- Τα " διαβολακια " πως επεμβαινουν στη ζωη μας. - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
ξεκίνησε με καλημέρες και χαμόγελα πιστεύοντας πως "ξεφορτώθηκε" τους "αντιδραστικούς" , κάπου όμως η pyramid ανέφερε πως διαφωνεί με την αποχώρηση του allzzaro απ' την συζήτηση κι εκεί, να! όλη η καλή διάθεση εξατμίστηκε...
θέλετε να μάθετε για τα διαβολάκια ? ας τα δούμε λοιπόν επί τω έργω....
οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία των διαβολακίων εξ ορισμού και μόνο ΔΕΝ λέει αλήθεια...
απ' την άλλη διαμορφώνει μία ωραιότατη και σαγηνευτικότατη εικόνα προκειμένου να παρασύρει (που άραγε?) και τους υπόλοιπους... αυτή εξάλλου δεν είναι και η αρχική έννοια του δια-βόλου?
φτιάχνει ένα υπέρογκο Εγώ, γεμάτο αλαζονεία και ανταγωνιστικότητα... δεν δέχεται αντιρρήσεις που μπορεί να αποκαλύψουν την αλήθεια και υποδαυλίζει τις έριδες παίρνοντας ταυτόχρονα του ύφος του θιγμένου....
έτσι αναγνωρίζονται τα "διαβολάκια" και όχι από την κορμοστασιά τους, το που συχνάζουν, το χρώμα τους και τα ρούχα που φοράνε....
σ'αυτό τον κόσμο ό,τι γυαλίζει ΔΕΝ είναι χρυσός... σ'αυτό τον κόσμο λέει ο σοφός λαός και κάτι σχετικό με τα "διαβολάκια" : "φωνάζει ο κλέφτης..."
σ'αυτό τον κόσμο όμως τίποτα δεν χάνεται, και το σκοτάδι θα γεννάει το Φως ξανά και ξανά...
όχι γιατί το είπαν κάποιοι "εσωτεριστές" όχι γιατί το είπαν κάποιοι "εξωτεριστές", αλλά γιατί έτσι είναι...
η Αλήθεια, δεν είναι προνόμιο κανενός...
together we stand, divided we fall...
Galadriel

in God we trust
quote:
Πρώτη βαθμίδα, δεύτερη βαθμίδα, τρίτη βαθμίδα......
ποιός τα λέει αυτά? θέλω τις πηγές σου και τις αποδείξεις συγχρόνως ότι αυτά που λες ισχύουν.
Πλωτίνος![]()

quote:
Για να δούμε και το θέμα των Απαγορευμένων Γνώσεων.
Απόκρυφες πηγές είπες? τι είναι αυτό? δηλ. δεν μπορείς να παραθέσεις τις πηγές?
Οι απόκρυφες πηγές .. αγαπητή pyramid είναι απόκρυφες..

quote:
και κάτι ακόμα... για τους συντονιστέςαν θεωρήσουμε πως καλώς το μέλος aries0 χρησιμοποίησε υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς για να αντιδράσει σε όσα διάβαζε και δεν του άρεσαν, θα πρέπει αυτό να ισχύει για όλες τις συζητήσεις εδώ μέσα...
αυτού του είδους τα υπονοούμενα και οι χαρακτηρισμοί κάθε φορά θα πρέπει να "τιμωρούνται" με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα μέλη και σε όλα τα θέματα...
και εδώ να θυμίσω κάποιες ανάλογες περιπτώσεις τύπου "Αντέχετε την λάσπη"...
περιμένω λοιπόν από τους συντονιστές και διαχειριστές του esoterica,
να επιφέρουν την απαιτούμενη ισορροπία ...
Κάποιες απαντήσεις για την ένστασή σου θα βρεις στο νέο θέμα:
ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...)
(η απάντησή μου στον allzzaro)
Από κει και πέρα, μπορείς εκεί να με ρωτήσεις ότι θέλεις.
