ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... για πάντα!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- KΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ... για πάντα!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Avallon31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
30/05/2003, 14:59:49
Μύρισε πάλι το καλοκαιράκι και αρχίζουμε να ετοιμάζουμε κάποιοι από μας ήδη τις βαλίτσες μας για τις καλοκαιρινές μας διακοπές(κάποιοι προνομιούχοι)...Δύσκολοι καιροί για ... πρίγκηπες... τα ταμεία είναι...μείον... οι τσέπες άδειες... υποχρεώσεις... αλλά φαντασία να'χουμε και δε πειράζει.

Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας (τσάμπα είναι) και ταξιδέψτε εκεί που θα θέλατε να πάτε καλοκαιρινές διακοπές.

Ποιό είναι αυτό το μέρος? Και έπειτα ...προσγειωθείτε και πείτε μου που θα πάτε στη πραγματικότητα (Ε! ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ!)

Εγώ θα ήθελα να πάω κάπου εδώ

και να αράξω να ξεκουραστώ και να διαβάσω βιβλία... ούτε ίντερνετ, ούτε κινητό ούτε βόλτες σε μουσεία και εξερευνήσεις (αν και μ'αρέσουν είναι ακατάλληλα φέτος για τις διακοπές που χρειάζομαι)

Kαι τελικά θα καταλήξω λίγες μέρες σ'ένα φίλο στη Ρόδο, λίγες μέρες Κύθηρα γιατί τα λατρεύω παρόλο που ξαναπήγα πέρσυ και ίσως λίγες μέρες Λευκάδα (ήταν ομαλή η "προσγείωση"?) και βέβαια θα επισκεφθώ όλα τα μουσεία και θα πάρω κινητό και θα μπω στο ίντερνετ...

"Τάδε έφη Avallon"
SecondbornΜέλος
31/05/2003, 02:51:21
Εγώ θα ήθελα να πήγαινα για ένα μήνα σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Βλέπεις ούτε σε αεροπλάνο δεν έχω μπει ακόμα στη ζωή μου.

Και η ανώμαλη προσγείωση................................................................................................ακόμα πέφτω...........................................................καλά δεν έχει πάτο;............ΜΠΟΥΜ!!!!!!!

Θα μείνω Αθήνα και θα διαβάζω όλο το καλοκαίρι!!!!!

Καλές διακοπές σε όλους!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
GhostΜέλος
31/05/2003, 13:52:47
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ... ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ...! ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ....
Κ Α Λ Ο Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι!!!!!!!!!!!!!!

wiccaΜέλος
01/06/2003, 19:27:44
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

DanaiΜέλος
01/06/2003, 22:38:21
Εγω θα ήθελα πολύ να πάω σε μια
απομακρυσμενη περιοχη σε ένα όμορφο
ξύλινο σπιτακι μεσα σε ενα δασος
με μια μικρη λιμνουλα παρεα με
τα βιβλια μου...
ή διαφορετικα σε μια ερημη παραλια
με πεντακαθαρα νερα με θεα την
ομορφια του ωκεανου σε ενα
πανεμορφο ξενοδοχειο!

Αντι αυτων
Θα παω για αρχη μετα το τελος του σχολειου και των
εξετασεων σε μια κατασκηνωση της χαλκιδικης
στην συνεχεια θα γυρισω για μια δυο εβδομαδες
πισω στην Θεσσαλονικη,λιγο αργοτερα θα περάσω 1 εβδομάδα
στον Σταυρο παρέα με μια φίλη μου και τους γονεις της...
Και τελος κατα τον Αυγουστο το πρωτο 10ημερο στην Σαρτη
παλι στην Χαλκιδικη και μετα απο 5 μερες αφου θα εχω γυρισει παλι πισω στην Θεσσαλονικη αλλες 7 μερες στο βουνό της Καστοριας.
Άλλα δεν θα σας χασω και θα μπαινω στο internet οταν βρω την
ευκαιρια!

Καλο σας καλοκαιρι λοιπον και καλη διασκεδαση
Δαναη

"To χθες δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο την ανάμνηση του σήμερα και το αυριο είναι το όνειρο το σήμερα"
Χαλίλ Γκιμπράν
(Ο προφητης)

wiccaΜέλος
01/06/2003, 23:04:48
quote:
Εγω θα ήθελα πολύ να πάω σε μια
απομακρυσμενη περιοχη σε ένα όμορφο
ξύλινο σπιτακι μεσα σε ενα δασος
με μια μικρη λιμνουλα παρεα με
τα βιβλια μου...

