ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αθηνα 2004 (καταστροφη ολυμπιακων αγωνων) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

astral-project30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ZephyrΜέλος
16/08/2004, 22:43:35
Όταν στο topic για τους Ε,αμφισβήτησα το κατα πόσο είναι γνήσιοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες,έφαγα κράξιμο.Να χαίρωνται λοιπόν αυτοί που μου την είπαν(ξέρουν ποιοί είναι),τους ανόθευτους,καθόλου υλιστικούς και πάντα στο πνεύμα της άμιλλας αγώνες τους.
Όσον αφορά τον Κεντέρη και την Θάνου,δεν ξέρω κατα πόσο φταίνε-αν και είμαι σίγουρος πως δεν είναι"καθαροί"-αλλά όποιος σκαρφίστηκε αυτό το απίθανο σενάριο του τροχαίου, μάλλον προσβάλλει την νοημοσύνη μας...

16/08/2004, 23:46:53
quote:

Και όπως είδες το 'αύριο' που έλεγες ήρθε, αλλά τα λαμόγια πάλι δεν παρουσιάστηκαν όχι γιατί δεν το επιτρέπουν οι γιατροί αλλά γιατί αισθάνονται λέει ζαλάδες.. Κι εμείς είχαμε μηχανή και είχαμε πέσει και χτυπήσει αλλά εκτός από χοντρές περιπτώσεις (που εδώ δεν είναι τέτοια περίπτωση) την άλλη μέρα είμασταν σε θέση να μετακινηθούμε..

Φαίνεται πως οι σούπερ ντο(υ)περ αθλητές μας είναι πλασμένοι από ζάχαρη. Ακου εκεί ζαλάδες... Καλά, δεν ντρέπονται έστω και λίγο;

Apisteyta omorfos έτσι νομίζω και εγώ, ότι δηλ. οι αθλητές είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα. Καλώς ή κακώς όμως αυτοί είναι που φαίνονται μπροστά και το γνωρίζουν. Δεν είναι λιγότερο αθώοι από εκείνους που την έκαναν γυριστή ή σκαρφίζονται σενάρια για να περιμαζέψουν ότι μπορούν να περιμαζέψουν από τα αμάζευτα. Αθώοι θα ήταν αν δε συμμετείχαν σ’ αυτή τη γελοία κατάσταση που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες.
Ας έβγαιναν από την πρώτη μέρα να πουν : Όχι δεν πάω για έλεγχο γιατί είμαι ένοχος ή γιατί μου την έχουν στημένη, ή δεν πάω αν δεν περάσουν όλοι οι δρομείς από έλεγχο. Αυτή θα ήταν μια πιο αξιοπρεπής στάση.

Αντιπαρέβαλλε τώρα την εικόνα του ισχυρού ολυμπιονίκη αθλητή με εκείνη δύο κατατρεγμένων ατόμων πάνω σε ένα μηχανάκι να σαβουριάζονται σε μια άδεια Αθήνα. Και με δικαιολογίες όπως εκδορές και ζαλάδες να αποφεύγουν να παρουσιαστούν μπροστά στην πειθαρχική επιτροπή. Ξεφτύλα. Τόσο χαμηλά έπεσαν για να αποφύγουν μια νόμιμη διαδικασία. Τέτοιο ξεπούλημα πια δεν τους καθιστά αθώους.
Το παιχνίδι το έχουν χάσει σε ηθική βάση. Τώρα παίζεται το νομικίστικο μέρος. Αυτό τους ενδιαφέρει μόνο όπως δείχνουν τα πράγματα.

athakandrΜέλος
17/08/2004, 00:09:48
Άκουσα αυτό το γελοίο υποκείμενο τον άθλιο και θλιβερό Τζέκο να μιλάει σον Alpha και να λέει πάλι τις ίδιες μαλακίες.

