- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΦΟΒΑΜΑΙ...
Μη το προσπερνάς...κατανόησέ το όσο δύσκολο κι αν είναι...
Υπάρχει δυνατότητα απελευθέρωσης απο το φόβο...
Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να τον κοιτάς κατάματα με σταθερό βλέμμα...
Αν τον αποστραφείς και φύγεις μακριά του, θα έχει νικήσει...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Πρώτα από όλα να πω συγνωμη αν έχει ήδη ανοιχτεί αυτό το θεμα αλλά λόγω υποχρεώσεων εδώ και περίπου ενάμιση μήνα απείχα σχεδός ε΄ντελώς από τα του εσοτερικα και για να πω την αληθεια ειμαι εκπληκτος με την εξέλιξη που εχει υπάρξει . Το εσοτερικα έχει γιγαντωθεί και κινείται με φρενήρεις ρυθμούς ( ήδη προηγουμένως έμαθα για το παρτυ που οργανωνεται ...) . βέβαια αυτό έχει και τα αρνητικά του ... πχ έχω ψιλοαπελπιστεί γιατί βλέπω ότι αυτή μου η απουσία για τα δεδομένα του εσοτερικα ειναι πολύ μεγάλη και έτσι έχω "χαθεί" αναφορικά με οσα γίνονται ( κυριολεκτικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω να ασχολούμαι )και εκτος αυτού μου φαινεται πως θα έχω ξεχαστεί από τα περισότερα μελη και αυτό είναι που με λειπεί περισότερο . τελος παντων...αρκετός πρόλογος...
Θα ήθελα να κάνω μία πρόταση που μου φαίνεται υπολοιήσημη και αν υπάρχει και αναλογο ενδιαφέρον και ανταπόκριση θα μπορούσαν να γίνουν κα΄ποιες ρυθμίσεις από τους διαχειριστές προς αυτήν την κατεύτθυνση . Η προτασή μου είναι να δημιουργηθεί ξεχωριστό ... πως να το πω...όχι ακριβώς φορουμ αλλά κατι τέτοιο... στο οποίο θα υπάρχει δυνατότητα όσοι το επιθυμούν,να μπορουν να αναπτύσουν φιλίες με αλλα μελη σε προσωπικό επίπεδο . Πρακτικά και πιο συγκεκριμένα , ένας "τόπος" όπου θα αναγράφονται τα απαραίτητα στοιχεία ( ηλικία ,φύλλο , ενδιαφέροντα...) μαζί με λίγα λόγια από το καθε ενδιαφερόμενο μελος σχετικά με το "τι ζητάει" έτσι ώστε όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μα΄ζι του . Βέβαια ενοείται ότι εδωμέσα όλοι φίλοι είμαστε , αλλά όπως και να είναι θα ήταν καλό όσοι θα ήθελαν κάτι παραπάνω και πιο προσωπικπό από ενα απλο νικνειμ και μια φιλοσοφική κουβέντα και θα επιθυμούσαν να γνωρισουν ένα άτομο με το οποίο να έχουν προσωπική φιλία περαν του εσοτερικα να τους δίνεται αυτή η δυνατότητα ( η "καρτα" σχετικα με το καθε μελλος δεν είναι και ιδιαέτερα διαφωτιστική προς αυτην την κατεύθυνση). Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι μας την τύχη να έχουμε στον περιγυρό μας άτομα που να έχουν τις ίδιες αναζητήσεις και αν θα μπορούσε το εσοτερικα να βοηθήσει θα ήταν πραγματικά ωραίο . Λοιπόν , τι νομίζετε ? θα ήταν κάτι τέτοιο δυνατό ?
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
Καλώς τον T-SEEKER!
Φίλε μου, προσωπικά πιστεύω πως δεν θα ωφελούσε κάτι τέτοιο που προτείνεις.
Νομίζω πως ο καθένας μπορεί να γνωρίσει τον άλλον μέσα από τα μηνύματά του στα διάφορα ενδιαφέροντα θέματα του φόρουμ, πράγμα που θεωρώ καλύτερο και πιο... ενδεδειγμένο, απ' το να υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία "γνωριμιών" (η οποία ενδεχομένως να προσέλκυε μέλη με ΜΟΝΟ αυτό το σκοπό...).
Άλλωστε είναι προτιμότερο και έχει μεγαλύερη αξία και ενδιαφέρον να "ανακαλύπτεις" κάποιον σιγά σιγά, παρά με το καλημέρα να προσπαθείς ο καθένας να κερδίσει το ενδιαφέρον του άλλου.
Από την άλλη, υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα, όπου ο καθένας μπορεί να προσεγγίσει όποιον, στην πορεία της συμμετοχής του στο φόρουμ, διαπιστώσει ότι του "ταιριάζει" ως φίλος ή οτιδήποτε άλλο...
Αυτά τα ολίγα (!) από μένα...
Καλό βράδυ

quote:
πχ έχω ψιλοαπελπιστεί γιατί βλέπω ότι αυτή μου η απουσία για τα δεδομένα του εσοτερικα ειναι πολύ μεγάλη και έτσι έχω "χαθεί" αναφορικά με οσα γίνονται ( κυριολεκτικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω να ασχολούμαι )και εκτος αυτού μου φαινεται πως θα έχω ξεχαστεί από τα περισότερα μελη και αυτό είναι που με λειπεί περισότερο . τελος παντων...
T-Seeker όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει να ξαναλείψεις τόσο μεγάλο διάστημα γιατί θα φας... κόκκινη κάρτα
Ακόμα κι όταν έχεις δουλειά θα μπαίνεις κάθε πρωί και θα λες: "Με λένε T-Seeker και είμαι καλά"
(όπως στις θεραπευτικές κοινότητες)
Καταλαβαίνω και τον δικό σου καημό αλλά θα συμφωνήσω με τον Ananasss στο ότι
quote:
Νομίζω πως ο καθένας μπορεί να γνωρίσει τον άλλον μέσα από τα μηνύματά του στα διάφορα ενδιαφέροντα θέματα του φόρουμ, πράγμα που θεωρώ καλύτερο και πιο... ενδεδειγμένο, απ' το να υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία "γνωριμιών" (η οποία ενδεχομένως να προσέλκυε μέλη με ΜΟΝΟ αυτό το σκοπό...).
Χρειάζεται ωριμότητα από όλους για να γίνει κάτι τέτοιο που λες και (δυστυχώς ή ευτυχώς) δεν περνάμε τα μέλη από τέτοιες δοκιμασίες.
Θα γίνουν συγκεντρώσεις των μελών στο άμεσο μέλλον και εκεί θα δοθεί η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά.
Κι όπως είπαμε μην ξαναλείψεις θα φας κόκκινη κάρτα ![]()
Υ.Γ. Μου χρωστάς και μια απάντηση από τον καθηγητή σου για την μετενσάρκωση.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ T-SEEKER.
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΠΙΚ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗΗΗ.

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...
THE POWER OF THREE WILL SET YOU FREE
quote:
T-Seeker όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει να ξαναλείψεις τόσο μεγάλο διάστημα γιατί θα φας... κόκκινη κάρτα
Σωστά αλλά μπορώ κιαλιώς ?... διαβάσματα...και αν δεν έχεις και υπολογιστή σπίτι σου...
Λοιπόν...καταλαβαίνω αλλά σκεφτείτε το εξής : ας υποθεσουομε ότι εγώ είμαι πχ 30 χρονών και θα ήθελα να βρω έναν/μία τέτοιο φίλο/η συνομίλικο/η...δεν θα ήταν και ιδιέτερα ενδεδειγμένο να μιλούσα σε κάθε μέλος που θα έβρισκα ενδιαφέρον μεσα από τα λεγόμενά του και να του ΄ελεγα " γεια σου ...πόσοχρονών είσαι?...θέλεις να γίνουμε φίλοι ...?" Καταλαβαίνετε τί ενοώ ? Και σχετικα με τη σκέψη την οποία ίσως να έχετε με το ότι : "μα κι αν κάποιο μέλος δεν θελει να δουν οι άυτά τα στοιχεία του ?" σας λέω ότι απλω΄ς σε αυτό το φορουμ δεν θα μιλάμε με τα νικνειμσ μας αλλα "ανώνυμα" .