ΣΩΣΤΗ ΦΑΡΜΑ!!!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

01/06/2003, 23:06:51
Εγώ θα ήθελα να πάω στην Κίνα αλλά όχι σαν τουρίστας. Να μείνω κανά 2μηνο για να γνωρίσω τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της. Πρωτίστως όμως, στη Σονόρα, στο Μεξικό, να περάσω απο εκεί απο όπου έχει αναφερθεί στα βιβλία του ο Carlos Castaneda! Αυτό είναι όνειρο ζωής!

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

02/06/2003, 02:09:40
quote:
Πρωτίστως όμως, στη Σονόρα, στο Μεξικό, να περάσω απο εκεί απο όπου έχει αναφερθεί στα βιβλία του ο Carlos Castaneda! Αυτό είναι όνειρο ζωής!

χμμμ... φίλε μου Έρπετε, και γω το ίδιο όνειρο είχα πρίν από 8 χρόνια και όταν το πραγματοποίησα βρέθηκα να κοιτάζω τον ουρανό ζαλισμένη από ληγμένα πεγιότ στη μέση μιάς τεράστιας πλατείας -"plaza de la constitution"-, και γύρω μου ζαπατίστας και ινδιάνοι να στείνουνε επαναστάσεις και χορό!
Ja Basta!
Πάντως, με ή χωρίς Δον Χουάν, ήταν συγκλονιστική εμπειρία το Μεξικό και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εγώ φέτος λέω να πάω να δω φίλους μου, λίγο από Βέλγιο, Ιρλανδία, Αγγλία, Κρήτη, Κέρκυρα, Θάσσο, Σύμη, Σαμοθράκη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, και άντε και λίγο Μύκονο... φυσικά με επιδόρπιο ΣΚΥΡΟΣ!

τώρα, το τι απ όλ αυτά θα καταφέρω τελικά, εεε, είναι άλλο θέμα, ας μην το συζητήσουμε περεταίρω καλύτερα!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

03/06/2003, 00:00:38
Φέτος θα πάω διακοπές στο Τζιμπουτί και στην Τανγκανίκα. Θα είμαι παρέα με δύο νεαρές σκουρόδερμες αισθησιακές καλλονές και θα πλέκουμε πουλόβερ για τον χειμώνα.
Εκεί θα συναντήσουμε τον Thoth με το κοσμοσκάφος του, τον Πλάτωνα με το χαρέμι του, την Αμαλία με την virago, που θα προσπαθεί ακόμα να την πουλήσει, την Λίλιθ με τον φοίνικα, την darkangel με μπικίνι και βρεγμένα τα φτερά, τον wicca ακόμα να αναρωτιέται, την Μάρα να τρώει μπριζόλες, την Avallon να εισχωρεί σε λαγούμια, τον Alati13 να μπλέκει με τοπικές συμμορίες ως μεγάλος αλήτης και κάθαρμα, τον Davelis666 να προσηλυτίζει προς τους κόλπους του σατανά αθώα θύματα, τον Κέλσο να προσπαθεί να εξηγήσει σε πλίθος ιθαγενών, ότι η καρύδα που έπεσε από τον φοίνικα είναι μια αυταπάτη, τον Παλιοτίγρη να παλεύει με έναν λουκουμά, τον Ράμογλου να τρομοκρατεί τους λουόμενους της πισίνας με το τηλεχειριζόμενο σκαφάκι του….. η συνέχεια έρχεται…

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

03/06/2003, 02:23:08
quote:
χμμμ... φίλε μου Έρπετε, και γω το ίδιο όνειρο είχα πρίν από 8 χρόνια και όταν το πραγματοποίησα βρέθηκα να κοιτάζω τον ουρανό ζαλισμένη από ληγμένα πεγιότ στη μέση μιάς τεράστιας πλατείας

