- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
μετα απο τοσα ιδιαιτερα μαθηματα μυστικοτητας συνεχιζεται να χρησιμοποιητε τα ονοματα σας
το σωστο καλη μου χαρυβδη ειναι J.AΤΜΑΝΙ και οχι Ατματζάνι.....
σιγα μην ειναι και μελιτζανί
η μυστικοτητα στο σχεδιο μας (pagkosmio orgio) ειναι ζωτικης σημασιας
τυχων ελληψη της μπορει να μας βγαλει στο alter...
και κατα δευτερον αποτρεπει παντρεμενες απο το να συμετασχουν
προσπαθηστε να συγκεντρωθητε λιγο στην δουλεια μας
οσο για το νεο λουκ που λανσαρει η J.Atmani ειναι φθινωπορο -χειμωνας
(στο αφγανισταν) 2003-04
πολυ μου αρεσει ο φερετζες τελικα.... να τον προτεινω???
ευχαριστω για την πενα καλη μου σχεδιαστρια αλλα ετσι και αλλιως "γραφω"
"γιατι να το κρυψωμεν αλωστε"
και παρακαλω το μελος εχεμβροτο να δηλωσει της "προθεσεις" του
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 24/11/2003 23:16:58
Edited by - drumx13 on 24/11/2003 23:18:53

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

ενα ακομη μελος
quote:
ειστε απαραδεκτοι...
μετα απο τοσα ιδιαιτερα μαθηματα μυστικοτητας συνεχιζεται να χρησιμοποιητε τα ονοματα σαςτο σωστο καλη μου χαρυβδη ειναι J.AΤΜΑΝΙ και οχι Ατματζάνι.....
σιγα μην ειναι και μελιτζανί
Αγαπητέ gatekeepe, δεν είναι ανάγκη να μας φάς επειδή γράψαμε λάθος ένα όνομα!
Ακόμα δεν είχε ανοίξει το μάτι και περιμένεις να γράφουμε σωστά, χωρίς μια γουλίτσα καφέ και μια τζούρα τσιγάρο?
Μην βαράς γιατί θα ανοίξω το στόμα μου και... θα τα αποκαλύψω όλα στον Ευαγγελάτο και στον Τριαντα... Μάκη!
quote:
η μυστικοτητα στο σχεδιο μας (pagkosmio orgio) ειναι ζωτικης σημασιας
τυχων ελληψη της μπορει να μας βγαλει στο alter...και κατα δευτερον αποτρεπει παντρεμενες απο το να συμετασχουν
προσπαθηστε να συγκεντρωθητε λιγο στην δουλεια μας
Όλο για σχέδιο ακούω και σχέδιο δεν βλέπω.... ή χρειάζομαι γυαλία ή καινούργιο γλόμπο ή.... νέο gatekeeper...
quote:
οσο για το νεο λουκ που λανσαρει η J.Atmani ειναι φθινωπορο -χειμωνας(στο αφγανισταν) 2003-04
πολυ μου αρεσει ο φερετζες τελικα.... να τον προτεινω???
Πολύ ανατολίτης μας βγήκες τελικά... για συμορφώσου!!!
Με Επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη.
Η συνατηση θα ειναι ...
ανοιχτη και δημοσια στην αρχη και μετα.... βλεπουμε...
δηλωνω οτι η ημερομηνια ειναι αδιαπραγματευτη
περιμενω προτασεις απο τα μελη για το που και την ωρα
προτιμουμε πρωινες ωρες ετσι ωστε να εχουμε ολη την μερα μπροστα μας
παρακαλω η απαντησεις να δοθουν κωδικοποιημενες με τον γνωστο κωδικα για να αποφυγουμε του παρισακτους....
....δεν μας ενδιαφερουν οι παρισακτες αρκει να..... βλεποντε
ματς -μουτς- ματς -μουτς
Εν Αρχη
Γατεκεεπερ
(το Gatekeeper στα ελληνικά), αποδεχόμενη την πρόσκλησή σου και παρά τη δυσκολία, την οποία συνάντησα, στην προσπάθειά μου να εισέλθω, αμύητη ούσα, τελικώς εντόπισα το ιερό τόπικ...
Τα μαγνητικά ρευστά με καθοδήγησαν!!!
Επιφυλάσσομαι όπως συμπληρώσω αίτηση... για να δείτε, τέλος πάντων, τί Marlboro καπνίζω κι εγώ, βρε αδερφέ ... χι χι χι χι

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 18:29:34
quote:
καλω ολα τα μελη και τους λοιπους ματακηδες σε συνατηση την παρασκευη 5 Δεκεμβριου 2003 (σε σημειο που θα καθοριστει) εντος ατικης...Η συνατηση θα ειναι ...
