ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 21η Απριλίου 1967... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- 21η Απριλίου 1967... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ78 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
aries0Μέλος
09/11/2005, 09:50:36
Καλημερα σας....

Γεια σας παιδια...σας πεθυμησα ....τι κανετε??? Καλλιοπη..nst..pyramid...Μορφεα ( δεν σε εβαλα τελευταιο ...αλλα προηγουνται οι κυριες..) επισεις ενα για ολους που δεν εχω αναφερει...

Ειχα καιρο να μπω...και ειδα μονο για το θεμα ...με τα χρωματα...

Το μαυρο περιεχει ολα τα χρωματα ...μονο που τα απορροφα ολα....!!! αλλα και το ασπρο εχει ολα τα χρωματα ....αλλα τα αντανακλα....

Αν παρεις πχ μπογιες διαφορων χρωματων και τις αναμειξεις ...θα παρεις κατι στο μαυρο....αρα περιεχει ολα τα χρωματα......

Αν παρεις διαφορα "φωτα" λαμπες εγχρωμες... η με το δισκο περιστροφης τοτε βγαινει λευκο.....αρα περιεχει ολα τα χρωματα...

Που καταληγω ? οτι ειναι το ιδιο ...μονο που το ενα αντιπροσωπευει την υλη ....και το αλλο την ενεργεια...το αυλο ...

Συνυπαρξη λοιπον...αλλα σε αλλη μορφη... για αναλογιστειτε το....!!

Χαρηκα ...

Sunrise zero

UnseenΜέλος
09/11/2005, 12:40:30
Καλημέρα σε όλους...

Πολύ ωραία, όσο με αφορά δέχομαι ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, δηλαδή ότι το μαύρο περιέχει όλα τα χρώματα αλλά είναι απορροφητικό ως προς τη φύση του και όχι ανακλαστικό.

Όσο για τα επιμέρους, νομίζω ότι η προσέγγιση του aries0 είναι η πληρέστερη όσων διατυπώθηκαν εδώ με την επιφύλαξη να ακούσουμε τι θα έχει να πει ο funky μετά το σεμινάριο που θα πάει...

Άντε, αρκετά με το ασπρόμαυρο, να πάμε και στο έγχρωμο τώρα, Μορφέα; Με άλλα λόγια, μήπως να προχωρήσουμε παρακάτω;

Με αγάπη,
Unseen

******* By Art we live *******

ΜορφέαςΜέλος
09/11/2005, 13:26:59
Καλημέρα σας...

Φίλε μου Άριες, καλώς ήρθες, κι εμείς σε πεθυμήσαμε, μάλλον θα συμφωνήσω με την άποψή σου αλλά και με της αγαπητής Γκρέτελ. Εν πάση περιπτώσει νομίζω οτι αρκετα μείναμε στο ασπρόμαυρο... πράγματι πρέπει να προχωρήσουμε Unseen.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
09/11/2005, 13:33:44
Αγαπητή μου Φάνκυ, δυστυχώς αδυνατώ να ανοίξω άλλο θέμα, ειδικά τώρα μετά το άνοιγμα του θέματος με τα τεστ. Εάν ανοίξω κι άλλο θέμα τώρα θα πρέπει να ξεχάσω οτιδήποτε άλλο και να κολλήσω όλη μέρα στο ιντερνετ. Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος...
Και εξάλλου δεν έχουμε καλύψει ακόμα το τρίτο μέρος αυτού του θέματος, τον καθαρισμό!
Πράγματι όμως, η Πύραμιντ δεν θα άνοιγε ένα νέο θέμα με τις επικλήσεις;

Νομίζω οτι ήρθε η στιγμή να μεταφερθούμε στους καθαρισμούς έτσι δεν είναι;

ΜορφέαςΜέλος
09/11/2005, 13:50:46
Λοιπόν, υπενθυμίζω οτι σαν πρώτος καθαρισμός αναφέρθηκε ο καθαρισμός με το φασκόμηλο... είναι σε προηγούμενο ποστ...

