ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
steelspringΜέλος
26/03/2004, 15:24:43
Εσύ ΑΤΜΑ προφανώς γνωρίζεις πολύ καλύτερα απο τους περισσότερους τι σημαίνει να βγαίνει ένας άνθρωπος ξεβράκωτος ακόμα, αλλά και πάλι να είναι σεμνός και όχι προκλητικός. Φαντάζομαι ότι το νόημα ή το υπονοούμενο που βγαίνει απο μιά εμφάνιση είναι αυτό που στο τέλος μετράει.
Όταν πάμε στο μουσείο και βλέπουμε το άγαλμα του Ερμή ή του Λαοκόοντα, θα το δούμε όλο , θα το γυρίσουμε γύρω - γύρω και θα το εξετάσουμε προσεκτικά. Όταν όμως φύγουμε αυτό που θα μας μείνει θα είναι η έκφραση και η κίνηση του αγάλματος , και όχι το γυμνό μόριο .
Με την ίδια λογική εγώ κρίνω αυτό το φουστάκι σαν ένα σκέτο υπονοούμενο.

26/03/2004, 15:39:43
Μαθήτρια μεστωμένη (όχι κανα δημοτικό δηλαδή) δίνει συνέντευξη (φυσικά χαμογελώντας στο φακό):

- Γιορτάζουμε το "ΟΧΙ"

Δημοσιογράφος:

- Ποιό "ΟΧΙ";

Μαθήτρια:

- Εμ... Χμ... Εεε...

Άμα τη ρωτήσεις όμως ποιοί παίζουν στο Fame Story... θα θυμηθεί και τα υπόλοιπα φωνήεντα της αλφαβήτου.

Είναι θέμα συνείδησης τελικά.

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

26/03/2004, 15:55:36
quote:
Όταν όμως φύγουμε αυτό που θα μας μείνει θα είναι η έκφραση και η κίνηση του αγάλματος , και όχι το γυμνό μόριο .

εχμ...δεν διαφωνουμε μαλλον...
εξαλλου αν θελει καποιος να δει μορια...
υπαρχουν αντιστοιχες..καταφυγες/αντι μουσειων...τουλαχιστον να το ευχαριστηθει κιολας../αλλο επιπεδο-('η τσακρα που δονειται...)/αλλη στιγμη..οποτε μαλλον η συγχιση των παιδιων ειναι...
ΣΥΘΕΜΕΛΗ...

(ΠΑΝΤΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ/ΣΤΟΛΕΣ... ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΝΤΥ ΣΤΟΛΕΣ!-...ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ/ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ-ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ /ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΕΙΣΕΙ../ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ...ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ....

(ΠΡΟΒΛΗΜΑ...)

Η ΦΡΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ -ΡΕ ΓΜΤ :)-ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ...ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ...
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ...
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY...
TI ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ...
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ...;;;

ΧΜ...

ΔΙΑΛΕΧΤΕ!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ...
...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΤΙ ΕΥΠΡΕΠΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ...
ΚΑΤΙ ΕΞΤΡΑ ΤΡΕΝΤΥ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ CLUBBING...
ΚΑΤΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΣ ΟΤΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ-ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙ-

+ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ...(ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ:)

ΕΧΜ....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ...+ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ Η ΨΥΧΗ..ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ...
-ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ "ΡΕΖΙΛΙ"...-
ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ Σ' ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ...ΔΗ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ...Η ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ(ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ !)ΤΟ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ...

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ....
ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ...ΓΟΝΕΑ ΤΩΝ SUPER IDOLS!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ/ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ...ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΝΟΗΣΕΙΣ....(ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ!)
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ + ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ!

ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ FAME...ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ...(ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΜΟΥ)>>>>ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...;;;
ΜΑ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ...ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ...ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΗ ΗΛΙΚΙΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 26/03/2004 15:57:40

inandaboveΜέλος
26/03/2004, 16:10:19
Τα παιδιά δεν μας κάνουν ΠΟΤΕ "ρεζίλι" . Δεν μας ανήκουν, δεν είναι προέκταση του εαυτού μας, δεν είναι αντανάκλαση των "θέλω" και των "μπορώ" μας. Ας το καταλάβουμε επιτέλους.

