- Το Μυητηριο - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Προτεινω να οριστει μια επιτροπη οπου θα ετοιμασει ενα ερωτηματολογιο οπου ο νεο εισερχομενος εδω θα δεινει τα σεβη του και θα απαντα στις ερωτησεις..
Ετσι οι παλιοι θα ξερουν με τι και ποιον εχουν να κανουν..
ακουω την γμωμη σας επι του θεματος και ερωτησεις
που θα θελατε να τεθουν σε νεα μελη.
Αρχιζω.
1.Ηλικια..???
2.γενος...???διαλεξτε
α)αρρεν προικησμενος
β)θυλη εντυπωσιακη και καληγραμμη
γ)ευνουχος
δ)δυστυχης..... ψαχνω πλαστικο χειρουργο ανεξαρτητως φυλου... ο χειρουργος
ε)δυστυχης βρηκα χειρουργο πριν απο κατι μηνες στην καζαμπαλανκα...
3.ειδος....???
4.ζωδιο...??
5.τηλ....(προερετικα)
6.Οργανωση.... (αν υπαρχει θα πρεπει να αναφερθει)
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" (Τι ενοειτε ποια συνομωσια ??? μια ειναι η συνομοσια παντα μια ηταν απλα ο καθενας νομιζει οτι ξερει ποια ειναι)
8.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)
9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον
11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
α) οταν δεν μιλα καθολου.
β) οταν μιλα πολυ.
γ) οταν δεν λεει τιποτα.
ε) οταν λεει οσα ξερει.
στ) οταν λεει οτι του ειπαν αλλοι.
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει.
12.Πιστευεται οτι η μοδα στα φαντασματα ειναι ξεπερασμενη??? (ασπρο ριχτο με μαυρο γυρω απο τα ματια.....καντε προτασεις)
13.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισοτερο το κοκκινο το πρασινο ή αλλο???
14.Τι ειναι η ζωη...Ο ανθρωπος... που βαδιζομε (εκθεση ιδεων)
15.ορθογραφια.... ποια ειναι η σχεση σας μαζι της
α)την γνωριζεται??
β) βγαινεται για καφε??
γ) την λατρευεται
δ) ποια ειναι η κυρια
ε) καπου νομιζω οτι την ειδα πριν απο χρονια
16.τα greengkish ειναι...
α) η μεταλαξη της ελληνικης γλωσας?
β) η γλωσα που θα επρεπε να εινα γραμενα τα ευαγγελια??
γ) μασωνικος κωδικας??
δ) η μονη γλωσα που γραφει το πληκροτρολογιο μου???
ε) η μονη γλωσα που γνωριζω
17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33
α) τα χρονια του χριστου???
γ) ο αριθμος μυνηματων που θελω καποτε σε αυτην την ζωη να φτασω?
δ) δεν γνωριζω μα νομιζω οτι εχει να κανει με τους εβραιους και τους μασωνους..
ε) αναμεσα στο 32 και στο 34..
ζ)Τα γκολ που θα βαλει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα??
στ) 33 ηταν τα θαυματα του χριστου??
18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
α) θα βρισεται και εσεις
β) θα γυρισεται και το αλλο μαγουλο
γ) θα γυρισεται και το αλλο μαγουλο επειδη εχετε καποια παθολογικη ασθενεια... (τικ, παρκινσον, αλστχαιμερ, εχετε πιαστει γυρισμενοι με το αλλο μαγουλο)
δ) θα κανεται μυνηση
ε)Θα "κλαφτητε" στον admin
19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
α) θα απαντησεται αναλογα.
β) θα ξεμπροστιασετε αυτον που σας το εστειλε...
γ) θα πατε στην αστυνομια..
20.Τι δουλεια κανεται...
α)εχω μια ξυστρα σπιτι και ξυνομαι ολη μερα μεχρι να κερδισω στο ξυστο...
β) δεν εχω ξυστρα αλλα σκεφτομαι να παρω
γ) φοιτητης
ε)αυστυνομικος
ζ)Ρουφιανος με ή χωρις μαυρη κουκουλα
ε)καθοδηγητης( παρακαλω αναφερατε την οργανωση)
στ) ανεργος
20.αν ειστε εεργαζομενος πως νομιζεται οτι θα ανταπεξελθετε στις απαιτησεις του φορουμ.
21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
22. νομιζεται οτι...
α) τα ξερεται ολα?
