- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Δεν είναι το θέμα οτι είμαστε ανίκανοι να το κάνουμε ούτε λέω οτι δεν είναι σωστό αλλά πιστεύω οτι είναι πέραν των ευθυνών μας.
Ευθύνη μας πιστεύω είναι να κατανοήσουμε οσο το δυνατόν περισσότερο γιατί ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο.
.
'ΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ...
'ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...
'ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΑΣ ...
'ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΙ ...
'ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ...
'ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο Κοινος Μας νους ΘΑ ΠΑΜΕ ...
'ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ' ΑΛΛΟΙΩΣ ...
'ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ...
'ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
'ΑΣ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ...
. ωρα καλή ...
.
quote:
'ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο Κοινος Μας νους ΘΑ ΠΑΜΕ ...
'ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ' ΑΛΛΟΙΩΣ ...
Μα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά noema.
quote:
ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
Mην το λές αυτό noema.
Διάβασε τα παρακάτω θέλω τη γνώμη σου εστω και δυσλεκτικά..
Τα εμπιστευτικά έγγραφα που διέρρευσαν φέρνουν στο φως στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ευρωπαίοι ανώτατοι αξιωματούχοι, αλλά και «γίγαντες» της βιοτεχνολογίας οργανώνουν μυστική εκστρατεία υπέρ των μεταλλαγμένων τροφίμων, τα οποία διχάζουν την Ευρώπη καθώς υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία.
Στόχος των Ευρωπαίων ηγετών είναι να κυκλοφορήσουν τα μεταλλαγμένα στο... πιάτο των καταναλωτών, το συντομότερο δυνατόν, χωρίς όμως να διαπραγματεύονται την ασφάλειά τους.
Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, έως τώρα έχουν διεξαχθεί δύο μυστικές συναντήσεις, η μία στις 17 Ιουλίου και η άλλη στις 10 Οκτωβρίου, παρουσία του προέδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ένθερμου υποστηρικτή των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, και εκπροσώπων των «27» -παρέστησαν στενοί συνεργάτες της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.
Οι συμμετέχοντες επικέντρωσαν τις συζητήσεις τους στους τρόπους με τους οποίους θα ανατρέψουν το δυσμενές κλίμα στην Ευρώπη για τα μεταλλαγμένα μεταπείθοντας την κοινή γνώμη για τα οφέλη τους.
Κομισιόν
Στην πλειοψηφία τους, οι αξιωματούχοι της Κομισιόν τάσσονται υπέρ των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, την ώρα που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις εμφανίζονται διχασμένες.
Τρεις χώρες της Ευρώπης (Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία), είχαν δώσει το «πράσινο φως» για την καλλιέργεια μεταλλαγμένων τροφίμων, όμως η κυβέρνηση του Νικολά Σαρκοζί ανέστειλε πριν από λίγους μήνες την καλλιέργειά τους λαμβάνοντας υπόψη έρευνες που ενοχοποιούσαν τα μεταλλαγμένα για σοβαρές ασθένειες, αλλά και την εντονότατη αντίδραση της κοινής γνώμης για την ασφάλειά τους.
Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα θα πρέπει να λάβουν πρώτα τις «ευλογίες» της Ε.Ε. προτού καλλιεργηθούν ή πωληθούν σε οποιοδήποτε μέρος της Γηραιάς Ηπείρου.
Η ένθεση «ξένων» γονιδίων στους φυτικούς και ζωικούς οργανισμούς εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα οι επιστήμονες, βάζοντας στον... πάγο τα φιλόδοξα σχέδια των εταιρειών βιοτεχνολογίας, που ευελπιστούν, με την προώθηση των προϊόντων τους, να κάνουν χρυσές δουλειές...
Πηγές ΕΘΝΟΣ
Edited by - allzzaro on 28/10/2008 20:37:38
'ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΩ
'ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΝΕΣΗ ΜΑΣ ...
'ΕΓΩ ΑΠΟ 'ΜΑΣ , ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΗΣΟΥΝΕ ΟΣΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ...
'ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...
'ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ , ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ......
.
Edited by - allzzaro on 28/10/2008 21:27:25
Edited by - allzzaro on 28/10/2008 21:27:06
Edited by - allzzaro on 28/10/2008 21:26:41
Edited by - allzzaro on 28/10/2008 21:26:18
'Τωρα allzzaro ...
'θα λογαριασουμε Εμεις απο τους Ολους οι Τοσοι ...
'Τωρα ειναι η ωρα Μας και η σειρα Μας ...
'Τωρα θα λογαριασουμε για τα Μετα απο αυτα και απο αλλα ακομη ...