Λοιπόν, μια γενική τεχνική καθαρισμού ενός χώρου είναι το ηλιακό φως που μπαίνει μέσα στον χώρο, όσο πιο φωτεινό είναι ένα σπίτι τόσο πιο πολύ αυτοκαθαρίζει...

Μία καταπληκτική Τεχνική Καθαρισμού είναι το να βάζετε να παίζει μουσική του Vivaldi, του οποίου η μουσική περιέχει τους 72 θεραπευτικούς ήχους του σύμπαντος με αποτέλεσμα να έχει πολύ μεγάλη εξαγνιστική ιδιότητα του χώρου. Όσο πιο πολύ παίζει, τόσο μεγαλύτερος ο καθαρισμός...

09/11/2005, 22:53:38
Μορφέα ανέφερες οτι η μουσική του Βιβάλντι έχει τους 72 εξαγνιστικούς ήχους του σύμπαντος?

Θα ήθελα να ρωτήσω [ ως συνήθως] αν υπάρχουν και ήχοι που έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και πως τούς αναγνωρίζουμε.

Ευχαριστώ

ΜορφέαςΜέλος
10/11/2005, 01:08:22
Νστούλα μου, υπάρχουν και ανάλογοι ήχοι,
άκουσε λίγο Death Metal για να καταλάβεις. Βέβαια επεκτείνεται πάρα πολύ ο προβληματικός ήχος αλλά δεν θα ήθελα να αναφέρω πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μην έρθουμε σε ρήξη χάριν της μουσικής...
Θα ήθελα να σου πως ωστόσο οτι το 65 - 70 % των ήχων που παίζουν στην ζωή του μέσου ανθρώπου είναι άκρως προβληματικοί...

Τον μόνο τρόπο που θα σου πρότεινα για να καταλάβεις και μόνη σου την ποιότητα του ηχου... είναι να προσπαθείς να αισθανθείς τον ήχο μέσω του ηλιακού σου πλέγματος. Φαντάσου δηλααδή οτι έχεις ένα αυτί εκεί και ακούς από εκεί. Κτά πάσα πιθανότητα το ηλιακό πλέγμα θα σε ειδοποιήσει άμεσα

ΜορφέαςΜέλος
10/11/2005, 23:48:45
Καλησπέρα σας.........................

λοιπόν.....

Τεχνική Καθαρισμού χώρου:

Μία πάρα πολύ καλή και απλή τεχνική καθαρισμού του χώρου είναι τα λουλούδια. Εάν θέλετε να δείτε ποιό είναι το πιο αρνητικά φορτισμένο δωμάτιο στο σπίτι σας, τότε πάρτε ίδια λουλούδια και τοποθετήστε τα σε όλα τα δωμάτια, θα παρατηρήσετε οτι στον χώρο που φέρει την μεγαλύτερη αρνητικότητα, τα λουλούδια θα μαραθούν πολύ πιο γρήγορα....

ΜορφέαςΜέλος
10/11/2005, 23:54:05
χμμμ... το σκέφτηκα και αποφάσισα να το κάνω... να σας πω μια γνώση η οποία είναι ιδιαίτερα μυστικιστική και πανάρχαια. Εκτός από το πείραμα με τα λουλούδια, το πιο δυναμικό τστ αρνητικότητας στην χώρα, μπορείτε να το επιτύχετε με την γάτα. Εάν αφήσεις μια γάτα σε έναν χώρο θα πάει αμέσως στο αρνητικότερο σημείο του χώρου. Στόχος της γάτας βέβαια είναι να απορροφήσει όλη αυτήν την αρνητικότητα και να την μετουσιώσει με τους δικούς της μηχανισμούς. Η γάτα αιδθάνεται αμέσως το αρνητίκότερο σημείο ενός χώρου και κάθεται από πάνω του. Για εσάς λοιπόν΄που έχετε γάτα στο σ΄πίτι σας, παρατηρήστε που κάθεται την περισσότερη ώρα όταν δεν είναι μαζί σας.............

