ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στοά Θεσσαλονίκης (Σχετικά με τον Τεκτονισμό) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Στοά Θεσσαλονίκης (Σχετικά με τον Τεκτονισμό) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

s.x.f.o731 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
s.x.f.o7Νέο Μέλος
19/05/2006, 14:53:20

καλησπερα....
μπορει καποιοσ να μου πει που βρισκονται οι μεγαλες στοες της θεσσαλονικης???
συγγνωμη που ανοιξα αλλο θεμα αλλα δεν βρηκα αλλο ενεργο.....
παρακαλω πολυ απαντηστε μου!!!!

s.x.f.o7Νέο Μέλος
19/05/2006, 14:54:37
συγνωμη για το λαθος μου να βαλω το θεμα στα παραξενα
s.x.f.o7Νέο Μέλος
19/05/2006, 16:38:19
μπορει καποιος να μου δωσει τν παραμικρη πληροφορια...θα μ βοηθουσε πολυ......
ευχαριστω!!!
s.x.f.o7Νέο Μέλος
19/05/2006, 17:56:20
κανεις?????
τουλαχιστον αν τι χετε ξαναναφερει πειτε μ να ψαξω...
s.x.f.o7Νέο Μέλος
20/05/2006, 10:58:25

.

GWGWΜέλος
20/05/2006, 11:03:39
ελα βρε sxfo7

εχω την εντυπωση οτι μια στοα ειναι στην τσιμισκη, κοντα στο επιμελητηριο..δεν ειμαι σιγουρη ομως..

μου εχουν πει ομως οτι απο εκει οταν περασεις Μ.Παρασκευη μυριζεις τσικνα..απο το συμποσιο που γινεται αφου ο Χριστος ειναι νεκρος και ειναι ημερα χαρας γιαυτους..

ετσι εχω ακουσει..αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος..

s.x.f.o7Νέο Μέλος
20/05/2006, 15:42:23
εχω ακουσει οτι εκτος απο αυτην υπαρχει αλλη μια στν θεσσαλονικη...
ισχυει κατι τετοιο???
GWGWΜέλος
20/05/2006, 15:58:50
για ποιο λογο θελεις να μαθεις τοσο πολυ..?

αν επιτρεπετε?

θα πας απο εκει δηλαδη??

s.x.f.o7Νέο Μέλος
20/05/2006, 16:02:33
λεω να περασω ν πω ενα γεια....
απλα εχω διαβασει καποια πραγματα μ ενδιαφερει κ θελω να μαθω που βρισκεται στην θεσσαλονικη...
ενω βλεπω οτι παλιοτερα εχουν γινει τεραστιες συζητησεις πανω σαυτο το θεμα τωρα δεν απανταει κανεισ...
ChastityΜέλος
20/05/2006, 17:01:26
Η μία Στοά (Ε.Μ.Σ.Τ.Ε. - Δεινοκράτης) βρίσκεται επί της οδού "Πτολεμαίων" στον Βαρδάρη πάνω από την Εγνατία και η δεύτερη (Μ.Σ.Τ.Ε.) στην Φιλικής Εταιρείας (τυχαίο;) με Δημ. Μαργαρίτη κάτω από την Α. Σβώλου πάνω ακριβώς από τον κινηματογράφο "Μακεδονικόν", απέναντι από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων "Ψαρράς". Η πρώτη βρίσκεται σε ρετιρέ και μάλλον δεν θα τη βρεις, όμως τη δεύτερη θα τη βρεις σίγουρα γιατί είναι ένα ψηλό κτίριο χωρίς παράθυρα ενώ στα χαμηλά υπάρχουν οι γνωστές αφιερώσεις των απανταχού ανίδεων . Καλύτερα θα την δεις αν ανεβαίνεις τη Φιλικής Εταιρείας από την Τσιμισκή.

s.x.f.o7Νέο Μέλος
20/05/2006, 17:13:46
ευχαριστω πολυ...!!!
προχθες με εναν φιλο στην περιοχη γυρω απο το βρετανικο συμβουλιο και ψαχναμε...μαλιστα ανεβηκαμε τν φιλικης εταιριας αλλα δεν φανταστικαμε οτι βρισκεται πανω αποτο μακεδονικον....
η εισοδος ειναι του κινηματογραφου η καπου αλλου???
για να μπορεσεις να μπεις και ισως αργοτερα να μυηθεις πρεπει οπωσδηποτε να εχεις καποιον γνωστο...????
απο μονος σου δεν γινεται να μπεις και να παρακολουθησεις καποια πραγματα???

Edited by - s.x.f.o7 on 20/05/2006 17:23:44

ChastityΜέλος
20/05/2006, 17:23:22
Η είσοδος είναι επί της Φιλικής Εταιρείας. Μην προσπαθήσεις να μπεις γιατί σίγουρα θα "φας πόρτα". Απ' ότι καταλαβαίνω είσαι καινούργιος σε τέτοια θέματα. Καλό είναι να κάνεις μια αναζήτηση στο Esoterica γιατί σίγουρα θα βρεις πολλά πρέγματα (να τα διακρίνεις από τους αντιπερισπασμούς...).

