ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΠΛΩΤΙΝΟΣ74 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
MasvidalΜέλος
10/08/2003, 12:43:08
"ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ....Ω ! Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ !! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ; Ο ΚΡΥΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ " ... (Sentenced)

10/08/2003, 17:21:05
quote:

"Η επιμονη και η οξυνοια ειναι οι προνομιουχοι θεατες αυτου του απανθρωπου θεαματος,στο οποιο ο παραλογισμος η ελπιδα και ο θανατος συνεχιζουν τον διαλογο τους" (Απο το Πρελουδιο:Ωδη στον Σισυφο) των
Sieges Even !! (το μετεφρασα στα Ελληνικα γιατι θα μου την "πουνε" παλι (ξερει ποιός) !!

ΕΠΙΜΟΝΗ=ΕΜΜΟΝΗ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ,ΠΕΙΣΜΑ.
ΟΞΥΝΟΙΑ=ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
-------------------------------------------
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ= ΠΡΑΞΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
ΕΛΠΙΔΑ=ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ,ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΛΟΥ.
ΘΑΝΑΤΟΣ=ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

Μ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΦΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΑΤΑΙΑ ΚΑΤΙ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΟΥ"...ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ VANITAS VANITUM....AΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΞΥΝΟΙΑ (ΔΗΛ. ΓΝΩΣΗ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΑΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ....

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

10/08/2003, 17:24:51
quote:

"ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ....Ω ! Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ !! ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ; Ο ΚΡΥΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ " ... (Sentenced)

ΚΑΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ,ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ(;)....ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

10/08/2003, 19:16:58
Τ-ΩΡΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ...ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΡΑΥΓΕΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ Μ'ΑΚΟΥΣΕΙΣ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...;ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;...ΟΛΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΙΜΕΝΩ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ;...ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΦΟ...ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΗ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΝΗ...ΑΠΟΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ...ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΑΡΝΟΥΜΑΙ...ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ
ΓΝΩΣΗ.................

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

MasvidalΜέλος
11/08/2003, 00:09:43

quote:

ΚΑΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ,ΠΑΡΑΦΡΑΣΩ(;)....ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ...

Αγαπητη kapodistria θα σε απογοητευσω αλλα τα δυο αποσπασματα ειναι απο διαφορετικα τραγουδια.Αλλα και παλι δεν τρεχει τιποτα.Εσυ αν θελεις ένωσέ τα σε ενα τραγουδι.Θα το ονομασουμε "Τραγουδι Χαμαιλεοντας" ή "Το δίμορφο ασμα" !!
Με βαθυτατη εκτιμηση , Masvidal ...

11/08/2003, 01:06:32

Πνίγομαι στην θηλιά που θα σφίξω,
σε λίγο ακόμα περισσότερο.
Γιατί κοιμήθηκα συον ουρανό σου.

Κλαίς! κρυφέ μου εαυτέ;
και γω κάνω πως δεν σε βλέπω το λιγότερο.
Μιας και γυρόφερνα στην ατραπό σου.

Σ΄αγαπώ φωτεινή αχτίδα της πληγής μου.

Σε πονάω κόσμε που με πίστεψες,
για την αλήθεια του εγώ μου.

Το όνομα μου: προσποιούμαι.
Το επίθετό μου: είμαι αυτός που θά ΄θελα να είμαι.
Το χρώμα των ματιών μου: Μια στιγμή σου που υπάρχεις,
εκεί που δεν υπάρχεις τ-ώρα...

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΗ

11/08/2003, 02:55:44
quote:
Τόσο Κοντά - Τόσο Μακριά~8 Μαρτίου 1998
Αφήνοντας το βάρος μου μακριά, ήταν τότε που ένοιωσα τη χαρά του ήλιου.
Σηκώνοντας το ένα πόδι ήταν τότε που μύριζα τη ζάλη της άνοιξης.
Άνοιξα το βάζο και ήταν τότε που βγήκαν οι στιγμές των παλιών μου χρόνων.
Ξαφνικά το κοράκι φτερούγισε απότομα, έκραζε και φοβισμένο πετούσε.
Το έδαφος έτρεχε απο κάτω του όλα τα έσβηνε, τα άφηνε στο χρόνο τους και συνέχιζε να πετά τρομαγμένο και το έδαφος έτρεχε απο κάτω, μα τώρα πιο αργά, καθώς είχε σηκωθεί ψηλά.
Έκραζε και ανέβαινε όλο και πιο ψηλά μέχρι που δεν είχε που να πάει και ξάφνου σταμάτησε, έκλεισε τα φτερά και κοίταξε κάτω στρέφοντας το κεφάλι.
Το μόνο που έβλεπε ήταν λίγα φώτα, τίποτ’ άλλο, καμιά κίνηση.
Όλα ακίνητα.
Τότε είπε “δεν έχει νόημα” και με μια βουτιά χάθηκε μακριά.
Και ήταν τότε που έκανε τόσο κρύο, ώστε αποφάσισα να βγω γυμνός να το συναντήσω.
Έτρεξα τόσο πολύ που μπήκα μέσα στο χιόνι και ένοιωθα κρύος, κρύος και καθαρός και συνέχιζα να τρέχω πολύ ενώ έμπαινα πιο βαθιά στο χιόνι.
Και πήγα τόσο βαθιά, εκεί που δεν είχε πια χιόνι αλλά μια τρελή ζέστη.
Κι εγώ κρύωνα και όλα ήταν ακίνητα και τότε σκέφτηκα “δεν έχει νόημα”.
Και μ’ ένα πήδημα, δε ξέρω που πήγα.
~The Electricity in my Head~Γρηγόρης

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

11/08/2003, 19:05:49
quote:

Κι εγώ κρύωνα και όλα ήταν ακίνητα και τότε σκέφτηκα “δεν έχει νόημα”.
Και μ’ ένα πήδημα, δε ξέρω που πήγα.