Σοβαρά δοκίμασες "πεγιότ"? Τι ένοιωσες? Εγω λεω να ψάξω τη "ντατούρα", γιατί αν δουν οι ντόπιοι οτι ενδιαφέρομαι, όλο και θα με συστήσουν σε κάποιο παππούλη που ίσως συνήθιζε να συναρμολογείται σε άλλο επίπεδο συνειδητότητας μαζί με τον Δον Χουάν και μετά θα πραγματοποιήσω το μακρινό όνειρο να γίνω ένας πολεμιστής του φωτός. Θα απαρνηθώ τη "ντατούρα" και θα ξεκινήσω την "πίπα"

...Εχέμβροτε... βλέπω ευτυχώς γλυτωσα απο το φακέλωμα
(λύθηκα στο γέλιο, πολύ παραστατικά τα απέδωσες)

~Γρηγόρης~

03/06/2003, 06:45:05
Η συνέχεια……

Ο reptilesalonica θα μελετά ένα σπάνιο είδος βατράχου με το όνομα ‘ vatrachus spanius taganicus’ και που και που θα ρίχνει και καμιά βουτιά. Ο Avatargr θα μαθαίνει στον ‘Ηρακλή’ (τον σκυλάκο του) να βάζει μόνος του αντηλιακό, η Φωτεινή θα μαζεύει της καρύδες από το σεμινάριο του Κέλσου προς τους ιθαγενείς και θα της κάνει εισαγωγή στην Ελλάδα. Η Ελπίδα θα παρατηρεί τον reptilesalonica που θα μελετά τον σπάνιο βάτραχο, και θα πίνει redbull παραπονούμενη ότι κάνει αφόρητη ζέστη. Ο EoN θα θερμαίνει το κλήμα περισσότερο πετώντας μολότοφ σε ιθαγενείς εθνικιστές, προσπαθώντας να τους πείσει ότι το παρεό της Άτμας είναι σαφώς καλύτερο από αυτά που πουλούσε ο Εχέμβροτος στο Κιάτο το περασμένο καλοκαίρι. Ο drumx13 ακόμα θα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την ήτα από τον Ολυμπιακό, ακούγοντας Καζαντζίδη και τρώγοντας μεγάλες ποσότητες γύρου με τζατζίκι, παρατηρώντας νεαρές υπάρξεις στην πλαζ. Η Άτμα αγκαλιά με τον γάτο της θα ατενίζει το πέλαγος πίνοντας δροσιστικά σφινάκια και που και που θα ρίχνει κλεφτές ματιές να δει τι κάνουν οι υπόλοιποι. Η Sofia7 θα ανακαλύψει μια πίστα αγώνων αυτοκινήτου και θα παραμείνει εκεί μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα καυσίμων ολόκληρης της περιοχής. Ο Lucas θα καταπίνει το βράδυ φλόγες στην παραλία, εξοικονομώντας έτσι τα απαραίτητα για μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαμονή. Επίσης θα είναι και dj στο μπαράκι το παραλιακό (της νύχτες που δεν θα είναι απασχολημένος με της φλόγες). Ο indigo boy θα κάνει jet ski μέχρι να πάθει κράμπα στο αριστερό πόδι (αριστερά όπως βλέπουμε). Ο Ανανάς δεν θα είναι εκεί. Θα τον έχουμε φάει στον δρόμο.

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 03/06/2003 06:46:56

sofia7Μέλος
03/06/2003, 14:11:50

Εκπληκτικό φίλε μου Εχεμβροτιήλ,

ακόμα γελάω

Μετά από αυτό έχω να κάνω δύο προτάσεις:

1. Εχεις ένα καταπληκτικό θέμα και προτείνω να το κάνεις αφίσα
για το πάρτυ της Λίλιθ

2. Ακόμα καλύτερα λέω να το κάνουμε ...πραγματικότητα

Το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ πάει ...διακοπές λοιπόν και όσοι πιστοί προσέλθετε

drumx13Μέλος
03/06/2003, 20:51:07
τι ενοεις εχεμβροτε να
quote:
Ο drumx13 ακόμα θα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την ήτα από τον Ολυμπιακό, ακούγοντας Καζαντζίδη και τρώγοντας μεγάλες ποσότητες γύρου με τζατζίκι, παρατηρώντας νεαρές υπάρξεις στην πλαζ.