Δεν θα επιθυμούσα να διακόψω τη ροή του εδώ θέματος.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Allzzaro,
Δεν έρχομαι σε <αντιπαράθεση> μαζί σου από μένα γίνεται γιαν να προσπαθήσω να βοηθήσω να λυθεί η παρεξήγηση. Το ότι έχω διάβασμα δεν σημαίνει πως είμαι όλη την ώρα πάνω από ένα βιβλίο, δεν γίνεται αυτό άλωστε, κάνω και διαλύματα να ξεκουραστώ, να φάω και άλλα...και περνάω και από δω να δω τι γίνεται... και από την στιγμή που για το κανονικό θέμα υπάρχει χρόνος και δεν χανετε (για πω παρακάτω γι αυτό) ασχολούμαι όσο μπορώ με το πρόβλημα εφ' όσον με αφορά διότι συμετείχα από την αρχή στην συζήτηση.
Σου ξαναλέω, ο αριθμός των μυνημάτων δεν έχει πάντα νόημα. Υπάρχουν αυτοί που γράφουν πολλά μυνήματα επιδεί: έχουν άποψη για κάποια πράγματα και θέλουν να τα μοιραστούν,και αυτοί που δεν γνωρίζουν πολλά ή τίποτα και απλά <τσατάρουν>. Και δεν είναι πάντα ουσιαστικό το περιεχόμενο των μυνημάτων και των δυο περιπτώσεων...και μη μου πεις πως ένα μύνημα του στυλ: <Γεια σου Γιώργο, τι κάνεις, που χάθηκες όλα καλά?> συμβάλει στο να λέμε έχω ποιο πολλά μυνήματα από εσένα...
Υπάρχουν και αυτοί που δεν γράφουν πολλά μυνήματα διότι: δεν έχουν <γνώση> πάνω σε τέτοια θέματα, έχουν κάποια άποψη για κάποια πράγματα αλλά προσπαθούν να ακούσουν τους άλλους για να συγκρίνουν, να αναρωτηθούν και να μάθουν περισσότερα και όπου μπορούν λένε την άποψή τους (μπορεί να είναι και καινούργοι), και αυτοί που ασχολούντε και με άλλα πράγματα είτε του χώρου είτε όχι και δεν στραβώνονται πάνω από έναν υπολογιστή, αλλά βγαίνουν έξω εξερευνούν (όσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο), ή διαβάζουν βιβλία μπας και βγάλουν κάποια άκρη... ή και ασχολούνται πρακτικά με κάποια θέματα, οπότε δεν έχουν τον χρόνο που έχουν άλλοι για να στείλουν μυνήματα
Επειτα λες για αποκρυφιστές με ικανότητες και δυνάμεις και...που το ξέρεις? τους έχεις δει να αποδυκνείουν τις δυνάμεις τους? Ή σου το είπαν... ή τους είδε ο γνωστός ενός γνωστού σου? Γιατί δεν μας λένε κάποια πράγματα?...αν από την άλλη τους έχεις δει τότε πάω πάσο...
Φίλε μου, πιάνεσαι από λέξεις και βγάζεις το δικό σου νόημα, και όπως σου ξανάπα δεν διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφουν οι άλλοι
μην νομίζεις ότι στα χώνω...συζήτηση κάνω με τον τρόπο που την κάνεις και συ...αν παρεξηγήσαι και δεν σου αρέσει ο τρόπος μου άλλαξε και συ τον δικό σου. Δεν λέω να πεις <ναι όπως τα λέτε είναι, εγώ δεν ξαναμιλάω...> πες την άποψή σου ήρεμα και με επιχειρήματα...
Αυτά προς εσένα...
aries0:
Δεν συμφωνώ στο ότι τα διαόλια είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν τρόπο κάθαρσης και είναι καταδηκασμένοι...αυτό γιατί η κρίση ζωντανών και νεκρών δεν έγινε ακόμα...προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο είναι/ήταν άνθρωποι... Η οντότητα που λες, που το ξέρεις ότι ήταν θεική? Την είδες σε κατάσταση εγρήγορσης ή μέσω υπνοτισμού? Υπάρχει η περίπτωση να αυθυποβάλθηκες? Δεν νομίζω πως αν ήταν θεική έχει την ανάγκη να κρύβεται για να αποφεύγει μάχες...αυτό είναι...πολύ ανθρώπινο. Ο Θεός (συμφωνώ με τον Allzzaro)δεν μπορεί να οριστεί σαν οντότητα, οι θεικές υπάρξεις όμως ίσως είναι οντότητες (πχ Αρχάγγελοι...). Το κακό μπορεί να σε αποπλανήσει με αποιονδήποτε τρόπο, κυρίως παίρνοντας μορφή αρεστή προς τον άνθρωπο... είσαι σίγουρος λοιπόν πως ήταν <καλός> αυτός που σε επισκεύτικε? Ή αν ήταν καλός ΄μηπως αυτό που σου είπε το είπε για να σε δικομάσει? Να δει πόσο ελεήμων είσαι και πόσο εγωιστής(λέγοντάς σου πως θα υποστείς τιμωρία)? Και τέλος θα ήθελα να πεις με ποιον τρόπο αντιμετοπίζεις εσύ τα διαβολάκια...τι εννοείς όταν λεσ <...φωτιά με φωτιά...>
...αυτά για τώρα
Να είστε καλά
ξεκίνησε με καλημέρες και χαμόγελα πιστεύοντας πως "ξεφορτώθηκε" τους "αντιδραστικούς" , κάπου όμως η pyramid ανέφερε πως διαφωνεί με την αποχώρηση του allzzaro απ' την συζήτηση κι εκεί, να! όλη η καλή διάθεση εξατμίστηκε...
θέλετε να μάθετε για τα διαβολάκια ? ας τα δούμε λοιπόν επί τω έργω....
οτιδήποτε ανήκει στην κατηγορία των διαβολακίων εξ ορισμού και μόνο ΔΕΝ λέει αλήθεια...
απ' την άλλη διαμορφώνει μία ωραιότατη και σαγηνευτικότατη εικόνα προκειμένου να παρασύρει (που άραγε?) και τους υπόλοιπους... αυτή εξάλλου δεν είναι και η αρχική έννοια του δια-βόλου?
φτιάχνει ένα υπέρογκο Εγώ, γεμάτο αλαζονεία και ανταγωνιστικότητα... δεν δέχεται αντιρρήσεις που μπορεί να αποκαλύψουν την αλήθεια και υποδαυλίζει τις έριδες παίρνοντας ταυτόχρονα του ύφος του θιγμένου....
έτσι αναγνωρίζονται τα "διαβολάκια" και όχι από την κορμοστασιά τους, το που συχνάζουν, το χρώμα τους και τα ρούχα που φοράνε....
σ'αυτό τον κόσμο ό,τι γυαλίζει ΔΕΝ είναι χρυσός... σ'αυτό τον κόσμο λέει ο σοφός λαός και κάτι σχετικό με τα "διαβολάκια" : "φωνάζει ο κλέφτης..."
σ'αυτό τον κόσμο όμως τίποτα δεν χάνεται, και το σκοτάδι θα γεννάει το Φως ξανά και ξανά...
όχι γιατί το είπαν κάποιοι "εσωτεριστές" όχι γιατί το είπαν κάποιοι "εξωτεριστές", αλλά γιατί έτσι είναι...
η Αλήθεια, δεν είναι προνόμιο κανενός...
together we stand, divided we fall...
Galadriel

in God we trust
[/quote]
Αγαπητή Galadriel,παραθέτω παρακάτω δικό σου άρθρο απο άλλο site.....και μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως φασκεις και αντιφασκεις.Επισης έχω την γνωμή ότι μαλλον προσπαθεις ανάλογα με την περίπτωση να εντυπωσιάσεις και στην προκειμενεη περίπτωση παει γαντι το "ότι λαμπει δεν ειναι χρυσος".
Και κάτι άλλο ακόμη, έχεις περαν της ανάγκης να επιδεικνύεσαι και να εισπραττεις μπράβο απο τους αλλους,ίσως γιατι αδυνατεις να εισπραξεις μπραβο απο τον ίδιο σου τον εαυτο,να έχεις ανεπτυγμενη όντως περισσότερο απο όσο πρεπει την καχυποψία και την δημιουργία εικόνων κατα φαντασία,τουτέστιν παραμυθιάζεσαι για να αποδειξεις και την αληθεια σου,κάτι που απο μόνο του αποτελει παρέκληση συμπεριφορας.Θαρρω πως αξίζει τον κόπο να τα σημειώσεις και καποια στιγμη,ειμαι σίγουρη πως τωρα αδυνατεις,θα θυμηθεις καιθα κατανοήσεις τι σου λεω.Με πολυ σεβασμο στο προσωπο σου.Καλλιόπη
To Φυσικό και το Αφύσικο στο χώρο των ψυχικών φαινομένων
Πολλές φορές,
στους αναζητητές της αλήθειας συμβαίνει να έρθουν σε επαφή με κάποια απ' αυτά που ονομάζουμε "Ψυχικά Φαινόμενα"...
αυτά εξ'ορισμού, έχουν να κάνουν με γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κάτω από συνθήκες δυσδιάκριτες για την ανθρώπινη λογική και αισθήσεις...
έτσι, λοιπόν, τα κατηγοριοποιούμε ως "ψυχικά"...
όμως, άλλες τόσες φορές, και ακριβώς επειδή η λογική μας δεν μπορεί να τα ερμηνεύσει κατάλληλα, τα θεωρούμε "αφύσικα" καθώς δεν συμβαδίζουν με όσα γνωρίζουμε μέσα από την επιστήμη για το σύμπαν και τους νόμους του....
πέρα όμως απ' αυτή την αντίληψη, υπάρχει και κάτι "άλλο" που μας ωθεί να τα δεχτούμε ως πραγματικά....
μήπως τελικά, αυτό που ΕΙΝΑΙ το σύμπαν έχει και άλλους νόμους? άγνωστους ακόμα σε εμάς? μήπως το αφύσικο ορίζεται μόνο μέσα από την άγνοια μας ?
Galadriel
[b]Γενικώς περι ψυχολογικών φαινομένων...........[b]
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
ειναι φανερο οτι αδυνατεις να διαβασεις τα οσα σου εγραψα,μιας και απευθειας σου εχω δηλωσει οτι δεχομαι την υπαρξη τους και μαλιστα και την αποψη μου για τον τροπο δημιουργιας αυτων των οντοτητων.Εσυ επιμενεις να λες οτι
quote:
Τωρα αν εσυ δεν τα " πιανεις " δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν...
Προφανεστατα δεν μπορουμε να επικοινωνισουμε και γι αυτο θα σταματησω την συζητηση μαζι σου,θυμιζοντας σου απλως οτι ο Χριστος(μιας και τον αναφερες) ειπε πηγαινε ξοπισω μου Σατανα.
Αν αυτο δεν σου λεει τιποτα,λυπαμαι.
Ryche..
TheChosenNone
για δείξε μου galazia sfaira που ακριβώς φάσκω και αντιφάσκω στα δύο αυτά κείμενα? που υποστηρίζω ότι εγώ γνωρίζω την Αλήθεια?
τα υπόλοιπα του σχολιασμού σου προς εμένα μου φαίνονται επιεικώς αστεία και ως τέτοια η αντίδραση μου είναι η αναμενόμενη.... ![]()
![]()
![]()
να 'σαι καλά... λίγη πλάκα χρειαζότανε...![]()
Galadriel

in God we trust
Edited by - galadriel on 21/09/2005 14:41:31
Ασημένιο Βέλος ......
Διαβασα...τα οσα γραφεις...
Πρεπει να σου πω οτι γραφω εδω μεσα δεν τα εχω διαβασει σε βιβλια ουτε τα εχω αποκομησει απο αλλες συζητησεις ....!!!! ειναι απο δικα μου πειραματα ...επαναλαμβανομενα ...με πολλα ατομα...σε διαφορετικες εποχες ...μηκη και πλατη...
Εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στον κοπο να κατσω να γραψω βλακειες για να περασω την ωρα μου και να κερδισω κατι...ειδικα αυτο.....!!!!!!
