ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ 12 ΘΕΟΙ + ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΟΙ 12 ΘΕΟΙ + ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Βυζαντινός60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
20/12/2007, 08:06:13
Καλημέρα σας!

Το θέμα με τους emo, τους κάγκουρες και τους trendy έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ίσως δίνει τηλεθέαση, ίσως δεν έχουμε σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε.
Who knows?

Δεν έχω καταλάβει τι ιδεολογία έχει η κάθε "ομάδα", δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε να μάθω και πιστεύω ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αυτών των παιδιών σε 1 - 2 χρόνια θα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τρόπο σκέψης.
Μέχρι τότε, όλο και κάτι καινούριο θα έχει εφευρεθεί...

In anticipation of my resurrection...

maraki8Μέλος
20/12/2007, 08:28:55
Καλημερούδια μας!!Άντε,σε δύο μέρες καθισιό!!

Όσον αφορά το θέμα των emo,εγώ πάλι τα λυπάμαι τα κακόμοιρα παιδάκια.Και πιο πολύ λυπάμαι τους γονείς τους.Όπως τόσες και τόσες άλλες μόδες,εύχομαι να περάσει κι αυτή.Εμείς στο γυμνάσιο,είχαμε διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς που φορούσαν martins και στα παιδιά που φορούσαν wermacht...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

20/12/2007, 08:41:45
Καλημέρα .

Πράγματι κάθε γενιά είχε την δικιά της μόδα, αλλά από ότι θυμάμαι τουλάχιστον δεν είχαμε αυτό δήθεν…..
Και ούτε κάναμε χαρακίρι στα χέρια μας (Emo) για να δείξουμε την μελαγχολία μας…

loukritiaΜέλος
20/12/2007, 10:00:05
Καλημέρα κι από μένα!

Κρύο πάλι σήμερα!
Πού θα πάει, δεν θα ανέβει καθόλου το ρημάδι το θερμόμετρο!
Κι ας ξαναπέσει η θερμοκρασία την ημέρα των Χριστουγέννων, που κολλάει και με το κλίμα...

Όσο για τα emo και τα λοιπά, ας παρηγορηθούμε λοιπόν απ'το γεγονός ότι δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η μ@λ@κί@. Πάντως εγώ προσωπικά δεν θά 'θελα το παιδί μου να ανήκει σε μία απ'αυτές τις κατηγορίες.

Άσχετο: στις γιορτές τί θα κάνετε; Θα την κάνει κανείς για πουθενά;

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
20/12/2007, 10:02:30
quote:

Καλημερούδια μας!!Άντε,σε δύο μέρες καθισιό!!

Όσον αφορά το θέμα των emo,εγώ πάλι τα λυπάμαι τα κακόμοιρα παιδάκια.Και πιο πολύ λυπάμαι τους γονείς τους.Όπως τόσες και τόσες άλλες μόδες,εύχομαι να περάσει κι αυτή.Εμείς στο γυμνάσιο,είχαμε διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς που φορούσαν martins και στα παιδιά που φορούσαν wermacht...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

Μια χαρα παιδακια και "μεταλλασονται" σε emos!!! Δηλαδη, τι προβλημα μπορει να εχει ενα 14 χρονο παιδι? Εχει οικογενεια να μεγαλωσει? εχει οικονομικο προβλημα? δεν εχει δουλεια?

Αν μεγαλωνουν σε "προβληματικο" περιβαλλον, το σφαλμα ξεκιναει απο τους γονεις! μια καλη λυση ειναι η οικογενιακη ψυχολογικη βοηθεια, απο ειδικους για τα οικογενειακα θεματα!

Φιλε μου Incubus... δεν ειναι οτι "πιστευουν" σε κατι για να γινουν emo... απλα αντιγραφουν (ο καθενας) αυτο που νομιζει οτι του "ταιριαζει" ή του αρεσει... "εντυπωσιαζεται"... ή ακομα μεταπειθεται απο φιλους που ειναι ήδη emo ή trendy ή οποια αλλη ομαδα υπαρχει!