πια ηττα απο ποιον
this... last year.
Καζαντζιδης μπλιαχ χα χατ.
Παντως θα ερθω

αν με θελετε...
και δεν θα παρατηρω θα με παρατηρουν.

με αδικει βεβαια λιγο η καμερα αλλα τι να κανουμε...
Το αληθινο μου προσωπο ειναι ετσι

Παντως αν μπορεσω φετος θα αποσυρθω λιγες μερες στον αγιοκαμπο λαρισας (ρακοποταμος) στην δικη μου ερημια παρεα με κατι ξεχασμενα χιπια και φρικια κολυμενα στα 80ς.....
εκει σε μια σκηνη θα αχοληθω με το ψαρεμα και την συνταξη αρθρων γι αυτο...

love for what is comming and forgivness for the past...

04/06/2003, 00:34:18
quote:
κατι ξεχασμενα χιπια και φρικια κολυμενα στα 80ς.....
εκει σε μια σκηνη θα αχοληθω με το ψαρεμα και την συνταξη αρθρων γι αυτο...

Ωραίο σε βρίσκω! Κι εγω είμαι πρώιν χιπάκι με μαλλιά μέχρι τη μέση, τσοπερ και πηρουνα 2 μέτρα. Ζούσαμε τελείως λιτά και χωρίς "σύγχρονες" ανέσεις με φρούτα, και ήταν τα καλύτερά μου χρόνια!

~Γρηγόρης~

04/06/2003, 01:37:48
τι μου θύμησες τώρα ερπετούλι!
στο χωρίς ανέσεις με φρούτα...

πριν από κάτι χρόνια, είχαμε ξεμείνει λόγω κακοκαιρίας σε ένα ερημονήσι στη νότια Κρήτη, γνωστό και ως "γαιδουρονήσι", τρεις κοπελιές, μιά σκηνή, ένα μισοτελειωμένο καλάθι τρόφιμα και άφθονη, μα άφθονη ρακίτσα.

όταν μετά από 4-5 μέρες και το τέλος της κακοκαιρίας γυρίσαμε στην Ιεράπετρα, (δεν είχα δει καθρέφτη μέχρι τότε), μπήκα σε ένα σουβλατζίδικο ν αγοράσω ένα σουβλάκι. δεν με σέρβιραν και με κοίταγαν κάπως περίεργα. όταν γύρισα πίσω μου και είδα στον καθρέφτη, έμεινα άγαλμα... ήμουν έγω αυτό το πράγμα?

πάντως, ήταν από τις καλύτερες διακοπές που έχω περάσει.

Υ.Γ. ήταν και κάποιοι ντόπιοι ψαράδες που επιμένανε να μας δίξουνε το "δέντρο που κλαίει", μα τη βγάλαμε τελικά καθαρή!

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

04/06/2003, 08:29:28
Kαι γω έχω αναμνήσεις από διακοπές σε νησί της άγονης γραμμής (Ηρακλειά).
Εκείνη την εποχή (πριν από 10 χρόνια) είχαν "πρωτοανακαλυφθεί" τα κουφονήσια, σχοινούσα, Δονούσα μα κανένας δε πήγαινε Ηρακλειά.

Παραλία: Λιβάδι στα ριζά του κάστρου του Ηρακλή.
Φτάνοντας λοιπόν εκεί εγώ και ο φίλος μου με μια μικρή σχοινούλα που προσπαθούσαμε να βρούμε σκιά στην παραλία για να τη στήσουμε ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν 2-3 θάμνοι. Στον τελευταίο θάμνο καταφθάσαμε ταυτόχρονα όπως μας ξέβρασε ο "Σκοπελίτης" μαζί με μια παρέα 2 νεαρών ξενέρωτων άγγλων (όχι γκέϋ) και για να τους κάνουμε να φύγουν και να είμαστε μόνοι μας σκαρφίστηκα κάτι: άρχισα τα χαμουρέματα με το φίλο μου και έκανα ότι μπορούσα για να τους σοκάρω για να φύγουν.
Εννοείται ότι το κόλπο έπιασε...