Δεν νομιζω οτι γραφοντας καποιες εμπειριες σου ...εχεις να κερδισεις κατι...απο εδω μεσα...
Δεν σας ξερω < εννοω ολους > δεν με ξερετε..τι εχω να κερδισω ..??? ουτε ανηκω σε καμμια οργανωση η αιρεση...!!!
Ασχολουμαι χρονια με την παραψυχολογια ...και γραφω στην συζητηση περι " βιοενεργειας " εσυ ειδικα το γνωριζεις...
Απο εκει ξεκινοντας και ανφεροντας κατι σχετικο σε εκεινο το topic σκευτηκα και θεωρησα καλο...να πω για το θεμα που ανεφερα...
Τωρα γιατι τοση καχυποψια ...δεν ξερω...αν και εχω μαθει απο την ζωη μου μια και ειμαι 49 ετων αυτος που "φωναζει και διαμαρτηρεται " ειναι εκεινος που ριχνει τον πρωτο λιθο.....
Πως ξερω...για τις Θειες Οντοτητες??? δεν θα πω πολλα ...!!! ενα μονο και πιστευω οι πραγματικοι ερευνητες και γνωστες το γνωριζουν ηδη....
Μπορω να "ανεβω" εκει ψηλα ...τοσο οσο να συναντησω μια Τετοια Οντοτητα...κατι που τα καθε φυσεως '''διαβολικα''' δεν μπορουν να ανεβουν εκει...!!!!!!!
Δεν θα επεκταθω...οι γνωριζοντες δεν θελουν αλλη επιβεβαιωση...!!!
Τωρα αν λεω ψεματα....πρωτον ειπα γιατι??? τι εχω να κερδισω ...απο που...και δευτερον αντικρουστε με με δικα σας πειραματα ...αν εχετε κανει ΠΟΤΕ ...!!! < ασημενιο βελος ...αναφερομαι γενικα σε ολους...>
Με το να λετε ....δεν ειναι ετσι ...απο που το βγαζετε....ποια βιβλια δεν το εγραφαν ...η πιο βιβλιο και σας ξεφυγε ?????
Κυριοι και Κυριες ...πειτε δικα ΣΑΣ πειραματα οχι θεωριες...
Μιλησα για τα συγκεκριμενα " διαβολακια" ετσι μου αρεσε να τα βαπτισω... αν θελετε να επεκταθουμε σε περισσοτερα "διαβολικα" η αλλες αρνητικες οντοτητες .......εγω μπορω να το κανω...και μεσα απο την γνωση και την εμπειρια των απειρων προσωπικων πειραματων και δοκιμων...ΕΣΕΙΣ τι εχετε να παραθεσετε...απο ποια εγγυκλοπαιδια...???
Ασημενιο βελος ...ρωτας τι ...φωτια στην φωτια... θα σου απαντησω..παντα απο την δικη μου αποψη...
Τα πολεμας ...φαντασου απο το χερι που ειναι γεματο ενεργεια την εξαπολυεις σαν δεσμη ...σαν ακτινα....και " κτυπας" εκει που θελεις μεχρι να καταστραφει...οχι να φυγει αν και δεν μπορει...
Μπορεις να το κανεις και με τα δυο χερια σου αλλα και με τα ματια να βγαλεις αυτη την δεσμη....
Τα δυο χερια μαζι πανε πολυ μακρυτερα....σε εμβελεια ...και ενα παραδειγμα να καταλαβεις...με το ενα χερι μπορεις να στειλεις...< μιλαω για την δικη μου ισχυ...και πιστευω οτι πιο ανεβασμενοι να το κανουν περισσοτερο...> απο την Αθηνα μεχρι την Ευβοια... με τα δυο χερια η τα ματια η ακομη την σκεψη να φανατστεις περα απο την Μυτιληνη...
Και αυτα που σου λεω ειναι μετρησεις δικες μου και παντα απο ψηλα οχι απο το εδαφος...!!!!
Για το αν ειναι απο ανθρωπους...τα "διαβολακια"ναι ειναι < δικη μου ερευνα> και εχω μιλησει με παρα πολλα τετοια ...και ειδικα σε νεκροταφεια ...που περιμενουν να παρουν και αλλους που ειναι να πανε μαζι τους...
