- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 δεν εμφανίστηκε τελικά ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Με όλο το σεβασμό, η λέξη είναι αυτοδιάθεση.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Δεν θα μπορούσα μέσα σε λίγες γραμμές, να σου δώσω την πλήρη εικόνα της ελεύθερης βούλησης.Υπάρχουν σχετικά θέματα, πολλών σελίδων στο esoterica, απο όπου μπορείς να μάθεις σχεδόν όλες τις απόψεις.Η Τελική είναι πάντα η δική σου.
Υποχρεωτικά έχεις 3 επιλογές:
Α: Ελεύθερη βούληση
Β: Ντετερμινισμός
Γ: Και τα δυο, αναλόγως συνθηκών.
Προσωπικά, είμαι υπερ του Γ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και δεν πρόκριτε να ανοίξω βιβλίο ώστε να διορθώσω την ορθογραφία μου... μου αδιάφορο.
Πολύ απλά για εμένα η γλωσσά είναι ένα εργαλείο και εφόσον υπάρχει αποτέλεσμα με υπερκαλύπτει. (αποτέλεσμα = επικοινωνία)
Όμως τι είναι αυτό που σε κάνει να λες τον άλλων "αμόρφωτο", η ορθογραφία? Ή η λανθασμένη άποψη σε κάποιο θέμα?
Θα μπορούσα πολύ απλά να σε ρωτήσω εάν ξέρεις το θεώρημα Fourier ή κάτι παρόμοιο και να μην γνωρίζεις!!! Αυτό θα πρέπει να σε κάνει αυτομάτως "Αμόρφωτο"?
Κάλλιστα ζήτησα εξ' αρχής (σε εσένα) να μου πεις το λάθος μου!!! Και απάντησες με δήθεν "λακωνικό" και "μυστήριο" τρόπο.
Και εάν θεωρείς την θετική επιστήμη ως "παπαριά" τότε γιατί χρησιμοποιείς το Internet???
Τέλος πάντων, δεν θα βγει πουθενά. Ζήτησα να μάθω και δεν πήρα απάντηση αλλά ειρωνεία από τον "παλιό" που έχει βαρύνει και βαριέται να μιλήσει...
P.S.: Γι΄αυτό έκανα εγγραφή στο esoterica για να μαζέψω κάτι σκουπίδια σαν εσένα!!!
Είδες τελικά ότι δεν πήγε άδικα το PhD???
Θα κάνω μια βόλτα με την σκουπιδιάρα και σε άλλα forums μήπως σε βρω. Είναι αμαρτία να λερώνεις το internet!!!
quote:
Όχι βρε νούμερο! Μην με κάνεις χάλια. Αλλού πάνε αυτά.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Νούμερο είσαι και φαίνεσαι ρε!!!![]()
![]()
![]()
maria3, σίγουρα δεν απευθυνόταν σε εσένα και σίγουρα η χρήση της λέξης << νούμερο >>, έχει χιουμοριστική χροιά.Δεν είναι επιθετικός ο DSM, παρά μόνον αν προκληθεί βάναυσα.Και εσυ δεν έδωσες τέτοιο δικαίωμα.
Ο DSM, είναι κάτι σαν τον Γιόντα, του Πολέμου των Αστρων.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
P.S.: Γι΄αυτό έκανα εγγραφή στο esoterica για να μαζέψω κάτι σκουπίδια σαν εσένα!!!
Είδες τελικά ότι δεν πήγε άδικα το PhD???
Θα κάνω μια βόλτα με την σκουπιδιάρα και σε άλλα forums μήπως σε βρω. Είναι αμαρτία να λερώνεις το internet!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Δεν θα με βρεις πουθενά αδερφέ. Καλό ταξίδι, πάραυτα. Σε λέω αδερφό, γιατί έχεις υπόβαθρο. Μπορεί να μην συμφωνώ, αλλά είσαι εκ πεποιθήσεως αμόρφωτος. Καλό υπόλοιπο. Γενικώς.
quote:
Νικόμαχε σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες και προσπάθησες να μου εξηγήσεις!!!
Dr Denis, κρίνεις απείρως άδικα, τον DSM.
Κάνε μια ανάγνωση στα χίλια τόσα μηνύματά του και θα δείς, ότι κάνεις λάθος.
DSM, θα καταλάβει μόνος του το λάθος.Μην ρίχνεις λαδάκι στην φωτίτσα!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
loukritia -εγώ ήμουν εκείνη που ξεροκατάπινα, αλλά να που ήρθε η ώρα μου κι εμένα
Χα, Χα, τι νόμιζες, ότι εσύ θα ξέφευγες..![]()
![]()