ανοιχτη και δημοσια στην αρχη και μετα.... βλεπουμε...δηλωνω οτι η ημερομηνια ειναι αδιαπραγματευτη
Καλέ μου gatekeeper, μου φαίνεται πως όλες αυτές οι ευθύνες της Αρχής σε έχουν αποσυντονίσει... 5/12 είναι Παρασκευή όπως είπες και μόνο απόγευμα μπορούμε εμείς οι άμοιροι που κάνουμε ένα άθλημα... να δείς πως λέγεται... ααα! δουλειά!![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
περιμενω προτασεις απο τα μελη για το που και την ωρα
προτιμουμε πρωινες ωρες ετσι ωστε να εχουμε ολη την μερα μπροστα μας
παρακαλω η απαντησεις να δοθουν κωδικοποιημενες με τον γνωστο κωδικα για να αποφυγουμε του παρισακτους........δεν μας ενδιαφερουν οι παρισακτες αρκει να..... βλεποντε
Μετά από αυτή την κρίσιμη πληροφορία (ότι κάποιοι δουλεύουν... τον κόσμο και κάποιοι άλλοι δουλεύουν σαν σκυλιά) θα ήταν καλύτερα να συναντιθούμε νωρίς το απόγευμα... αν βέβαια συμφωνεί και η πλειοψηφία της Αρχής...
Όσο για την απαραίτητη μυστικότητα θα ήτο καλύτερα να γίνουν μέσω mail οι λοιπές διευκρινήσεις και συνεννοήσεις....
Οι παρείσακτες/οι που... βλέπονται, να "καλεστούν" την επόμενη φορά που θα έχουμε οργανωθεί.... μην έχουμε και κανένα ατύχημα...![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για την αίτηση της αμυήτου Zadok (κάτι σε φάρμακο μου κάνει αυτό το nick και δη ηρεμιστικής φύσεως), παρακαλώ όπως αποσταλεί ξανά μετά ορθώς απαντημένου ερωτηματολογίου, και επισυναπτόμενου βιογραφικού σημειώματος και φωτογραφίας, ώστε να μπορεί ο gatekeeper να κάνει την δουλειά του (άντε gate, για να μην λές ότι δεν σε προσέχω και δεν σε σκέφτομαι).
Με Επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη.
Edited by - Mantis on 27/11/2003 03:07:01
Κατάλαβα το σοβαρό παράπτωμα στο οποίο έπεσα μη αποκαλώντας με το σωστό όνομα τους συναδέλφους και πραγματικά πριν επιστρέψω ήθελα να έχω κάνει τα απαραίτητα που θα πάρουν από πάνω μου το αμάρτημα μου.
Έκανα λοιπόν τις απαραίτητες μετάνοιες πέρασα τις δοκιμασίες τις στερήσεις και επέστρεψα πιο σοφή τώρα πια.
Θα ήθελα να πως στην φίλη Zadok να το σκεφτεί πολύ καλά πριν περάσει στην καθιερωμένη μύηση και να είναι σίγουρη γιατί δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.
Αγαπημένη μου Χάρυβδη, θα ήθελα να σε βοηθήσω στη σκέψη σου όσον αφορά τα φάρμακα αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να αναφέρεσαι στο zadak χάπι για το στομάχι το οποίο λαμβάνεται σε εξαιρετικές περιστάσεις
Ο Gatekeep νομίζω είναι ο μοναδικός προμηθευτής (μέχρι και εμπάργκο έχει κάνει) και σαφώς δίνεται σε ανώτερα επίπεδα και για σκοπούς που δεν μου επιτρέπεται να αποκαλύψω.
Φίλτατε gatekeeper δεν μας έχεις δώσει στοιχεία για την μυστική μάζοξη και δεν μας έχεις πει τι ένδυμα επιβάλλεται. Νομίζω πρέπει να το κάνεις άμεσα για να μην πέσει η δουλειά μαζεμένη στην J.Atmani.
quote:Συμφωνω με την προταση της χαρυβδης
Όσο για την απαραίτητη μυστικότητα θα ήτο καλύτερα να γίνουν μέσω mail οι λοιπές διευκρινήσεις και συνεννοήσεις....
Οι παρείσακτες/οι που... βλέπονται, να "καλεστούν" την επόμενη φορά που θα έχουμε οργανωθεί.... μην έχουμε και κανένα ατύχημα...
