ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

dom156 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
20/05/2005, 15:14:50
ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΛΟΣ iisius ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΑΙΣΧΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΣΤΑΡΑΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.

20/05/2005, 15:32:22
quote:

ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
(ειμαι στη δουλεια και ξεχναω κιολας)

αν η κριτικη μου αξιολογηση δε σου φαινεται "ωριμη", ας ειναι..

τουλαχιστο, δε κουβαλαω μυαλο 4χρονου

ευτυχως δηλαδη... αλλιως θα ανοιγα θεματα τυπου: "ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΦΟΡΑΤΕ?"

tomorrow is not what it used to be
ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ E- MAIL
ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ.ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

20/05/2005, 16:23:21
quote:

αμαν βρε Αφροδιτη μου...

στο θεμα ΑΣΤΡΑ, αυτο σου ηρθε να ρωτησεις?

τι γνωμη εχουμε για τα "ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ"??

εσυ τι γνωμη εχεις για τον εαυτο σου? ΑΥΤΟ νομιζω πως ειναι πιο ενδιαφερον!

μου φαινεται περιεργο, ενα ατομο που στο "προφιλ" του εμφανιζει ως αγαπημενο αποφθεγμα αυτο: "Το νόημα της ζωής πλησίασε το νόημα της δημιουργίας" μετα να ανοιγει θεματα σαν κι αυτο: "ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ??"!

και μη βιαστεις να μου πεις "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ..." γιατι θα αποκαλυψεις τη φοβια που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ απεναντι στα σοβαρα ατομα και την ωριμη κριτικη αξιολογηση.

ευχαριστω

Υ.Γ. το τευχος της Μανινας με δωρο το σερβιετακι, μπορεις να μου το γυρισεις? αρκετα το κρατησες...
Υ.Γ.2 "ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ" ... πώς ειπατε??
Υ.Γ.3 "ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ" ... κι εσυ βαλθηκες να τα ισοπεδωσεις...

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ, ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.
ΚΥΤΤΑΞΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΟΥ ΜΗΝ ΒΑΣΚΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ E MAIL.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΙ. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΗΝΕΙΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

20/05/2005, 17:21:55
είχα τις υποψίες μου,όμως δεν μπορούσα και δεν ήθελα να γράψω στο μέλος iisius πράγματα στα οποία δεν είχα αποδείξεις...

δεν μπορεί κατευθείαν πρώτο μήνυμα στο συγκεκριμένο τόπικ ,να έρχεται χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να γράψει και στο τέλος να μας καθορίζει ως "πειραματοζωά" του το μέλος iisius με το να γράφει αυτά που γράφει..... παρολα αυτα, εγω αναρρωτιεμαι, αν εγω δεν ειχα δειξει την δυσαρεσκεια μου εδω μεσα, θα ειχα τον mano να σπευδει να υπερασπιστει τη φιλη του? οχι. προφανως κατι ειπα που τον πειραξε και εβγαλε την ετυμηγορια για το τι ξερω, τι δεν ξερω και που κανω λαθος ΑΝ κανω λαθος κτλ... παρολα αυτα σεβομαι την αποψη του.

ναί με πείραξε και το επισύμανα....και σαν να μας ήξερε ή το ξέραμε αυτό το μέλος και απο χτές ....μας κρίνει...?

με απεραντο σεβασμο και αγαπη ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 20/05/2005 17:28:16

20/05/2005, 19:11:32
iisius:
(δεύτερη σελίδα)
quote:
μαλλον τσαντιστηκες αδικα, γιατι και το κυριως κειμενο αλλα και τα υστερογραφα εκφραζουν την αποψη μου! οσο αγενες και να σου φαινεται αυτο. επαναλαμβανω ομως, οτι δε μιλησα ασχημα ουτε μειωσα καποιον..

iisius:
(πρώτη σελίδα)
quote:

και μη βιαστεις να μου πεις "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ..." γιατι θα αποκαλυψεις τη φοβια που ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ απεναντι στα σοβαρα ατομα και την ωριμη κριτικη αξιολογηση.
...
Υ.Γ. το τευχος της Μανινας με δωρο το σερβιετακι, μπορεις να μου το γυρισεις? αρκετα το κρατησες...

"επαναλαμβανω ομως, οτι δε μιλησα ασχημα ουτε μειωσα καποιον.."

