- "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Stvd
Οτι και να σου πω εγω , ο αναρμόδιος, δεν πρόκειται να σου αλλάξω άποψη
Δεν είχα διαπιστώσει πως αντικειμενικός σκοπός σου εδώ μέσα είναι ο προσηλυτισμός. Νόμιζα πως είναι η ανταλλαγή απόψεων.
quote:
Stvd
Εσυ θες να σου εμφανιστεί ο Χριστός και να σου ρίξει σφαλιάρα.
Δύσκολο, δεν παίρνω ναρκωτικά ![]()
quote:
Stvd
Δύσκολα βέβαια φίλε μου, θέλει πίστη στον εαυτό σου και στο Θεο...
Το "δύσκολα" είχε την έννοια του "αδύνατου". Βλέπεις, κανείς δεν έχει καταγραφεί να έχει καρκίνο ή οποιαδήποτε άλλη αρρώστια και να κάθεται σπίτι του περιμένοντας το θεό να τον κάνει καλά. Στα νοσοκομεία τρέχει.
Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι όσοι είναι χριστιανοί και αρρωσταίνουν να κάθονται σπίτια τους και να περιμένουν να γίνουν καλά με τα κεριά και τις προσευχές. Ετσι, θα υπάρξει μεγάλη αποσυμφόρηση στα νοσοκομεία για όλους εμάς που εμπιστευόμαστε την επιστήμη για την ίασή μας και όχι τίποτε κόκκαλα, μούμιες, κομπολόγια, φυλαχτά, κομμένα δάχτυλα, βαμμένα ξύλα, χάντρες, φυλαχτά, κτλ. κτλ.
quote:
Stvd
Δεν ειναι οι προφητείες για όλους, και δεν είναι ανάγκη να τις καταλαβαίνουν όλοι
Προφανώς οι προφητείες δεν είναι για όλους. Μόνο για τους χριστιανούς και μάλιστα μόνον για τους εύπιστους εξ αυτών.
quote:
Stvd
Αυτές ούτε που τις άγγιξες,
Υπομονή, θα τις πιάσουμε όλες με τη σειρά, μην αγχώνεσαι. Αφού πρώτα λύσουμε ορισμένα άλλα "προφητολογικά" προβλήματα ![]()

macedon
LOL
Οτι θα ασχολούνταν hackers με την σελίδα του Μάξιμου ούτε που το φανταζόμουν...:P
Οχι τίποτα αλλο αλλά τώρα να δεις...οι πωλήσεις στο ζενίθ...
Λοιπόν ας επικεντρωθούμε στα σημεία που έχουμε....
Διάβασα οι Τουρκία συζητά αγορά ρωσικών S-300, αυτό κάπως δεσμέυει τους Ρώσους, σωστά?
[Φίλε Stavros κ OmasE θα σας πω μια εμπειρία μου που κάθε άλλο παρα κοιμισμένοι είναι η ΕΛ.ΑΣ. το θέμα είναι πως χειρίζετε το πράγματα το ΥΠ.ΕΣ.
Το 2004 μετα των αγώνα με την Τσεχία στο Euro όντας εκεί κοντά κατέβηκα ως ορίζει το έθιμο στην Ομόνοια.Κατέληξα στη Βουλή μαζί με τους τσολιάδες φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα...Κάποιοι είχαν προλάβει και είχαν γεμίζει τους δρόμους με χαρτάκια τυπωμένα πάνω moto πχ "Ελληνες ειστε και φαίνεστε" κ άλλα τέτοια υβριστικά περισσότερο παρα εμπαιχτηκά. Έπιασα κουβέντα με κάποιο Αξιωματικό της Αστυνομίας που ητο εκεί και μας παρακάλεσε τέτοια συνθήματα να μην ακούγονται γιατί όπως είπε ήταν ντροπή.Του απάντησα οτι τα χαρτάκια είναι μεγαλύτερη ντροπή και οτι οι αλλοδαποί έχουν φτάσει να μας πουλάνε και να μας αγοράζουν.ΚΑΙ ΕΔΩ έσκασε η προφητεία!:P
Μου λέει"Να σου πω κατι...περιμένουμε στα επόμενα 10 χρόνια να έχουμε θέμα με τους Αλβανούς και με τις μειονότητες της Θράκης, ετσι ακούγεται και μάλλον θα είναι μεγάλο". Ας με συγχωρέσει αμα το διατύπωσα διαφορετικά αλλά αυτά ήταν τα λόγια του.Και σκέφτομαι, ήταν μια εικασία, κατι θα ξέρει παραπάνω αυτός, αλλά για να λέει περιμένουμε(ή ετοιμαζόμαστε) σημαίνει οτι υπάρχει γραμμή.Αυτό μου έδειξε οτι δεν κοιμόνται όπως κάποιοι νομίζουμε, αλλά κάπου αλλού κολλάει το θέμα.]
Edited by - Stvd on 17/05/2008 01:24:15
quote:
"Υπομονή, θα τις πιάσουμε όλες με τη σειρά, μην αγχώνεσαι. Αφού πρώτα λύσουμε ορισμένα άλλα "προφητολογικά" προβλήματα "
Μ'αρέσει που βάζεις πληθυντικό ενώ ουσιαστικά μόνο εσύ ικανοποιείσαι απο τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις που δίνεις στα θέματα που θίχτηκαν εως τώρα.
Μου επιτρέπεις να κάνω λίγη πλάκα;
Μόλις τελειώνεις κάθε ποστ και πατάς "αποστολή" τρίβεις τα χέρια σου κοιτώντας με το ανάλογο θριαμβευτικό βλέμμα , μονολογώντας "μουαχαχα πάλι τους αποστόμωσα!!" ;;;
Φιλικά πάντα!
----------------------------------------
Άσχετο αλλα πήγα να μπώ στο λινκ που παραπέμπει ο Macedon και όντως το έχουν χακάρει Τούρκοι.Το περίεργο είναι οτι βρίζουν τους Κούρδους και το ΠΚΚ παρότι η σελίδα είναι Ελληνική.
Τι φρίκη έχουν φάει να χακάρουν σελίδες μας;Πιο παλιά θυμάμαι το είχαν πράξει και στην σελίδα της ΕΠΟ.
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
quote:Θες να πείς πως το esoterica εκτελει χρέη Υπουγείου Εξωτερικών?
Δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο από αυτό που γράφω. Και ειδικά σε σχέση με το Υπουργείο Εξωτερικών.
quote:
Σε παραπέμπω στην στην σελίδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ να δεις ποιος έχει πραγματικές βλέψεις και απεργάζεται σενάρια διαμελισμού άλλης χώρας.Έλεος έχουμε εξισώσει τον κλέφτη με τον νοικοκύρη.!!!!!
Είδες πουθενά να αμφιβάλλω για τις προθέσεις της Τουρκίας;
Μπορεί άνετα να αδειάσει τις αποθήκες της η Ρωσσία χωρίς να σημαίνει οτι τους χρωστά και χαρη.
Δεν υπάρχει ούτε η ελάχιστη περίπτωση αυτες οι 2 χώρες να ανπτύξουν διπλωματικές σχέσεις πέραν των τυπικών.Το ίδιο θα συνέβαινε και με εμάς αν τώρα τελευταίως δεν κάναμε ναζάκια στις ΗΠΑ αλλα δόξα το Θεο μας έφεξε.
Κοίτα πόσο άγρια την έχουν βάλει στο μάτι οι Rώσσοι:
Αναφέρει ΗΠΑ , Τσεχία , Βουλγαρία , Τουρκία
http://www.army.gr/dimosieuseis/hmerisios/imerisiosfiles/20080516/20.jpg
Οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο κεφάλι.
