ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Nortrin38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/07/2005, 16:29:52
TI MPATSOS KAI ISTORIES LES RE FILARA?

AN THES NA MATHEIS TON NORTIN PROSOPIKA DEN TO GNORIZO ALLO TO OTI SYNERGAZOMASTE ME TON K. PALMO. KAI EDO MESA ENTELOS TYXAIA VRETHIKAME.
TI MPATSOS KALOS KAI KAKOS. POLY HOLLYWOOD PARAKOLOUTHEIS FILARAKI.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

11/07/2005, 16:45:27
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ...

ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ " Συνεντεύξεις " ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΒΙΝΟ mvinos@esoterica.gr .
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΥΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ " Συνεντεύξεις ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ "ESOTERICA.gr" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣΑΝΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ....

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

11/07/2005, 17:01:55
DEN DIAFONO ME TON PROLALHSA AVATAGR.
APLA FILE MOU DEN EINAI OLOI OI ANTHROPOI IDIOI, O KATHENAS APANTA SE KAPOIA SXOLIA DIAFORETIKA APO ENAN ALLO.
MPOREI ENAS NA EINAI PIO PSIXRAIMOS O ALLOS OXI. EGO EIMAI ENAS APO TOYS OXI. SE OPOION ARESEI. EGO GIA OTIDIPOTE GRAFO EDO MESA TA EXO DEI ME TA IDIA MOU TA MATIA. KAI PROSKALESAME OLOYS POU ROTOUN NA ERTHOUN SE EPOIKINONIA KAI TO THELOUN PRAGMATIKA GIA NA TOYS PARATHESOUME ME TH SEIRA MAS KAPOIA PRAGMATA KAI APODIKSEIS. AYTOI APANTOUN EIRONIKA KAI KATAVATHOS THELOUN NA SE VRISOUN.
EGO TOUS APANTO OTI H YBRIS EINAI GIA TOYS ADYNAMOUS.

ΑΣΑΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

11/07/2005, 17:32:41
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...

ΦΙΛΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΑΣ....

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

11/07/2005, 17:34:50
quote:

EGO TOUS APANTO OTI H YBRIS EINAI GIA TOYS ADYNAMOUS.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

Αρα εσυ δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου απο την...αδυναμια!
wolfowitzΜέλος
11/07/2005, 18:08:43
1. Μπορει να φωτογραφηθει ο ιδιος ο κ.Παλμος διπλα στην "κυκλώπεια πύλη" και όχι το πιτσιρικακι? να δουμε ποσο κυκλωπεια ειναι τελος παντων

2. Εγω δε βλεπω "χθονιους ναους" αλλα σπηλιες για να μην πω τρυπες Καποιο αποδεικτικο (πραγματολογικο) στοιχειο παιδια θα δουμε η να χρησιμοποιησουμε τη φαντασια μας

CMΜέλος
11/07/2005, 18:51:27
Το θέμα είναι ότι άρχισε νωρίς ο καυγάς. Έχω πει παλαιότερα ότι δεν πιστεύω στην ύπαρξη ούτε των Ε, ούτε των UFO, ούτε της αρχαίας Ελληνικής υπερτεχνολογίας, κ.λ.π. Για κάποιον ο οποίος κάνει την έρευνα του και έχει πειστεί για όλα αυτά και πολλά άλλα, δεν έχω να πω τίποτα. Είναι δικαίωμα του, αν νομίζει ότι τα στοιχεία του το αποδεικνύουν, να έχει την άποψη του, να την πει, να την διμοσιεύση και να την υπερασπιστεί. Ούτε το αν θα πείσει ή όχι έχει σημασία. Κάποιοι θα πειστούν και θα προσπαθήσουν να το ψάξουν παραπέρα και κάποιοι άλλοι όχι. Μάλιστα αυτοί που δεν θα πειστούν μπορεί να έχουν και πολύ καλά επιχειρήματα που να καταρρίπτουν την άποψη του ερευνητή.

Αυτό που έχει σημασία είναι αν ο άνθρωπος αυτός πράγματι προσπαθεί και κάνει έρευνα ή αναμασά τις υπάρχουσες απόψεις και θεωρίες. Επίσης αν η έρευνα του γίνεται στο πεδίο ή τον καναπέ. Από αυτή την άποψη συμπαθώ τον Πάλμο. Είμαι πεπεισμένος ότι βγαίνει και κάνει έρευνα και το γεγονός που είπε κάποιος φίλος ότι έχει πολλά κιλά και αγκομαχούσε στις σκάλες, αυτό τον τιμά ακόμη περισσότερο μια και έχει να υπερνικήσει και τα προσωπικά του όρια προκειμένου να κάνει αυτό που αγαπάει.