26/03/2004, 16:18:19
quote:
Τα παιδιά δεν μας κάνουν ΠΟΤΕ "ρεζίλι" . Δεν μας ανήκουν, δεν είναι προέκταση του εαυτού μας, δεν είναι αντανάκλαση των "θέλω" και των "μπορώ" μας.

...ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΛΑΜΑΒΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΓΚΙΜΠΡΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ...
ΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑΚΑΝΕΙΜ Ε ΤΗΝ ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ /ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ.
ΝΑΙ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ/ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ;
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΟΤΕΡΟ....ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ/Η ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ/ΜΑ ΣΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ+ (ΕΣΤΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...:)
ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ....
ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ..ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

inandaboveΜέλος
26/03/2004, 17:03:27
'Οχι ΑΤΜΟΥΛΑ μου (φιλικά κ όχι υποτιμητικά in any way). Τα σχόλιά μου για την παρέλαση τα έκανα ήδη, και συμφωνώ με τους προλλαλήσαντες. Το τελευταίο μου σχόλιο "πήγαινε" αποκλειστικά και μόνο στην "επίμαχη" πρόταση, γιατί με ξένισε. Το διευκρίνησες όμως, και είμαι απολύτως καλυμμένΗ.

steelspringΜέλος
26/03/2004, 17:18:23
Κανείς δεν είπε ότι τα παιδιά είναι αντικείμενο ιδιοκτησίας.
Ηδη εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει και νομικό πλαίσιο που υπερκαλύπτει κάθε είδους ηθική αμφισβύτηση που μπορεί να υπάρξει.
Σίγουρα όμως είναι αντικείμενο ευθύνης των γονέων , των δασκάλων και της πολιτείας.
Ευτυχώς η δυστυχώς τα παιδιά δεν είναι σε θέση να αποφασίζουν για τον εαυτό τους. Άλλο το να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες και τις επιλογές τους , και άλλο να κάνουν αυτό που θέλουν .
Τα παιδιά δεν είναι ολοκληρωμένα άτομα .Τι να κάνουμε ;
Αμα τα αφήσουμε να επιλέγουν αυτά , κανένα δεν θα πήγαινε σχολείο.
Και άμα δεν τα πιέζαμε και λίγο κανένα δεν θα έτρωγε σαλάτα , αλλά μπουκωνόταν συνέχεια με chicken sticks.
Όπως και να το κάνουμε είναι ζωάκια. Αν γίνουν τελικά άνθρωποι καί να μπορούν να αποφασίζουν, θα εξαρτηθεί απο τους μεγάλους.

steelspringΜέλος
26/03/2004, 17:31:51
Βρε ΑΤΜΑ, πως έμαθες το περιστέρι σου να τρώει μήλο;
Εγώ παιδεύομαι ένα χρόνο με τον παπαγάλο μου αλλά ούτε μιά μπουκιά
μαρουλάκι δεν δέχτηκε ακόμα.

inandaboveΜέλος
26/03/2004, 18:06:50
Φίλε μου steelspring...
Φυσικά και φέρουμε ευθύνη..Αλλά δεν μπορούμε να γίνουμε ρεζίλι εκ μέρους τους. Έχω την εντύπωση ότι για άλλο πράγμα μιλάς εσύ και για άλλο εγώ, και παίρνω την ευθύνη που παρεκτράπη η συζήτηση σε άλλα μονοπατάκια.

steelspringΜέλος
26/03/2004, 23:46:05
Εντάξει. Κουβέντα κάνουμε.
Είπες όμως :
quote:
Τα παιδιά δεν μας κάνουν ΠΟΤΕ "ρεζίλι" . Δεν μας ανήκουν, δεν είναι προέκταση του εαυτού μας, δεν είναι αντανάκλαση των "θέλω" και των "μπορώ" μας. Ας το καταλάβουμε επιτέλους.