κρατω μια επυφυλαξηΓια την ωρα
Οσον αφορα τον τοπο θα ηθελα κατι πολυ γνωστο στην Αθηνα διοτι αν κρυφτουμε πολυ υπαρχει το ενδεχομενο(περα απο οτι θα προκαλεσουμε υποψιες και θα μας βγαλει φορα παρτιδα το alter) να χαθουμε κιολας
quote:
Θα ήθελα να πως στην φίλη Zadok να το σκεφτεί πολύ καλά πριν περάσει στην καθιερωμένη μύηση και να είναι σίγουρη γιατί δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.Αγαπημένη μου Χάρυβδη, θα ήθελα να σε βοηθήσω στη σκέψη σου όσον αφορά τα φάρμακα αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να αναφέρεσαι στο zadak χάπι για το στομάχι το οποίο λαμβάνεται σε εξαιρετικές περιστάσεις
Ο Gatekeep νομίζω είναι ο μοναδικός προμηθευτής (μέχρι και εμπάργκο έχει κάνει) και σαφώς δίνεται σε ανώτερα επίπεδα και για σκοπούς που δεν μου επιτρέπεται να αποκαλύψω.
Φίλτατε gatekeeper δεν μας έχεις δώσει στοιχεία για την μυστική μάζοξη και δεν μας έχεις πει τι ένδυμα επιβάλλεται. Νομίζω πρέπει να το κάνεις άμεσα για να μην πέσει η δουλειά μαζεμένη στην J.Atmani.
αφου ανακλαυψαμε χαρη στην πολυτιμη βοηθεια του μελους Hope οτι το πραγματικο ονομα της προσφατα ξε (προθεση ξε-) φωνημενης...εεεεε φυτρωμενης ....zadok ειναι zadak παρακαλουμε την υποψηφια οπως ακολουθησει τα βηματα της μυησης
παρακατω
καλη μου hope εχω πολλες ελπιδες σε εσενα τωρα τελευταια μου γρθε και μια ελπιδα...R (opos leme... tagar, mosxar, gomar, sagar.. klp)
τα φαρμακα καλη που ανεφερεσαι δινονται οταν φτασεις στον 25 βαθμο και επανω και δινονται κατοπιν ιατρικης συνταγης οταν δεν σου κανει... "κουκου"
διοτι για να φτασεις στον 25 βαθμο και πανω ...το να σου κανει "κουκου"
ειναι απιθανο στην Ηλικια που θα εισαι..
πας λοιπον στον γνωστο αδερφο... κουκολογο συστημενος απο την Αρχη και του λες την συνθηματικη λεξη
ΚΟΚΟΥ.... yok (τουρκιστι)
και σου τα γραφει
ειναι ενα απο τα προνομια του να εισαι μελος της αρχης
οσο για της κυριες μελη αν αποκτησουν αντιστοιχο προβλημα τους δυνουμε ενα εισητηριο και δυο διανυκτερευσεις στην λαρισα..... (στην 1η..... Στρατια)
και τα υπολοιπα ειναι δικη μας δουλεια ...
Αλλα αυτα ειναι μυστικα της αρχης που πρεπει να μεινουν φυλαγμενα
και μην αρχισεται τωρα η μια μετα την αλλη να εχετε προβλημα για να παρετε το ταξιδι ....λυσαρες
οσο για την ενδυμασια της πρωτης μας δημοσια συνατησης
προτεινω να ντυθουμε.... Αθηναιοι για να μην μας ξεχωριζουν απο το πληθος και τραβαμε τα βλεματα
Έχωντας επωμιστεί την ευθύνη του gathering μας θα ήθελα να θέσω ένα βασικό ερώτημα-πρόταση: "Μέρος για την φιλοξενία μας, για καφέ ή ποτό"
Μόλις αποφασιστεί, θα λάβεται μέσω mail, την λιτότατη πρόσκληση με επισημάνσεις για ενδυμασία, ώρα, μέρος, κ.α.
Παρακαλώ οι προτάσεις να γίνουν έως την Δευτέρα 1/12.
Υπάρχει επιλογή ώρας, νωρίς το απόγευμα-αργά το μεσημέρι και μεταμεσονύχτια. Και η ώρα είναι μέσα στο ερώτημα-πρόταση.
Για λοιπές πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου, μέσω mail.
Με Επιτροπικους χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη.
« ιεθυολοκαραπ ιακ ωδε ιανιε ςητσαμικοδ Ο »
GateKeeper το πήρατε πάλι το δωράκι σας πριν τα Χριστούγεννα , άντε πάλι .
®
quote:
« ιεθυολοκαραπ ιακ ωδε ιανιε ςητσαμικοδ Ο »
AYTO EINAI KALO NEO.... POLY KALO.... ELPIZO NA BRETHOYME SYNTOMA
quote:ΑΡ ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΜΙ???
GateKeeper το πήρατε πάλι το δωράκι σας πριν τα Χριστούγεννα , άντε πάλι .
ΕΞΠΛΕΙΝ ΓΙΟΡ ΣΕΛΦ.... ΠΛΙΖ
®
quote:
drumx1-1
διοτι αν αναφερεσαι εδω ....hope® εισαι εκτος θεματος....
