- ΑΝΑΠΟΔΟ 5Α ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΙΩΜΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
εμενα μου αρκει το οτι το χρησιμοποιουσαν οι προγονοι μας αρα δεν ειναι τυχαιο ουτε και συμβολο για να κοροιδευουν οι πονηροι τους αδαης
πενταλφα ρε παιδι μου το λες και γεμιζει το στομα σου συμβολισμους και γνωση αιωνων κατι ηξερε ο πυθαγορας
φιλε ΩΝ θα συμφωνησω και εγω με την ειρηνη εξαλλου δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη το θεμα ειναι να ειμαστε χαλαροι και να ανταλασουμε αποψεις (εννοειται οτι θα ανεβουν και λιγο οι τονοι) αλλα σκοπος ειναι να ειμαστε οσο μπορουμε χαλαροι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα παντως εκανες κατι που το βλεπω σπανιοτατα και αυτο σε τιμα
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 07/11/2003 03:05:24
Nα σκεφτώ ότι η πεντάλφα σε συνδυασμό με σένα προκαλεί τέτοια αποτελέσματα;
Γιατί κάτι τέτοιο δεν το'χω ξανακούσει να συμβαίνει σε άλλον άνθρωπο...
Tελοσπάντων, αν ισχύει το παραπάνω...
MHΠΩΣ NA ΣTAMATHΣEIΣ NA ΣXEΔIAZEIΣ ΠENTAΛΦEΣ;;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
Παντοδύναμο σύμβολο αρκεί να σχεδιάζεται σωστά και με πίστη στο ότι είναι παντοδύναμο. Προσωπικά έχω δεί την δύναμη του στην πράξη πάμπολλες φορές σε πρακτικές καταστάσεις.
Τα γραπτά του μαγικού τάγματος της Golden dawn και του Aleister Crowley περιγράφουν αναλυτικά τον τρόπο σχεδίασης στον αέρα με το δάχτυλο ή εγχειρίδιο.
Ιδανικό για τσεκάρισμα όντων στο Αστρικό πεδίο κατά πόσο αυτά είναι φιλικά και καλά ή το αντίθετο. Πολύ δυνατότερο απο το σταυρο σ αυτή τη διαδικασία.
Το ανάποδο μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και άκουσα πρίν καιρό απο έμπειρη εσωτερίστρια ότι κάποια χαζά παιδάκια προσπάθησαν να μετα΄τρέψουν το άγιο τελετουργικο καθαγιασμού και εξαγνισμού χώρου γνωστό με το όνομα The Lesser Banishing Ritual of the Pentagram (σε κάποιο τόπικ είχε γράψει ο φίλος YHVH για αυτό) σε επικλητική κατάσταση με ανάποδες πεντάλφες και έγινε πανικός. Το συγκεκριμένο τελετουργικό γίνεται απο ενεργούς τελετουργούς κάθε φορά που θέλουν να καθαρίσουν - καθαγιάσουν τον χώρο απο κάποια αρνητική ενέργεια, σκεπτομορφές,αρνητικές τους σκέψεις κτλ προτοιμάζοντας τον χώρο και την ψυχή του τελετουργού πρίν απο κάποια τελετή ή και απλώς για προστασία.
Στο πιο πάνω τελετουργικό κάποιος σχεδιάζει πεντάλφες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα βιμπράροντας κάποια θεία ονοματα στα εβραικά και στη συνεχεια ακολουθεί η επίκληση 4 Αρχαγγελων οι οποίοι θα φυλάξουν τον χώρο.
Το παραπάνω τελευργικό με την πεντάλφα είναι Banishing δηλαδή με σκοπό να εξαφανίσει τις παραπάνω ενέργειες και η πεντάλφα σχεδιάζεται απο κάτω αριστερά πρός τα πάνω ενώ τα χαζά παιδάκια την αντέστρεψαν ανάποδα και την σχεδίασαν απο πάνω πρός τα κάτω δηλαδή Invoking (επικλητική)και δεν ξέρω τι απογίνονται με την υγεία τους (καθως θα ήταν σαν να επικαλούνται μαζεμένη την Κλιφοθική όψη για όσους γνωρίζουν απο Καββάλα).
ΠΡΟΣΟΧΗ αυτά τα σύμβολα δεν είναι για παιχνίδι, μην τα σχεδιάζετε για την πλάκα και όπως να ναι, πολλά συγγράματα μυητικών ταγμάτων κύρους αναφέρονται με αυστηρότητα στο να σχεδιάζεται τέλεια και όχι επι ματαίω κάθε ιερό σύμβολο, αλλιώς και τη δύναμη του χάνει αλλά και ενδέχεται να προκληθούν προβλήματα διαφόρων μορφών.
Επίσης ειναι γνωστό γενικώς κάθε μαγικό ή ιερό σχήμα πρέπει να καίγεται και όχι να αφήνεται ελεύθερο τριγύρω ζωγραφισμένο σε κάποιο χαρτί, μιλάω για το γραμμένο με το χέρι και όχι το τυπωμένο.
