ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ η αληθεια ειναι αυτο που δεν φανταζομαστε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Dino_Velvet30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Dino_VelvetΝέο Μέλος
27/05/2005, 08:10:28
Sorry gia th grafh alla den mporo na grapso ellhnika dioti den yparxei h dunatothta(eimai ektos Elladas)kai sto net cafe denyparxoun ellhnika. bla bla bla les APH. Edosa mia sumvoulh de ksana grafo giati vlepo pos paei xamenh kai ektos aftou 8eoro pos h istoria sou einai toulaxiston gelia! kai den exo xrono gia tetoies istories. Xoris na 8elo na prosvalo kanenan filika Dino_Velvet.
Kalh sunexeia
Dino_VelvetΝέο Μέλος
27/05/2005, 08:12:56
gretel eyxaristo gia to kalosorisma
AphrodityΜέλος
27/05/2005, 12:26:39
Χίλια συγγνώμη αν φάνηκα να την λέω σε σένα! Ισα Ίσα ήταν πολύ ευγενική η απαντησή σου. Ο Ερεβος με ενόχλησε που ήταν λίγο πιο ειρωνικός από ότι χρειαζόταν. Και πάλι συγγνώμη.
27/05/2005, 13:35:34
APHΣ: Ερυθρε Αστερα εσυ νομιζεις οτι καθομαι στο σπιτακι μου, στον υπολογιστη μου και γραφω τα "σεναρια" που λες.
μου ειναι πολυ δυσκολο να τρεχω απο το ενα κεντρο ιντερνετ στο αλλο.
στο οποιο καθομαι ελαχιστα λεπτα, ισα ισα για να δω τις αποψεις σας και να σας απαντησω. (Απεστάλη: 20/04/2005, 13:04:52)

ΑΡΗΣ:...θα σου πω απλα οτι δεν αντεχω η αντεχα τον ηλιο,δεν εχω φορεσει κοντομανικη μπλουζα ποτε στην ζωη μου,μια φορα εβαλα μια τετοια μπλουζα οταν ημουν μικρος και καηκα (αρκετα θα ελεγα)στα χερια. (ημουν στον ηλιο για 5 λεπτα)
οσο μεγαλωνα καιγομουν και στην σκια, εχω να βγω πρωι δλ 8 το πρωι με 7 το απογευμα (το καλοκαιρι) και 8 το πρωι με 4 το μεσημερι (το χειμωνα) 4 χρονια. (Απεστάλη: 24/04/2005, 02:13:37)

ΑΡΗΣ: αγαπητη Afrodity να με συγχωρεις αν ημουν λιγο αποτομος,εκνευριστηκα με αλλα μηνυματα και την πληρωσες εσυ.
απλα σου λεω οτι στις κινησεις τους υπαρχει μεθοδικοτητα και αυτοσυγκρατηση.θα πρεπει να πω σε ολους οτι τα πιο πολλα που γνωριζετε
απο ταινιες δεν ισχυουν.
δεν ζουν σε σπηλιες.δεν καιγονται απο τον ηλιο.δεν φορουν κουρελια.δεν κοιμουνται σε φερετρα.κ.α

Μπορείς να μου λύσεις 2 απορίες που έχω; Γράφεις από το σπίτι σου
ή από έξω; Αν γράφεις από έξω φαίνεται ότι τελικά βγαίνεις και το μεσημέρι.
Από την άλλη όμως δεν ξέρω κανένα internet καφέ ανοιχτό στις 2 το πρωί.

2ον: Υπάρχει πρόβλημα με τον ήλιο ή όχι;

27/05/2005, 14:07:43
* Vampire Meetup Group No. 406
* Athens, GR
* 50 Members
* Next Meetup: Saturday, Jun 18, 9:00 PM

Meet other Vampires in your town.