Λέει π.χ. ότι δεν ενημερώθηκαν γιατί είχαν κλειστά τα κινητά τους όλοι ή δεν τα σήκωναν. Και αναρωτιόμαστε, τότε πως θα μπορούσε να τους ενημερώσει κανεις; Και αφού γνωρίζανε ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να αναζητηθούν, πως θα μπορούσε κανείς να τους βρει αν είχαν κλειστά τα κινητά και αφού όπως έγινε γνωστό ότι δεν είχαν ενημερώσει ότι έφυγαν από το χωριό ή το που πάνε;

Άρα ενώ γνωρίζανε ότι θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι stand by γιατί μπορεί να αναζητηθούνε και επομένως να έχουν ανοικτά τα κινητά τους ή και οι ίδιοι σε τακτά χρονικά διαστήματα να επικοινωνούν και γενικά να είναι εν' δυνάμει εντοπίσιμοι, εν΄ τούτοις είχαν κλειστά τα κινητά, κανεις δεν ήξερε που είναι και εκ' των πραγμάτων δεν μπορούσαν να ανευρεθούν. Άρα λένε όχι απλά ψέματα, αλλά πραγματικά υποτιμάνε την νοημοσύνη του ελλ. λαού.

Όταν δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο θέμα, τότε πανικοβλήθηκαν και όντας φοβούμενοι την εξέταση σκηνοθέτησαν ένα τροχαίο ατύχημα του κώλου, ώστε να προφασιστούνε την αδυναμία τους να παραστούν σε εξέταση και να κερδίσουν τον απαραίτητο χρόνο 'αποτοξίνωσης' και περίσκεψης.

Στο τέλος όλα θα αποκαλυφθούν βέβαια και η αλήθεια θα λάμψει και οι σύγχρονοι ταρτούφοι το μόνο που θα έχουν καταφέρει θα είναι ο οίκτος του κόσμου για την κατάντια τους.

ath.

junk95Μέλος
17/08/2004, 00:34:02
quote:

εγω εχω παλι μια απορια: γιατι επιτρεπεται στην εταιρια αυτη να παραγει αναβολικα?

γιατι αφου ειναι παρανομη η χρηση τους, νομιμοποιειται το εργοστασιο?

διοτι πολυ απλα ειναι αμερικανικο.

και τα αμερικανικα προιοντα του ειδους, μονο αμερικανοι αθλητες (μπορουν?) να χρησιμοποιουν...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Κατ' αρχήν, το ότι μια ουσία είναι παράνομη σε έναν τομέα δεν την
καθιστά άχρηστη. Π.χ. τα διουρητικά είναι απαγορευμένα για τους
αρσιβαρίστες, χρησιμοποιούνται όμως νόμιμα τόσο σε άλλα αθλήματα όσο και για ιατρικούς λόγους. Καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι
ιδιαίτερα πειστική δικαιολογία, όμως άμα το πάμε έτσι ας
απαγορεύσουμε και τη χλωρίνη αφού είναι παράνομο να τη ρίχνεις
στη μπλούζα του άλλου και να του την καταστρέφεις.

Από εκεί και πέρα, θυμίζω ότι ένα σωρό αμερικάνοι αθλητές
δεν ήρθαν με δική τους πρωτοβουλία στους αγώνες για να μη
τους πιάσουν ντοπαρισμένους.

Και τέλος, κακά τα ψέμματα, αν είσαι η Αμερική ψιλοστ******* σου
για το πώς θα τα πας στους Αγώνες. Μόνο πρώην σοσιαλιστικές χώρες,
φασίστικά καθεστώτα και γενικά χώρες της πλάκας με μεγάλη ιδέα για τον
εαυτό τους θεωρούν εθνική υπόθεση το να σαρώσουν τα μετάλλια. Οι
υπόλοιποι τη βλέπουν σαφώς πιο χαλαρά τη φάση.

prometheasΜέλος
17/08/2004, 09:44:01
quote:

Μαλλον θα καταντησω μονοτονος ...αλλα παει και η τριτη ημερα των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Παμε λοιπον για την τεταρτη μερα και συνεχιζουμε.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΡΑΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ¨ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΟΥ¨.