Το κυριότερο το άφησα για το τέλος. Είναι σημαντικό ο ερευνητής να είναι στην διάθεση του κόσμου. Πόσους γνωρίζεται, που έχουν εκδώσει του κόσμου τις παραφιλολογίες και ανακρίβειες να έχουν αφήσει τον εαυτό τους να εκτεθεί στο ευρύ κοινό; Και δεν μιλώ για ένα ελεγχόμενο τηλεοπτικό περιβάλλον, ή για μια επαφή με άτομα οπαδούς, αλλά για έκθεση στο ευρύ κοινό. Ακόμη και σε τηλεοπτικό περιβάλλον θυμάμαι, πριν μερικούς μήνες, ένα "ερευνητή" του καναπέ που μίλαγε για κούφια γη. Μόλις οι σπηλαιολόγοι του είπαν κάποια πράγματα και αφού είδε ότι δεν μπορεί να πείσει, ότι τα επιχειρήματα του φάνταζαν γελοία, γυρνάει και λέει του Χαρδαβέλα: "καλά αυτούς τι τους έφερες εδώ;". Αυτούς τους ερευνητές δεν γουστάρω. Είδατε αυτό τον τύπο ή κάτι άλλους να έχουν μια άμεση επαφή με το κόσμο, ή να έχουν τις προσωπικές τους ιστοσελίδες και εκεί να λειτουργούν φόρα που να κατατίθενται όλες οι απόψεις και να δίδονται απαντήσεις σωστές;

Ο Γιώργος Πάλμος ήταν πάντοτε στην διάθεση του κόσμου και με την δημιουργία της ιστοσελίδας του, η οποία θέλω να πιστεύω ότι θα έχει και το ανάλογο φόρουμ, είναι διαθέσιμος πλέον σε πολύ περισσότερο κόσμο. Αυτό, μιλώντας από προσωπική πείρα, έχει πολλές χαρές αλλά και λύπες. Κάποιοι θα σε ανεβάσουν στα σύννεφα και κάποιοι θα σε ρίξουν στην λάσπη. Και εσύ θα πρέπει να μην κάνεις πολλά λάθη και να προσπαθείς συνεχώς και περισσότερο για να μαζέψεις στοιχεία για την ερεύνα σου, αλλά και για να κερδίσεις την αγάπη, την συμπάθεια και την αποδοχή του κόσμου. Μέσα από την διαδικασία αυτή γίνεσαι σοφότερος, ωριμάζεις, και μπορεί να ανακαλύψεις ξαφνικά πως ότι πίστευες μέχρι τώρα, αποτέλεσμα της μέχρι τώρα έρευνας σου, πως χρειάζεται αναθεώρηση. Και η ερεύνα συνεχίζεται.

Και το γεγονός ότι αρχίζει μια συζήτηση στο esoterica η οποία μπορεί και να στοχεύει στην παρουσίαση αυτής της σελίδας, αυτό είναι προσωπική μου σκέψη και άποψη, δεν είναι καταδικαστέο. Κάπως θα πρέπει να γίνει γνωστή αυτή η προσπάθεια και από την στιγμή που ο σκοπός δεν είναι ιδιοτελής, τότε ο τρόπος δεν είναι παρεξηγήσιμος.

Γιάννης Μπαϊμπάκης

------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

12/07/2005, 13:25:39
DEN MILISA POTE SE KANENAN EIRONIKA KAI DEN EXO KANEI EPITHESH SE KANENAN AN PROTA DEN EXOUN KANEI ALLOI.

TO NA LEME O KATHENAS THN APOPSH TOY EINAI LOGIKO. OTAN KAPOIOS ZHTAEI ENAS MEROS APODIKSEON KAI TIS PARATHETEIS, ALLA SYNEXIZEIS NA DEXESAI SXOLIA EIRONIKA TOTE FILE MOU KATI ALLO PAIZEI STH MESH.

THA SYMFONISO ME ESAS KURIE MPAIMPAKH. KSERO PROSOPIKA KAI EGO SE POSA MERH TOY KOSMOU EXEI KANEI APOSTOLES TOU INSTITOYTO ASANA KAI TONIZO POS AYTA TA LIGA POU EXEI KATEVASEI O NORTIN EINAI TO 1/1000 MONO. KATI TO OPOIO MPOREI NA TO DIAVASEI KAI O KATHENAS PARAPANO, OPOS EPISHS KAI APO THN SHMIOSH TOY KYRIOU PALMOU.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

12/07/2005, 15:16:01

Arithanis ορισμένα από αυτά που αναφέρεις είναι αξιόλογα.

Επέτρεψέ μου όμως μία συμβουλή.

Μελέτα τον κάθε Μύθο ξεχωριστά.Μελέτα τον κάθε Θεό και Ήρωα ξεχωριστά.Η Συνδυαστική θα έρθει αργότερα.
Αλχημείες τύπου "Η Σφίγγα είναι ο Ηρακλής","Έχει σχέση με την Αργώ" δεν στέκουν.Δημιουργούν σύγχυση.
Το ότι κάποιοι είπαν κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι έχουν και δίκιο.Αλίμονο!!