Απλά πράγματα. Μια επίσκεψη θα είναι χρησιμότατη.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
who knowsΜέλος
27/05/2005, 14:44:13
gretel διευθυνση έχουμε?
να στείλω 2-3 φιάλες απο την κάρτα αιμοδοσίας ,έτσι για τσιμπούσι..

never say never **

27/05/2005, 15:26:59
Μία μόνο διεύθυνση? Πολλές σε όλες τις πόλεις... Όποιος θέλει... βρίσκει

27/05/2005, 15:34:32
Στην είσοδο πωλούνται γυαλια ηλίου για όσους καίγονται, για όσους δεν καίγονται είναι διαθέσημη η θέση του κλειδοκράτορα της εισόδου.

ΕρεβοςΜέλος
27/05/2005, 17:19:35
quote:

Χίλια συγγνώμη αν φάνηκα να την λέω σε σένα! Ισα Ίσα ήταν πολύ ευγενική η απαντησή σου. Ο Ερεβος με ενόχλησε που ήταν λίγο πιο ειρωνικός από ότι χρειαζόταν. Και πάλι συγγνώμη.

Δεν εχω κατι εναντιον σου για να σε ειρωνευτω...απλα αναφερα καποια ακομη χαρακτηριστικα για τα βαμπιρ αντιστοιχα με αυτο που ανεφερες.Δεν ειρωνευομαι εσενα απλα μου φαινοντε αστειοι αρκετοι απο τους μυθους αυτους...σιγουρα μου αρεσουν τα μυθιστορηματα και οι ταινιες κλπ...ομως ενα πανισχυρο απεθαντο πλασμα πιστευεις οτι (αν υπηρχε) θα ηθελε προσκληση για να μπει σε ενα σπιτι?τι θα το σταματαγε? απλα ο μυθος δημιουργηθηκε μαλλον για να δειξει οτι εχουμε επιλογη για το καλο η το κακο...οτι το κακο χρειαζετε τη συνεναιση μας,πρεπει να προσεχουμε ομως τις πλανες του διαβολου κλπ κλπ κλπ

28/05/2005, 03:48:26
The Greek text of Book of Enoch (1Enoch)

4. Kai tw Pafahl eipen Dhson ton Azahl posin kai cersin, kai bale auton eis to skotos, kai anoixon thn erhmon thn ousan en tw Dadouhl kakei Bale auton, 5. kai upothes autw lithous traχeis kai oxeis kai epikalupson autw to skotos, kai oikhsatw ekei eis tous aiwnas, kai thn opsin autou pwmason kai fws mh thewreitw. 6. kai en th hmera thn megalhn ths krisews apaχthsetai eis ton enpurismon.

Μπορεί το παραπάνω κείμενο να μην βοηθάει,αλλά δεν μπορούσα να μην το παραθέσω...Είναι απόσπασμα από το βιβλίο του Ενώχ που αναφέρεται στους αγγέλους που κατέβηκαν στη γη.Η τιμωρία του Αζαήλ μου θυμίζει πολύ βαμπίρ...

maggie1981Νέο Μέλος
28/05/2005, 12:06:53
Παιδιά γειά σας.Φίλε με ενδιαφέρουν πολύ αυτά που λές.Εχω δεί ότι ταινία κυκλοφορεί σχετικά με βαμπίρ και ένα μου κάνει τρομερή εντύπωση.Γιατί δεν έχεις πάει σε κάποιον παπά να του ΄πείς τι σου συμβαίνει.Ισως έτσι βρείς κάποια λύση.Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ τίποτα σχετικά με βαμπίρ,φαντάσματά,πνέύματα ή οτιδήποτε άλλο.Ακολούθησε την συμβουλή μου και πήγαινε σε κάποιον παπά.Εαν πάλι δεν΄γνωρίζεις κάποιον καλό παπά προσφέρομαι να σου συστήσω έναν παπούλη που είναι πραγματικά πολύ καλός.Φιλικά maggie

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

AphrodityΜέλος
28/05/2005, 13:07:42
Καλώς αν το θέτεις έτσι. Πολύ πιθανόν. Ισως απάντησα πολύ γρήγορα χωρίς να σκεφτώ και κάτι που μόλις μου ήρθε . Από ό,τι ξέρω ούτε η μόρα χρειάζεται πρόσκληση για να μπεί. Αλλά όπως είπα δεν εξεφραζα κάποιο πιστεύω μου. Απλή παρεξήγηση λοιπον..
29/05/2005, 12:43:37
quote:

Παιδιά γειά σας.Φίλε με ενδιαφέρουν πολύ αυτά που λές.Εχω δεί ότι ταινία κυκλοφορεί σχετικά με βαμπίρ και ένα μου κάνει τρομερή εντύπωση.Γιατί δεν έχεις πάει σε κάποιον παπά να του ΄πείς τι σου συμβαίνει.Ισως έτσι βρείς κάποια λύση.Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ τίποτα σχετικά με βαμπίρ,φαντάσματά,πνέύματα ή οτιδήποτε άλλο.Ακολούθησε την συμβουλή μου και πήγαινε σε κάποιον παπά.Εαν πάλι δεν΄γνωρίζεις κάποιον καλό παπά προσφέρομαι να σου συστήσω έναν παπούλη που είναι πραγματικά πολύ καλός.Φιλικά maggie

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Χμμμ.... Δεν θα έλεγα ότι είτε έτσι είτε αλλιώς ο παπάς είναι καλή λύση. Μην το στείλουν το παιδί μαζί με την κυρα-Μαρία από την Πάτρα για κανεναν εξορκισμό...

MilkoΝέο Μέλος
29/05/2005, 18:24:49
Φίλε Άρη,

Καλησπέρα! Πολύ ενδιαφέρων το θέμα σου. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για το πρόβλημα της υγείας σου, και εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να το ξεπεράσεις σύντομα χωρίς να ταλαιπωρηθείς άλλο.

Όσο για τις δυνάμεις και τις ικανότητες που έχεις, μην τις φοβάσαι. Προσπάθησε να μάθεις από αυτές. Επίσης, καλό θα ήταν να μην τις χρησιμοποιήσεις για κακό σκοπό, όπως για παράδειγμα για να ‘εκδικηθείς’ κάποιον που σε πείραξε ή σε ενόχλησε. (Δεν υπονοώ πως κάνεις κάτι τέτοιο, προς θεού μην με παρεξηγήσεις).

Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω κάποιες εμπειρίες αρκετά περίεργες θα έλεγα.
Βέβαια δεν έχουν σχέση με όλα όσα αναφέρεις εσύ Άρη. Εγώ απλά διαισθάνομαι πράγματα, καλά ή κακά, τα οποία συμβαίνουν σε ανθρώπους που ξέρω και αγαπώ. Το χειρότερο? Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει και να μην πάθει κανείς τίποτα. Το φοβόμουν, και μπορώ να πω πως το φοβάμαι ακόμη και τώρα, ειδικά αν νοιώσω πως θα συμβεί κάτι κακό σε έναν δικό μου. Αλλά τι να κάνω?
Πρόσφατα ένα άτομο που εκτιμώ και αγαπώ πολύ, μου είπε ότι δεν χρειάζεται να το φοβάμαι. Απλά να το αφήσω να εξελιχθεί μόνο του, μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει. Αυτό δεν με κάνει διαφορετική, ή φρικιό. Αντίθετα θα πρέπει να το δω σαν ‘χάρισμα’.

Το δικό σου θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο, και αυτό επειδή δεν υπάρχουν μόνο ‘’δυνάμεις’’, «…εγω σαν 6χρονο μικρο νομιζα οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να εισαι μονος στο σπιτι σου και να ανοιγουν τα κλειδωμενα παραθυρα , να αναβουν τα κερια μονα τους και να σε ξυπνουν φωναζοντας το ονομα σου», ή «…επρεπε να μιλησω με την μανα μου, αταραχη με ακουσε απο την αρχη μεχρι το τελος. Εκεινη μου εξηγησε οτι ετσι γεννηθηκα και τωρα που ειμαι στην εφηβεια εκδηλωνομαι, την ρωτησα τι εννοει με το "ετσι γεννηθηκα" μου θυμησε καποια πραγματα, οπως μια φορα που ημουν μικρος με ειχε μαλωσει ασχημα για κατι που δεν ειχα κανει και απο την οργη μου εσπασαν τα παραθυρα του δωματιου μου…».