Tην άλλη μέρα ξεκινήσαμε να εξερευνήσουμε ένα σπήλαιο που μας είπαν ότι υπήρχε στο πίσω μέρος του νησιού και μετά από 2 ώρες πεζοπορία και ψάξιμο επιτέλους τη βρήκαμε. Το άνοιγμα της σπηλιάς ήταν τόσο μικρό που έπρεπε να αφήσουμε τα σακίδια έξω και να συρθούμε, όταν όμως μπήκαμε αυτό που είδαμε μας συνεπήρε... Ο χώρος τεράστιος και το διάκοσμο υπέροχο...όταν βγήκαμε έξω με μεγάλη έκπληξη είδαμε να ανεβαίνουν προς το μέρος της σπηλιάς ξεκούραστοι και γελαστοί καμμιά δεκαριά τουρίστες...τους είχε αφήσει καραβάκι...περιττό να σας πω ότι αισθανθήκαμε τόσο βλάκες....

Φυσικά το βράδυ έπεσα με 40 πυρετό (από την εξάντληση και τη ζέστη της πεζοπορίας στο κρύο περιβάλλον της σπηλιάς) και φύγαμε την άλλη μέρα αφού στο νησί δεν υπήρχε ούτε γιατρός ούτε φαρμακείο...

"Τάδε έφη Avallon"
drumx13Μέλος
04/06/2003, 08:50:40
quote:
Ωραίο σε βρίσκω! Κι εγω είμαι πρώιν χιπάκι με μαλλιά μέχρι τη μέση, τσοπερ και πηρουνα 2 μέτρα. Ζούσαμε τελείως λιτά και χωρίς "σύγχρονες" ανέσεις με φρούτα, και ήταν τα καλύτερά μου χρόνια!

Μια εποχη την εποχη του ψαξιματος περασα απο την αριστερα και δη τα ακρα της.
Εκει απερηψα την βια.
Παρακατω γνωρισα τα παιδια των λουλουδιων.
Εκει απεριψα τα χημικα ναρκωτικα που τα εχουν κανει κουλτουρα.
Παρολα αυτα ενα στοιχειο ενωτικο που κανει ολους αυτους αδερφια κατα μια ενοια ειναι τα κοινα μουσικα ακουσματα.
Μου εμεινε λοιπον το κοληματακι με την ροκ κυριως Ελληνικη, η virago 250 που τελικα πουληθηκε και αυτη προς αγορα αυτοκινητου, και καποια "κονε" με τον underground κοσμο.

ξερεις τωρα... μαλακι, σκουλαρικακι, χασισακι, river partaki, σκινακι,σφινακι,σεχ αντε και κανα ουζακι.
παρολο που εμφανησιακα δεν μιαζω καθολου με τα ανωτερω εντουτις κολαμε τελεια
Εκεινο που μου αρεσε περισοτερο ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι ονειρευονται ακομα.

Λιθιθ μια ιστορια και απο εμενα.
Σαμοθρακη.. καταπληκτικο μερος
ολος ο "καλος" κοσμος της Ευρωπης ξερεις τωρα οπως παραπανω συχναζει εκει και ζει το ιερο τριπτυχο του πανα...οπως αναφερεται παρακατω.
"Χασισι..., Γαμ...ι και επιστροφη στην φυση"
Βρισκομαι και εγω εκει με την "πρωην" μου... γκομενα ( παντρευτηκαμε δυο χρονια μετα και ειμαστε ακομα μαζι)

ξεκινησαμε με 20 000 δρχ στην τσεπη τα εισιτηρια βγαλμενα και εχει ο θεος.
Ουτε σκηνη ουτε τιποτα κατι πετσετες και κατι ψαθες για μπανιο και φυσικα ουτε οχημα.
Ειχαμε κατι γνωστους εκει και θα μας εδιναν "και καλα" σκηνη να μεινουμε.
Οι γνωστοι εληπαν και τελικα μειναμε σε μια βαθρα( λιμνουλα με νερο που σχηματιζουν η καταρακτες στο νησι) παρεα με τα κατσικια. Νερο ποσιμο και για μπανιο αφθονο κουνουπια ουτε για δειγμα και ανθρωπος αν πλησιαζε μας εβλεπε ετσι ημιγυμνους και ημιαγριους και εκοβε περα.
Αγορασαμε κονσερβες καφε τσιγαρα και ψωμι και κοιμωμασταν μεσα σε μια κουφαλα ενος τεραστιου πλατανου .σκεπαζομασταν με πετσετες θαλασης και κοιμβμασταν στα φυλα και στις ψαθες.
Καθε μερα με οτοστοπ (λεωφορεια δεν υπηρχαν στο νησι τοτε) στην Καμαριωτισα ψαρευαμε (με δωλωμα ψωμακι) και τρωγαμε καθε μερα φρεσκο ψαρι ψημενο σε μια φωτια , με μια παλιο σχαρα που βρηκαμε και κονσερβες.
Τα κατσικια που κυκλοφορουν ελευθερα στο νησι ηταν προκληση αλλα δεν πιανοντε τα καριολια
Τελος παντων 8 μερες μετα πηραμε τηλ τους γονεις για δανεικα καιεπιστρεψαμε.
Απο τοτε πηγα αλλες 4 φορες μεταξυ των οποιων και μηνα του μελιτος.
Το νησι ειναι στην καρδια μου και καποια στιγμη θα κανω κατι για να μεινω εκει για παντα..ελπιζω.

