ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το ταξίδι του Just A Man προς την Εν Χριστώ Ζωή - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

pete30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Just_A_ManΜέλος
06/07/2003, 22:57:29
Να είσαι ταπεινός, γιατί είμαστε φτιαγμένοι από το χώμα της Γης.

Να είσαι ευγενής, γιατί είμαστε φτιαγμένοι από την ύλη των άστρων.

Με Αγάπη,

Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”

Edited by - Just_A_Man on 06/07/2003 22:58:32

Just_A_ManΜέλος
07/07/2003, 15:26:33
Ο σίγουρος δρόμος που διαβαίνετε είναι εκείνος της Αγάπης.

Η Αγάπη όσο και αν φέρεται προσθετικά, κυρίως τα στοιχεία της είναι σε αφαίρεση, όπως: αγαπώ και δεν κάνω κακό σε κανένα πλάσμα.

Βοηθώ, προσέχω, νοιάζομαι, κατανοώ άρα δεν είμαι σε άρνηση (πράξη χωρίς καλό), αλλά σε αφαίρεση προσθετική ως προς την Αγάπη.

Αυτός ο αφαιρετικός δρόμος οδηγεί σταθερά στην Ένωση με την Υπέρτατη Πηγή.

Just A Man

Just_A_ManΜέλος
08/07/2003, 16:15:15
Να έχετε θάρρος, να μην φοβάστε.

Απορρίψτε το φόβο και όλα εκείνα που σας καθυστερούν
από το να κατανοήσετε τον ίδιο σας τον Εαυτό.

Το σύμπαν ολόκληρο υπάρχει, ζει, κινείται, καθρεφτίζοντας την Εικόνα Του σε σας.

Κατανοήστε τον εαυτό σας, για να κατανοήσετε Εκείνον.

Όταν γνωρίζεις τη σταγόνα, κατανοείς τη θάλασσα.
Οξυγόνο δύο υδρογόνο και στην σταγόνα, μα και στη θάλασσα.

Αξίζει λοιπόν να προσπαθήσεις να γνωρίσεις τον εαυτό σου.

Just A Man

Odysseus_nemoΜέλος
09/07/2003, 03:02:26
ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ :

quote:
ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ
ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ.
ΕΒΑΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ 'ΛΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ.
ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΕΚΕΙ
ΣΕ ΜΙΑ ΨΙΛΗ ΠΝΟΗ.
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΓΔΟΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,
ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ.

ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΣΥΝΘΕΣΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ

ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

Just_A_ManΜέλος
09/07/2003, 09:50:05
Καλέ μου φίλε Odysseus_Nemo,

Όλα χωράνε και όλα ταιριάζουν σε ένα σύμπαν ΑΓΑΠΗΣ.

Σε ευχαριστούμε.

Εύχομαι ο δρόμος που έχει χαράξει να είναι πάντα γεμάτος Αγάπη.

Με Αγάπη,

Just A Man

Just_A_ManΜέλος
09/07/2003, 16:32:55
Ένα παραμυθάκι. Ελπίζω να σας αρέσει.
Έχει να κάνει με την εσωτερική φωνή μας.
-----------------------------------------------------------------
Γνωριμία με την Ψυχή μας.

Είμαι η Φλυαρούλα.

Έρχομαι από έναν μακρινό τόπο. Τόσο μακρινό από τον δικό σας και τόσο πιο παράξενο σε σχέση με τον δικό σας που μόνο με παρομοιώσεις μπορώ να σας τον περιγράψω.

Τα σπίτια μας μοιάζουν με τεράστια άστρα. Έχουν μεγάλα παράθυρα με φωτεινές χαρούμενες κουρτίνες και πόρτες, που είναι πάντα ανοιχτές.

Δεν έχουμε δρόμους, ούτε αυτοκίνητα. Τα φτερά μας αν και πολύ λεπτά, είναι αρκετά δυνατά για να μας μεταφέρουν γρήγορα οπουδήποτε θέλουμε να πάμε. Μας αρέσει όμως, όπως και σε σας, να περπατάμε και να τρέχουμε εδώ κι εκεί χαρούμενοι, παίζοντας.