~Γρηγόρης~

[quote]

ΕΛΠΙΖΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ (ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΤΕ Η ΖΩΗ;ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΥΝΗΓΙ" ΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΗΜΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ΄ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...

12/08/2003, 01:19:01
ΒΡΟΧΟ-ΠΤΩΣΕΙΣ
ΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑ ΥΓΡΟΣ..
ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ...
ΔΥΝΑΤΗ...ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ
ΨΥΧΕΣ...ΜΑ ΕΓΩ ΒΡΟΧΟΒΟΛΟΥΣΑ
ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΑΚΙΑΖΑ
ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ
ΜΟΥΣΚΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΝΙΓΗΚΕ..ΠΤΩΣΕΙΣ..ΠΤΩΣΕΙΣ...
ΒΡΟΧΗΣ..
ΜΕΣΑ ΜΟΥ...
ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ...
ΣΤΕΓΝΩΣΑ.....

www.mailbox.gr/cgi-mailbox/webmail/files-link.cgi/greek?acc=ryche&filename=12thjpg

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

12/08/2003, 01:39:16
...Aυτή τη στιγμή...1:38 λέει το ρολόι...υπάρχει ευλογία...την αισθάνομαι...

~Γρηγόρης~

13/08/2003, 23:28:11
ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΞΩΠΟΙΗΣΩ...
ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ...ΔΟΝΗΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
ΕΚΕΙ ΕΞΩ...ΜΟΝΑΧΑ Τελείες Τέλειες ΜΠΟΡΩ ΝΑ
ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ..
ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΥ........................

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

14/08/2003, 19:00:30
quote:

...Aυτή τη στιγμή...1:38 λέει το ρολόι...υπάρχει ευλογία...την αισθάνομαι...

~Γρηγόρης~

ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,OTAN O KATARAMENOS IOS MAS EBGALE NOK AOYT!!!! AYTO HTAN KATARA APOCE (12-8) KAI OXI EYLOGIA...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ...ΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!(ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ;)

15/08/2003, 00:58:11
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙ....
ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΟΥ ΜΟΥ...
ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ..
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΗΛΙΟ...ΛΕΥΚΟ ΝΑΝΟ
ΚΙ ΟΛΟ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΠΟΡΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΜΕΡΙΑ...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΗΤΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...
ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΟΦΩΡΩ ΜΠΟΡΩ...ΓΙ'ΑΥΤΟ
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΚΡΙ.....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΣΧΥΤΕ.........

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

16/08/2003, 03:40:33
quote:
ΤΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ REPTILE,OTAN O KATARAMENOS IOS MAS EBGALE NOK AOYT!!!! AYTO HTAN KATARA APOCE (12-8) KAI OXI EYLOGIA...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ,ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΓΑΛΗΝΕΨΑΜΕ...ΤΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!(ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ;)

Χα!χα!...αγαπητή Καποδίστρια,
Θέλεις το οτι είμαι φύση και θέση τυχερός, θέλεις το οτι έλειπα εκτός των eso και γενικώς...μάλλον τη γλύτωσα απο τον (γυ)ιό
Ελπίζω να ανένηψες και να έλθεις και πάλι δυναμικότερη παρά ποτέ.

~Γρηγόρης~

16/08/2003, 03:49:03
quote:

Απο Την Πηγή Της Σιωπής~7 Δεκ 1998
Απο την πηγή της σιωπής ανάβλυσε μια λέξη.
Και μου θύμισε να σκουπίσω τον υγρό ουρανό, καθώς θα του μιλάω για τη ζωή της.
Κατέβασα τη ματιά μου και στα λασπωμένα νερά, άστραψε η επόμενη στιγμή.
Απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια σκέψη.
Και κατέβηκα πηδώντας, κλειδωμένος με λέξεις.
Χαμογέλασα ωχρά σε δυο λυπημένα πουλιά και φεύγοντας απ’ το λόφο, τα πόδια μου μπλέχτηκαν σε δρόμους που δεν άφηναν να φανεί κάποιο φως.
Απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια όψη.
Τότε με πλησίασε, με έπλυνε με λάσπη, έριξε τον πόνο σε δυο λυπημένα πουλιά και άνοιξε το στόμα του.
Οι μουσικές που βγαίναν, άνθιζαν τα λουλούδια, χαμογέλασαν σε δυο λυπημένα πουλιά, έδυσαν τον ήλιο και απο την πηγή της σιωπής, ανάβλυσε μια νύχτα.

~Γρηγόρης~

16/08/2003, 17:40:28
ΜΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ "ΕΣΟΤΕΡΑ",ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ "ΕΣΟΤΕΡΗ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

17/08/2003, 19:32:56
ΦΟΒΑΜΑΙ...

17/08/2003, 22:35:34
quote:

ΦΟΒΑΜΑΙ...

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΦΩΣΧΥΤΕ,
ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΑΠΟΣΙΩΠΗΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΧΙ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 17/08/2003 22:38:11

18/08/2003, 00:05:01
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ....
ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ..ΟΤΙ ΑΓΝΟΩ (ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ)...
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ

18/08/2003, 01:23:55
quote:

ΜΙΑ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ "ΕΣΟΤΕΡΑ",ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΦΕΥΓΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ'ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ;ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΡΕΦΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ "ΕΣΟΤΕΡΗ"ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ..ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ..
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΥΧΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΑΣΤΙΑ ΜΑΣ...
ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η΄ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ...ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ...
ΦΙΛΙΚΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