Δεν έχω την ίδια άποψη iisius!
Ούτε θεωρώ πως το θέμα που άνοιξε η ΑΦΡΟΔΙΤΗ μπορεί να σου δώσει το αυθαίρετο δικαίωμα να προβαίνεις σε "ψυχολογικές" διαγνώσεις, όπως αυτές που παραθέτω σε quote πιο πάνω.
Για τα υστερόγραφα δε, δε θα μπω στον κόπο να σχολιάσω.
Η τοποθέτησή τους και μόνο από μέρους σου, αρκεί για να βγουν τα όποια συμπεράσματα.

Εάν θέλεις να συμμετέχεις στον παρόντα χώρο,
για εμάς είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο σεβασμός και στα μέλη, αλλά και στο χώρο που σε φιλοξενεί!
Αν εσύ θεωρείς, πως ο σεβασμός κερδίζεται, αναρρωτήσου κατά πόσο τον έχασες εσύ με το αρχικό σου μήνυμα στο θέμα αυτό.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

quote:
ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΛΟΣ iisius ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΑΙΣΧΡΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΣΤΑΡΑΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ.

αν και κατανοώ την αντίδρασή σου,
δεν μπορώ ωστόσο να τη θεωρήσω δεκτή για τον παρόντα χώρο.
Πόσο μάλλον, όταν τη βρίσκω τελείως αταίριαστη με τη γενικότερη παρουσία σου στα forums, που διαπνέεται από φρεσκάδα και καλή διάθεση.
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν, να μην "τσαλακώνεις" το χαμόγελό σου, οποιαδήποτε αφορμή κι αν σου δωθεί.

Τέλος, επιστρέφω στο μέλος iisius με την παρατήρηση, πως οποιαδήποτε παρόμοια πρόκληση, θα είναι και η τελευταία.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

iisiusΝέο Μέλος
20/05/2005, 19:37:46
quote:
ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΩ, ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.
ΚΥΤΤΑΞΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΟΥ ΜΗΝ ΒΑΣΚΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ E MAIL.
ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΙ. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΗΝΕΙΑΣ.

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΕ??????? ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΥ?

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΔΩ! ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IISIUS!
ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!!

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ? ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ!

ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ!

quote:
είχα τις υποψίες μου,όμως δεν μπορούσα και δεν ήθελα να γράψω στο μέλος iisius πράγματα στα οποία δεν είχα αποδείξεις...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ! ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΣΑΙ! ΑΛΛΟ ΖΟΡΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΓΑ!

ΓΙΑΤΙ? Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?? ΕΓΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ!! ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ, ΠΟΣΟ ΒΑΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ!

ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΤΑ QUOTES) ΕΔΕΙΞΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΣΑΝ ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

quote:
ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΡ-1Ο: Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ

quote:

-------------------------------------------------------------------

quote:
ΣΤΑΡΑΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ

ΓΙΑΤΙ? ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ??

quote:
ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΡΑΣΟΥΣ ΠΟΥ "ΦΟΡΑΩ" ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ..

quote:
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ E- MAIL

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ'ΠΕΣ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΩ

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

ΑΑΑΑ, ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΕΕΝΗΗΗΗ

iisiusΝέο Μέλος
20/05/2005, 19:39:08
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ (ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ):
ΔΕ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙΣ ΑΡΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ... ΑΝΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ "ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ..

20/05/2005, 20:02:57
KYTTAΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΙΧΤΗ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΟΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-

20/05/2005, 20:36:33
iisius προειδοποιήθηκες,
αλλά όπως φαίνεται, σε ενδιαφέρει περισσότερο να συνεχίσεις αυτόν τον διαπληκτισμό, παρά να σεβαστείς τον χώρο, ο οποίος φιλοξένησε τις απόψεις σου.

Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται, τουλάχιστον μέχρις ώτου στείλεις στη διεύθυνση forums@esoterica.gr ένα email, στο οποίο θα αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας. Εφόσον βέβαια επιθυμείς κάτι τέτοιο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν μας έχεις δώσει στο παρελθόν άλλη αφορμή για παρατήρηση - το αντίθετο μάλιστα.
Θα παρακαλέσω όμως για άλλη μία φορά, να σταθείς στο ύψος σου.

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται επίσης για 1 εβδομάδα,
με την ευχή και προτροπή...
να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

κλικ me

23/05/2005, 04:24:43
Σε μένα πέφτει λοιπόν η ευθύνη, για την ώρα, του να διευθετηθεί αυτός ο άσκοπος - κατά την γνώμη μου - διαπληκτισμός, της ώθησης μετάλλαξης αυτής της εντελώς μη-δημιουργικής του χρήσης σε κάτι "γόνιμο" καθώς και των πιθανών συνέπειών των οποιονδήποτε επιλογών(βλ. "αντιδράσεις") των κυρίως εμπλεκομένων ανθρώπων - iisius και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.