Ξέχασα να σας πω, πως είμαστε όλοι πάρα, μα πάρα πολύ μικροί, τόσο μικροί που δεν θα μας βλέπατε ακόμα κι αν ξέρατε ακριβώς που είμαστε. Τόσο μικροί είμαστε.

Είμαστε πλάσματα που θέλουμε να μαθαίνουμε συνεχώς. Δεν υπάρχει τίποτε σπουδαιότερο από το να μαθαίνει κανείς καινούργια πράγματα για τον εαυτό του και για όλα εκείνα που βρίσκονται γύρω του.

Δεν είμαστε σαν τις Νεράιδες που βρίσκεται στα παραμύθια σας. Μοιάζουμε λιγουλάκι μαζί τους μιας κι είμαστε τόσο μικρές, πετάμε, κι είμαστε μόνιμα χαμογελαστές και καλόκαρδες.

Αλλά δεν είμαστε καθόλου σοφές όπως οι Νεράιδες που ξέρουν πολλά πολλά πράγματα και πρέπει να τα μάθουμε μόνοι μας. Κι επειδή δεν είμαστε τόσο τυχεροί σαν εσάς που έχετε τόσο και τόσα βιβλία να διαβάσετε μαθαίνουμε κατ’ ευθείαν από σας.

Κάθε ένας από εμάς βρίσκει έναν άνθρωπο και τον ακολουθεί προσέχοντας να μην τον ενοχλεί καθόλου για να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί μέσα στην μέρα.

Αργά το απόγευμα όταν όλοι σας μαζεύεστε στα σπίτια σας, γυρίζουμε κι εμείς στα δικά μας, καθόμαστε στον μεγάλο ουρανό μας ανάμεσα στα αστέρια μας κι ακούμε ο κάθε ένας την ιστορία του άλλου.

Κι επειδή οι μεγάλοι σας είναι συνήθως απασχολημένοι με το να δουλεύουν ή με το να προσέχουν εσάς τα πιο μικρά παιδιά, προτιμάμε να κάνουμε παρέα σε σας. Τα παιδιά.

Άλλωστε μας έρχεται λίγο καλύτερα που δεν είστε τεράστιοι σαν τους γονείς σας και που δεν κάνετε τόσο μεγάλα βήματα κι έτσι μπορούμε να σας προλαβαίνουμε. Κυρίως όμως μας αρέσετε γιατί έχετε να μάθετε ακόμα τόσα πολλά, σαν κι εμάς.

Είστε τόσο τυχεροί, που κάθε μέρα μαθαίνετε και κάτι καινούργιο.

Είστε επίσης πολύ τυχεροί που έχετε μεγάλους να σας προσέχουν και να σας μορφώνουν.

Εμείς βλέπετε δεν μεγαλώνουμε ποτέ και δεν έχουμε κανέναν να μας λύσει τις απορίες που μας δημιουργούνται, εκτός από εσάς παιδιά.

""Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τι είναι κάτι είναι να ρωτήσεις"".

Γι αυτό σας παρακαλώ, επειδή θέλουμε να μάθουμε πολλά μην σταματάτε να ρωτάτε. Πάντα φυσικά πρέπει να ρωτάτε ευγενικά και να περιμένετε με υπομονή να σας απαντήσουν χωρίς να βιάζεστε.

Σκεφτείτε κι εμάς που δεν έχουμε κανέναν να ρωτήσουμε καμιά φορά.

Είπα πολλά όμως για σήμερα και είναι ώρα να ξεκινήσω. Θα πιω μια ηλιακτίδα για πρωινό και θα φάω ένα κομματάκι από το χτεσινοβραδινό φεγγαρόφως.

Ελπίζω το παιδί που με τις απορίες και τις ερωτήσεις του θα είναι σήμερα ο δάσκαλός μου να έχει φάει το δικό του πρωινό με την ίδια όρεξη.

Χρειαζόμαστε την δύναμη που μας δίνει ένα καλό πρωινό γι αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ όσο κι αν βιάζεστε να βγείτε για να παίξετε στον ήλιο.