Ελπιζω να γινει μαθημα σε ολους όσους πιστεύουν στην μπουρδολογία και δυστυχώς εαν κρινω από τις δεκάδες σελιδες των χαζομυνημάτων που ανοίχτηκαν για τους Φουράκηδες, Παππαδες, κ.λ.π (δεν λεω αλλα ονοματα γιατι μερικοι έχουν πλέον αποβιώσει και δεν θα το ήθελα ) τότε νομίζω οτι και στο φόρουμ αυτό πολλοι δυστυχώς τους ειχαν πάρει στα σοβαρά .

Αχ φιλοι μου μακάρι να ήταν τοσο απλό να προβλεφθεί το μέλλον. Εαν ξερατε τι πειράματα γινονται και τι (μαύρα) χρήματα ξοδεύονται (οχι στην Ελλάδα - εδώ γινονται βίλες κοτερα και Mercedes από τα διαφορα λαμογια που καταδυναστεύουν τον τοπο) για να απαντηθούν τετοια ερωτήματα..............

Το κακο ξερετε ποιο ειναι? Αυτό που συνήθως γινεται και με τους αλήτες αστρολογους που έχει γεμισει ο τόπος. Παει ο καθε πικραμενος που νομιζει οτι θα μάθει το μελλον του, ακούει 5-10 αρλούμπες οι οποιες ειναι ετσι επιλεγμένες ώστε μερικές να επαληθεύονται για ολους λιγο πολύ και αμέσως ο/η αστρολόγος "θεοποιείται" στα μάτια των αδαών.

Εαν λοιπόν - ολως τυχαίως - συμβεί καποιο ακραίο καιρικο φαινόμενο (θυμάστε τα χιονια που ειχαμε το χειμώνα ??) ή μαι περιεργη κατάσταση κατά την διάρκεια των Αγώνων, φαντάζεστε τι θα γινει ?? Ποιος κρατάει μετά τους αρχιερεις της Απολυτης Γνώσης (Παππάς, Φουράκης και Σια)

erriettaΜέλος
17/08/2004, 10:17:46
Kαλημέρα!!

Καλά ρε παιδιά, ακόμη γράφετε περί ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (??!!) των Ολυμπιακών Αγώνων? Εδώ κοντεύει να φύγει η 1η εβδόμαδα διεξαγωγής τους και ακόμη και οι πιο αρνητικοί και δυσκολόπιστοι μας δίνουν τα εύσημα. Εδώ πήραμε και το 1ο μας χρυσό μετάλιο (αυτό κι αν είναι καταστροφή, ε απανταχού καταστροφολόγοι?).
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
Νομίζω πως έρχεται η ώρα να ξεκινήσει ένα θέμα που θα λέγεται ΕΠΙΤΥΧΙΑ των Ολυμπιακών Αγώνων!!

StickmasterΜέλος
17/08/2004, 10:56:12
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!Γιατι να θέλουμε να ασχοληθούμε με το μελλον?Ετσι και αλλιώς καποια στιγμη θα ερθει…Το παρον είναι πιο σημαντικό ειδικά τωρα που πήραμε το πρωτο χρυσο,και αν δεν κάνω λαθος,το πρώτο αργυρό!!!Ελπιζω να τα χιλιάσουμε!!!!