Εμεις τωρα, δεν μπορουμε να "διαλεξουμε" ομαδα "συμπεριφορας" γιατι εχουμε περασει την κρισιμη ηλικια της εφηβειας, και ειμαστε πια σε αλλο επιπεδο, που προσπαθουμε να κατασταλαξουμε τι θα κανουμε για την οικογενεια μας, που καποιοι ηδη εχουν ή καποιοι ετοιμαζονται να εχουν

20/12/2007, 10:08:11
quote:

Καλημέρα κι από μένα!

Κρύο πάλι σήμερα!
Πού θα πάει, δεν θα ανέβει καθόλου το ρημάδι το θερμόμετρο!
Κι ας ξαναπέσει η θερμοκρασία την ημέρα των Χριστουγέννων, που κολλάει και με το κλίμα...

Όσο για τα emo και τα λοιπά, ας παρηγορηθούμε λοιπόν απ'το γεγονός ότι δεν θα κρατήσει πολύ αυτή η μ@λ@κί@. Πάντως εγώ προσωπικά δεν θά 'θελα το παιδί μου να ανήκει σε μία απ'αυτές τις κατηγορίες.

Άσχετο: στις γιορτές τί θα κάνετε; Θα την κάνει κανείς για πουθενά;

Κρυο δεν λες τιποτα Λουκριτια.... στις 9 το πρωι ειχαμε -11 !!!!

Eιπαμε να εχουμε χειμωνιατικο καιρο... αλλα οχι με πολικες θερμοκρασιες τουλαχιστο να χιονιζε να μαλακωνε ο καιρος...

να απαντησω στο "ασχετο" που ρωτησες: Προσωπικα δεν θα παω καπου... ουτως ή αλλως... εγω στελνω εκδρομες αλλους, εγω μενω πισω

20/12/2007, 12:44:29
loukritia,
Εγώ θα πάω, εγώ...
Στο κρεβατάκι του σπιτιού μου, γιατί πολύ του έλειψα και μπορεί να μην με θέλει πια...

Άσε μωρέ, που να τρέχεις Χριστουγεννιάτικά παρέα με χιλιάδες άλλους νοματέους, που ψοφάνε για "φυγή" και το μόνο που κάνουν είναι να περνούν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από ότι εάν έμεναν εδώ;
Άσε καλύτερα.
Ησυχία, ηρεμία, καλό φαγητό, ένα ποτηράκι κρασί, ένα καλό έργο στην βίντεο, μία ωραία έξοδος χωρίς το άγχος να ξυπνήσεις αύριο στην ώρα σου...
Ηρεμία μπρε, και απόλαυση της ζωής...

20/12/2007, 12:48:33
Χαιρετώ την παρέα!
Καλά κάνει ένα ψοφωκρύο....
όσο για τους emo ή trendy, συμφωνώ απόλυτα με τον PREDATOR!
Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, το φέρι η οικογένεια.....

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

20/12/2007, 12:55:50
Α ρε OANNHSEA.....
Και γω μαζί σου βρε!!!!

20/12/2007, 15:06:09
quote:

Χαιρετώ την παρέα!
Καλά κάνει ένα ψοφωκρύο....
όσο για τους emo ή trendy, συμφωνώ απόλυτα με τον PREDATOR!
Το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, το φέρι η οικογένεια.....

Aντε ρε.... εχτε και εσεις κρυο????

20/12/2007, 15:49:48
Κρύο δε λες τίποτα φίλε PREDATOR!
Το πρωί είχε +2 βαθμούς, αλλά με τι συνηθισμένη υγρασία!
Τώρα είναι στους 10, αλλά δεν παλεύετε....

loukritiaΜέλος
20/12/2007, 16:13:07
quote:
Krios - Κρύο δε λες τίποτα
Α, ώστε γι'αυτό σήμερα δεν έπαιξε φραπεδάκι;

quote:
Άσε μωρέ, που να τρέχεις Χριστουγεννιάτικά παρέα με χιλιάδες άλλους νοματέους, που ψοφάνε για "φυγή" και το μόνο που κάνουν είναι να περνούν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από ότι εάν έμεναν εδώ;

Τόσο κακό είναι να ψοφάς για "φυγή"; Ελληνάρες ρε - όποτε έχουν την ευκαιρία να την κάνουν, την κάνουν!
Και το αν θα περάσει κάποιος χειρότερα εδώ ή εκεί, είναι σχετικό - αν ξέρεις να περνάς καλά, περνάς καλά παντού!