Η Τσεχία ακίνδυνη.
Η Βουλγαρία εχει τους αγωγούς.
Ποιος λες να την πληρώσει αμα το πάρουν απόφαση οι Ρώσσοι;
"Του ανδρειωμένου ο θάνατος
...θάνατος δεν λογιέται "
quote:quote:Θες να πείς πως το esoterica εκτελει χρέη Υπουγείου Εξωτερικών?
Δε θέλω να πω τίποτα περισσότερο από αυτό που γράφω. Και ειδικά σε σχέση με το Υπουργείο Εξωτερικών.quote:
Σε παραπέμπω στην στην σελίδα του Τουρκικού ΥΠΕΞ να δεις ποιος έχει πραγματικές βλέψεις και απεργάζεται σενάρια διαμελισμού άλλης χώρας.Έλεος έχουμε εξισώσει τον κλέφτη με τον νοικοκύρη.!!!!!
Είδες πουθενά να αμφιβάλλω για τις προθέσεις της Τουρκίας;
Μα, πως είναι δυνατό να μιλάς για συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κάποιος ΑΝ διαβάσει την όποια φιλολογική συζήτηση που έχουμε είτε συμφωνόντας είτε διαφωνόντας εξισόνωντας το με επισημότερο όργανο ασκησης εξωτερικής πολιτικής της χώρας του που επισήμως κάνει αυτό που λές ότι συζητούμε εμείς για αυτούς(διαμελισμό).
Ούτε σου είπα πως δεν αμφιβάλεις για τις προθέσεις τους.
Δεν είμαστε Άγιοι αλλά αυτοί είναι η αιτία για πολλά δεινά στην περιοχή υπαρκτά ήδη και αυτά που θα ακολουθήσουν αργότερα (πέρα απο προφητείες)
Οταν κόλλαγε το PC του ριχνα και μια και ερχόταν πάλι στα καλά του, για τέτοια σφαλιάρα μιλάω.Δεν ψάχνομαι για να μου πεις τα πιστεύω σου, αν έχεις κατι να πεις τεκμηρίωσε το.
Όσο για τα ναρκωτικά που αποδεδειγμένα προκαλούν παραισθήσεις είναι πολυ λιγότερα τα συμπτώματα ΘΕΑΣΕΩΝ
απ οτι πιστών που βοηθήθηκαν με τη χάρη του Θεού. Δεν θέλεις να το ψάξεις γιατι μάλλον θα σε βάλει σε σκέψεις,και δεν πρέπει!Δεν πρέπει να γίνεις πρόβατο μαζί με τα άλλα...
Anyway σταματώ εδω να μην κάνεις και πολλά quotes και σε κουράζω
quote:
Dimitris213
Μ'αρέσει που βάζεις πληθυντικό ενώ ουσιαστικά μόνο εσύ ικανοποιείσαι απο τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις που δίνεις στα θέματα που θίχτηκαν εως τώρα.
Είναι κανόνας όταν γράφει κανείς από μια έκθεση ιδεών μέχρι μια επιστημονική εργασία να μην λέει "εγώ" αλλά "εμείς". Με το πνεύμα αυτό χρησιμοποιώ τον όρο.
Οσο για την ικανοποίηση... Οπως είπα πάμπολλες φορές, καταθέτω τις απόψεις μου όπως πιστεύω ότι κάνει ο καθένας, χωρίς να έχω ούτε διάθεση ούτε επιθυμία ούτε σκοπό την ικανοποίηση οποιουδήποτε (ή τον προσηλυτισμό του). Τώρα, αν κάποιος ικανοποιείται ή όχι απ'αυτές ή αυτοϊκανοποιείται από κάποιες άλλες, αυτό μάλλον είναι πρόβλημα του ιδίου, δε νομίζεις;
quote:
Dimitris213
Μου επιτρέπεις να κάνω λίγη πλάκα;
Μέχρι τώρα δεν είδα να κάνεις τίποτε άλλο.
quote:
Dimitris213
Μόλις τελειώνεις κάθε ποστ και πατάς "αποστολή" τρίβεις τα χέρια σου κοιτώντας με το ανάλογο θριαμβευτικό βλέμμα , μονολογώντας "μουαχαχα πάλι τους αποστόμωσα!!" ;;;
Αυτό μοιάζει πιο πολύ σαν δική σου διαπίστωση παρά δική μου σκέψη.
