ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
06/11/2005, 22:33:23
Ποιός γνωρίζει κάτι για τα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο Σοφικό Κορινθίας;Μου κίνησε την περιέργεια η αναφορά στον τόπο αυτό στο εδώ forum (AΠΕΘΑΝΤΟΙ) αλλά και σήμερα αναφέρθηκε στην τηλεόραση ως τόπος σατανιστών.Όποιος γνωρίζει κάτι θα παρακαλούσα να με πληροφορήσει.Ευχαριστώ.
07/11/2005, 08:39:24
Επειδή δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά με αυτό που αναφέρεις, μπορείς να μας πείς μερικά πράγματα παραπάνω?
Έχεις ακούσει κάποια γεγονότα που έλαβαν μέρος εκεί ή ξέρεις μόνο οτι είναι τόπος Σατανιστών?

In anticipation of my resurrection...

dim.karΜέλος
07/11/2005, 10:51:47
Καλημέρα σε όλες και όλους!

H τελευταία επίσημα κατεγεγραμμένη περίπτωση βρυκολάκων στην Ελλάδα από την Ιερά σύνοδο στις αρχές του 20ου αιώνα (νομίζω).

Τέλος πάντων το μέρος είναι πανέμορφο και καταπράσινο...

Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://www.msu.gr/chart.asp?Perifereia_ID=9

07/11/2005, 17:26:47
Εδώ στο forum διάβασα οτι οι κάτοικοι αναφέρονται σε απέθαντους και δεν περνανε απο συγκεκριμενα μέρη ενώ χρήστης του forum ανέφερε οτι είδε πεντάλφες και πόδια απο κατσίκια μαύρα κομένα και πεταμένα.Χθες σε δελτίο ειδήσεων με αφορμή την καταστροφή τάφων σε νεκροταφείο της Αττικής ενας ανέφερε οτι υπάρχει έξαρση σατανισμού στην ελλάδα και οτι το Σοφικό είναι ένας απο τους τόπους συνάντησης των σατανιστών.
Μπορείτε να μου αναφέρετε λεπτομέριες σχετικά με την τελευταια αναφορά εμφανισης απέθαντων???
07/11/2005, 17:59:37
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ medtech ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ....

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΦΙΚΟ..

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΤΩΝ¨"ΑΠΕΘΑΝΤΩΝ"
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "5-ΑΛΦΑ" ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΣΩΣ 2-3 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ..
(ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ)

ΤΩΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ "ΑΠΕΘΑΝΤΩΝ" ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "ΚΟΥΜΠΟΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

07/11/2005, 21:03:39
Ευχαριστώ.
XDΜέλος
08/11/2005, 07:50:39
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω υπόψη μου κάτι ιδιαίτερο για την συγκεκριμένη περιοχή, ενδιαφέρον πάντως είναι πως σήμερα ανήκει στον νεοϊδρυθέντα δήμο Σολυγείας (η αρχαιοελληνική ονομασία είναι Σολύγεια), θέατρο επιχειρήσεων κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο καθώς λέγεται πως έγινε εκεί μια ιδιαίτερα φονική μάχη (δες http://www.e-city.gr/korinthos/home/view/1206.php και Θουκυδίδη Ιστορία 4 Βιβλίο, Κεφ. 43, τ. 1, γ.2)..

Υ.Γ.
Η ύπαρξη αρχαίου ιερού (Αφροδίτη) ο οποίος αντικαταστάθηκε αργότερα από Χριστιανική Μονή (αλλά και κάποιες εκκλησίες αφιερωμένες στους Ταξιάρχες, τον Αγ. Γεώργιο κτλ.) ενδεχομένως οδηγεί σε κάποιους ενδιαφέροντες συνειρμούς σχετικά με τις όποιες ιδιότητες της περιοχής..

Edited by - XD on 08/11/2005 07:57:31