- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κρατήστε το ψυχικό δυναμικό σας για να γνωρίσετε όχι την τηλεπάθεια αλλά την αγκαλιά του θεού και της παναγίας … γιατί αυτοί μας κρατάνε τις περισσότερες φορές …για να μην πέσουμε κάπου πολύ χειρότερα!!!!!!!!!!!!!!
Ελάτε κοντά στην αγάπη του Θεού
Και ζητάω μέσα σε αυτό το forum να σβηστούν όλα τα μηνύματα μου
quote:
. - Και ζητάω μέσα σε αυτό το forum να σβηστούν όλα τα μηνύματα μου
Αυτό που ζητάς .(...![]()
) δεν είναι δυνατόν να γίνει, όπως και δεν έχει γίνει και σε κανένα μέλος εδώ μέσα…!!!

quote:
ζητώ συγνώμη από όλους σας επειδή εγω σας παρακίνησα(ήταν δικια μου ιδέα η δημιουργία μιας ομάδας για τηλεκινηση τηλεπάθεια) κλπ… ελπίζω να μην είναι πια πολύ αργά … δεν θα ήθελα να είμαι αιτία να πέσετε σε πλάνη…
Τι ακριβώς έγινε;
quote:quote:
ζητώ συγνώμη από όλους σας επειδή εγω σας παρακίνησα(ήταν δικια μου ιδέα η δημιουργία μιας ομάδας για τηλεκινηση τηλεπάθεια) κλπ… ελπίζω να μην είναι πια πολύ αργά … δεν θα ήθελα να είμαι αιτία να πέσετε σε πλάνη…Τι ακριβώς έγινε;
http://www.youtube.com/watch?v=imWvxdc4I9U
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Αυτός ο τύπος μου θυμίζει τον Τρεχα, χαχαχα
Ρε καλώς τον Ντοτόρο μας...που χάθηκες εσύ Ντοκτορά μου..???![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Δεν ξέρω αλλά ξαφνικά θυμήθηκα το συγκεκριμένο θέμα... ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αυτός ο τύπος μου θυμίζει τον Τρεχα, χαχαχα
-
- σαν Τι αραγε και σε Τι , σου θυμιζει τον Τρεχα και Ετσιευκολοχαχανιζεις ... ;
- Οταν και Αμα βλεπεις τα μουτρα σου στον καθρεφτη της συνειδησης σου , Ετσι κανεις ... ;
- σου περισσευει Τοση Προχειροχαζοαφηρημαδα και Κακοσυνηθεια για να χαχουζαρντιάζεις για τους αλλους , [ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΑΥΤΩΝ] , ενω η Ορνεοσυνη των αναλογων σου , ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ , ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΑΗΧΑ ΧΑ ΧΑ ... ;
- και βεβαια συνηγορω υπερ αυτων , που εστω και για πεντε μερες τον χρονο , καταφερνουν να συμμαζευονται και να νοιαζονται με τους οικειους τους ...
- η κοινωνια φιλε μου , αρχιζει και τελειωνει , ή υπαρχει και συνεχιζει , ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...
- ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Vvvvvv ΚΑΙ ΤΟ Psypower , ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ...
- η συμπεριφορα σου γενικα , και η αλαφρουπεροψια σου [και για σενα και για τους αλλους] , [τους αποντες μαλιστα] , με στεναχωρησε ...
- συμπαθα με και καλημερα σου ...
- για το ''θεμα'' , θελω να πω , πως ... ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΙΟΓΑΜΠΡΟΙ , ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΝΥΦΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ... !
-