Η αλήθεια πάντως είναι πως κάνω μία συγκεκριμένη σκέψη, πολύ πριν πατήσω το "Αποστολή", όταν διαβάζω πολλά από τα μηνύματα διαφόρων εδώ μέσα. Και η σκέψη αυτή είναι: "Είναι δυνατόν; Στον 21ο αιώνα; Στην Ελλάδα;"

macedon
"Είναι δυνατόν; Στον 21ο αιώνα; Στην Ελλάδα;"
Α.Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν που κοιμάται τον υπνο του δικαίου:
Τι σε κάνει να πιστεύεις φίλε Macedon οτι τον 21αιωνα τα πράγματα κατα κανόνα είναι καλύτερα?
Σίγουρα δέχομαι οτι οι Μεσσιανικές θρησκείες αν τηρούνται κατα γράμμα αφήνουν πολιτισμό κ εξέλιξη πίσω...Αυτό δεν είναι το ζητούμενο.Δεν μιλάμε για σαιεντολογία μιλάμε για τη μια και αληθινή θρησκεία που τόσο σε πειράζει.
Β.Η γνώση σήμερα είναι άφθονη...βλέπεις να αξιοποιείται?Η επιστήμη προοδεύει όχι όμως και η ζωή του ανθρώπου.
Να σου θυμίσω 3 προφητείες στο ράφι περιμένουν...:D
Η τσαπατσούλικη τακτική σας είναι να κάνετε copy paste από χριστιανικές ιστοσελίδες που προσφέορυν online προφητείες(για όλα τα γούστα), χωρίς καν να εξετάζετε το ενδεχόμενο οι σχετικές προφητείες να είναι μεταγενέστερες προσθήκες και μεταγενέστερη παραφιλολογία της εκκλησίας στα πλαίσια κατασκευής δήθεν διορατικών θρησκευτικών ηρώων και αλίευσης πιστών.
Αλλωστε κάθε θρησκεία έχει ανάγκη από τέτοιου είδους ήρωες για να μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να εντυπωσιάζει τους εύπιστους οπαδούς της. Δες και την περίπτωσή σας. Αποδέχεστε τόσο εύκολα ότι κάποιος πριν 2-3 αιώνες είπε το τάδε χωρίς κανένα περαιτέρω αποδεικτικό στοιχείο. Αλήθεια γιατί στις σχετικές προφητείες συναντάμε το ρήμα "ελέχθη" και όχι "κατεγράφη"? Μήπως γιατί το "κατεγράφη" απαιτεί χειροπιαστή απόδειξη ενώ το "ελέχθη" όχι(αρκεί να είσαι πιστός και να καταπίνεις αμάσητες τις προφητείες)? Για σκεψου το λίγο.
Πού είναι τα πρωτότυπα κείμενα ή οι περγαμηνές των προφητειών? Γιατί ποτέ δεν βρίσκουμε βιβλία ή περγαμηνές που να χρονολογούνται στην εποχή που υποτίθεται ότι διατυπώθηκαν οι σχετικές προφητείες που τάχα μου προβλέπουν τα...αεροπλάνα και τα αυτοκίνητα...?
Γιατί οι μοναδικές πηγές είναι από χριστιανικες ιστοσελίδες ή νεότερα χριστιανικά βιβλία και περιοδικά?
Η απάντηση κρίνεται προφανής![]()
Πώς ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν τόσο απροκάλυπτα εκμεταλλευόμενοι την πίστη σας?