ALOSΜέλος
17/08/2004, 13:59:09
Για να ξέρουμε πού οδέυουμε αγαπητέ. Να ξέρουμε άν αυτός
ο δρόμος που έχουμε διαλέξει θα μας βγεί κάπου που δέν
θα μας πισογυρίσει. Να ξέρουμε για να έχουμε γνώση και να
μήν λέμε "Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα".Να ξέρουμε γιατί
γνωρίζοντας το παρελθόν σωστά θα ξέρουμε και το παρόν και
το μέλλον που θα προδιαγράψουμε εμείς. Να ξέρουμε γιατί θα
έχουμε τον έλεγχο της ζωής στα χέρια μας και δεν θα λέμε
"γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον το κόλπο είναι στημένο και
στα μέτρα σας". Γιατί το μέλλον μπορεί να το λένε οι "προφήτες"
αλλα αυτό είναι ήδη παρελθόν, διοτι η ιστορία απλά
επαναλαμβάνεται, και όποιος δεν ήξερε ιστορία στην αρχαία
Ελλάς εξοστρακιζόταν. Όσο για το παρόν είναι δύο χρυσά στην
συγχρονική κολύμβηση ένα χάλκινο του Σαμπάνη.
και απο εκεί και πέρα...
Κεντέρης Θάνου Εθνική ξεφτίλα
H Γιάννα στην Sunday Τimes για απάτες
Η Γιάννα Καίει δάσος με πυροτεχνήματα
Εισαγγελική Παρέμβαση για Γιάννα
Εισαγγελική Παρέμβαση για ατύχημα αθλητών
Το Sky News κοροϊδεύει την ασφάλεια
Τα στάδια έχουν άδεια καθίσματα
Η κωπηλασία αναβλήθηκε λόγω ισχυρού ανέμου
Πολλές ιστιοδρομίες αναβλήθηκαν
Ο Bλάσσης Μάρας Αποκλείστηκε άδικα
O Kακλαμανάκης ακυρώθηκε όταν κέρδιζε
Ο Κώστας Θάνος αποκλείστηκε για Ολυμπιακό Παράπτωμα
Ο Πύρρος Δήμας τραυματίστηκε
Ο Κάχι κακιασβίλι πρίν απο αυτόν
Ωραίο είναι να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο αλλα
κατα την γνώμη μου δεν έχει φτάσει μισό μισό γιατί
είναι και άλλα που δεν έγραψα και δεν θέλω να είμαι
ο συνεχώς "καταστροφολόγος" και φυσικά δεν μου αρέσει
να μιλάω εκ του αποτελέσματος άλλα να έχω κρίση τί
μπορεί να γίνει, για να μήν φτάνουμε προ τετελεσμένων

junk95Μέλος
17/08/2004, 14:58:43
quote:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!Γιατι να θέλουμε να ασχοληθούμε με το μελλον?Ετσι και αλλιώς καποια στιγμη θα ερθει…

Διαφωνώ. Ας πούμε ότι είναι Δευτέρα 11:32 και είσαι σε ένα κτήριο
γεμάτο χαραμάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμούσες την πληροφορία
ότι στις 11:34 θα γίνει σεισμός. Και όλοι μας. Αρκεί βέβαια να
προερχόταν από έγκυρη πηγή, π.χ. από κάποιο σύστημα πρόγνωσης
σεισμών αρκετά αληθινότερο από το ΒΑΝ.

Το μέλλον σίγουρα θα έρθει. Το θέμα είναι πού θα βρίσκεσαι εσύ
(μέσα ή έξω από το κτήριο).

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους προσπαθούν να προγνώσουν, ή
ακόμα και να προβλέψουν το μέλλον. Η μόνη προϋπόθεση που βάζω
είναι να ακολουθούνται επιστημονικές μέθοδοι. Το "είναι Παρασκευή και
13" ή το "προβλέπεται αριθμολογικά από την ελληνική γλώσσα" ή το
"μου το είπαν οι Ολύμπιοι", ή ακόμα και το "οι άραβες είναι φίλοι μας"
δε με ικανοποιούν καθόλου ως αιτιολογήσεις οποιασδήποτε πρόβλεψης.

ALOSΜέλος
17/08/2004, 16:05:22
junk95 με ενδιαφέρει η άποψή σου στα νέα στοιχεία που έχω δώσει
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4359&whichpage=2&ARCHIVE=
στα οποία αυτά ΔΕΝ είναι αριθμολογία. Μου αρέσει η λογική σου ο
ορθολογισμός σου. Με ενδιαφέρει λοιπόν η άποψή σου και στην θεωρία
που αναφέρω εκει...(17/08/2004 14:17:53)

Edited by - ALOS on 17/08/2004 16:24:05