quote:
Υ.Γ. Μου χρωστάς και μια απάντηση από τον καθηγητή σου για την μετενσάρκωση
Βλέπω το θυμάσαι... αχ... δεν ξέρεις πόσες φορές το σκέφτηκα αυτό καθε φορα πουέμπαινα στο εσοτερικα . αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε αρκετός χρόνος εκείνο τον καιρό ιδιέτερα από τη μεριά του καθηγητή μου και δεν ήθελα να οτν πιέσω ... αλλά δεν θελω να δικαιολογούμαι.φαίνεται πως δεν είχε τόση διάθεση για "debate" πάνω σε αυτό το ζήτημα όσο πίστευα . πάντως όταν τον βρω και έχουμε το χρόνο να ιλήσουμε για αυτό το ζήτημα θα σου πω οπωσδήποτε...να με συγχωρείς πάντως !
αλλα τώρα που το σκέφτομαι ούτε εμε΄να μου απαντήθηκε η αρχικη μου απορία σχετικα με το ζήτημα της μετενσάρκωσης αλλά αντίθετα γενικεύττηκε στη διαμάχη χριστιανιμσού - μετενσάρκωσης . ελπίζω η έλειψη απάντησης στο ερώτημα μου να μην γίνεται λόγω μη ύπαρξης της και προσπαθεια για αποπροσανατολισμό μου . γιαυτό λοιπόν ξαναλέω : ( πολυ χονδρικα και περιληπτικα) ο πληθυσμός της γης συνέχεια αυξάνεται... τι γίνεται ? δημιουργούνται νέες ψυχές ? τι λέει για αυτό αυτή η φιλοσοφία ?
συγνωμηα αν φαίνεται πολύ ηλίθια αυτή η ερώτηση αλλα είναι μια ειλικρινή και απλή σκέψη ενός "αδαή " και ελάχιστα ενασχολουμενο με το θεμα της μετεμύχωσης . περιμένω απάντηση ...
υγ:ξανα συγνωμη για την μη υλοποίηση αυτου που είχα πει σχετικα με τον καθηγητή μου , φταίω , έπρεπε να είχα ενεργήσει πιο πιεστικα ..
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΦΙΛΕ T-SEEKER ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.....![]()
ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙAΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ "ESOTERICA.gr Forums" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ .....
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ , ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΟΥ CHAT H KAI AKOMA NA ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ T-SEEKER ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ (ΠΑΡΟΔΙΚΗ)...
ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ .....
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ,ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΤΟΥ .... ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Κοίτα , καταλαβαίνω απόλυτα αυτα που λες και συμφωνω και βεβαίως η ηλικία δεν λέει τίποτα πλεον και είναι ότι το χειρότερο να κρίνουμε την ωριμότητα κλπ με μόνο κριτήριο την ηλικία . Ξέρω ότι όταν έχω μία συζήτηση δεν έχει σχέση η ηλικία του άλλου ατόμου . αλλά όταν κάποιος θελει να αναπτύξει καπως πιο προσωπικές φιλίες , φιλίες που να μην περιορίζονται στο διαδικτιακό τομέα αλλά και να επεκτείνονται και στη φυσική επικοινωνία είναι καλό να υπάρχει και μία σχετική ομοιογένεια στην ηλικία ( χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν μπορεί να υπάρξουν φιλίες με άτομα πολύ μεγαλύτερα ή πολύ μικρότερα ) . καλό να είναι να έχουμε όλων των ηλικιών φίλους αλλά αν έχουμε και κάποιους της ηλικίας μας ακόμη καλύτερα . καταλαβαίνεις τι ενοώ ?
σχετικά με το :
quote:
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙAΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ "ESOTERICA.gr Forums" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ .....
έχεις δίκιο και ζητάω συγνώμη αν φαίνεται προσβλητικο αυτό που ζήτητα για αυτό το "μέρος" . το θέμα είναι πως δεν υπάρχει άλλος τέτοιος τόπος στον ελληνικο διαδικτιακό χώρο ( τουλαχιστον από όσο ξέρω ) όπου μπορείς να βρεις τόσους πολλούς ανθρώπους αυτής της "εμβέλειας" αναζήτησης , γιαυτό το είπα . ίσα ίσα με αυτό που είπα θα πει ότι πιστεύω πως πολλά άτομα εδώ είναι αξιολογα και αυτό άλλωστε φαίνεται . ευχαριστώ
18/11/2009

quote:quote:
Τ-SEEKER ...
