ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ας λογαριασουμε Τωρα για το Μετα... γιατι Μετα δεν θα λογαριαζουμε για το Τωρα... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

noema30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
helios2012Μέλος
29/10/2008, 19:47:16
quote:
'ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ,

Για ρίξτα μας φίλε noema, μπας και σκάσει το χειλάκι μας...!

helios2012Μέλος
30/10/2008, 17:50:57
noema που χάθηκες?
Σε περιμένουμε...
Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται αυτός ο καφενές, να περάσω να πιώ εναν ελληνικό...
Αναμένω διεύθυνση...
Βιάσου όμως...έχω τους λόγους μου...
noemaΜέλος
30/10/2008, 19:33:52
quote:

quote:

'ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ...

Ο allzzaro φίλε noema δεν αιφνιδιάζεται ποτέ και δεν εκτείθεται ποτέ.
Μην ανησυχείς ..

.
'ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ......
'ΚΑΙ 'ΓΩ ΔΕΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ , ΑΛΛΑ εγω ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΩ ΚΑΙ αλλους ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ . . .
'ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ , ΣΤΟΝ Τωρα ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ Τωρα ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ...

'ετσι πανε αυτα ...
'οτι οι φιλοι και οι αναλογοι σου ΕΙΣΑΙ ......

'ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ...
'ΔΩΣ'ΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ , ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ...
ΚΑΙ να τα Φανερωσω και στον κοσμο και την ζωη του ... που αγαπαμε ... και αρχισαμε να βαζουμε τον νου μας ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ...
.

30/10/2008, 20:17:21
Φίλε noema.
Είσαι δυσλεκτικός είπες και εκεί οφείλεται το δυσνόητο της γραφής σου.
Παρατηρώ το εξής ομως.
Κάπου γράφεις με κεφαλαία και κάπου με μικρά. Οχι τυχαία. Ορισμένες λέξεις θές πάντα να τις γράφεις με κεφαλαία ορισμένες με μικρά.
Μπορείς να γράφεις με πεζοκεφαλαία οταν θέλεις αλλά αρέσκεσαι να γράφεις με κεφαλαία.
Γιατί?
noemaΜέλος
30/10/2008, 21:13:29
quote:

noema που χάθηκες?
Σε περιμένουμε...
Θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται αυτός ο καφενές, να περάσω να πιώ εναν ελληνικό...
Αναμένω διεύθυνση...
Βιάσου όμως...έχω τους λόγους μου...

.
'ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ωρα καλη και καλησπερα ...
'ωρα καλη μαστορα ......
'σαλονικη μερια ελληνικα ........................................
'...
'ΕΛΕΙΨΑ ΒΕΒΑΙΑ ...
'ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 'ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΙ για μενα ΚΑΙ ΚΑΙ .. ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΘΑΡΡΩ ΑΥΤΑ ... ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ , ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΥΧΝΑ ... ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΥΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 'ΔΙΟΔΙΑ' ... ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ noisa .gr , [ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ]...
ΚΑΙ .........

'ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ...
'ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ 'ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ' ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ www.noisa.gr
'ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟΖΗΤΗΣΑΝ ...
'ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ .. ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΟΗΣΗ .. ΛΕΝΕ τα παλικαρια ... [ΦΑΝΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑΡΙΑΣΤΑ ]... 'σε οποια αγορα ανθρωπινη κι'αν βρεθουμε Τετοιοι σαν και Μας ! ! ! ! ! !

'ΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ...!!!
'ΣΑΝ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ... ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΖΩΝΤΑΝΑ ΑΚΟΜΗ... 'ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ τους ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!!!
'ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΚΕΙΝΟΙ ...
'ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ Τωρινησιο .

***'ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ...
***'δεν εχω ενδοια ...

'ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ...
'ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΤΟ .. ΣΥΝΕΙΔΗΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ , για να μην σε αλλαξω ...
'ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΠ......Α ΤΗΝ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ , ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Ή ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ...
'ΕΜΕΙΣ ...

'ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΦΕΡΝΩ ,,, ;;; ΧΜ ...

'καλησπερα ψυχες ...
.
'

noemaΜέλος
30/10/2008, 21:57:35
quote:

Φίλε noema.
Παρατηρώ το εξής ομως.
Κάπου γράφεις με κεφαλαία και κάπου με μικρά. Οχι τυχαία. Ορισμένες λέξεις θές πάντα να τις γράφεις με κεφαλαία ορισμένες με μικρά.
Μπορείς να γράφεις με πεζοκεφαλαία οταν θέλεις αλλά αρέσκεσαι να γράφεις με κεφαλαία.
Γιατί?