Σχετικά με την iisius, πραγματικά θεωρώ ότι η αρχική αλλά και η μετέτεπειτα στάση της απέναντι στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ ήταν σαφώς απρόκλητα επιθετική, άστοχη, αγενής και αρκετά υπερφίαλη. Φέρει τον χαρακτήρα μίας εκ των προτέρων "κατάταξης" σε μία δεδομένη κατηγορία(κατακριτέα σύμφωνα με την ίδια) ανθρώπων("ατομάκια" όπως τους ορίζει σε ένα εκ των μηνυμάτων της), χωρίς να έχει υπάρξει μία προσπάθεια βασικής κατανόησης των προθέσεων, των αναγκών(συγκεκριμένων, που εκφράζονται μέσα από το παρόν θέμα που είναι και αυτό που "προκάλεσε" αυτήν την αντιμετώπιση) αλλά και της ευρύτερης προσφοράς του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις Συζητήσεις αυτής της Κοινότητας των Ελλήνων Αναζητητών.
Καταπατά τους κανόνες της Διαλεκτικής, της Ευγένειας αλλά και των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA. Στερεί, από την αρχή δε, από την "κατακρινόμενη" ΑΦΡΟΔΙΤΗ το αναφαίρετο δικαίωμά της να υποστηρίξει με την επιχειρηματολογία της σε μία πιθανή(αποδεκτή) ερώτηση: "μα γιατί εντέλει άνοιξες αυτό το Θέμα Συζήτησης, μήπως δεν ταιριάζει με τον χώρο;" τους λόγους για τους οποίους όντως ξεκίνησε την παρούσα Συζήτηση. Την τοποθετεί σε μία θέση "κατηγορούμενου" στην οποία η μεγαλύτερη πιθανότητα υφίσταται προς την πλευρά να "αμυνθεί" με παρόμοια όπλα, ξεχνώντας ίσως και η ίδια τον στόχο του θέματος του οποίου υπήρξε αρχικός συγγραφέας αλλά και την λογική και φιλοσοφική αντιμετώπιση του ζητήματος(της σύγκρουσης) που προέκυψε...

Εντελώς λανθασμένα λοιπόν, αλλά δικαιολογημένα και θα τολμούσα να πω, "ανθρωπίνως φυσιολογικά" η ΑΦΡΟΔΙΤΗ επέλεξε και η ίδια την οδό της πώλωσης και της ακραίας αντιπαράθεσης και παρεκτράπηκε σε λεκτικούς διαπληκτισμούς, σε αστήρικτες κατηγορίες(τουλάχιστον "αστήρικτες" από τη δική μας πλευρά που δεν διαθέτουμε οποιαδήποτε στοιχεία για να τις υποστηρίξουμε ή να τις βεβαιώσουμε), ακόμη και σε, ψυχολογικής προέκτασης, "κατηγοροποιήσεις" του "αντίπαλου"...

Από την δική μας οπτική γωνιά, σίγουρα μπορούμε να πούμε πως η ΑΦΡΟΔΙΤΗ καθόλου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις και αντιμετωπίσεις καταστάσεων, η εικόνα που έχουμε γι'αυτήν είναι εντελώς διαφορετική(προσεγγίζουσα αυτήν της "ποιητικής" στάσης απέναντι στις ουσίες των πραγμάτων και των φαινομένων) και θα ήθελα προσωπικά να της δώσω μία Προτροπή περισσότερο(παρά μία Προειδοποίηση - αν και σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να την εκλάβει και ως τέτοια...) για την παντελή αποφυγή τέτοιων αντιδράσεων από δω και πέρα.

Η αρχική, στοχευμένη - και εντελώς "ανεξήγητη", ακόμη, για μένα - ώθηση και μάλλον εξώθηση σύγκρουσης από την iisius θα πρέπει να έχει μία σαφή τοποθέτηση από την πλευρά μας. Αρχικά λοιπόν θεωρώ πως η αντιμετώπιση της διαχειρίστριας amalias(και όσον αφορά τον Λογαριασμό αλλά και το Θέμα) υπήρξε η ενδεικνυόμενη.