'Εμεις ειμαστε Τωρα
'Εκεινοι δεν θα ειναι Μετα ...
'Μην απαριθμιζουμε τα λογαριασματα και τα εργα εκεινων που θα χαθουν οπως και οι ιδιοι ...
Για τους Μετα απ' αυτους και τα Οσα απο αυτους λογαριαζουμε Τωρα Εμεις ...
Γι' εκεινους που θα συνεχισουνε δηλαδη Μετα απο αυτους και οσα εκαναν και ακομη κανουν ...
.
'ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ...
'ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ......
'ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΣΜΟΙ Τωρα ...
- συμπαθαμε και μην στενοχωρηθεις ...
- αυτοι και οι οσοι σαν κι' αυτους ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ...
.
quote:
'Τωρα allzzaro ...
Αγαπητέ noema εντάξει.. θα λογαριάσουμε εμείς .. είναι η σειρά μας..
Την γνώμη σου σε παρακαλώ για τα μεταλλαγμένα..![]()
Υπάρχουν κάποιοι που είναι πολέμιοι του μεταλλαγμένου και κάποιοι που υποστηρίζουν οτι στο μέλλον η ανθρωπότητα δεν θα μπορεί να τραφεί ..![]()
![]()
quote:
'ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ...
'ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΑΠΟ 'ΔΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ......
'ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΣΜΟΙ Τωρα ...- συμπαθαμε και μην στενοχωρηθεις ...
Ζητώ συγνώμη... τα εβγαλα
quote:quote:
'Τωρα allzzaro ...
Αγαπητέ noema εντάξει.. θα λογαριάσουμε εμείς .. είναι η σειρά μας..
Την γνώμη σου σε παρακαλώ για τα μεταλλαγμένα..
Υπάρχουν κάποιοι που είναι πολέμιοι του μεταλλαγμένου και κάποιοι που υποστηρίζουν οτι στο μέλλον η ανθρωπότητα δεν θα μπορεί να τραφεί ..
.
'ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .........
.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ...
'ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ .
.
'ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ...
'ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ...
- συνεχιζουμε παλικαρι ...
.
Πάρε..
Edited by - allzzaro on 28/10/2008 21:51:17
'ΚΙ' ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΤΟ ...
'ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ' Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ο ' ΧΩΡΟ ...
'ΤΙ Σ' ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ .
'ΚΑΛΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ 'ΠΕΡΑΣΟΥΝ' ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΥΣ ...
'ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ...
'ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ...
'ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΠΑ ...
'ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ...
'ΣΚΟΡΔΑ ΝΑ 'ΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ...
.
'ΑΣΤΟ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ , ΑΣΤΟ ...
'ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ... ΑΣΤΟ ...
'ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ...
'ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ Τωρα Τωρα Τωρα ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΜΑΣ Ο ΧΟΛΟΣΚΑΣΜΟΣ ...
'ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΕΟΥΣ Ή ΓΙΑ Τωρα Τωρα ΚΑΤΑΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥΣ ...
'ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ...
'ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ... ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΚΟΛΟΠΑΡΑΝΟΗΜΑΤΑ ...
.
Μια κρύο, μια ζέστη...
'ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ... ;
'ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ 'Φιλοι Εξηγημενοι' ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ...
'ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ...
'ΜΑΣ Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε ...
'ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ , για μενα κατ' αρχας , ΚΑΙ ΘΑΡΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ...
'ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΩΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ...
'ΕΝΝΟΩ ΤΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ...
.
quote:
'ΚΑΛΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ 'ΠΕΡΑΣΟΥΝ' ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΥΣ ...
'ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ...
'ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ...
Eπειδή σε κέρασα ενα τσιγαράκι?
Φίλε μου noema τέτοιες χειρονομίες εχουν δύο επεξηγήσεις.
Η μία είναι καθαρά χιουμοριστική.
Η αλλη είναι μέν χιουμοριστική απλά εμπεριέχει άρωμα αβροφροσύνης.
Ο allzzaro φίλε noema δεν αιφνιδιάζεται ποτέ και δεν εκτείθεται ποτέ.
Μην ανησυχείς ..![]()
quote:
'ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ... ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΚΟΛΟΠΑΡΑΝΟΗΜΑΤΑ ...
Απο οτι αντιλαμβάνομαι σε πειράζουν αρκετά.
Εντάξει δεν ξαναβάζω απεικονισμούς ομως μην μου λές να μην έχω χιούμορ γιατί μου κόβεις χρόνια απο τη ζωή μου.
Και δεν εχω ακόμα πολλά χρόνια μπροστά μου..![]()
Αν σε πείραξε κάποιος και σου κόλλησε ταμπελάκια υπάρχουν δύο λύσεις.
Η μία είναι οι διαχειριστές και η αλλη ο allzzaro.![]()