Εάν κάποιος π.χ δουλεύει με το καββαλιστικό σύστημα εξερεύνησης των πεδίων και θέλει να έρθει σε επαφή με καποιο συγκεκριμένο πεδίο μπορεί να τσεκάρει τα όντα που θα δεί εκεί με την κατάλληλη πεντάλφα η οποία θα περιέχει και κάποιο σχετικό σύμβολο στο κέντρο, π.χ συγκεκριμένο στοιχειακό ή ζωδιακό κτλ.
Ετσι λοιπόν το καλό όν απλά θα την παραμερίσει ενώ το φαύλο (το οποίο μπορεί να έχει μορφή φωτοβόλου και καλού όντος) θα εξαφανιστεί τρέμοντας κάτι που σιγουρα θα ξέρουν όσοι δουλεύουν πρακτικά στα πεδία.
Τώρα όσο για τον αγαπητό φίλο ΩΝ πιστεύω ότι κατάλαβε την δύναμη του συγκεκριμένου σχήματος και ότι τα παράξενα που συμβαίνουν πιθανά να τα βλέπει μόνο ο ίδιος, ίσως να γίνονται και αντιληπτά σε άλλους, ίσως είναι και άσχετα αλλά έχω δεί αυτο το σύμβολο καλά σχεδιασμένο στον αέρα (κάτι που δεν γίνεται απο αμυητο και ανεκπαίδευτο, θέλει άσκηση και πίστη και υπομονή) να κάνει θαύματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν, σχεδιάστε μαργαρίτες , δεν είναι επικίνδυνες.
may the light be your guide
Yngwie
Το θέμα είναι φυσικά εύλογο ως απορία το γιατί το ένιωσες και αυτό θέλει πολύ ψάξιμο απο μέρους σου. Θα σου πρότεινα να διαλογιστείς πάνω στο σύμβολο και να δείς τι εικόνες θα σου δείξει και πώς είσαι συνδεδεμένος με αυτό.
Σε κάθε άλλη περίπτωση οτιδήποτε είναι εικασία π.χ θα μπορούσαμε να πούμε μία γνώμη ότι υποθετικά έστω ότι κάθε φορά που βλέπεις αυτο το σύμβολο σου προκαλείται τρόμος ή φόβος. Αυτο θα μπορούσε π.χ να έχει τη ρίζα του σε μία προηγούμενη ζωή όπου πιθανά να ήσουν μυημένος σε κάποιο μαύρο τάγμα ή και κάθε πιθανή άλλη εξήγηση.
Επειδή λοιπόν οι πιθανότητες είναι πολλές δεν υπάρχει εύκολη εξήγηση σε τέτοια θέματα για αυτό και προτείνω τον διαλογισμό. Οπως και δεν θα πρότεινα κάποια αναδρομή απο υπνωτιστή για απλούς γνωστούς λόγους. Το "σκάλισμα" τέτοιων καταστάσεων είναι καλύτερα να γίνει απο εσένα μεθοδικά και με σύστημα μόλις εντρυφήσεις στις τεχνικές του διαλογισμού.
Οσον αφορά την δύναμη της πεντάλφας και ότι τα πνεύματα μπορούν να γυρίσουν ανάποδα και να την δούν αλλιώς θα ήθελα πολύ να μου υποδείξεις που γράφεται αυτό,που το έχεις διαβάσει και που το έχεις δεί καθώς σε όλες τις πρακτικές περιπτώσεις που γνωρίζω και έχω βιώσει αισθάνομαι το πώς την σχεδιάζω και της δίνω εγώ ισχύ και όχι το πώς φαίνεται έξω στον αόρατο κόσμο.Με έχει σώσει πολλάκις.
Σε περίπτωση επίκλησης πονηρού πνεύματος και μόνο ενδέχεται να σχεδιαστεί ανάποδα η πεντάλφα για λίγο (όσο θα συνομιλήσει κανείς με το πνεύμα γιατί δεν επιτρέπεται να γίνονται τέτοιες πρακτικές για καπρίτσιο ή περιέργεια)και να κρατηθεί το μαχαίρι της τέχνης στη σωστή θέση. Αυτά αναφέρονται σε επίσημα εσωτερικά έγγραφα της Golden dawn τα οποία δίδονταν στους μαθητές της εντός του τάγματος.
Πραγματοποιώντας κάποιος κάποιο Banishing Ritual πρέπει να αισθάνεται μία αίσθηση χειρουργικής αποστείρωσης του χώρου, ότι έχει καθαρίσει ενώ σε κάποιο holy invoking μία αίσθηση αγιότητας , cleaningless kai holiness όπως πολύ σωστά λέει και ο Crowley στο Βοοκ 4 of Magick in theory and practice.
