- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ....... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ????? (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ??)![]()
![]()
![]()
Άλλος ένας λόγος που γίνεται αυτό πέρα από τα εσω του καθενός είναι και η έλλειψη άλλων συναισθημάτων όπως αυτά που σου προσφέρει μια καλή συντροφιά, να είσαι ερωτευμένος, να ταξιδέυεις, και διάφορα άλλα που δυστυχώς με τον τρόπο που ζούμε οι περισσότεροι ξεχνάνε την ύπαρξή τους!
Ψάξε κάλα μέσα σου τι είναι αυτό που λείπει από την ζωή σου και διώξε οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να σε φορτίζει αρνητικά!
Φιλικά,
Miou

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΑΓΧΟΣ ΠΙΕΣΗ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΚΑΤ΄ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝ ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Η΄ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΣΧΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ???ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ????? (ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ??)
Μια απλή συνταγή !
Σταματάμε τα 78 φραπεδάκια πρωί-μεσημέρι-βράδι.
'Ασχετα με τις απίστευτες βλακείες που λένε για τα διάφορα που μας "χώνουν" και καλά για να μας παρακολουθούν οι ... δορυφόροι (α-χα-χα-χα-χα-ααα), έχετε υπ όψη σας, οτι τα φραπεδάκια φτια΄χνονται από οτι κατάλοιπο καφέ υπάρχει, με αποτέλεσμα να ρουφάτε εμέριμνοι ότι σαββούρα και τοξίνη μπορείτε να φανταστείτε.
Οι τοξίνες και η καφεϊνη τεντώνουν τα νεύρα, λές και είναι ατσαλόσυρμα. Κάτι εκρήξεις οργής και ξέσπασμα νεύρων που βλέπετε γύρω σας είναι από κάτι τυπάδες, που θα τους ακούσετε να λένε τα απίστευτα "α, εμένα δε με πειράζει καθόλου" κλπ.
Καλά, καλά....
ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ??????? !!!!![]()
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΩ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΠΙΑΣΕ Τ΄ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥ΄ΤΟ!!!!
Edited by - 3ADA on 23/03/2005 14:35:00
quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ.......
οχι
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
quote:
έχετε υπ όψη σας, οτι τα φραπεδάκια φτια΄χνονται από οτι κατάλοιπο καφέ υπάρχει, με αποτέλεσμα να ρουφάτε εμέριμνοι ότι σαββούρα και τοξίνη μπορείτε να φανταστείτε.
Δεν πίνουμε, δεν καπνίζουμε, δεν ξενυχτάμε (τουλάχιστον διασκεδάζοντας), δεν τρώμε όσο θα θέλαμε...έ να κόψουμε και τον καφέ πάει πολύ... Να πάμε καλύτερα να δέσουμε μια πέτρα στον λαιμό και άντε γεια!
Δεν έχεις βέβαια άδικο για το τι υπάρχει μέσα σε ένα ποτήρι φραππέ (και όχι μόνο) απλά είναι τόσα πολλά τα ΜΗ που σε αγανακτούν. Ακόμα και το νερό που πίνουμε έχει τα δικά του...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ??
(ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?)
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.
ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΙΚΩ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ.
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ.
ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ [ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ].
----
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Εγώ προσωπικά το αισθάνομαι αυτό πολύ συχνά γιατι εδώ και 2 μήνες δεν δουλέυω και κάθομαι, και επειδή είμαι πολύ νευρικό και γεμάτο φαντασία άτομο,ειμαι και νέα στο νησί και δεν ξέρω κανέναν (ναι..Εφυγα απο την Αθήνα).
Τώρα ασχολούμαι με κεραμικά για να εκτονώνομαι, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό πάνω απο 6 ώρες.
Οπότε μερικές φορές περνούν τόσες σκέψεις απο το μυαλό μου και τόσο γρήγορα που τρομάζω να ηρεμήσω!
Καλή μου Αφροδίτη μήπως είσαι απο Ηλιούπολη?
Μικρός Τύραννος
Edited by - s_avger on 25/03/2005 10:33:54
ΠΑΓΚΡΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΡΧΗ.
ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Πολλά δεν αντέχονται,αλλά υπάρχει και η υπομονή..μεγάλο προνόμιο..
Φιλικά
Και της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει...
ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ] ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ.
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η SEMINA.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ].
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.
απο τις καταστασεις....απο τα βιωματα.....απο επικτητους...μα και βιολογικους παραγοντες......
απο εσω μα και εξω απο εμας.....
δεν με αντεχω.....
ναι....για τα σκαμπανεβασματα των σκεψεων μου.....
για τα δειλινα που εφυγαν και δεν ενοιωθα πως υπαρχω.....
για τα πρωινα που ερχονταν και δεν ενοιωθα τον μανο......
για τα χρονια που δεν εκανα τιποτε για να με βοηθησω.....
για οτι ημουν με μισω.....
δεν με αντεχω.....
και ειναι απειρες οι στιγμες.....
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
ΓΕΙΩΣΗ!! ΓΕΙΩΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ. ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΛΟΥΚΙ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ. ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΕΞΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ Η΄ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!! ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ....
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΠΑΝΩΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΩΜΙΩΝΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ..
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΟ????
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ 3ADA ![]()
Edited by - 3ADA on 29/03/2005 12:36:12
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.. (ΝΑΙ ΣΙΓΑ, ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑ!)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΩ.. (ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΩ!)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.. (ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΡΥΟΠΑΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑ!)
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ...
ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΘΑ ΦΑΩ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ(!)ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΘΑ ΑΝΤΙΜΗΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ!!!!!! (ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!)
2. αν τελικα ημασταν μονοι μας σε ολο το συμπαν
3. αν δεν υπαρχει μεταθανατια ζωη
για μενα παντως μονο να το σκεφτω ειναι λιγο φρικιαστικο....