Θα σας έρχομαι εδώ κάθε μέρα για να με μαθαίνεται.

----------------------------------------------------------------------
Μην ψάχνετε εκτός σας. Όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις είναι μέσα!!!
Ακουστέ προσεκτικά την εσωτερική φωνή της ψυχή σας.

Με Αγάπη,

Just A Man

nagualΜέλος
09/07/2003, 16:54:29
Φίλε μου Just_A_Man σ’ευχαριστώ που προσφέρεις την σοφία και την αγάπη,την πίστη και την ελπίδα που σε αξίωσε ο θεός να έχεις στην καρδιά σου.
Σε παρακαλώ...συνέχισε.
Μην απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα...μόνο... συνέχισε να σκορπίζεις ΑΓΑΠΗ στο δρόμο σου.

Κάτι ωραίο που διάβασα για την ταπεινοφρωσύνη :

Η πόρτα που οδηγεί στην Βασιλεία των Ουρανών είναι χαμηλή.Περνάνε μόνο τα παιδιά και αυτοί που θα σκύψουν.

Καλό απόγευμα σε όλους.
Καλή βόλτα στην παραλία Just_A_Man.

Just_A_ManΜέλος
10/07/2003, 20:09:22
quote:

Φίλε μου Just_A_Man σ’ευχαριστώ που προσφέρεις την σοφία και την αγάπη,την πίστη και την ελπίδα που σε αξίωσε ο θεός να έχεις στην καρδιά σου.
Σε παρακαλώ...συνέχισε.
Μην απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα...μόνο... συνέχισε να σκορπίζεις ΑΓΑΠΗ στο δρόμο σου.

Κάτι ωραίο που διάβασα για την ταπεινοφρωσύνη :

Η πόρτα που οδηγεί στην Βασιλεία των Ουρανών είναι χαμηλή.Περνάνε μόνο τα παιδιά και αυτοί που θα σκύψουν.

Καλό απόγευμα σε όλους.
Καλή βόλτα στην παραλία Just_A_Man.

Καλέ μου φίλε Nagual,
Σε ευχαριστώ για τα λόγια αγάπης σου.

Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου, ο Τριαδικός Θεός μας να γεμίζει τις καρδιές όλων μας με Σοφία, Πιστή, Ελπίδα και Αγάπη κάθε στιγμή στην αιωνιότητα μας.

Η πιο γλυκιά λέξη που μας πρόσφερες είναι η λέξη ταπεινοφροσύνη.

“Ζητάμε, Ζητάμε Ταπείνωση, καλή μου Παναγιά, του Πνεύματος και της Ψυχής την ποθητή υγεία.”

Σε ευχαριστούμε καλέ μας φίλε Nagual.

Εύχομαι το Άγιο Πνεύμα να είναι παρόν στις προσευχές σου και να μεταφέρει στον Ουρανό και την Γη την αγάπη σου.

ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ(ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ)
ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

Εύχομαι να είναι ευλογημένη η αγάπη σου όπου και αν την προσφέρεις!!!

Just A Man

Just_A_ManΜέλος
10/07/2003, 20:12:12
Μετά από συμμετοχή μου στο Forum: Παραμύθι (ένα forum που αξίζει να το διαβάσετε, και με την ευκαιρία αυτής της μικρής παρένθεσης να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την τόσο αρμονική συμμετοχή τους, και τον Archon για την πολύ καλή σκέψη), αισθάνθηκα ότι μπορεί το παραπάνω μήνυμα να έχει ενδιαφέρον και για τους φίλους του Forum: Η Θρησκεία της Αγάπης.

quote:

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ANGELSTORM

ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ....ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

JUST A MAN...ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ;
ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΙΑ ΟΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΛΙΚΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΖΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ..ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ) ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΤΑΙΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Έχεις δίκιο καλέ μου Archon,
Το μήνυμα:
-------------------------------------------------------

ΘΑΝΑΤΟΣ?

Ο θάνατος είναι μια νοητική κατάσταση σκέψης. Απλά, ανάλογα την εξέλιξης μιας κατάστασης έχει μορφή η είναι άμορφη.
------------------------------------------------------------

Το μήνυμα δημιουργήθηκε από την τελευταία φράση που μας περιέγραψε η Destiny.