Εσύ εδώ μας λες πως τους βλέπεις συχνά. Σε παρακολουθούν πάντα από κοντά και αυτό είναι ένα μέρος από αυτά που εκείνοι σου κάνουν. (Εγώ πιστεύω πως σε παρακολουθούν πάντα από κοντά. Απλά δεν φαίνονται πάντα). Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά υπήρξε και επαφή!! «…τοτε δυο χερια με αρπαζουν απο το μπουφαν, ηταν "εκεινος" τρελαθηκα απο τον φοβο μου, με σηκωσε στο υψος του προσωπου του, εγω ισα που ακουμπουσα στις μυτες των παπουτσιων μου,"εκεινος" μου χαμογελασε ειρωνικα και μου εδωσε ενα φιλι στο μετωπο…»!!!

Αν όλα αυτά ισχύουν όπως πολύ ευγενικά μας λες, τότε τα πράγματα είναι όντως πολύ σοβαρά, και θα πρέπει να προσέχεις πολύ. Πάρα πολύ.

Αν κατάλαβα σωστά δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς θέλουν από σένα. Γιατί σε παρακολουθούν αλλά και γιατί εξακολουθούν να εισβάλουν με αυτόν τον παράλογο τρόπο στην ζωή σου. Από όλα όσα είπες, δεν μπορώ να καταλάβω αν θέλουν να σου κάνουν καλό ή κακό. Αν υπάρχουν για να σε ‘’βασανίσουν’’ ή να σε βοηθήσουν. Αλλά όπως και να έχει σε παρακαλώ, αν θες να με ακούσεις, να τους αποφεύγεις. Μην προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους, εκτός και αν σε πλησιάσουν και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

Τέλος, προσωπικά να πω πως όλα όσα έχεις γράψει τα άκουσα με προσοχή, χωρίς να έχει περάσει από το μυαλό μου η πιθανότητα να μην αληθεύουν όλα αυτά. Ξέρω πολύ καλά πως σου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να γράψεις όλα αυτά και να μοιραστείς το πρόβλημά σου με εμάς.

Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό να χλευάζεται έτσι ένας άνθρωπος από την στιγμή που το μόνο που θέλει είναι η βοήθειά μας, εφόσον μπορούμε να του την προσφέρουμε. Σκεφτείτε μόνο πόσο δύσκολο ήταν να μοιραστεί όλα αυτά μαζί μας….

Σας χαιρετώ,

Milko.