Η μόνη Πηγή μας πρέπει να είναι τα αρχαία κείμενα.Οποιαδήποτε άλλη πηγή είναι ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΗ!!!(Εξαιρώ κάποια λιγοστά σύγχρονα κείμενα).Από εκεί και πέρα μόνο ο ΝΟΥΣ θα μας δώσει απαντήσεις.Αυτός σε συνδυασμό με την ανώτερη Διαλεκτική.

12/07/2005, 15:22:31
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ????

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ (ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΠΑΝΤΑ) ΚΡΙΤΙΚΗ ?

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΟΥ κ.ΠΑΛΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ...

1- ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,illuminati, ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ.....
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΣΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ..
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΔΑΗ ??????

2-ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..
ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ Η' ΚΟΠΕΛΑ (ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)...
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?????
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ?????
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ?????

ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Lord_AsrielΜέλος
12/07/2005, 15:57:47
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

said:

quote:

5 EKATOMYRIA FORES EXOUME PEI KAI VLEPETE YPARXOUN KAPOIA THLEFVNA. OPOIOS THELEI AS PAREI. POSES FORES PREPEI NA EPANALAVOUME OTI TO DIADIKTIO DEN EINAI TO ASFALESTERO MEROS GIA NA DOSEIS STOIXEIA POU SE TELIKH ANALUSH EINAI KAI APORHTA.

Η ερώτηση που έχω πάνω σε αυτό είναι :
Πώς γίνετε απόρρητα στοιχεία να μπορούν να δοθούν από
το τηλέφωνο και όχι στο διαδύκτιο.
Ποιά η διαφορά;

Ευχαριστώ!

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

07/09/2005, 01:27:54
Χουάνα η Παρθένα"
Μήπως το γνωρίζετε;
Προβλήθηκε - ή θα προβληθεί (ντεν έκω τελεόραση, ντεν ξέρω καρντιά μου) από την ελληνική τηλεόραση.

Η Χουάνα, μια έφηβη παρθένα, επισκέπτεται το γυναικολόγο.
Εκεί λοιπόν που είναι ξαπλωμένη με τα πόδια σε διάσταση (τελικά υπάρχουν περισσότερες διαστάσεις )
μια νοσοκόμα περνάει φουριόζα, κραδαίνοντας τι;
Τη σύριγγα με το γονιμοποιημένο ωάριο - ή ωράριο, διαλέχτε - μιας άλλης.

Βλέπωντας τη Χουάνα με τα πόδια,
της τοποθετεί το ωάριο και μην την είδατε...

Περνάει ο καιρός,
και η κοιλιά της Χουάνας που είναι παρθένα, αρχίζει να μεγαλώνει.
...

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η υπόθεση.
Απ'ότι πληροφορήθηκα, στο εισαγωγικό κλιπ, χορεύουν σπερματοζωάρια χαρούμενα!!!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

GripenΝέο Μέλος
07/09/2005, 11:23:09
amalia, θα σου συνιστούσα να ΜΗΝ την δείς αυτήν την σειρά!! Είδα με κάτι γνωστούς μου το πρώτο επεισόδιο και φρικάραμε!!! Η "Λάμψη" είναι μακράν ανώτερη της!
07/09/2005, 13:05:52
Αμαλία, προβάλλεται ήδη αυτή η σειρά...
Έλεος!!!!
Η τηλεόραση βρίθει μεξικάνικων και τελευταία τούρκικων σειρών!
Τόσο καλά πάμε....

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

07/09/2005, 15:04:57
παντως ειδα χθες το τρειλερ για το big mother... καλα αυτοι οι τυποι δεν παιζονται, ετσι;...

08/09/2005, 00:56:36
Νιώθω τυχερή, που μου έχει χαλάσει η κεραία...

κλικ me

08/09/2005, 02:42:05
(..μπορεις να το δεις απο κλινικης πλευρας...ψυχαναλυση εως ψυχιατρικη..//Ενδιαφερον-θα το δω:)

Λυπαμαι για την κεραια//κατι εμαθα απο τη λιλιθ ..σκεφτεται για καινουργια.Ρ--γι'αλλο λογο θυμαμαι.)--
--Αμαλιαααα δες βλεπεις πια Χρδβλ;>//Ελααα, βαλε μια κεραια και μετα το τελος του ριαλιτι θα κανουμε τοπικ στην ψυχη για τα συνδρομα των νεοελληνων*---

*γες!δεκοπιραϊτιζμαϊν.ΡΡ--

Αtma Reloaded..

11/09/2005, 20:21:02
quote:
Απεστάλη: 28/08/2005, 19:34:32

Το θέμα αυτό μεταφέρεται στην κατηγορία
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
όπου θα παραμείνει ενεργό για 2 εβδομάδες.

Όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα στην 1η σελίδα,
ο καιρός γαρ εγγύς...
το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Η συνέχεια...επί της οθόνης

κλικ me