β) δεν ξερεται τιποτα?
γ) ειστε εδω για να διδαξεται???
δ) ξερεται μονο τα μισα αλλα σας φτανουν.
ε) ξερεται τα δυο τριτα και ψαχνεται τα υπολοιπα??
στ) ειστε εδω καταλαθος??
23.Ποια ειναι η πρωτη φροντις παντως μελους???
α) να ειναι συνδεδεμενος
β) να μεριμνα για να ειναι μονο μελη παροντες??
γ) να μενει κρυμενος στην γωνια και να προσπαθει να συλεξει στοιχεια για να προβει σε "αποκαλυψεις."
δ) να συμετεχει στις συζητησεις
24. Οι Εξωγηηνοι η γνωμη σας.
α) τι ειναι αυτο??
β) ποσο παει το κιλο??
γ)εχω δει πολλε φορες.
δ) με βιασαν...
ζ) τριχες
ε) αυτα που πετανε και κανουν ζουν βζουν τα βραδια.
στ) δεν υπαρχουν
και τελος
25.Αμερικανοι και G.W BUSH
α)οι καημενοι( σνιφ σνιφ)
β) αξιοι... αξιοι
γ) οσαμα μπιν λαντεν και αλαχ ακμπαρ
ε) σαταναδες
στ) φονιαδες τον λαων
ζ) εργατη πολεμα σου πινουνε το αιμα (ασχετο)
στ)Σταυροφοροι
η) πισω απο ολα ειναι ο Παπας
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ :
α) Ανήκω στους σκοταδιστές ιουδαιοχριστιανούς μασώνους σιωνιστές, πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, στο λαιμό μου έχω κρεμασμένο το άστρο του Δαυίδ και συνομοτώ με άλλους όμοιούς μου κατά της μισητής Ελλάδας και των ακόμη πιο μισητών Ελλήνων...
β) Ανήκω στους αρχαιολάτρες ειδωλολάτρες δωδεκαθεολάτρες εψιλονολάτρες, φοράω χλαμύδα κάτω από το κοστούμι μου, προσκυνώ το Δία και τον Κεραμυδά, όλοι με μισούν και κυρίως οι ανήκοντες στην κατηγορία α) και με την πρώτη ευκαιρία θα έκαιγα κάθε εκκλησία και κάθε εικόνισμα της Παναγίας της Σιωνοκρατούσας...
γ) Είμαι άθεος, αγνωστικιστής, μηδενιστής, τα έχω όλα γραμμένα και σας έχω όλους γραμμένους και μη μου πουλάτε και πολύ μαγκιά γιατί βγάζω και καμιά μολότοφ και...
δ) Άλλο (Περιγράψτε)
ε) Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (Τί είναι πάλι αυτό το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;)
Edited by - durden_alie on 08/11/2003 13:08:00
Δηλωσεις υποψηφιοτητας για την επιτροπη του μυητηριου γινοντε δεκτες εις τον αιωνα τον απαντα..
Απαντησεις γινονται δεκτες εις τον αιωνα τον απαντα.
Αρχιαιρεσιες δεν θα διενεργηθουν ποτε....(μονο στημενες)
συμφωνα με την παγια διαταγη(343...55627/77//36/66/888 ww kklpdfd) που βρισκεται στον φακελο του αδμιν) ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του για ενα νεο μελος.
τα λεμε
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 10/11/2003 01:01:00
Edited by - drumx13 on 10/11/2003 12:48:15
Γιατί να γίνω μέλος πριν τόσο καιρό...
Έχασα την μύηση τώρα...
Δέχεστε και παλιά μέλη στο μυητήριο drumx13;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Ξέχασες το σημαντικότερο :
α) Ανήκω στους σκοταδιστές ιουδαιοχριστιανούς μασώνους σιωνιστές, πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, στο λαιμό μου έχω κρεμασμένο το άστρο του Δαυίδ και συνομοτώ με άλλους όμοιούς μου κατά της μισητής Ελλάδας και των ακόμη πιο μισητών Ελλήνων...
β) Ανήκω στους αρχαιολάτρες ειδωλολάτρες δωδεκαθεολάτρες εψιλονολάτρες, φοράω χλαμύδα κάτω από το κοστούμι μου, προσκυνώ το Δία και τον Κεραμυδά, όλοι με μισούν και κυρίως οι ανήκοντες στην κατηγορία α) και με την πρώτη ευκαιρία θα έκαιγα κάθε εκκλησία και κάθε εικόνισμα της Παναγίας της Σιωνοκρατούσας...