Deepest_EmotionΝέο Μέλος
30/05/2005, 03:16:44
Καλημέρα. Μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα να σας πω μια δική μου κατα κάποιο τροπο εμπειρία. Μπορεί να αλλάξω τη ροη του θέματος που σηζητάτε και θα ήθελα να με συγχωρέσετε γι αυτό αλλά πιστεύω πως εδώ είναι το θέμα που πρέπει να μιλήσω. Σύμφωνα με τις όμορφες και έξυπνες απόψεις σας αλλά και με τις γνώσεις που έχετε, γιατι εγω δεν έχω και πολλές πάνω στο θέμα, θα δεχόμουν ευχαριστως και κάποια εξήγηση αν είναι δυνατό. Πρίν πολλά χρόνια,αν θυμάμαι καλά πριν 10 περίπου χρόνια, είχα δεί στο όνειρό μου ότι ήμουν παντρεμένη με έναν Βρικόλακα και ζούσαμε σε ένα κάστρο. Ο βρικόλακας με αγαπούσε υπερβολικά και έκανε ότι του ζητούσα. Θυμάμαι ένα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι γεμάτο με πολλών ειδων φαγητά, ετσι στρωμένο όπως έχουμε συνηθείσει να βλέπουμε στις ταινίεσ με βασιλειάδες.Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. Θυμάμαι επίσης οτι υπήρχε μια οχι και μεγάλη πήλη κλεισμένη με σίδερα σαν φυλακή που έβλεπαι σε μια αυλή. Εκεί καθόταν ένα κοριτσάκι και έπαιζε με μια κούκλα. Ο βρικόλακας τησ πέρνει την κούκλα και το κοριτσάκι άρχισε να κλαίει. Λυπήθηκα το κοριτσάκι και του είπα να της τη δώσει πίσω και αυτός απο την υπερβολική αγάπη που μου είχε το έκανε. Μετά θυμάμαι τον βρικόλακα να λείπει απο το κάστρο και εμένα να σκέφτομαι τρόπο να φύγω γιατι υποτηθεται οτι δεν τον ήθελα επειδή ήταν βρικόλακας.Τελικά το σκάω από την αυλή που προανάφερα με το σκεπτικό να πάω στο κανονικό μου σπίτι. Ο βρικόλακας το κατάλαβε και άρχισε να με κυνηγάει στην αρχή βάζοντας κατι σαν τέρας να μου πετάει κοτρώνες. Εγώ καταφέρνω να μπω σε ένα μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη και αυτός που το ίχε μου λέει να κρυφτώ κάτω από έναν πάγκο.Στο τέλος ο βρικόλακας με βρίσκει και εκεί ξυπνάω. Εντάξει ονειρο λέω και υσηχάζω. Περνάνε τα χρόνια κι εγώ ούτε καν το σκέφτομαι. Πριν δυομησι περίπου χρόνια κανονίζουμε η παρέα μου κι εγώ να νοικιάσουμε μια ταινία να δούμε μιας και θα καθόμασταν σπίτι μου. Ένας απο τους φίλους μου λοιπόν πήγε στο videoclub για να διαλέξει τη ταινία. Την έφερε σπίτι που λέτε και έμεινα κάγκελο!!Η ταινία λεγόταν Vlad Tepes The Dark Prince. Και εξώφυλλο είχε τον βρικόλακα που είδα στο όνειρό μου. Δεν τουσ είχα διηγειθεί ποτέ το ονειρό μου για να ξέρουν και το έκανα τότε. Μπαίνοντας τότε στο intrnet έψαξα για τον Vlad και είδα ότι υπήρχε αλήθεια ένας μύθος γι αυτόν στην Τρανσυλβανία αν θυμάμαι καλά. Στη σελίδα που βρήκα είχε το αληθινό κάστρο του και πολλές φωτογραφίες απο το εσωτερικό του.Είδα μερη τα οποία τα είδα στον ύπνο μου και επίσης μου έκανε εντύπωση ότι στο όνειρό μου είδα τον ηθοποιό που κάνει τον Vlad κι όχι τον ίδιο σύμφωνα με τη φωτογραφία του στη σελίδα. Αγνοούσα την ύπαρξη του Vlad Tepes επίσης του ηθοποιού που τον κάνει μέχρι που είδα την ταινία και άρχισα να ψάχνω γι αυτόν. Δεν ξέρω τη γνώμη σας γι αυτά που σας είπα, πάντως θα ήθελα να σας πω ότι είμαι άνθρωπος με φαντασία και μου αρέσει η φαντασία αλλά ξέρω και που αρχίζει και η πραγματηκότητα. Αυτό το θέμα με το όνειρό μου και την ταινία δεν το συνέχισα γιατι δεν θα έβγαζα άκρη και πάλι με τον καιρό απλά δεν ξανα ασχολήθηκα. Διάβάζοντας λοιπόν το θέμα με τους βρικόλακες του φίλου ΑΡΗ το θυμήθηκα. Συγνώμη και πάλι αν αλλάζω τη ροη των συζητήσεών σας και για την πολυλογία.

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

AphrodityΜέλος
30/05/2005, 15:49:46
quote:
4. Kai tw Pafahl eipen Dhson ton Azahl posin kai cersin, kai bale auton eis to skotos, kai anoixon thn erhmon thn ousan en tw Dadouhl kakei Bale auton, 5. kai upothes autw lithous traχeis kai oxeis kai epikalupson autw to skotos, kai oikhsatw ekei eis tous aiwnas, kai thn opsin autou pwmason kai fws mh thewreitw. 6. kai en th hmera thn megalhn ths krisews apaχthsetai eis ton enpurismon