Επίσης εάν θελήσετε για παράδειγμα να αγοράσετε ένα σπίτι, και δείτε κάπου να υπάρχουν μαζεμένες πολλές γάτες, ΠΡΟΣΟΧΉ!

ΜορφέαςΜέλος
11/11/2005, 20:36:17
Λοιπόν, πάλι καλά που βλέπω αριθμό αναγνωστών και καταλαβαίνω οτι το θέμα διαβάζεται αλλιώς θα ανησυχούσα...

Καθαρισμός του Χώρου:

Το στριφογύρισμα των Σούφιδων γύρω από τον εαυτό τους.
Χρησιμεύει πάρα πολύ στον άμεσο εξαγνισμό του χώρο και στην δική μας απελευθέρωση θετικής ενέργειας.

ΜορφέαςΜέλος
12/11/2005, 22:52:58
Λοιπόν...... καλησπέρα σας....
Επειδή από Δευτέρα Θα είμαι θεσσαλονίκη και θα λείπω μία εβδομάδα, δεν θα μπορέσω να γράψω οτιδήποτε, εκτός απροόπτου...

Για αυτό θα γράψω μια πολύ καλή τεχνική καθαρισμού για τον ίδιο μας τον εαυτό, έτσι για να με θυμόσαστε....

Με αγάπη... για καλό καθαρισμό

ΜορφέαςΜέλος
12/11/2005, 23:16:10
Καθαρισμός της Ιερής Φλογας...

Πριν προχωρήσω στην τεχνική θα πρέπει να αναφέρω απαραιτήτως τα σημεία των σημαντικότερων ενεργειακών τροχών πάνω στο σώμα μας...

ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΥΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΝΕΟ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ

ΤΡΙΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ (και σημαντικότερος) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ

ΠΕΜΠΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ

ΕΒΔΟΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

η τεχνική που θα παουσιάσω τώρα, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ... ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ....

Κάθομαι κάπου αναπαυτικά (κατά πρότίμηση κθιστός) και οραματιζομαι ...

Μπροστά μου υπάρχει μια φωτιά που σιγοκαίει... μου προκαλεί ευχαρίστηση η θέασή της...
Αφού αισθανθώ την θερμότητά της τότε βάζω το χέρι μου πάνω από την φωτιά και παίρνω ένα μέρος της φλόγας στο χέρι μου...
Καθώς η φλόγα βρίσκεται στο χέρι μου αισθάνομαι όχι μόνο οτι δεν με καίει, αλλά οτι είναι θεραπευτική και απαλή δίνοντά μου μια πολύ ευχάριστη αίσθηση.

Τοποθετώ λοιπόν αυτήν την φλόγα στον πρώτο ενεργειακό τροχό και άμεσα,
κάνω μια βαθιά εισπνοή γρήγορη με την μύτη και μια απότομη γρήγορη εκπνοή με το στόμα...
Κάνω αυτήν την΄αναπνοή τρεις φορές. Όταν εισπνέω, φαντάζομαι οτι εισπνέω με τον πρώτο μου ενεργειακό τροχό, σαν ο αέρας να εισχωρεί από εκεί και όταν εκπνέω φαντάζομαι οτι από κει βγαίνουν όλες οι βρωμιές που έχουν συσσωρευτεί και έχουν εξαγνιστεί μέσω της φλόγας...

Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με όλους τους ενεργειακούς τροχούς...

Μπορεί και μάλλον θα αισθανθείτε ζαλάδα, πράγμα που σημαίνει οτι ο καθαρισμός έχει προχωρήσει βαθιά...

Μόλις τελειώσετε και με τον έβδομο ενεργειακό τροχό, τότε φαντάζεστε οτι μία πολύ ισχυρή και μεγάλη χρυσή ακτίνα έρχεται από τον ουρανό και προχωράει από την κορυφή της κεφαλής σας μέχρι τα νύχια των ποδιών σας. Φανταστείτε κάθε κύτταρό σας να γεμίζει με αυτό το χρυσό φως.....

Αφού το κάνετε αυτό... σταθείτε λίγο να απολαύσετε την αίσθηση...