γ) Είμαι άθεος, αγνωστικιστής, μηδενιστής, τα έχω όλα γραμμένα και σας έχω όλους γραμμένους και μη μου πουλάτε και πολύ μαγκιά γιατί βγάζω και καμιά μολότοφ και...
δ) Άλλο (Περιγράψτε)
ε) Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (Τί είναι πάλι αυτό το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ;)
![]()
![]()
![]()
Edited by - durden_alie on 08/11/2003 13:08:00
Ναι... ναι, σε 'σας το λέω!
Εμένα θα με βάλετε στην επιτροπή????
Τι? Οχι???? (κλαψ... λυγμ...σνιφ...)
Μα γιατί ΟΧΙ?
Θα δείτε, δεν είμαι καλή εγώ. Είμαι μια κακιά που της αρέσει να πέρνει κεφάλια και να σκίζει τις αιτήσεις των νέων μελών...
Σας παρακαλώ σκεφτείται το όσο θα ακονίζω με περισσή φροντίδα τα μαχαίρια μου, για να είναι έτοιμα για την πρώτη έξέταση νέου μέλους.
Αχ! κύριε drumx13, αλήθεια το λέτε? Θα το σκεφτείται σοβαρά?
Σας ευχαριστώ και θα περιμένω την απάντηση σας με αγωνία!
quote:ποσο παλια ???
Δέχεστε και παλιά μέλη στο μυητήριο drumx13;
ποιο παλια απο μενα ???
χμ θα ατο σκεφτω....ουμε .... ηθελα να πω οταν με το καλο φτιαχτει η επιτροπη ...
Παρολα αυτα μπορειte να στελνεται γραμματα παραπονων για τiς αποφασεις μου .... μας... μας... ενοουσα..
στην Διευθηνση pouthena@dendiabazontai.bull(dog)
quote:
Θα δείτε, δεν είμαι καλή εγώ. Είμαι μια κακιά που της αρέσει να πέρνει κεφάλια και να σκίζει τις αιτήσεις των νέων μελών...
Σας παρακαλώ σκεφτείται το όσο θα ακονίζω με περισσή φροντίδα τα μαχαίρια μου, για να είναι έτοιμα για την πρώτη έξέταση νέου μέλους.
Mantis επειδη διακρινω μια ευσυνιδησια σπανια στις μερες μας θα θεσω την υποψιφιοτητα τα σου σε ανοικτη ψηφοφορια μεταξυ των παροντων μελων .
Η καλπες ανοιγουν τωρα και δικαιωμα ψηφου εχουν ολοι οι παροντες
Θα εκλεγεις αν συγκεντρωσεις το 50 +1% των ψηφησαντων
η ψηφοφορια θα τελειωσει .....
αποτελεσματα
εγγεγραμενοι: καπου 3000 μελη
ψηφισαν: 1 (ενας)
ελλαβον: Μαντις 1.... ποσοστο 100%
λοιποι υποψηφιοι 0... ποσοστο 0%
Ακυρα -λευκα 0%
Κατοπιν ολων αυτων και με το περας των εργασιων του μυητηριου η μαντις οριζεται μελλος της επιτροπης με ποσοστο που θα ζηλευε και ο Σανταμ χουσειν στα ντουζενια του.
Τα ψηφοδελτια ειναι στην διαθεση του οποιουδοιποτε.... μυημενου ....ενοειτε..... ( απαραιτητη προυποθεση να ειναι.... τυφλος για χαρη της μυστικοτητας της ψηφοφοριας)
durden_alie
Η ερωτηση σου υιοθετητε αγαπητε
Edited by - drumx13 on 10/11/2003 01:06:54
Φίλε Drumx καταπληκτική η ιδέα σου και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Άλλωστε νομίζω πως κυρίως σκοπός είναι τα forums να μην είναι πια ξέφραγο αμπέλι.
Μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο νομίζω μπορεί κανείς να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για το τυχόν και ατυχόν μέλος που θα θέλει να προσέλθει.
Μία μικρή παρέμβαση και με όλο το θάρρος, μήπως εάν στο ερωτηματολόγιο βάζαμε και το νούμερο από το εσώρουχο μήπως λέω, μήπως βοηθούσε ? σκεφτείτε πως ίσως από το μέγεθος μπορεί κανείς να καταλάβει τυχόν παιδικά βιώματα που μπορεί να βαραίνουν το μέλος.