Θα ήθελα να κάνω μία πρόταση που μου φαίνεται υπολοιήσημη και αν υπάρχει και αναλογο ενδιαφέρον και ανταπόκριση θα μπορούσαν να γίνουν κα΄ποιες ρυθμίσεις από τους διαχειριστές προς αυτήν την κατεύτθυνση . Η προτασή μου είναι να δημιουργηθεί ξεχωριστό ... πως να το πω...όχι ακριβώς φορουμ αλλά κατι τέτοιο... στο οποίο θα υπάρχει δυνατότητα όσοι το επιθυμούν,να μπορουν να αναπτύσουν φιλίες με αλλα μελη , απο αλλες αγορες ...
-να ρωταμε δηλαδη δηλαδη καποιοι απο την μια αγορα σε καποιους αλλους μιας αλλης αγορας ...
-ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ , ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ , ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ...
- [Συγνωμη για την αξια λογου διαθεση , κατ' εμε ...που την συμπληρωσα ...
Θα μπορούσε το εσοτερικα να βοηθήσει θα ήταν πραγματικά ωραίο . Λοιπόν , τι νομίζετε ? θα ήταν κάτι τέτοιο δυνατό ?- noema ...
-
- πιστευω πως ναι , ...
- καποιοι στην εσοτερικα , εχουν την χαρη να διαμορφωνουν και να συνοδευουν καλες ιδεες ...
- η ιδεα σου , ειναι και ιδεα μου , και θελει και αξιοπρεπεια και αλληλοσεβασμο , και συνεπεια και αυτοεαυτογνωσια και λιγη μα λιγη σοβαροτητα ...
- ανοιξε ΤΑ ΚΑΛΑ της καλης σου διαθεσης ...
- τα αλλα ξεχνα τα , ή αφηνε τα πιο εκει απο τα οσα κατα την γνωμη σου , θα ηταν παραταιρα ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ...
- οταν θα' χεις το καλο στον νου , μην βιαζεσαι ...
- πρεπει να κανεις τον κοπο και για να το μοιραστεις με αναλογους ...
-"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:quote:quote:
Τ-SEEKER ...
Θα ήθελα να κάνω μία πρόταση που μου φαίνεται υπολοιήσημη και αν υπάρχει και αναλογο ενδιαφέρον και ανταπόκριση θα μπορούσαν να γίνουν κα΄ποιες ρυθμίσεις από τους διαχειριστές προς αυτήν την κατεύτθυνση . Η προτασή μου είναι να δημιουργηθεί ξεχωριστό ... πως να το πω...όχι ακριβώς φορουμ αλλά κατι τέτοιο... στο οποίο θα υπάρχει δυνατότητα όσοι το επιθυμούν,να μπορουν να αναπτύσουν φιλίες με αλλα μελη , απο αλλες αγορες ...
-να ρωταμε δηλαδη δηλαδη καποιοι απο την μια αγορα σε καποιους αλλους μιας αλλης αγορας ...
-ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ , ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ , ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ...
- [Συγνωμη για την αξια λογου διαθεση , κατ' εμε ...που την συμπληρωσα ...
Θα μπορούσε το εσοτερικα να βοηθήσει θα ήταν πραγματικά ωραίο . Λοιπόν , τι νομίζετε ? θα ήταν κάτι τέτοιο δυνατό ?- noema ...
-
- πιστευω πως ναι , ...
- καποιοι στην εσοτερικα , εχουν την χαρη να διαμορφωνουν και να συνοδευουν καλες ιδεες ...
- η ιδεα σου , ειναι και ιδεα μου , και θελει και αξιοπρεπεια και αλληλοσεβασμο , και συνεπεια και αυτοεαυτογνωσια και λιγη μα λιγη σοβαροτητα ...
- ανοιξε ΤΑ ΚΑΛΑ της καλης σου διαθεσης ...
- τα αλλα ξεχνα τα , ή αφηνε τα πιο εκει απο τα οσα κατα την γνωμη σου , θα ηταν παραταιρα ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ...
- οταν θα' χεις το καλο στον νου , μην βιαζεσαι ...
- πρεπει να κανεις τον κοπο και για να το μοιραστεις με αναλογους ...
-
-
- ............
- η ιδεα , ειναι καλη ...
- ας προχωρησει ...
- τι λετε και σεις ... ;
-