Καλή επιτυχία φίλε PREDATOR.
quote:
Φίλε Krios, μάλλον πρέπει να αποδημήσω προς Κύπρο μεριά όπου το κλίμα είναι πιο θερμό.
Εάν έχετε κι ηλιοφάνεια αρκετές μέρες τον χρόνο τότε οι πιθανότητες να αποδημήσω κοντά σας αυξάνονται.
Ετοίμαζε τις βαλίτσες, από ηλιοφάνεια άλλο τίποτα!
Αφού να φανταστείς έχουμε πει το νερό νεράκι!
Από την πατρίδα μας κουβαλούν με τα καράβια!
quote:
Αααχ, γέρασες παλικάρι μου..!!!
Εμ γιατί νομίζεις ότι μισώ την τρίτη του Απρίλη? ![]()
![]()
quote:
Α, συμφωνώ απόλυτα με τον D.I. - και μετά ακολουθήστε και τη συμβουλή μου: "Κάντε οικονομία στο νερό, πλυθείτε μαζί μ'ενα φίλο"!!!
Εδώ επιβάλετε...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Edited by - Krios on 01/10/2008 22:30:25
Καλο μηνσ κιολας...
Αν και σίγουρα δεν θα είναι καλή απο θεμα καιρου.
Καλέ τι μουντάδα είναι αυτή σήμερα; Τί ψυχοπλάκωμα είναι αυτό;
Ναι ξέρουμε ο OAHNNSEA θα κανει παρτυ
Γεια σου μαϊμουδίτσα, σε χάσαμε! Όλα καλά;
quote:Ναι, μόνο που εμένα δεν θα με βαλει στο πορτ-μπαγκαζ όταν με σκοτώσει όπως δείχνει η φωτό, μου έχει ανακοινώσει ότι θα με χτίσει για να μη με βρει κανείς!
Χα, Χα, τι νόμιζες, ότι εσύ θα ξέφευγες..
Σας ενημερώνω, αν χαθώ καμια μερα απροειδοποίητα, παρτε τις μπουλντόζες και ξεκινήστε να με ψάχνετε!!!
quote:Μη νομίζεις, δεν αργεί ο καιρός που θα επιβάλλεται παντού. Ας το δούμε απο τη θετική πλευρά, θα έρθουμε τουλάχιστον πιο κοντα...
Krios-Εδώ επιβάλλεται...
Καλά αποτελέσματα αγαπητέ Predator
Για να ξυπνάμε ένας ένας σιγά σιγά, έλα, έλα, move it!
Όχι τίποτα αλλο, να κεράσετε και κανα καφεδάκι βρε αδερφε

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Ναι ξέρουμε ο OAHNNSEA θα κανει παρτυ ......................μόνος του!!!
Μόνο πάρτυ;;;
Με ούζα παρακαλώ...
Μα δεν είναι υπέροχος αυτός ο καιρός;;;
Με αυτό τον καιρό νιώθω ότι πρέπει να φύγω, να πάω μέσα στα δάση, μέσα στα ρεματιές...
Αχχχχ, αγαλλίαση...
Μάλλον δεν ξέρετε τίποτα από καιρό δημιουργίας...
quote:
Ναι, μόνο που εμένα δεν θα με βαλει στο πορτ-μπαγκαζ όταν με σκοτώσει όπως δείχνει η φωτό, μου έχει ανακοινώσει ότι θα με χτίσει για να μη με βρει κανείς!
Σςςςςςς... Ερασιτέχνης...
Εάν δε θάψει μπορούν να σε βρουν.
Εάν όμως σε ρίξει στην κατάλληλη μπανιέρα με τα κατάλληλα καυστικά χημικά, δεν θα σε βρει ποτέ κανένας...
Πάντως να ευτυχίσεις βρε...
Και με πολλούς απογόνους... Τουλάχιστον τέσσερις... ![]()
![]()
![]()
quote:
Αφού να φανταστείς έχουμε πει το νερό νεράκι!
Από την πατρίδα μας κουβαλούν με τα καράβια!
Έτσι... Έτσι...
Αυτό και μόνο αυτό αξίζει σε αυτούς που λένε άσχημα λόγια για τις βροχές, τις καταιγίδες και γενικά αυτόν τον καταπληκτικό καιρό και προτιμούν τον (μπλιάχ) ήλιο και την ηλιοφάνεια...
Άντε και να έρθουν και άλλες βροχές, πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνια μέχρι τα 10 μέτρα...
Ναι... Ναι... ΝΑΙΙΙΙΙΙ
quote:
Άντε και να έρθουν και άλλες βροχές, πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνια μέχρι τα 10 μέτρα...
Ναι... Ναι... ΝΑΙΙΙΙΙΙ
Αυτή την ώρα πάντως έβγαλε ήλιο ![]()
![]()
![]()
Έτοιμα και τα καφεδάκια μας![]()

quote:Δεν είπα θα με θάψει, είπα θα με χτίσει, θα με κανει μπετό, πώς το λένε;
Σςςςςςς... Ερασιτέχνης...
Εάν δε θάψει μπορούν να σε βρουν
quote:Όχι, να ρίξει τις βρουχούλες του, δε λέμε, τις έχουμε αναγκη άλλωστε,αλλά ρίχτες καλε μου θεούλη το βράδυ, να εχει ηλιο όλη μερα και το βραδυ να πλακωνεται
Αυτό και μόνο αυτό αξίζει σε αυτούς που λένε άσχημα λόγια για τις βροχές, τις καταιγίδες και γενικά αυτόν τον καταπληκτικό καιρό και προτιμούν τον (μπλιάχ) ήλιο και την ηλιοφάνεια...
quote:
Με αυτό τον καιρό νιώθω ότι πρέπει να φύγω, να πάω μέσα στα δάση, μέσα στα ρεματιές...
Αχχχχ, αγαλλίαση...

Σε λάθος χώρα ζεις καλέ μου OAHNNSEA, για σκέψου το λίγο να αποδημήσεις κι εσύ!

Σα να σε χάσαμε κι εσένα μου φαίνεται
Ο predator πού είναι σήμερα αλήθεια;