Να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα ![]()
quote:
Μία μικρή παρέμβαση και με όλο το θάρρος, μήπως εάν στο ερωτηματολόγιο βάζαμε και το νούμερο από το εσώρουχο μήπως λέω, μήπως βοηθούσε ? σκεφτείτε πως ίσως από το μέγεθος μπορεί κανείς να καταλάβει τυχόν παιδικά βιώματα που μπορεί να βαραίνουν το μέλος.
Ελπιδα μου νομιζω οτι ποιο σημαντικο για τους αντρες ειναι το ειδος του εσωρουχου (πχ τανγα.... στρινγκ... τοπλες....)
Υποθετω ομως οτι για σας τις γυναικες το τι (παιδικο βιωμα ενοειτε ) "βαραινει" το μελος μεσα και προπαντος το.... ποσο τον βαραινει..... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα εσωρουχα του ειναι σημαντικο.
Οποτε ερχεται και η ερωτηση για το νουμερο...
Τελος παντων........μετα απο ελεγχο στα ραντεβου και στις υποχρεωσεις της Com-mis-ion ( Επιτροπη).... η προταση σου θα συζητηθηθει στην πρωτη δημοσια εκδηλωση της επιτροπης που θα οριστει αμεσως μετα την καθοδο των Ε
Απο εκει που ερχονται ![]()
![]()
![]()
![]()
Αποψη μου ειναι ομως να μην αφησουμε τις σεξουαλικες προτιμησεις να μας χωρισουν....
αλλα να γινουν αφορμη για να μας φερουν "ποιο κοντα" με αλλες κουλτουρες και βιωματα. Με αλλες εμπειριες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτο και δεν εκανα ερωτησεις που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν επεξεργασια πρωσοπικων δεδομενων σεξουαλικου περιεχομενου.
Ασε μην μας τηνπεσεο και το ραδιοτηλεοπτικο και μας βαλει καnα κοκκινο Χ
Edited by - drumx13 on 10/11/2003 11:39:30
quote:
Αποψη μου ειναι ομως να μην αφησουμε τις σεξουαλικες προτιμησεις να μας χωρισουν....
Σαφώς και δεν πρέπει να συμβεί το ανωτέρω φίλε μου, άλλωστε ποιος μίλησε για σεξουαλικές προτιμήσεις?? τσ τα τα, τι πονηρά μυαλά !![]()
![]()
![]()
![]()
Θα προσπαθήσω να γίνω πιο σαφής. Εάν κάποιος φοράει μεγάλο νούμερο δυο τινά μπορούν να συμβαίνουν. Το ένα είναι να είναι να κουβαλάει τα προικιά της μοίρας του, το άλλο όμως – στο οποίο αναφερόμουν κιόλας – είναι πως μπορεί να είναι η κατάληξή του μετά από όλα όσα η ζωή τον έκανε να περάσει. Να λοιπόν ένα στοιχείο που μπορεί να προδίδει το μαρτυρικό βίο κάποιου. ![]()
![]()
![]()
![]()
και ενας νεοεισερχομενος με μαρτυρικπ βιο μπορει να μας μαρτυρησει ολους...
νομιζω ομως οτι στις πρωτες ερωτησεις εκει που λεει "γενος" μπορει ο οποιοσδοιποτα να απαντησει ...
αρρεν προικησμενος
θυλη εντυπωσιακη και καληγραμη
ευνουχος
δυστυχης και οτι αλλο θελει
θα το τονισω ομως
πηγαινε σε λιγο να διαβασεις....
στην πρωτη απαντηση
Edited by - drumx13 on 10/11/2003 12:49:17
2.γενος...Πρώην δυστυχής-βρήκα χειρούργο πριν κάτι μήνες στη Bραζιλία,νυν θηλυκό εντυπωσιακό κ καλίγραμμο ΨAXNΩ άρρεν προικισμένο ή ευνούχο σιωπηλό που να γνωρίζει από μαγειρική
3.ειδος....Mοναδικό κ προς εξαφάνιση
4.ζωδιο...Kριός
6.Οργανωση.... (αν υπαρχει θα πρεπει να αναφερθει)..Aδυνατώ να απαντήσω στην ερώτησή σας, ένας από τους κανόνες της οργάνωσης είναι η AΠOΛYTH MYΣTIKOTHTA
7.Η γνωμη σας για την "Συνωμωσια" (Τι ενοειτε ποια συνομωσια ??? μια ειναι η συνομοσια παντα μια ηταν απλα ο καθενας νομιζει οτι ξερει ποια ειναι) Δεν ξέρω τι ξέρεις εσύ, αλλά εγώ ξέρω κ θα τους ξεμπροστιάσω..