φοράς επίσημα ζώνη αγνότητος...
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη σας.
Tα συγχαρητήρια μου (ξανά!)
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Super -γραμματέας η Xάρυβδη!!!!
Tα συγχαρητήρια μου (ξανά!)
Ωωω... ευχαριστώ... ευχαριστώ... ![]()
Valnta, κάνω ότι μπορώ.... για την Αρχή! ![]()
![]()
![]()
Με επιτροπικούς χαιρετισμούς,
η Χάρυβδη σας.
quote:
Αγαπητέ μου gatekeeper,
φοράς επίσημα ζώνη αγνότητος...
απο ποτε ?
πως δουλευει αυτο το πραγμα?
που μπαινει το σωλινακι για κατουρημα?
ο κωδικος προσβασης που ειναι
τον εχετε εσεις ?
και πως θα δωθει το τετραπλο φιλι

η tarja ,σε χρεη mantis :))))))))))))))))))))))))))))
και διπλα εγω ,βεβαια εχω μακρια,...αλλα μαυρα μαλλια :))))))))))
2.γενος...
δ) η δυστυχης..... ψαχνω πλαστικο χειρουργο ανεξαρτητως φυλου... ο χειρουργος
3.ειδος....Homo Sapiens Sapiens
4.ζωδιο...Κριός
5.τηλ....21 07845000 (είναι η ΕΒΓΑ στη γωνία, ζητείστε την Κικίτσα)
6.Οργανωση.... Εωσφοριστές Πατησίων
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" - Εντάξει, δεν μπορώ να το κρύψω άλλο, την στιγμή που το ξέρετε όλοι κι εξάλλου, μεταξύ μας είμαστε: όντως οι εξωγήινοι πήραν την αδελφή του Μώλντερ!
8.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)
-Μετά την αποκάλυψη της Ελπίδας ότι δεν πρόκειται ν' ανταλλάσσονται συνταγές και ότι το εν λόγω "πίτσι-πίτσι" αφορά αλλότρια και απορριπτέα θέματα για μία κόρη στρατηγού, έχασα πάσα ιδέα...!!!
9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
Ποιά αλφαβήτα;
10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον
- ανούσια!
11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει, διότι έτσι τσεκάρει τους άλλους.
12.Πιστευεται οτι η μοδα στα φαντασματα ειναι ξεπερασμενη??? (ασπρο ριχτο με μαυρο γυρω απο τα ματια.....καντε προτασεις)
Όχι, είμαι παραδοσιακός τύπος.
13.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισοτερο το κοκκινο το πρασινο ή αλλο???
ΚΟΚΚΙΝΟ
14.Τι ειναι η ζωη...Ο ανθρωπος... που βαδιζομε (εκθεση ιδεων)
Τί ειν' η χώρα μας; Μην ειν' οι κάμποι, τα βουνά... Άσχετο;;;
15.ορθογραφια.... ποια ειναι η σχεση σας μαζι της
γ) την λατρευεται
16.τα greengkish ειναι...
β) η γλωσα που θα επρεπε να εινα γραμενα τα ευαγγελια
17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33
ζ) περιφέρεια γάμπας!!!
18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
ε)Θα "κλαφτητε" στον admin ![]()
19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
γ) θα πατε στην αστυνομια..
20.Τι δουλεια κανεται...
ε & στ)καθοδηγητης( είπαμε στο 6) ) & ανεργος
20.αν ειστε εεργαζομενος πως νομιζεται οτι θα ανταπεξελθετε στις απαιτησεις του φορουμ.
Δε θα ανταπεξέλθω... χι χι
21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
Θέλω να γίνω Πρόεδρος, κάπου βρε αδερφέ!
22. νομιζεται οτι...
στ) ειστε εδω καταλαθος. Είπαμε, για συνταγές έκανα search.
23.Ποια ειναι η πρωτη φροντις παντως μελους???
β) να μεριμνα για να ειναι μονο μελη παροντες??
Κατά το ρητό "Έξω οι ξένοι" - Παλαιοντολογίξ
24. Οι Εξωγηηνοι η γνωμη σας.
θ) Είπαμε, πήραν την αδερφή του Μώλντερ.
και τελος
25.Αμερικανοι και G.W BUSH
κ) Μακάριοι οι πτωχοί...
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :
γ) Είμαι άθεος, αγνωστικιστής, μηδενιστής, τα έχω όλα γραμμένα και σας έχω όλους γραμμένους και μη μου πουλάτε και πολύ μαγκιά γιατί βγάζω και καμιά μολότοφ και...
Καλέ, περνάω;;;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 02/01/2004 18:28:19