Σας ζητώ συγγνώμη που δεν το έκανα πιο συγκεκριμένο. Αν και αυτό μου προκύπτει σαν ένας τρόπος έκφράσης ότι απευθύνομαι σε όλους και όχι σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Εσωτερικά και εξωτερικά λειτουργώ χωρίς να κάνω διαχωρισμό από πού δέχομαι το ερέθισμα. Προσπαθώ να είμαι συνέχεια ενωμένος με το Όλον.

Αν και ποτέ δεν πίστευά ότι ένα μηλαράκι θα έκανε τέτοια έκρηξή, τελικά κατάλαβα γιατί έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να πω άλλα μάλλον θα πρέπει να εστιάσω στην ουσία. Γιατί τι να το κάνουμε να εμβαθύνουμε στη γνώση αν δεν καταλάβουμε την ουσία.

Όλα ξεκινάνε από την γνώση. Για παράδειγμα όταν ξέρουμε ένα έργο, όλο το story, θα πηγαίναμε να το ξαναδούμε στο σινεμά? Άλλος ναι. Άλλος όχι. Αλλά δεν θα είχε το μυστήριο του άγνωστου.

Έτσι και με το θάνατο. Όσο είμαστε ενσαρκωμένοι είναι ένα μυστήριο για όλους μας.

Αν είχαμε όμως την γνώση και το εξηγούσαμε με την λογική μας τότε αυτό που ονομάζουμε μεταφυσικό αυτόματα θα γίνονταν φυσικό. Αν κανείς έλεγε πριν δύο χιλιάδες χρόνια στον άνθρωπο ότι μια μέρα θα πήγαινε στο φεγγάρι με διαστημόπλοιο μάλλον δεν θα τον πέρναγαν για τρελό και δεν θα τον πιστεύανε. Και θα το θεωρούσαν σαν κάτι υπερφυσικό η μεταφυσικό.

Με τα χρόνια και καθώς ένας από τους μεγαλύτερους νόμους που διέπει το σύμπαν είναι η εξέλιξη, έτσι και η ανθρωπότητα σαν ένα από τα συμβατικότερα κομμάτια του σύμπαντος, θα πρέπει να εξελιχτεί.

Δέστε τη συμβαίνει με ένα μοντέλο αυτοκινήτου.
Kαι ας πάρω τυχαία το Golf της WV.
Πρώτα έβγαλε το Golf, μετά το Golf II μετά το Glof III, μετά το Golf IV ….
Και η εξέλιξη συνεχίζετε.

¨Όταν μπήκαμε στο πειρασμό να δοκιμάσουμε το καρπό της γνώσης του καλού και του κακού κάτι σαν ένα ανάμιχτο παγωτό χωνάκι με δύο γεύσεις κρέμα σοκολάτα, τρως και τις δύο γεύσης παράλληλα.

Μια ψυχή αν δεν φάει το παγωτό ΟΛΟ!!! δεν θα μπορέσει ΕΛΕΥΘΕΡΑ να καταλάβει γιατί θα πρέπει να διαλέξει το αγαθό και το δρόμο της τελειοποίησης.

Με το να πηγαινοερχόμαστε οι ψυχές πάνω στην γη, κάθε φορά ζουν και άλλο ρόλο. Πότε βασιλιάς(λες και όλοι οι άνθρωποι που έζησαν ενσαρκωμένοι σαν βασιλιάδες έζησαν ευτυχισμένα), πότε πορτιέρης, πότε καλός, πότε κακός, πότε άντρας πότε γυναικά, πότε Ινδός, ποτέ, Αφρικανός……. και η εξελικτική πορεία μια ψυχής συνεχίζεται μέχρι να έρθεί σε πλήρη συνείδηση και να καταλάβει ότι με την εναλλαγή του καλού και του κακού δεν οδηγούμαστε στην αρμονία του ενός.

Δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι αυτοί που κατηγορούν ένα φανατικό μιας θρησκείας, ένα κλεφτή μια οποιαδήποτε αρνητική κατάστασή μετά από χρόνια μπορεί σε μια επόμένη ενσάρκωση να βιώσουν τον ίδιο ακριβός ρόλο. Για αυτό λέει και ο γλυκός μας ο Χρήστος "μην κρίνετε για να μην κριθείτε".!!!

Ίσως η σημαντικότερη απορία που θα πρέπει να κάνουμε μυστικά ο καθένας στον εαυτό του είναι, αργέ ποίος θα πρέπει να είναι ο προορισμός μας σε αυτήν την ενσάρκωση?

Προσωπικά έχω καταλάβει ότι για να ελευθερωθούμε από την ενσάρκωση μας και να έρθει η τελική μας ανάσταση, ο δρόμος αυτός δεν είναι άλλος από το δρόμο της αγάπης.

Ο Θεός έδωσε την ελεύθερη βούληση για να μπορούμε ελεύθερα να αγαπάμε και όχι επειδή έχει την δύναμη της δημιουργίας. Αρά η αγαθή και η ανιδιοτελή αγάπη μας ελευθερώνει και περνάμε στην συμπαντική αγάπη με τον Όλον. Ο τελικός μας προορισμός.

(Όπως είχα πει κάποια στιγμή και στο Forum: H Θρησκεία της Αγάπης, σε μήνυμα που έγραψα στης “Posted - 11/05/2003 : 22:15:33”

“”Η ελευθερία δεν είναι τίποτε άλλο από την ευκαιρία που μας έχει δώσει ο Θεός να γνωρίσουμε την αγάπη. H αγάπη ελευθερώνει!!!””)
Άραγε πόσοι να κατάλαβαν αυτό το μήνυμα?

Εύχομαι ο θεός να μας μεταχειρίζεται στο έργο του για την εξέλιξη του σύμπαντος (γιατί είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύουμε πια, ότι είμαστε μόνο εμείς οι άνθρωποι το κέντρο του σύμπαντος) και με την χάρη του Αγίου Πνεύματος (που πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει την ατελείωτη αξία του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) η καρδιά μας να ενωθεί με τον νου, με την ουσία της αγαθότητας.

Τότε θα έχει πραγματοποιηθεί η εσωτερική μας Ανάστασή όπου θα μας οδηγήσει στην οριστική ουράνια Ανάσταση (Ανά(Σ)Τάση)) μας. Τελευτέα μας Στάση.

Μόνο μέσο της θυσία και την ανιδιοτελή υπηρεσία για τον συνάνθρωπο μας μπορούμε να φύγουμε οριστικά από αυτήν την κατάσταση την ανθρώπινης μορφής και να περάσουμε στην άμορφη (όπως το νερό που είναι ΔΙΑΦΑΝΟ, και δεν το λέω τυχαία αυτό, όπως δεν είναι τυχαίο ότι το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του ανθρώπου είναι από νερό) πνευματική κατάσταση . Στο αγαθό είναι όλα ένα.

Θεός, Άγγελοι, άνθρωποι… όλα ένα. Όλοι το ίδιο. Η τέλεια αρμονία.

Με αγαθή Αγάπη σε όλους.

Υστερόγραφο.

Το παραπάνω κείμενο είναι προσωπικές μου σκέψεις. Μπορεί να τις πάρετε και να τις χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Θα είναι η πιο ευλογημένη κλοπή. !!!!!!!!!!!!!!!

-------------------------------------------------------------------

Ένα να θυμάστε. Μια ζωή είναι αρκετή για να ζήσει ένας άνθρωπος, αν την ζήσε μέσα στην ΑΓΑΠΗ.

Just A Man

Just_A_ManΜέλος
10/07/2003, 20:13:16
Εκείνος που κατόρθωσε να αποκτήσει τέλεια αγάπη και με αυτή διεμόρφωσεν όλο τον βίο του, αυτός λέγει: “ Ο γλυκός μας Ιησούς εν Πνεύματι Άγιω” (Α’Κονρινθ. Ιβ’ 3)

Just A Man