Καποτε μσυζητουσα με καποιον γνωστο μου...και επειδη ηξερε πως ασχολουμαι με παραψυχολογια < και εδω να σου πω οτι στην γειτονια μου δεν ξερει κανεις οτι ασχολουμαι τοσο αποκρυφο το εχω...> για τον πατερα του που ηταν ετοιμοθανατος......
Του ελεγε λοιπον ...οτι βλεπει καποια " πραμματα" και τον ενχλουν...οτι ειναι εξω απο το παραθυρο...και τον ενοχλουν συνεχεια...
Του ζητησα να μου πει αν του ειχε περιγραψει πως ηταν αυτα...
ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...?????
Ειναι αυτα που σας λεω τοσο καιρο.....!!!!!!!
Χαρηκα για ακομη μια φορα για το οτι ειχα εμπειρια ακομη απο εναν ανθρωπο που μπορουσε οχι μονο να τα αισθανετε ......αλλα να τα βλεπει σε εκγρηγορση....
Μπορω να σας μιλας για αυτα ωρες ολοκληρες...να σας πω απειρα πραμματα...να σας παραθεσω σελιδες...αλλα για ποιον...δεν αξιζει ...ΤΕΛΙΚΑ ...οτι ειπα ειπα.....οποιος εχει " ωτα ακουειν ακουετω "
ryche......μμμμμμμμμ ναι φιλε σιγουρα συμφωνω...αλλα ποιος δεν πιανει ποιον ...αστο .....αυτοι που γνωριζουν καταλαβαινουν... αναφερεσαι σε αλλο πιθανον θεμα...!!!!!!!
Ξερεις την ασχετοσυνη την εχω συναντησει και σε αλλα επιπεδα...
Να σου πω... οπως ειχα πει ειμαι χημικος τροφιμων....
Ξερεις τι ειναι να προσπαθουν αλλοι ασχετοι με το θεμα να σε πεισουν οτι αυτο ειναι ετσι ...????? δεν εχουν καν διαβασει ..δεν εχουν ντοκουμεντα ..δεν εχουν πειραματιστει ...δεν εχουν σπουδασει...δεν δεν δεν ...αλλα εχουν οχι μονο αποψη αλλα να καταριπτουν και επιστημονικα δεδομενα....!!!!!!!!< μιλαω για τα τροφιμα>
Καπου διαβαζα οτι εχω ψυχολογικα προβληματα ...??? κατι τετοιο....μμμμμμμμμ καλη αποψη αλλα μαλλον θα κοιταζε στον καθρεπτη ...και θα το εγραφε σε μενα...
Ξερεις...μου εχουν πει απο το esoterica οτι αμα πιασεις τις 5000 επισκεψεις στο topic μου θα παρω bonus....< αστειευμαι βεβαια ετσι για να μην παρεξηγηθω...>
Εγραφε καποιος " πεφωτισμενος " οτι παρασυρω .....τον κοσμο..!!! να τον παρασυρω...αλλα για που...και γιατι...τι θα κερδισω...??? ας μας πει τι θα ηθελε να κερδισει ο ιδιος...γιατι απο δικα του ταπεινοτατα ελατηρια σκεπτεται...
Πρεπει λοιπον να εχει καποιος κερδος να πει πραμματα...ΕΕΕΕΕΕ ??????
Αυτα σε γενικες γραμμες ...αλλα καταφερατε να βγουμε εκτοε θεματος...τι συμφαιροντα ΕΣΕΙΣ εξυπηρετητε που δεν αφηνετε να¨" βγει " η γνωση ????
Τι προσοπαθειτε να κανετε να βυθισετε τον κοσμο στο σκοταδι στην φοβια και στην απομονωση για να κυριαρχησουν τα αρνητικα????
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..!!!!!!!
Δεν θα ασχοληθω αλλο με εσας....δε θα διαβαζω τα διαφορα....δεν δεν δεν...αυτοι που ζητανε την γνωση και την πληροφορηση ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ...
Σας χαιρετω....
Sunrise zero