Επεξήγησέ το μας όμως φράση προς φράση για να το καταλάβουμε.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι άν τα αφήσουμε σίγουρα αργά ή γρήγορα θα μας κάνουν ρεζίλι. Είναι τεράστια προέκταση του εαυτού μας καί οπωσδήποτε αντανάκλαση των θέλω και μπορώ μας. Το μήλο κάτω απο τη μηλιά πέφτει. Καλή η μηλιά; τότε καλό και το μήλο.

27/03/2004, 00:05:43
ΑΤΜΑ γράψε περισσότερα.
Δε χορταίνω να σε διαβάζω.

27/03/2004, 00:45:50

ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ ΚΙ ΑΠ' ΑΓΚΑΘΙ ΡΟΔΟ...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 27/03/2004 00:47:06

katiaΜέλος
27/03/2004, 12:45:14
quote:
Η ΦΡΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ -ΡΕ ΓΜΤ :)-ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ...ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ...
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ...
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY...
TI ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..
ΤΙ ΦΟΡΑΜΕ...
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ...;;;

ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΤΜΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΛΑΜΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

27/03/2004, 13:04:45
Εγώ-για τις γυναίκες-προτείνω μαγιώ.
Ολόσωμο καλύτερα,διότι αυτά που δε φαίνονται,είναι και τα καλύτερα.

ΣανενακΜέλος
27/03/2004, 15:08:33
Το μινακι θα φορεσω
θα το σκισω στα δεξια
στον Παναγο να αρεσω
να του κοψω τη λαλια...

Τι παρελαση μου λες....
πασαρελα θα το κανω
το Παναγο να ερεθισω
και την Πεμπτη να το ¨κανω¨!!!

Ο Μιαουλης και Καναρης???
Τι κλαμπακια ειναι αυτα??
Πειτε μου καλε που ειναι,
κι αν ¨βαρανε¨ δυνατα?

Αχ, τον Κωστοπουλο θα δειρω
που μας τα κρυβε καιρο
τον Παναγο μου θα παρω
εκει περα να την ¨βρω¨

¨Απασα φύσις βέλτιων γίγνεται παιδειαν προσλαβούσα την προσήκουσαν¨
(Καθε ανθρωπος γινεται καλυτερος , αν λαβη την αρμοζουσαν μόρφωσιν).
Αριστοτελης

Φιλικα......Κανένας.

Edited by - Σανενακ on 27/03/2004 15:59:52

PerseusΜέλος
27/03/2004, 22:50:48
Παιρνουμε αναφορα ,βρισκουμε τους αποντες (νεκροι τραυματιες αγνοουμενοι)και οι υπολοιποι παρελαυνουν για να τους τιμησουν ,οχι για να κανουν την πλακα τους ουτε για να φαινονται σαν μπουλουκι.
Ναι στις στρατιωτικες και ας κοστιζουν(λιγοτερο απο μια καμπανια του ΟΠΑΠ γαι τον τζογο),στις μαθητικες παρελασεις μονο εθελοντικα.

29/03/2004, 12:48:15
ΠΟΤΕ δεν υπήρξα θιασώτης των παρελάσεων...
ΠΟΤΕ δεν στήθηκα όρθια και να παρακολουθήσω παρέλαση...
ΑΝΙΑ σε όλο της το μεγαλείο...

ΟΜΩΣ
Οταν εγώ έκανα παρέλαση (αν και προσπαθούσα να το αποφύγω δεν μπορούσα λόγω ύψους και εμφάνισης...) δεν βάδιζα σα μαστουρωμένο πρεζόνι αλλά περπατούσα στητά και με ζωντάνια όχι σα μαραμένο μαρούλι...