20/12/2007, 16:51:17
quote:
Α, ώστε γι'αυτό σήμερα δεν έπαιξε φραπεδάκι;

χαχαχα όχι βρε loukritia μου!
Το φραπεδάκι δεν έπαιξε λόγο τις....συνηθισμένης καθυστέρησης...
Παίζει όμως τώρα!!! έξω κάνει κρύο, όχι μέσα!!!

20/12/2007, 16:52:18
Mπρρρρρ, ξεπάγιασα, επιτέλους καταφερα να γυρίσω σπίτι, άντε αύριο τελευταία μέρα σχολείου και βγαίνω σε άδεια.

Έχουν αφηνιάσει τις τελευταίες μέρες οι μαθητές, όσο για τις τάσεις emo trendy κλπ, είμαι από τα πρώτα άτομα που τις βλέπουν, ότι ανοήτη μόδα κυκλοφορεί αμέσως να την αντιγράψουν, και τις περισσότερες φορές γίνονται και κακά αντίγραφα, γιατί απλούστατα η μόδα που διαλέγουν να ακολουθήσουν, στην πραγματικότητα δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με προσωπικά τους βιώματα έτσι ώστε τα άτομα αυτά να είναι αληθινά.

Τι λέτε για ένα ζεστό ρόφημα να ζεσταθούμε;

Wolf
20/12/2007, 18:18:30
Καλή μου Κεραυνέ δηλώνω fun του φραπέ, χειμώνα καλοκαίρι.

20/12/2007, 19:51:11
Καλησπέρα σε όλους είτε είστε emo είτε tredy.
Keraynos η ζεστη σοκολάτα είναι ότι πρέπει αν και είμαι και εγώ fun του φραπέ
Με αυτό το κρύο θα προτιμούσα την σοκολατιά αφού έχω πιει και τον φραπέ μου
.
quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Μαζί σου και εγώ βαριέμαι να τρέχω στις γιορτές πιο πολύ η ταλαιπωρία που τρως Παρά
Η διασκέδαση αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι πάνε απλά για να ποινή ότι κάπου πήγανε να μην είναι μπανάλ δηλαδή και πουν οι άλλοι ότι δεν πήγαν πουθενά.
Προσωπικά προτιμώ την ησυχία μου αυτές τις ημέρες βεβαία άμα θέλει πολύ η παρέα
Δεν τους κάνω χαλάστρα αλλα κάνω αμάν να φύγω .
Amalia αυτό με το hard core είχε πλακα .
20/12/2007, 20:00:52
quote:
Καλή μου Κεραυνέ δηλώνω fun του φραπέ, χειμώνα καλοκαίρι.

Το ξέρουμε, το ξέρουμε, το έχουμε εμπεδώσει!!!

20/12/2007, 21:15:00
Καλησπερα στην παρεα

quote:

Καλησπέρα σε όλους είτε είστε emo είτε tredy.

Πειραζει που δηλωνω οτι "ανηκω" στην ομαδα Pred??? (απο το Predators)

Edited by - PREDATOR on 20/12/2007 21:15:37

20/12/2007, 21:21:44
Καλοί μου φίλοι, μη νομίζετε ότι και γω δεν είμαι fun του φραπέ, όταν βιάζομαι τα πρωινά να πάω στην δουλειά, δεν υπάρχει χρόνος για πολυτέλειες, έτσι την λύση την δίνει το φραπεδάκι για ν' ανοίξει το μάτι.

Ένα ποτάκι όμως τώρα είναι ότι πρέπει με φόντο το αναμμένο τζάκι, κάνει καλό και στην αντιμετώπιση του κρύου.

Και φυσικά όχι σκέτο...

Η καλή παρέα εννοείται δεν χρειάζεται να την αναφέρω, είναι το απαραίτητο συστατικό

Wolf
20/12/2007, 21:51:38
Καληνυχτα "παιζακια"... καλα να περαστε το υπολοιπο.....