- HACKING - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
PLEASE ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ......................
Υ.Γ.: Η amalia ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ????
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
Χαιρετίσματα από την Αμαλία. Για λίγες ημέρες δεν θα είναι στον υπολογιστή της.
Αφήστε την να ξεκουραστεί, βρεεε!!!
Το πάρτυ την ξεθέωσε
για αυτό θα την βγάλω για... σουβλάκια
το βράδυ για να χαλαρώσει ![]()
![]()
![]()

ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΕΣΑΣ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΩ????
ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΑDMIN ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ TELNET.
80.75.66.14 port 25
![]()
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
Προσωπικά πάντως προτιμώ την αυθεντική έννοια του Hacker που είναι αυτός/ή που, σε λιτή και "χαλαρή" απόδοση, προσπαθεί να ανακαλύψει όλες τις πτυχές στον κώδικα ενός προγράμματος ή στην λειτουργία ενός πληροφοριακού συστήματος έτσι ώστε να μπορεί να το "ελέγχει" πλήρως, με σκοπό μόνον να εξάγει από αυτό όλες τις δυνατότητες, φανερές ή κρυφές ή να του προσθέσει άλλες για να γίνει πιο λειτουργικό και χρήσιμο.
Πρόκειται δηλαδή για αυθεντική έρευνα με σκοπό την εξέλιξη, εάν θέλουμε να δούμε και την εσωτερική διάσταση, και γι'αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα εκείνος ο παλιός, ρομαντικός χαρακτήρας του Hacker...
Σήμερα, πολλές χιλιάδες ασχολούνται, υποτίθεται, με το Hacking αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι απλά, ανήθικο cracking, εφόσον καταστρέφει περιουσίες, προσωπικά δεδομένα, εξαλείφει χιλιάδες ώρες ευσυνείδητης εργασίας κάποιων άλλων ανθρώπων κ.ό.κ.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ HACKING.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ TELNET .. THN ΒΡΗΚΑ <<ΑΝΟΙΧΤΗ>> ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΟΚ? ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ CyBeR_JiM![]()
![]()
Y.Γ.: Καλέσ Διακοπές σε όλους.....
"Οταν ολες οι λογικες
εξηγήςεις απορριφθουν,
αυτή που θα μείνει οσο
απίθανη και αν ειναι...
είναι η σωστή."
Είναι καιρός τώρα που ανά τακτά διαστήματα (περίπου μία φορά την εβδομάδα) καθώς βρίσκομαι στο esoterica.gr και διαβάζω τα φόρουμ, σβήνει ο υπολογιστής μου και κάνει αυτόματη επανεκκίνηση... Είναι απίστευτα σπαστικό!
Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει μόνο όταν βρίσκομαι στο esoterica.gr, εκτός αν δεν έχω προσέξει καλά και πρόκειται απλά για σύμπτωση...
Δεν μπορώ να ξέρω ούτε να υποψιαστώ τι φταίει...

quote:
Ίσως αυτό το τόπικ είναι κατάλληλο να εκφράσω το πρόβλημά μου.
Γιατί αγαπητέ ananasss, υποπτεύεσαι ότι τα Forums επιχειρούν να χακέψουν τον υπολογιστή σου;; ![]()
Το πιο πιθανόν είναι να μην αρέσει στον υπολογιστή σου κάποιο μήνυμα από τις Συζητήσεις και προσπαθεί... να κλείσει τα μάτια! ![]()
![]()
Πάντως, εφόσον λες ότι γίνεται και τόσο σπάνια, δεν πρέπει να σε ανησυχεί (ούτε να με ανησυχεί)! Εάν συνέβαινε πιο συχνά, ας πούμε κάποιες φορές μες στην ημέρα, θα έπρεπε οπωσδήποτε να το ψάξουμε πιο αναλυτικά.
Το πρόβλημα μάλλον παραπέμπει σε αστάθεια μνήμης του συστήματός σου. Ή έχεις λίγη μνήμη, ή δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας τα τσιπάκια (πράγμα συνηθισμένο στην Ελλάδα), ή το σύστημα τρέχει για αρκετή ώρα και με διάφορες εφαρμογές(πιθανώς βαριές) και οι πόροι του έχουν μειωθεί πριν γίνει το "κρασάρισμα". Πιθανώς να οφείλεται και σε υπερθέρμανση ακόμα. Ή και σε αστάθεια τροφοδοσίας (από το τροφοδοτικό σου ή και από την ΔΕΗ).
Σε κάποιες περιπτώσεις τέτοια προβλήματα (αν και οι αυτόματες επανεκινήσεις πολύ συχνά παραπέμπουν σε σφάλματα μνήμης ή και τροφοδοσίας) δημιουργούνται και από έναν ατυχή συνδυασμό ενεργειών του προγράμματος Mail (π.χ. Outlook Express) και του Αντιβιοτικού που έχεις εγκατεστημένο (έχεις έτσι;;). Εάν έχει το πρόγραμμα mail ανοιχτό στο παρασκήνιο, ίσως να κατεβάζει μηνύματα εκείνη την ώρα και το αντιβιοτικό κρασάρει το σύστημα όταν εξετάζει (στο παρασκήνιο πάντα) ένα συγκεκριμένο μήνυμα, που πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να είναι μολυσμένο.
Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες... Εάν έχεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για το πρόβλημα(που όπως καταλαβαίνεις το θεωρώ απλά συγκυριακό) θα χαρώ να σε βοηθήσω, εάν μπορώ. ![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Το πιο πιθανόν είναι να μην αρέσει στον υπολογιστή σου κάποιο μήνυμα από τις Συζητήσεις και προσπαθεί... να κλείσει τα μάτια!
Τώρα ναι! Ξέρω!
Ευχαριστώ Αντμίνε μου για τις ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές πληροφορίες!