Οταν παρακολούθησα 2-3 φορές παρέλαση στην τηλεόραση αυτή ήταν στρατιωτική ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!
Πως να το κάνουμε ρε παιδιά δηλαδή? Είναι το ίδιο να ενημερωνόμαστε που πάνε τα λεφτουδάκια μας και που οδεύουμε τεχνολογικά και το ίδιο να καθόμαστε σαν ηλίθιοι να κοιτάμε μαθητική παρέλαση? Πότε είδατε μαθητική παρέλαση και νοιώσατε έπαρση? Τουλάχιστον η στρατιωτική παρέλαση ξυπνάει κάποια έντονα συναισθήματα...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ?
Να κάνουμε οφθαλμόλουτρα?
Να δούμε τι ωραία που βαδίζουν και συγχρονίζονται οι μαθητές?
Να γελάσουμε με το ενδυματολογικό γούστο του εκάστοτε διευθυντή σχολείου?...

Ιδανική ένδυση για τη μαθητική παρέλαση (που κατά τη γνώμη μου πρέπει να καταργηθεί) είναι η τοπική ενδυμασία ή η φούστα σε ύψος σανέλ πάνω στο γόνατο ή λίγο πιο πάνω και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ παντελόνι στα κορίτσια...
Κατ'εμέ ο μόνος λόγος για να γίνεται η μαθητική παρέλαση είναι για να θαυμάζουμε τις τοπικές ενδυμασίες και αν αυτό δεν υπάρχει συγνώμη αλλά εμένα δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

"Τάδε έφη Avallon"
29/03/2004, 13:40:22
Εσένα σου αρέσουν οι στολές,εμένα τα μπουτάκια.
Κακό είναι?

29/03/2004, 22:03:25
quote:
Ιδανική ένδυση για τη μαθητική παρέλαση (που κατά τη γνώμη μου πρέπει να καταργηθεί) είναι η τοπική ενδυμασία ή η φούστα σε ύψος σανέλ πάνω στο γόνατο ή λίγο πιο πάνω και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ παντελόνι στα κορίτσια...
Κατ'εμέ ο μόνος λόγος για να γίνεται η μαθητική παρέλαση είναι για να θαυμάζουμε τις τοπικές ενδυμασίες και αν αυτό δεν υπάρχει συγνώμη αλλά εμένα δε μου λέει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

ΥΨΟΣ ΦΟΥΣΤΑΣ CHANEL....=ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ---ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ + ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΕΡΟ.../ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ...:(

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ (ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΟΥ...)ΑΒΑΛΟΝ..ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ-IN A WAY- ΕΜΕΝΑ...:

quote:
ΠΟΤΕ δεν υπήρξα θιασώτης των παρελάσεων...
ΠΟΤΕ δεν στήθηκα όρθια και να παρακολουθήσω παρέλαση...
ΑΝΙΑ σε όλο της το μεγαλείο...

ΟΜΩΣ
Οταν εγώ έκανα παρέλαση (αν και προσπαθούσα να το αποφύγω δεν μπορούσα λόγω ύψους και εμφάνισης...) δεν βάδιζα σα****** αλλά περπατούσα στητά και με ζωντάνια όχι σα *******...

Οταν παρακολούθησα 2-3 φορές παρέλαση στην τηλεόραση αυτή ήταν στρατιωτική ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!

Πότε είδατε μαθητική παρέλαση και νοιώσατε έπαρση? Τουλάχιστον η στρατιωτική παρέλαση ξυπνάει κάποια έντονα συναισθήματα...

Edited by - ΑΤΜΑ on 29/03/2004 22:07:29

29/03/2004, 22:30:43
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ...
ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΟΠΟΙΗΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ. Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ; ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΑΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΚΟΜΕΝΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘ. ΔΙΑΚΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΛΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ Ή ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΛΥΘΕΡΑ ΝΑ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ARCHON