love for what is comming and forgivness for the past...

04/06/2003, 10:36:00
[quoteTην άλλη μέρα ξεκινήσαμε να εξερευνήσουμε ένα σπήλαιο που μας είπαν ότι υπήρχε στο πίσω μέρος του νησιού και μετά από 2 ώρες πεζοπορία και ψάξιμο επιτέλους τη βρήκαμε. Το άνοιγμα της σπηλιάς ήταν τόσο μικρό που έπρεπε να αφήσουμε τα σακίδια έξω και να συρθούμε, όταν όμως μπήκαμε αυτό που είδαμε μας συνεπήρε... Ο χώρος τεράστιος και το διάκοσμο υπέροχο...] [/quote]

χα-χα-χα!!!
τώρα εξηγούνται όλα Avallon...
το αποθημένο σου γιά ν ανακαλύψεις ένα σπήλαιο, που μόνο εσύ θα το ξέρεις και κανένας άλλος!!!

ας το οργανώσουμε λοιπόν...

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

click ^

MaraΜέλος
04/06/2003, 12:50:20
Axxx βρε Λιλιθ που με ταξιδεψες!!!

Καλοκαιρι 97 και τοποθεσια : Γαιδουρονησι...σε σκηνη 20 μερες! Τρια σκηνες - 6 ατομα!
Μπανιο ολη μερα, ψαρεμα και καθε βραδυ φωτιτσα, μαντιναδες κιθαρα, λυρα και τραγουδι.
Προβληματα καμποσα την περιοδο εκεινη αλλα καταφεραμε να τα ξεπλυνουμε στα απιστευτα χρωματα που ειχαν τα νερα του νησιου αυτου! Οι εικονες ακομα ζωντατες στο μυαλο μου!

Να σαι καλα :)) Τωρα θα ταξιδευω παλι ολη μερα!!!

And I keep on wondering....

Edited by - Mara on 04/06/2003 12:52:04

04/06/2003, 17:45:07
Tα καλύτερα κάμπινγκ (μη οργανωμένα φυσικά):

1)Eλαφόνησος, σκηνή 5 μέτρα από τη θάλασσα κάτω από κέδρο, να ξυπνάς το πρωϊ και με την τσίμπλα στο μάτι να βουτάς για να ξυπνήσεις... και το δειλινό να απολαμβάνεις τον ήλιο να πέφτει στη θάλασσα. Η παραλία φυσικά της Παναγιάς και όχι οι διάσημες Σαρακήνικο και Σίμος που μαζεύει όλο τον κόσμο...

2)Βαρδούσια, υψόμετρο 2000μ. στο μπαλκόνι της Γκιώνας πάνω από τον Αθ.Διάκο(Μουσουνίτσα)στον προφ.Ηλία λίγο πιο κάτω από τα αλπικά λιβάδια. Σκηνή σε απόσταση 3 μέτρων από τη χαράδρα όπου ξυπνώντας βλέπεις την απέναντι κορυφή κάτω από έλατα και αν και Αύγουστο καταπράσινη βλάστηση και φτέρες 1 μέτρο... Πεζοπορίες με τα σκυλιά και μετά παγωτό σπιτικό στην πλατεία του χωριού...

Κρίμα που δεν έχω σκάννερ...

"Τάδε έφη Avallon"