Εγω υποψιάζομαι οτι κόλλησα κάποιο spyware γιατί δεν ανοίγουν ούτε hotmail ούτε yahoo. Το hotmail box ανοίγει μόνο και ΠΟΛΥ δύσκολα, έπειτα απο δεκάδες ανανεώσεις τις σελίδας, μέσα απο το messenger.
Τώρα (μετα απο 2 μέρες απουσίας απο esoterica) βλέπω οτι ούτε η υπογραφή μου εμφανίζεται γιατί "χτυπήθηκε" και η ιστοσελίδα μου, αλλά βλέπω οτι ούτε του DrumX13 εμφανίζεται, ούτε το ικονίδιο icq σε όσους έχουν icq. Γνωρίζει κανείς τίποτα που μπορώ να κάνω ή αν έχει προβλήματα και ο ίδιος?
Ευχαριστώ
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Ευτυχώς τους έπιασε το antivirous.
Το έψαξα λίγο και βοηθάει να βάλεις ενα patch για Windows 95/98/Me
Θα το βρεις στο
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS00-072.asp.
με απλους users . Και Cyber_JiM δεν επρεπε να αναφερεις δημοσιως οτι αυτη η port ειναι ανοιχτη επρεπε να την πεις prive στον admin .
Αυτα εγω σας χαιρετω σημερα φευγω για καλοκαιρινες διακοπες για ενα μηνα τα λεμε μετα το δεκαπενταυγουστο ανανεωμενοι :P
C ya
'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'
![]()
![]()
![]()
Edited by - Save_and_forward on 21/07/2003 15:05:00
Το Forum αυτό υπάρχει να δίνει λύσεις στα προβλήματα των μελών μας,αν και όποτε αυτά προκύψουν και αφορούν κυρίως το ESOTERICA.gr.
Ευχαριστώ!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

quote:
Υ.Γ.: Η amalia ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ????
quote:
Το πάρτυ την ξεθέωσε για αυτό θα την βγάλω για... σουβλάκια το βράδυ για να χαλαρώσει
πω, πω...βαριά ήτανε τα ρημάδια τα σουβλάκια!
ακόμα να τα χωνέψω.
2 βδομάδες στον Ευαγγελισμό για πλύση στομάχου ![]()
![]()
Θωθ παιδί μου... ΤΙ είχανε μέσα τα σουβλάκια; Νιώθω ότι κάποιος κάνει χάκινγκ στο στομάχι μου!
αυτή...που τα κατάφερε!
Φαίνεται πως είτε δεν διάβασες το μήνυμα του KaFriLa(και το οποίο επανατοποθετεί και διευρύνει η φίλη Darkangel_78) αμέσως πάνω από το δικό σου(!!), είτε έγραψες το μήνυμα για κάποιον άλλο λόγο... ![]()
Αλήθεια, για ποιον λόγο γράφτηκες στα Forums Save_and_forward;;
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Ελπίζω και εύχομαι να συμμετέχεις και σε άλλα, πιο εσωτερικά/μεταφυσικά θέματα Συζήτησης! Όχι ότι το Hacking δεν έχει και αυτό τη μεταφυσική του διάσταση βέβαια... ![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"