Όταν θελήσετε να τελειώσετε κάνετε τρεις βαθιές αναπνοές και είστε πεντακάθαροι και έτοιμοι για όλα...

Να είστε καλά...

Περιμένω την άλλη εβδομάδα να ακούσω τις εμπειρίες σας όσοι το δοκιμάσατε...

Σας χαιρετώ... να είστε καλά

UnseenΜέλος
16/11/2005, 10:14:09
Καλοί μου φίλοι,

Καλημέρα. Όπως λέει και το τραγούδι "άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη". Στην περίπτωσή μας, άλλος για Θεσσαλονίκη κι άλλος για νέο σπίτι!

Κοινώς, ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να γράψω καθόλου τις τελευταίες μέρες αλλά μετακόμισα και ζω ένα χάος! Το χάος εξακολουθεί δυστυχώς, κι έτσι θα τα λέμε μαζί από την ερχόμενη εβδομάδα...

Αγάπη και φως σε όλους,
Unseen

galazia_sfairaΜέλος
16/11/2005, 13:39:20
Kάινούργιο σπίτι πω πω τι όμορφο χάος....πω πω απολαυσε το αυτο το χάος το δικο σου ....
Ελα καλη μου ξερω ότι ειναι δύσκολο αλλα ουτως ή αλλως δεν τακτοπιεισαι σε μαι μερα και δυο οποτε χαλάρωσε και όλα θα γίνουν.Φιλιά και αναμένουμε...

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

ΜορφέαςΜέλος
22/11/2005, 03:35:04
Καλησπέρα σας..........

και καλώς σας βρήκα, ήρθα από την βόρεια Ελλάδα και έφερα μαζί και το κρύο ...

Λοιπόν... πείτε μου κάτι... δοκίμασε κανείς την παραπάνω άσκηση; Αν ναι πως σας φάνηκε;

Unseenoula με γεια το σπίτι...

Καταγάλανή μου σφαίρα, τι μου κάνεις; Πως τα πέρασες; Άρχισαν τα κρύα στην Μυτηλήνη;

UnseenΜέλος
22/11/2005, 08:13:44
galazia sfaira μου γλυκιά

Σε ευχαριστώ πολύ. Γίνονται ακόμα διάφορα κι οι εκκρεμότητες δεν λείπουν αλλά τουλάχιστον έχουν μπει τα βασικά στη θέση τους.

Πολλά φιλιά στην όμορφη Μυτιλήνη
Unseen

galazia_sfairaΜέλος
22/11/2005, 08:22:56
Kαλώς τους καλώς τους όλους τους αγαπημενους....
Μορφέα μου,τι κρύο με λες καλε....δεν κανει κρύο!
Unseenύλα σε φανταζομαι το πως εισαι αλλά ξερω και το τι όμορφα νοιώθεις,απολαυσε το.
Εγώ ΜΟρφεα δοκίμασα αλλάδεν τα έκανα όλα σωστα και κυρίως δεν ειχα χρόνο σε καποιες φασεις όντως ένοιωσα κατι τις (σαννα χανόμουν) αλλά δεν μπόρεσα να προσδιορίσω παραπάνω κατι,είμουν όμως σίγορα σε βιαστική φα΄ση και μαλλον έκανα προβα στους τροχους ,καπως ετσι ξεκίνησα.Εχω μαθει και φοραω αυτη της χρυσης αύρας και την ασπιδα και μου ειναι αρκετο προς το παρόν....η τεμπελιά μου εινα παντου διάχυτη.
Φιλάκια πολλά .....καλε που ειναι η Πραμίδα,λειπει κι ο Γιάννης....

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

UnseenΜέλος
22/11/2005, 08:24:56
Μορφέα

Άντε βρε παιδάκι μου, καλώς επέστρεψες πια! Δηλαδή ξαναπιάνουμε τη συζήτηση;

Σχετικά με αυτά που έχεις ήδη γράψει: ο ήλιος που μπαίνει μέσα στο σπίτι έχει όχι μόνο καθαριστικές ιδιότητες αλλά και ιδιότητες φόρτισης, φορτίζει δηλαδή θετικά τον χώρο.