Τα παραπάνω συναισθήματα "καθαριότητας" και "αγιότητας" του χώρου γίνονται αμέσως αντιληπτά όταν πετύχει το ritual και γίνει σωστά καθώς όπως πάλι αναφέρει ο Crowley ότι το συγκεκριμένο feeling που έχει ο τελετουργός είναι unmistakable.
Ο Crowley επίσης αναφέρει στο ίδιο βιβλίο ότι αυτά τα rituals πρέπει να εξασκούνται τόσο ώστε σχεδιάζοντας στον αέρα αυτά τα σύμβολα όπως η πεντάλφα να εμφανίζονται φλεγόμενα στον αέρα σχεδόν όσο και η φυσική φλόγα και να τα βλέπει ακόμα και παρακείμενος παρατηρητής. Αυτό θέλει πίστη φίλε, πολύ πιστη πέρα απο εξάσκηση και αυτο αποδεικνύει ότι αυτά τα σύμβολα ειναι ιερά και χρήζουν ανάλογου σεβασμού.
Οπως λέχτηκε ήδη στο Topic στο πρώτο κεφάλαιο στα λόγια της Πλώρης του Καρκαβίτσα ο καπετάνιος για να γλυτώσει το πλοίο απο τη φουρτούνα σχεδίασε μία πεντάλφα στο κατάρτι με το μαχαίρι του και προφέροντας Εν αρχή ην ο Λόγος κτλ κάρφωσε το μαχαίρι του στο κέντρο και ο σίφουνας διαλύθηκε (λογικό γιατί υπάκουσαν τα elementals του αέρα) παραλαμβάνοντας το κρίμα που θα φορτωνόταν κάποιος εάν χρησιμοποιούσε αυτο το τελετουργικό.
Δεν ξέρω γιατί το υποστηρίζει ο συγγραφέας έτσι αλλά εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε θα πρεπε να μη ζώ τώρα και εγώ αλλά και άλλοι απο τα κρίματα που θα χαν φορτωθεί απάνω μου, όποτε αμφιβάλλω για τα λεγόμενα του. Μάλλον αποτελεί δοξασία των ναυτικών.
Χιλιάδες εσωτεριστές ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτό το σύμβολο για προστασία άρα κάτι τους δίνει αυτή τη σιγουριά, είναι αυτό το συναίσθημα που προανέφερα. Αν λοιπόν σου προσδίδει δέος όλα καλά, εάν όμως σου προσδίδει φόβο τότε κάτι άλλο σε συνδέει με αυτό και πρέπει να το ψάξεις εκτενώς.
May the light follows your path
Yngwie
quote:
ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΤΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ! ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ν ΑΣΧΕΔΙΑΣΩ ΕΝΑ 5Α ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΡΓΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΟΒΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ! ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, Ε ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΣΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΑΓΜ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
Κάθε τι μυστικιστικό ή αποκρυφιστικό προκαλεί αυτή την ηδονή φίλε μου. Είναι σαν να κάνεις μπάντζι τζάμπινγκ εσύ και ένας κασκαντέρ. Ο κασκαντέρ θα το δεί ρουτίνα (τον παρομοιάζω με τον έμπειρο αποκρυφιστή που δουλεύει καθημερινά με σχεδιασμό συμβόλων στο Αστρικό) ενώ εσύ βουνό και θα τρομάξεις την πρώτη φορά.Ενδέχεται όμως και να υπάρχει και άλλη αιτία, δεν το αποκλείουμε.
Αλήθεια το παλικάρι που στο είπε σε ποιό τάγμα είναι? Βρίσκεται στην Ελλάδα?
Είναι Ροδοσταυρικό? Θελεμητικό? Ερμητικό? Χρυσαυγιτικό? Ο.Τ.Ο? Ιλλουμινάτικο? Θεοσοφιστικό? Γνωστικό? Γουικανικό?
Σου είπε οδηγίες σχετικά με το ότι πρέπει να φτιαχτεί τέλεια γεωμετρικά στον αέρα για να πιάσει?
Το τι χρώμα θα χρησιμοποιήσεις στην κατασκευή του?
Το απο ποιά γωνία θα αρχίσεις και πόσο μεγάλο θα το κάνεις?
Το άν θα οραματίζεσαι κάτι ταυτόχρονα ή θα το κάνεις έτσι απλά στο φυσικό επίπεδο.
Το άν θα πρέπει να βιμπράρεις κάποιο θείο όνομα την ώρα της ενεργοποίησης του πεντάγραμμου?
Είναι εύκολο να μας παρέχεις τις παραπάνω πληροφορίες?
The light is the truth that lies beyond
Yngwie
Edited by - Yngwie on 11/11/2003 00:03:29
Θά ήθελα όποιος γνωρίζει πληροφορίες για την Πλατωνική Ακαδημία και όλες τις άλλες ακαδημίες να τις αναφέρει.
ευχαριστώ.