Περαιτέρω, η iisius μου απέστειλε μήνυμα e-mail όπου και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ήλθε σε διαπληκτισμό με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ αλλά και αυτούς για τους οποίους πιστεύει ότι θα μπορούσε να συνεχίζει να Συμμετέχει στις Συζητήσεις μας. Ομολογώ ότι με χαροποίησε το γεγονός του ότι αποδέχεται το σφάλμα της δικής της στάσης αλλά και του ότι κατανοεί τον "προσβλητικό" της χαρακτήρα. Ορθώς επίσης υποδεικνύει το ζήτημα της λανθασμένης - παρότι δικαιολογημένης - στάσης της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στη συνέχεια καθώς και της απαιτούμενης επιχειρηματολογίας(και "τεχνικά" υποστηριζόμενης) από πλευράς της για την υποστήριξη κατηγοριών περί διπλών/τριπλών ταυτοτήτων ή προσωπικών ενοχλητικών e-mails. Εξέθεσε ακόμη σε αυτό το μήνυμα και, εξαιρετικά περιληπτικά, τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στις Συζητήσεις μας.

Όσον αφορά το Θέμα των "διπλών" λογαριασμών και των προσωπικών e-mails θα ήθελα να πω εκ των προτέρων ότι δεν μπορούμε, ούτε θα θέλαμε να λάβουμε θέση, καθώς δεν έχουμε την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση γι'αυτό(κι εμείς το πληροφορηθηκάμε στο παρόν θέμα Συζήτησης) και δεν έχουμε την πρόθεση να δώσουμε καμία παραπάνω τροφή σε "συνομωσιολογικές" υποθέσεις. Εννοείται ότι δίνουμε μία πρωταρχική εμπιστοσύνη στην δήλωση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ για τα "ενοχλητικά" e-mails που λαμβάνει αλλά θα ζητούσαμε σίγουρα περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτά, στην περίπτωση που θα ζητούσε την βοήθειά μας...

Θεωρώ ότι μία πρέπουσα αντιμετώπιση σχετικά με τον Λογαριασμό της iisius είναι η διατήρηση της απενεργοποίησης έως και την Τετάρτη, 25 Μαΐου(θα ενεργοποιηθεί ξανά την Πέμπτη), και για τον ίδιο λόγο απενεργοποιήθηκε και ο προσφάτως δημιουργημένος iisius_is_back, και η προτροπή της για την εμμονή στην αποφυγή τέτοιων στάσεων στο μέλλον - εάν φυσικά επιθυμεί να συνεχίσει να συμμετέχει στις Συζητήσεις μας! Οποιαδήποτε παρόμοια ακραία εμπλοκή θα σημάνει και την οριστική απενεργοποίηση του Λογαριασμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τα Μέλη των Forums που συμμετείχαν στη Συζήτηση αυτή και που με καλοπροαίρετη και κατευναστική διάθεση προσπάθησαν να βοηθήσουν ώστε να δοθεί μία δημιουργική διέξοδος από τη σύγκρουση αυτή!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

31/05/2005, 14:12:19
Το θέμα αυτό επανενεργοποιείται - όπως είχε ανακοινωθεί στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Εύχομαι η συνέχεια να είναι δημιουργική

κλικ me

31/05/2005, 22:36:09
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

oneiric1Μέλος
01/07/2005, 12:01:59
Αχ... και τι να πω εγώ για τα τοξοτάκια που έχω παντρευτεί με ένα από αυτά?!

Είναι τόσο γλυκά, τόσο χαδιάρικα, τόσο σπάνια πλάσματα.. Το χιούμορ τους σπάνιο, το γέλιο τους επίσης! Με μάτια όλο δίψα για τη ζωή... σαν τα παιδιά! Τέτοια λάμψη!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

05/07/2005, 21:02:34
Αιώνια παιδιά. Γεμάτα ζουζουνίσματα. Δεν κουράζονται να γεύονται τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο. Αλλά παραπονιάρηδες. Τι λές γι΄αυτό. ΄Αμα αρχίσουν το παράπονο είναι να τους λυπάσαι. ΄Η να τους χαιδεύειες σαν μωρά.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

oneiric1Μέλος
07/07/2005, 12:31:32
Παραπονιάρηδες... πολύ παραπονιάρηδες! Γι’ αυτό πρέπει να τους φροντίζεις διαρκώς, να τους δείχνεις την αγάπη και την στοργή σου με χίλιους δύο τρόπους. Η «αμοιβή» τους όμως... είναι μοναδική...!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

08/07/2005, 21:20:21
ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]