Μια ολοκληρωμένη τεχνική καθαρισμού του προσωπικού μας χώρου είναι η ακόλουθη:

1. Πρώτα, καθαρίζουμε καλά τον χώρο (με σκούπα, ξεσκονόπανο, σφουγγαρίστρα...) διότι ό,τι συμβαίνει στην ενέργεια αντανακλάται στην ύλη και το αντίστροφο, είναι επομένως αδιανόητο να θέλει κανείς να συγκρατήσει μια καθαρή και φωτεινή ενέργεια σε έναν χώρο που δεν είναι καθαρός στο φυσικό πεδίο. Επομένως, η καθαριότητα είναι θεμελιώδης. Το ίδιο και η τάξη: ο χώρος πρέπει να είναι τακτοποιημένος. Προσπαθούμε να βάλουμε όλη μας την αγάπη σ' αυτή την τακτοποίηση. Να δίνουμε και να παίρνουμε ομορφιά.

2. Προχωράμε στη συνέχεια στον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου. Πρώτα χτυπάμε παλαμάκια σε κάθε γωνία του σπιτιού/δωματίου/κλπ. Το ίδιο κάνουμε εάν κάποιο έπιπλο σχηματίζει γωνία με τον τοίχο ή με κάποιο άλλο έπιπλο. Επίσης πάνω από τις ηλεκτρικές συσκευές. Ο λόγος γι' αυτό είναι πως στις γωνίες και γύρω από τις ηλεκτρικές συσκευές συσσωρεύεται στατικός ηλεκτρισμός πολύ χαμηλής συχνότητας που είναι βλαπτικός για τον χώρο.

3. Στη συνέχεια Θα χρησιμοποιήσουμε λιβάνι για να απομακρύνουμε τυχόν ενεργειακές κηλίδες που υπάρχουν στον χώρο.

4. Μετά τη φωτιά, νερό, για να υπάρξει ισορροπία των στοιχείων. Παίρνουμε ένα βαπέρ σαν αυτά που έχουν στο κομμωτήριο ή που χρησιμοποιούν οι κηπουροί, του βάζουμε νεράκι και ψεκάζουμε ψηλά ώστε να διαχυθούν οι σταγονίτσες προς τα κάτω και να δροσίσουν τον χώρο.

5. Εάν διαθέτουμε ένα μικρό κουδουνάκι, μπορεί να μας βοηθήσει να ελέγξουμε κατά πόσο καθάρισε ο χώρος. Ηχώντας το, θα πρέπει να ακούσουμε τον αντίλαλο σε επτά τουλάχιστον κύματα.

6. Και, τέλος, το νοητικό κομμάτι: καθόμαστε στη μέση του χώρου, κλείνουμε τα μάτια και σκεφτόμαστε ότι η αύρα μας γεμίζει με γαλάζιο χρώμα. Διαστέλλουμε συνειδητά την αύρα μας τόσο ώστε να καλύψει όλο τον χώρο, από άκρη σε άκρη. Στη συνέχεια τη συστέλλουμε ξανά μαζεύοντας κατά την επαναφορά της οποιαδήποτε ενέργεια κίτρινης και πράσινης υφής υπήρχε στον χώρο. Το κίτρινο και το πράσινο σε συνδυασμό, είναι τα χρώματα της ενεργειακής θεραπείας. Επομένως, πέρα από την ενεργειακή εξισορρόπηση του χώρου και τη δημιουργία μιας όμορφης, δροσερής οικολογίας που αντίστοιχή της θα μπορούσε κανείς να βρει μόνο σε ένα δάσος, προσφέρουμε και στον εαυτό μας θεραπεία.

Ο χώρος μας είναι έτοιμος. Ο εαυτός μας όμως; Είναι καλό να του προσφέρουμε λίγο αρωματισμένο τσάι ή καφέ, ωραία μουσική με ήχους από τη φύση, κάτι όμορφο για να διαβάσει ή ό,τι άλλο τον εμπνέει.

Με αγάπη,
Unseen