- ΕΞΕΛΙΞΗ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Στο τέλος τους λέει ο περιπτεράς, "αφού σε ζαλίζει, τι το θές ...????"
Ε, καπως έτσι και δώ.
ΠΑΝΤΩΣ,ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ
Η λέξη Μιντανάο, το έτος 1956 και το όνομα Πικάρντ σου λένε τίποτε ??? Τα έχεις ξανακούσει ?????

Ο Ζακ Πακαρντ εφτασε νομιζω στις 10.911 μετρά κοντά στις Μαριαννες του Ειρηνικού ωκεανου,με το υποβρυχιο του. Αν γνωρίζω καλα, ο πατέρας του ειχε φτιάξει αυτο το υποβρίχιο.
Μιντανάο? Ενα απο τα 11 μεγαλυτερα νησία του εδάφους των Φιλιππίνων?
A reason 2 start over new, 'n' the reason is u..

στη βυθισμένη Ρλυε εκεί στα Τάρταρα της Πολυνησίας του Ν.Ειρηνικού.
Παρεπιπτόντως κάπου διάβασα για ένα research που είχε γίνει με μικρόφωνα στον Ωκεανό... κάποιοι λένε ότι άκουγαν ένα περίεργο θόρυβο-βομβο, σαν χτύπους καρδιάς, σαν ανάσα... και ερχόταν από τα βάθη της θαλλλλλασης. Οι κθουλικοί επιμένουν... ο κθούλου σαν να άρχισε να ΞΥΠΝΑ.
ΙΑ,ΙΑ ΦΤΑΝΓΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.
τα πάντα ρει

ευχαριστώ
(όνομά της) ΞΑΝΑ ΔΕΣΜΟΣ ΜΕ (ονομά μου) + Η (όνομά της) ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ (ονομά μου) = 6163 = 7
(όνομά της) ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ (ονομά μου) + (ονομά μου) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ = 6163 = 7
και
(ημερομηνία παλιάς σμίξεώς μας) + (ονομά μου) = 4885 = 7
Η (όνομά της) ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ + Η (όνομά της) ΘΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ (ονομά μου) = 4885 = 7
Νομίζω ότι θα πρέπει να μελετήσεις αρκετά, ώστε να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα.
Στο esoterica έχει συζητηθεί επανειλημμένα το ζήτημα των αριθμών, της αριθμοσοφίας και του λεξάριθμου:
- Αριθμολογία-Αριθμοσοφία
- ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
- περί Λεξάριθμου
- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους
- Αριθμολογια,η μελετη δεν ειναι προνομιο των λιγων!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)