Αν λες οτι αυτο σου θυμίζει τους βρικόλακες τότε λίγο παρακάτω που λέει: "δε θα πετύχουν τίποτα ουτε οι πατέρες τους ούτε αυτοί οι ίδιοι καθώς θα ελπίζουν να ζήσουν μια ζωή η ακόμα να ζήσει ο καθένας από αυτούς για πεντακόσια χρόνια. "
και επειδή δεν προλαβαινω τωρα να συνεχισω κοιτα και το κεφαλαι 15 ολο!
"και εν αιματι ανθρωπων επεθυμήσατε"
ΕρεβοςΜέλος
30/05/2005, 16:32:26
Deepest_emotion η ταινια στην οποια αναφερεσε περιγραφει την πραγματικη (ετσι λεει τουλαχιστον) ιστορια του κομη Δρακουλα η Βλαντ Τεπες....δεν τον παρουσιαζει σαν βρυκολακα δηλαδη σε κανενα σημειο...παρα μονο στα τελευταια λεπτα δειχνει οτι αναστηθηκε(!!!) -και μονο αυτο...ουτε κυνοδοντες ουτε να ρουφαει αιμα κλπ- ισως απλα και μονο για να "χαρουμε" οσοι ειμαστε fan των ταινιων σχετικα με το dracula.
τωρα οσον αφορα το περιστατικο που περιγραφεις....μου εχουν πει αρκετα ατομα οτι τους εχει συμβει να δουν σε ονειρο προσωπα που δεν εχουν δει ποτε...και αργοτερα καποια στιγμη να τους συναντουν και στη πραγματικοτητα...επισης καμια φορα δε μιλανε μονο για προσωπα αλλα για ολοκληρες σκηνες που εχουν δει σε ονειρο και αργοτερα τις ζουν κανονικα.
Deepest_EmotionΝέο Μέλος
31/05/2005, 01:20:42
Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λές το έχω ακούσει κι εγώ και επίσης μου έχει συμβει να δώ κάποιο πρόσωπο στο όνειρό μου χωρις να τον ξέρω και κάποια στιγμή να τον γνωρίσω, αλλά ποτέ κάποιον βρυκόλακα η κάτι άλλο τελος πάντων. Ίσως γι αυτό μου φάνηκε παράξενο! Συγχώρεσέ με για το λάθος που έκανα λέγοντάς τον βρυκόλακα αλλά από οτι ξέρω έτσι εξελίχθηκε μετά τον θάνατό του. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει για τον αληθινό Βλαντ Τέπες έγινε... άντε να το πω κάτι σαν βρυκόλακας μετά τον αφορισμό του ιερέα και πολλοι κάτοικοι ανέφεραν ότι ρουφούσε αίμα απο ζώα τα οποία έβρισκαν πεθαμένα. Επίσης πολλοι παρακαλούν να γυρίσει για να υπάρξει λέει δικαιοσύνη στη χώρα τους. Τώρα τι και πως δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ και πάλι.

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

31/05/2005, 13:45:15
O ΒΛΑΝΤ ΤΕΠΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΛΑΝΤ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕ ΤΟΥΣ
ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ .
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ .
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ
ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ DISCOVERY ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΜΥΘΟΣ.
ΕρεβοςΜέλος
31/05/2005, 15:53:30
quote:

O ΒΛΑΝΤ ΤΕΠΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΛΑΝΤ Ο ΠΑΛΟΥΚΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕ ΤΟΥΣ
ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ .
ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΙΑΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ .
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ
ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ DISCOVERY ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΜΥΘΟΣ.

Ηταν αμφιλεγομενη προσωπικοτητα.Πολεμησε ηρωικα τους τουρκους αλλα ηταν ιδιαιτερα σκληρος ακομη και με συμπατριωτες του.Ηταν λογικο να δημιουργηθει ο μυθος οτι βρυκολακιασε γιατι αφοριστικε απο την εκκλησια.Ειναι γνωστη νομιζω η δοξασια οτι αφορισουν καποιον το σωμα του δεν λιωνει.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για καποιον με τοσες "αμαρτιες".Ο συγγραφεας Bram Stoker χρησιμοποιησε λιγα απο αυτα τα στοιχεια μαζι με καποια αλλα (απο αλλα μυθιστορηματα οπως του John Polidori) για να δημιουργησει το γνωστο Dracula.