- Ποιοι από εδώ έχουν επιτύχει αστρική προβολή, μετεώριση ή ταξίδια στον χρόνο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ευχαριστώ!
Μιας κι αναφέρεσαι σε 3 μεγάλα θέματα, θα σου πρότεινα να δείς κάποιες παλιότερες συζητήσεις μήπως και λάβεις κάποιες απαντήσεις ή θελήσεις να συμμετάσχεις και σ' εκείνες.
Τα θέματα είναι τα εξής (κλίκαρε στους τίτλους για να τα δείς):
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
αστρική προβολή (μέρος πρώτο) (μόνο προς ανάγνωση)
Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) (μόνο προς ανάγνωση)
Νομίζω λοιπόν οτι μπορείς να καλυφθείς με τα topics αυτά...
Καλή σου συνέχεια πάντως! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Όταν λοιπόν είσαι στην κεντρική σελίδα των Forums (μετά από το log in) θα δείς κάτω από τις υπόλοιπες Κατηγορίες Συζητήσεων (ανάμεσα στην Γενική Κατηγορία Συζητήσεων & τα Στατιστικά) μια Κατηγορία που λέγεται "Private Messages".
Όταν μπείς στο Inbox, θα πάς στην επιλογή που λέει New PM.
Εκεί θα πληκτρολογήσεις στο nickname του παραλήπτη, έναν τίτλο για το μήνυμα και το μήνυμα το οποίο επιθυμείς να του στείλεις.
Κι αυτό ήταν!
Ελπίζω να σε βοήθησα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Γιατί κανείς δεν απαντάει στην βασική ερώτηση? ξέρω ότι πολλοί από εδώ έχουν τέτοιες εμπειρίες.
Τον τελευταίο καιρό έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω συνειδητή αστρική προβολή αλλά δυστυχως το μόνο που έχω καταφέρει είναι να το κλανω ασυνείδητα μα όταν το καταλαβαίνω πως βρίσμομαι στο αστρικό πεδίο τρομάζω και κατ'ευθείαν επιστρέφω στο σώμα xωρίς όμως να το θέλω μου και το βλέπω απο πάνω. Είναι πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία μα θέλει άσκηση Έχω κάποιο υλυκό αν θελεις μπορείσ να μου πεισ για να σου στείλω να γνωρίσεις κάποια πράγματα.
Ζω για να δημιουργώ.. Εσύ??
Τ.Ε.Ν.
quote:
ΖοΖe3hp λέει......Τον τελευταίο καιρό έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω συνειδητή αστρική προβολή αλλά δυστυχως το μόνο που έχω καταφέρει είναι να το κλανω ασυνείδητα.......
Κλάνω....... ναι μάλλον αυτό καταφέρνεις...είμαι σίγουρος....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ο άσπρος σίφουνας....
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
quote:quote:
ΖοΖe3hp λέει......Τον τελευταίο καιρό έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω συνειδητή αστρική προβολή αλλά δυστυχως το μόνο που έχω καταφέρει είναι να το κλανω ασυνείδητα.......
Κλάνω....... ναι μάλλον αυτό καταφέρνεις...είμαι σίγουρος....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Ο άσπρος σίφουνας....Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο φίλος έπεσε θύμα του πιο ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ και ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΥ λάθους όταν κανείς γράφει ελληνικά...
Ο τόνος δίπλα από το γράμμα Λ...Μα κάτι περίεργες συμπτώσεις !! ![]()
![]()
![]()

[/quote]
Θα προτιμούσα να εκφραζόσουν με πιο κόσμια λόγια αλλά απο πολύ μικρές φράσεις στην συγκεκριμένη περίπτωση λέξεις φαίνεται το επίπεδο σου... Αν μπορούσες να γνώριζες ελάχιστα πράγματα θα είχες μια άλλη γνώμη. Ας προσπαθούσες και εσύ και ας μην τα κατάφερνες.. Να ξές ο κόσμος εκεί είναι τόσο όμορφος που σε μαγεύει... ¨;-)
ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ. ΕΣΥ???
quote:
ZoZe3hp...λέει....Θα προτιμούσα να εκφραζόσουν με πιο κόσμια λόγια .....
Εγώ ;; ή εσύ .;;; εσύ έγραψες "κλάνω" και προφανώς δεν κοιτάς τι γράφεις.....
quote:
ZoZe3hp...λέει.........αλλά απο πολύ μικρές φράσεις στην συγκεκριμένη περίπτωση λέξεις φαίνεται το επίπεδο σου...
Ψηλό η χαμηλό ;;; δεν διευκρίνισες...
quote:
ZoZe3hp...λέει....Αν μπορούσες να γνώριζες ελάχιστα πράγματα θα είχες μια άλλη γνώμη. Ας προσπαθούσες και εσύ και ας μην τα κατάφερνες..
Τί να "κλάνω";;;
quote:
ZoZe3hp...λέει....Να ξές ο κόσμος εκεί είναι τόσο όμορφος που σε μαγεύει... ¨;-)
Το μεθάνιο ;;;;

Ο άσπρος σίφουνας....
α.Μπήτε σε μαχητικό που κάνει ελιγμούς με πολλά G.
β.Ρίξτε το στην αυστηρη νηστεια απομονωμένος απο τους ανθρώπους.
γ.Μπήτε σε μια δεξαμενη νερου ,κλεινοντας ματια,αυτια και παίρνοντας μια γερη δόση LSD/αλλου παραισθησιογονου.
δ.Υπεροξυγονόστε τον εγκεφαλό σας.
Γενικά απομονωστε τον εγκέφαλο σας απο εξωτερικα ερεθισματα .Πιθανον να δειτε τον Ιησου,τον Βούδα,τον Αγιο Φανουριο,την συγχωρεμενη την γιαγιά σας,εξωγήινους,ενδογηινους,κενταυρους,Βριλ,τον Φουρακη (μπρρρ!!!)κτλ. ανάλογα με το πολιτισμικό σας υπόβαθρο και τις εμπειρίες σας.
μου φαίνεται ότι ο σκύλος μου πέτυχε μία πολύ επιτυχημένη αστρική προβολή μόλις τώρα!![]()
![]()
βρώμισε όλο το δωμάτιο...![]()
![]()
![]()
εκτός κι αν έκανε λάθος στην πληκτρολόγηση!![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
quote:
Συνταγες για να δοκιμάσετε πρωτόγνωρες παραισθήσεις:α.Μπήτε σε μαχητικό που κάνει ελιγμούς με πολλά G.
β.Ρίξτε το στην αυστηρη νηστεια απομονωμένος απο τους ανθρώπους.
γ.Μπήτε σε μια δεξαμενη νερου ,κλεινοντας ματια,αυτια και παίρνοντας μια γερη δόση LSD/αλλου παραισθησιογονου.
δ.Υπεροξυγονόστε τον εγκεφαλό σας.Γενικά απομονωστε τον εγκέφαλο σας απο εξωτερικα ερεθισματα .Πιθανον να δειτε τον Ιησου,τον Βούδα,τον Αγιο Φανουριο,την συγχωρεμενη την γιαγιά σας,εξωγήινους,ενδογηινους,κενταυρους,Βριλ,τον Φουρακη (μπρρρ!!!)κτλ. ανάλογα με το πολιτισμικό σας υπόβαθρο και τις εμπειρίες σας.
Aκριβώς ετσι!!
Συνιστώ το δ...δοκιμασμένο...ολα τα λεφτά ειναι!!
Τον Βρίλη τον βλέπω σχεδόν κάθε βδομάδα!
Πιάνετε για αστρική προβολή γιατρέ μου;
Δημήτρης
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
Μπορείς να στείλεις τη φορολογική σου δήλωση μέσω Ιντερνετ, και άν υπάρχουν απορίες μπορείς να παρουσιαστείς με αστρική προβολή.
Δε βλέπω τίποτα το αξιοπερίεργο στην αστρική προβολή.
Απεναντίας θα κάνει φοβερό ανταγωνισμό και σε αεροπορικές εταιρίες.
Σίγουρα κάποια μέρα θα εργαζόμαστε όλοι με αστρική προβολή από το σπίτι μας. Μέχρι τότε όμως, αναγκαζόμαστε και σηκωνόμαστε, ΞΥΠΝΑΜΕ και πάμε στη δουλειά.
Κάποιοι από μας βέβαια, κοιμούνται ακόμα τον ύπνο τον βαθύ....
Σσσσσσσσσσσ.......
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται όλη αυτή η υπερβολή, ένα απλό λάθος ήταν.
ZoZe3hp πως καταλαβαίνεις ότι είσαι στο αστρικό πεδίο? Και επίσης αφού τρομάζεις πως είναι όμορφη η εμπειρία?
Τι εννοείς όταν λες «επιστρέφω στο σώμα και το βλέπω από πάνω»?
Georgepre10 γιατί θέλεις να επιτύχεις μετεώριση? Και όταν λες ότι οραματίζεσαι τι εννοείς, πως το κάνεις αυτό? Βλέπεις τον εαυτό σου ή σκέφτεσαι τον εαυτό σου?
Edited by - pyramid on 05/04/2006 11:39:15
quote:
pyramid λέει.......Ένα λάθος στο πληκτρολόγιο δημιούργησε όλα αυτά τα post?
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται όλη αυτή η υπερβολή, ένα απλό λάθος ήταν.
Πολλά τόπικ εδώ μέσα από μια βλακεία ξεκινάνε....

Ο άσπρος σίφουνας....