.
'ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΝΑΙ ...
'ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΜΕ ...
'ΕΣΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΙΑΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ...
'ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΤΣΙ ...
'ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ , ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ...
' ΟΣΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ... ΤΟΥΣ ΑΒΙΑΣΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ .......... ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΝΟΥΝΤΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ...

-ωρα καλή ακομη και κουραγιο κουραγιο θα πω ...
-ας βρουμε μεσ' τον νου μας ο Ενας τον Εναν και τον Ακομη Εναν Μαζι μας ,και θα δουμε παλικαρι ......

'ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ .. ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Τωρα ...
'ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ...
'ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ...
'ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΦΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ...

'καλησπερα καλησπερα ...
'δεν κουραζομαι περισσοτερο ή λιγοτερο απο 'σας ...
'νοιαζομαι τους νοιασμους μας , τους απο 'μας ...
'και 'γω θα εχω λογαριασει και θα εχω κανει και θα εχει γινει οτι ειναι να γινει και οτι οχι ... και 'γω θα ειμαι και 'γω κουρασμενος Τοτε ...
'κι' εγω θα επιθυμησω την ξεκουραση , για να συνεχιζω να κουραζομαι ...
'ο δρομος μας εχει Ακρια ... Μετα απο αυτα που ειναι μπροστα μας Τωρα Ομως ...

'δεν ελειψα με τον νου ...
.

helios2012Μέλος
30/10/2008, 22:15:53
Είμαστε κοντά...
Πρόσεξε noema τι θα σου πώ...
Δεν θα χαθούμε τώρα που βρεθήκαμε...
Είς το επανιδείν...
Μέχρι τότε να'στε καλά και χαιρετίσματα στα παληκάρια...
Δε θα χαθούμε, να'στε σίγουροι...
Μην ανησυχήσετε, ένα μικρό break και επανέρχομαι...
30/10/2008, 22:41:43

allzzaro
quote:
Φίλε noema.
Παρατηρώ το εξής ομως.
Γιατί

noema

quote:
'ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ 'ΡΘΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΝΑΙ ...
'ΔΙΟΡΘΩΝΕ ΜΕ ...

Φίλε μου noema τι ``τούτο που μουρθε σε τούτο που μου λές``?
Να την ξανακάνω μια φορά την ερώτηση γιατί οι απαντήσεις που δίνεις είναι, δεν ξέρω αν εκεί στο Θερμαικό το συνηθίζεται αλλά εμείς εδώ στα νότια λέμε ``φέξε μου και γλύστρησα``...
Λέω λοιπόν οτι εντάξει είσαι δυσλεκτικός και δεν μπορείς να εκφρασθείς.
Γιατί ομως αφού μπορείς να γράψεις πεζοκεφαλαία, αφού γράφεις οποτε θές, γράφεις με κεφαλαία και ορισμένες λέξεις, πάντα οι ιδιες είναι πεζά ή πεζοκεφαλαία?

noemaΜέλος
30/10/2008, 22:56:40
quote:

Είμαστε κοντά...
Πρόσεξε noema τι θα σου πώ...
Δεν θα χαθούμε τώρα που βρεθήκαμε...
Είς το επανιδείν...
Μέχρι τότε να'στε καλά και χαιρετίσματα στα παληκάρια...
Δε θα χαθούμε, να'στε σίγουροι...
Μην ανησυχήσετε, ένα μικρό break και επανέρχομαι...

.
'ΣΟΥ 'ΓΡΑΨΑ ΜΙΣΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ...
'ΝΑ ΧΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΜΕ ...
'ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΝΑΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑτι πειναστηκα . . .
'
'με την καλημερα , συνεχιζουμε ...
.

01/11/2008, 12:39:18
Πατάει το caps lock κατά λάθος, φίλε μου allzzaro,
δεν είναι δύσκολο...
Ωραίο κλίμα γίνεται σιγά σιγά εδώ μέσα...Είδες που μιλάμε πιο
πολύ απο καδιά και λιγότερο τυπικα; Αυτό είναι η αρχή του
σωστου δαλόγου, που πάντα βγάζει κάπου....
Και τωρα πάνε να περάσουν πράγματα που μετά δεν θα μπορούμε να
λογαριασουμε....
Μας πάνε για πρόβατα και μας κλείνουν τα όρια του νου...