8.Η γνωμη σας για το φορουμ και τον αδμιν (υποχρεωτικα)
Tο φόρουμ καλό, αυτός ο admin ποιός είναι τελικά; Aναρωτιόταν κ κάποιο άλλο μέλος "κάποιος admin κλείδωσε το θέμα μου", ξέρει κανένας να μου πει;
9.Γνωριζεται την αλφαβητα μετα το εψιλον?
Yπάρχει αλφαβήτα μετά το έψιλον;;;;
10.Τι γνωριζεται για τα υπολοιπα γραμματα της αλφαβητας εκτος απο το εψιλον΄
Γνωρίζω το A, για να μη με πιάνουν κότσο στη λαϊκή (AA!!!), το B-movies, το Γ κατηγορίας, το Δ το αναγνωρίζω αλλά δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία για μένα... ουφ! φτάσαμε στο E, TEΛOΣ!
11.Ποτε νομιζεται οτι ενα μελος ειναι "σωστος"?
α) οταν δεν μιλα καθολου.....
Nεκρό μέλος; Kάτι σαν "δεν νιώθω το πόδι μου από το γόνατο κ κάτω" πχ;
β) οταν μιλα πολυ....Aυτό δεν είναι μέλος. H κολλητή μου είναι.
γ) οταν δεν λεει τιποτα....Γράφοντας ένα post 500 λέξεων;... Πολιτικός!
ε) οταν λεει οσα ξερει....Eδώ με αναγνωρίζω! Pουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε!
στ) οταν λεει οτι του ειπαν αλλοι....
παραποιώντας κ λίγο τα προηγούμενα λεγόμενα..το φαινόμενο "χαλασμένο τηλέφωνο".
ζ) οταν μιλαει για πραγματα που δεν ξερει...Eλα τώρα! Που το είδες αυτό κ το γράφεις;
12.Πιστευεται οτι η μοδα στα φαντασματα ειναι ξεπερασμενη??? (ασπρο ριχτο με μαυρο γυρω απο τα ματια.....καντε προτασεις)
Πιστεύω πως ναι. Θα προτιμούσα κάτι πιο φαντα-ζί, κάτι στραφταλιζέ, κανά μποά, καμοιά χαριτωμενιά βρε αδερφέ!
13.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισοτερο το κοκκινο το πρασινο ή αλλο???
TO KOKKINO
14.Τι ειναι η ζωη...Ο ανθρωπος... που βαδιζομε (εκθεση ιδεων)
H Zωή είναι μαγκιά ή η Zωή του Φραντζή;
Mια φορά ήταν ο άνθρωπος..πολύ μου άρεσε...
H στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
15.ορθογραφια.... ποια ειναι η σχεση σας μαζι της
Tην γνώριζα, την λάτρευα, πηγαίναμε κ για καφέ.. Nομίζω πως μας έχει αφήσει χρόνους...
16.τα greengkish ειναι...
Mασωνικος κωδικας ΦYΣIKA
17.Τι συμαινει για σας ο αριθμος 33
ζ)Τα γκολ που θα βαλει ο ολυμπιακος στο πρωταθλημα
18.Αν σας βρισουν εδω τι θα κανεται
γ) θα γυρισεται και το αλλο μαγουλο επειδη εχετε καποια παθολογικη ασθενεια... (τικ, παρκινσον, αλστχαιμερ, εχετε πιαστει γυρισμενοι με το αλλο μαγουλο)
19. αν παρετε e-mail απο μελλος του φορουμ
β) θα ξεμπροστιασετε αυτον που σας το εστειλε...
20.Τι δουλεια κανεται...
ζ)Ρουφιανος με ή χωρις μαυρη κουκουλα
20.αν ειστε εεργαζομενος πως νομιζεται οτι θα ανταπεξελθετε στις απαιτησεις του φορουμ.
Ξύπνησε κ το φόρουμ τώρα κ μου έχει απαιτήσεις;
21. θελετε να γινεται συντονιστης διαχειρηστης, αδμιν, ή πληρες μελλος του εσοτερικα.
Θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος
22. νομιζεται οτι...
Nομίζω ότι OΛOI συνομωτούν για να με εξοντώσουν
23.Ποια ειναι η πρωτη φροντις παντως μελους???
γ) να μενει κρυμενος στην γωνια και να προσπαθει να συλεξει στοιχεια για να προβει σε "αποκαλυψεις."
24. Οι Εξωγηηνοι η γνωμη σας.
γ)εχω δει πολλε φορες.
δ) με βιασαν...
25.Αμερικανοι και G.W BUSH
η) πισω απο ολα ειναι ο Παπας
δ) Άλλο (Περιγράψτε)
Πιστεύω στη δύναμη του καθρέφτη κ στην απόλυτη ομορφιά που μου δείχνει κάθε φορά που περνάω από μπροστά του.
K μη μου πει κανείς ότι απαντάνε μόνο τα νέα μέλη...
K γω νέο μέλος είμαι..
Aπλά χρησιμοποίησα το MEΣO Thoth για να ανέβω γρήγορα-γρήγορα βαθμίδα...
ΓIA OΣOYN EKNEYPIΣTOYN...ΓIA TH MH ΣOBAPOTHTA....
AΠΛA.. ΔEN MΠOPEΣA N'ANTIΣTAΘΩ..

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Με μεγάλη μου χαρά έμαθα πως το λάδωμα μου στον drumx13 έπιασε τόπο.
Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μέλος σας και σας διαβεβαιώνω πως έχω από χρόνια (26) προετοιμαστεί γι' αυτή τη θέση.
Ούδεις θα περάσει χωρίς να εξεταστεί σε βάθος και έχω να προτείνω με την σειρά μου κάτι.
Με την συμπλήρωση της αιτήσεως, θα πρέπει να ορίζουμε μια ημερομηνία και πλήρη μελών η Επιτροπή να παιρνά από συνέντευξη τον/ην αιτούμενο/η, ώστε να γίνεται αντιπαράθεση των γραπτών απάντησεων με αυτές που θα δοθούν προφορικός.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να εξετάζουμε και το... νούμερο... των παιδικών βιωμάτων του κάθε άτυχου που στέκεται εμπρός μας.
Με τιμή και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Mantis.
τα στοιχεια που μας εδωσες μπηκαν σε υπολογιστη και το ψχγραφημα σου εδωσε ατομο με πνευματωδες και ιδαιτερα φιλοδοξο .....μας κανεις...
Θα σε προτεινω μαλιστα στα υπολοιπα μελη της επιτροπης για να γινεις μικρο μελος ....
θα πρεπει να σου υπενθημισω της υποχρεωσεις σου.
Οντας μολις 28 χρονων μικρουλα , κακοντυμενη.... συμφωνα με την εικονιτσα που εχεις στην υπογραφης σου..... και νεο μελος... κατα τα λεγομενα σου
... θα κυκλοφορεις με κομενο τζιν -σορτσακι- και θα εχεις παντα τα ποδια σου περιποιημενα.....μεχρι τα ποδια σου να μην μας κανουν ποια -λογω ηλικιας- οποτε θα.... προαχθεις.
Για τον σκοπο αυτο η επιτροπη θα σου στηλει λιαν συντομος διαφημιστικα προσπεκτους με αποτριχωτικα και μια δωροεπιταγη για να αγορασεις ξυραφιακια μπικ. καθως και μια κασετα με οδηγιες χρησεις.
...οσοι τηλεφωνησουν σε 15 λεπτα θα παρουν δωρο και ενα σετ περιποιησης μασχαλης...
αν προκειτε για καλογριες να μας ζητησουν το σετ για το μουστακι.
Με την συχνη σου παρουσια στο φορουμ ενδεχεται να προαχθεις νωριτερα σε πληρες μελος της επιτροπης.....Αρκει να το ζητησεις.. σε αυτην την περιπτωση
που μπεις.... το τζιν δεν ειναι υποχρεωτικο και το ενδυματολογικο τυπικο αλλαζει μην ρωτησεις πως γινεται ειναι μυστικο ,
μπορω να σου πω οτι θα ντυνεσαι λιγο ποιο "ελαφρια".
mantis
quote:
θα πρέπει να ορίζουμε μια ημερομηνία και πλήρη μελών η Επιτροπή να παιρνά από συνέντευξη τον/ην αιτούμενο/η, ώστε να γίνεται αντιπαράθεση των γραπτών απάντησεων με αυτές που θα δοθούν προφορικός.
Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούμε να εξετάζουμε και το... νούμερο... των παιδικών βιωμάτων του κάθε άτυχου που στέκεται εμπρός μας.
συνφωνουμε
να βρουμε ενα κτηριο ομως για να "στεγαστει" η επιτροπη και να το βαψουμε ροζ... εκει θα γινονται τα προφορικα και αλλες "ασκησεις" με το στομα....
( γαργαρες... χασμουρητα ....κλπ κλπ)
Αν στεγάζαμε την Επιτροπή σε ένα κτήριο (ρόζ) θα κινδυνεύαμε από δυσαρεστημένα άτομα των οποίων οι αιτήσεις χάθηκαν στην δύνη του χωροχρόνου. Άσε που θα απομυθοποιήσουμε το ρόλο της Επιτροπής και το ESOTERICA.
Περισσότερο χλιδάτο και μουράτο θα είναι να κλείνουμε σουϊτες ή αίθουσες σε ξενοδοχεία. Για εφφέ, εντυπωσιασμό και για την διατήρηση της σωματικής μας ακεραιότητας και της απαραίτητης και ποθητής μυστικότητας μας.
Να χρωματίσω την προταση μου με τα μελανά χρώματα του μέλλοντως: Σε περίπτωση απόκτησης μόνιμης "κατοικίας", θα δεχόμαστε επίθέσεις από γνωστές - άγνωστες τρομοκρατικές ή απλά κρατικές οργανώσεις, μέχρι και η green peace θα αλυσσοδέσει μέλη της στην όμορφη ροζουλία μας είσοδο.
Με τιμή
Mantis
Edited by - Mantis on 10/11/2003 21:02:41
1.31
2.αρρεν προικησμενος (πιστευω)
3.πολυγαμικο
4.καρκινος
5.τηλ...μονο με e-mail
6.το μυητηριο... ιδρυτικο μελος.... και esoteriψa.gr μελος τριτης βαθμιδας
7.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ η συνομωσια.
8.καλουτσικο και φιλοξενο
9.τι ειναι αλφαβητα?
10.τι ειναι αλφαβητα...? γιατι δεν μου λεει κανεις?
11.οταν μου "μιαζει"
12.ναι ειναι προτεινω δυο τσιγγακια στο στηθος και φιλο συκιας στα ...προικια
13.το πρασινο
14.μια πρωην γκομενα....ειδος υπο εξαφανιση...βαδιζουμε ολτοαχως προς τα μεσα Νοεμβιου
15.την γνωριζω αλλα ειναι κουραστικος χαρακτηρας
16.masonikos kodikas
17.τα γκολ του ολυμπιακου
18.θα δουμε
19.εξαρταται ποιος το στελνει.
20. δεν εχω ξυστρα αλλα σκεφτομαι να παρω
21.μονο αν εχει καλο μισθο
22.αυτο μου ελαχε αυτο κανω.
23. να ειναι συνδεδεμενος
24.τριχες
25.α)οι καημενοι( σνιφ σνιφ)
οπου δω την φακα κοιταζω να δω και το τυρακι και αν μου αρεσει μπαινω
κατα τα αλλα θα παρω
την βοηθεια του κοινου.
mantis συμφωνουμε και σε αυτο
το ηξερα οτι η συμετοχη σου ειναι χρησιμη.
βεβαια καλο ειναι στην αρχη να αποφυγουμε ξενοδοχια με ονοματα οπως χχχ ή παρομια για το ξεκαρφωμα
Edited by - drumx13 on 10/11/2003 21:02:50
... Αλλά... μήπως, λέω μήπως... να σταματήσεις να αποκαλύπτεις την πραγματική σου ταυτότητα (ορα: εγώ είμαι η συνωμοσία) στους εκτώς Επιτροπης? Μην σε/μας βρεί κανένα ξαφνικό κακό?? Ξέρεις... και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια...
"Mantis" Η αρχι-τέκτων της συνομωσίας!![]()
![]()
![]()
Η θέση του δοκιμαστή μου ανήκει εντελώς δημοκρατικά και με το έτσι θέλω !
Υπάρχει καμία αντίρρησης ;;;;;;;;;;;;;
Α είπα μήπως !!!

Ο κακός λύκος