/06/2017, 16:56:53
Καλησπέρα! Μια φορά πριν κάνα μήνα το πολύ όταν σφουγκαριζε στην κρεβατοκαμαρα η μητερα μου βρηκε κάτω από την τηλεόραση μια τούφα μαλλιά κομμένα χρώμα μαυρο αλλά δεν ήταν δικά μου που ειμαι η μοναδική στο σπιτι με τέτοιο χρώμα μαλλιά. Το γεγονός όμως ξεχάστηκε αν και η μαμα μου είχε την υποψία ότι μας κάνουν μάγια.Πριν λίγες μέρες όταν σφουγκαριζε το σαλόνι ξαναβρήκε μια τούφα με μαύρα μαλλιά κομμένα. Φοβάμαι πολύ. Να είναι όντως μάγια? Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά έχω τρομάξει στην ιδεα ότι κάποιος μπαίνει στο σπιτι μας.