Σχετικά με τον Τεκτονισμό θα βρεις κυριολεκτικά άπειρα στοιχεία το internet. Εκεί υπάρχουν όλα τα σχετικά με τους λόγους και τις προϋποθέσεις μύησης και τις μετέπειτα υποχρεώσεις σου.

Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί γι' αυτό και κανείς δεν ασχολείται πλέον. Εκτός κι αν προκύψει κάτι νεότερο. Μέχρι τότε όμως καλή αναζήτηση.

Τα καλά κόποις κτώνται...

20/05/2006, 17:53:49
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ στοα θεσσαλονικης ΣΕ Στοά Θεσσαλονίκης (Σχετικά με τον Τεκτονισμό).

In anticipation of my resurrection...

ChastityΜέλος
20/05/2006, 18:01:28
Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ένταση, θέλω να πω στο μέλος s.x.f.o7 πως είναι περίεργο που ανπτύσσεις τέτοιο θέμα τόσο νωρίς. Το που βρίσκεται μια Στοά είναι ανούσιο να το γνωρίζεις αν προηγουμένως δεν μάθεις όσα περισσότερα γίνεται περί Τεκτονισμού.

Νομίζω πως οι ερωτήσεις που κάνεις έχουν ήδη απαντηθεί πολλές φορές. Όσο για το ότι πρέπει να ψάξεις. Πίστεψέ με, έτσι πρέπει να γίνει. Μόνον έτσι θα μάθεις αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τον Τεκτονισμό. Ο άνθρωπος που θέλει να μάθει όσο γίνεται περισσότερα, τρώει απεριόριστες ώρες σε όσες πηγές μπορεί να βρει. Τώρα αν καταφέρει να συναντηθεί με κάποιον Τέκτονα που θέλει να του μιλήσει εκτενέστερα είναι το καλύτερο αλλά όχι και η μοναδική λύση.

Σου εύχομαι να βρεις το πραγματικό "Lux e tenebris"...

Πάντα καλοπροαίρετα.

s.x.f.o7Νέο Μέλος
20/05/2006, 18:08:19
ευχαριστω πολυ αν και το ξερω οτι εθναι ανουσιο...
απλα ηθελα να μαθω που βρισκεται πωσ ειναι τι ειδος ανθρωπων απο απλη περιεργια...
το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα και δν εχω διαβασει πολλα πραγματα ετσι ωστε να σχηματισω μια ολοκληρομενη αποψη...
ετσι κ αλλιως ειμαι αρκετα μικρος ακομα...
παντωσ μεχρι στιγμης με ενδιαφερει πολυ.
arlximistisΝέο Μέλος
20/05/2006, 19:12:48
s.x.f.o7 καταλαβαινω το ενδιαφερον σου πανω σε αυτο το θεμα!!κι εγω οταν πρωτοασχοληθηκα ημουν σαν κι εσενα!μπορω να σε βοηθησω.......αν θελεις!!!στελε μου e-mail στο maxites14@gmail.com

Φιλικα
Γιωργος Μαρμαριδης

mariha2912Μέλος
21/05/2006, 04:48:24
quote:
μου εχουν πει ομως οτι απο εκει οταν περασεις Μ.Παρασκευη μυριζεις τσικνα..απο το συμποσιο που γινεται αφου ο Χριστος ειναι νεκρος και ειναι ημερα χαρας γιαυτους..

ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.

quote:
απλα ηθελα να μαθω που βρισκεται πωσ ειναι τι ειδος ανθρωπων απο απλη περιεργια...

ΕΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΟΥΡΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΟΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΟΥΡΙΤΣΕΣ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ,ΟΝΤΩΣ...

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΡΙΓΥΡΩ...

21/05/2006, 12:48:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ mariha2912 ΚΑΛΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ...
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ..

ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΛΕ s.x.f.o7 ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE H ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

s.x.f.o7Νέο Μέλος
21/05/2006, 14:30:35
περασα χθες κατα της εφτα απο την στοα...γυρω γυρω τα καγκελα ηταν γεματα με διαβητες οποτε το βρηκα αμεσως...
στην εισοδο βρισκονταν τρεις τυποι(απο οτι καταλαβα ναρκομανεις) οι οποιοι καθονταν την εισοδο τησ στοας...(εξω απο την πορτα...
κατα τις 23.30)ειπα να ξαναπερασω και αυτοι βρισκονταν ακομα εκει....
υπαρχει καποια εξηγηση για αυτο η ηταν <<συμπτωση>>???
21/05/2006, 14:36:48

να βρεις στοα "μικτη" με οργια και ντραγκς (για ροκ εν ρολ δεν ξερω αν ειναι φιλοι )

τεκτονας χωρις ποδια - τι σημαινει αραγε?

μηπως με εβριζε αυτος που με αποκαλεσε ετσι?

ΥΓ. νιωθεις την αναγκη να ανηκεις σε καποια ομαδα?

υπαρχει και η ΑΕΚ...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr