ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμφάνιση UFO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Εμφάνιση UFO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ardeth31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/07/2006, 09:31:37
quote:
Επιτέλους Medtech,
Τώρα αποκαλύπτονται όλα για εσένα! Καλά το είχα υποψιαστεί εδώ και καιρό!
Στην πυρά - στην πυρά.
Εκτός βέβαια εάν αξίζουν όλες οι δρακονιανές τόσο πολύ που γίνομαι και εγώ οπαδός σας.

αν αξιζει η Medtech;;;

θα σου μονο οτι στην σχολη που εχουμε για να βγαζουμε πρακτορισες
δρακονιανες(ειμαι καθηγητης)εχουμε αλαξει το γνωμικο αν δεις καραβι στο βουνο μ...το εχει συρει
και το εχουμε κανει
αν δεις καραβι στο βουνο η Medtech φερει ευθυνη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

29/07/2006, 13:50:20
quote:

κ εμένα σε αεροπλάνο πήγε η σκέψη, αλλά 2 πράγματα δε μου κολλάνε. Επί 5 λεπτά έμενε ακίνητο μέχρι που άρχισε να απομακρύνεται με νορμαλ ταχύτητα. Το δεύτερο είναι ο φωτισμός. Τα αεροπλάνα έχουν φωτάκια που αναβοσβήνουν. Αυτό είχε κόκκινο-πράσινο χρώμα έντονο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΝΤΟΝΟ

aspirinΜέλος
31/07/2006, 00:44:46
μπορεί να ήταν κ ελικόπτερο. Δεν αποκλείεται. Αλλά πετάνε τα ελικόπτερα βράδυ?
AZAΧ_ΧΑΖΑΜέλος
31/07/2006, 10:19:07
quote:

μπορεί να ήταν κ ελικόπτερο. Δεν αποκλείεται. Αλλά πετάνε τα ελικόπτερα βράδυ?

Φυσικά και πετάνε... τί τα σταματάει;;; Τα αεροπλάνα δεν πετάνε το βράδυ ;;

Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...

dim.karΜέλος
31/07/2006, 11:03:20
Καλημέρα σε όλους και όλες!

quote:
Ελικόπτερο ΑS 332C1 Super Puma

"Έτσι, το ελικόπτερο μπορεί να επιχειρεί σε συνθήκες νύχτας και σε πολύ χαμηλό ύψος με μεγάλη ακρίβεια και πλήρη αυτονομία με τη συνεργασία του αυτόματου πιλότου."

Αντιγραφή από το http://www.ellinikos-stratos.com/eksoplismoi/superpuma.asp

Τώρα για το τι κάνουν κάτι άλλα "καλούδια" όπως το Apache Longbow AH-64D ας μη το συζητήσουμε...

Δημήτρης

31/07/2006, 11:52:33
quote:
θα σου μονο οτι στην σχολη που εχουμε για να βγαζουμε πρακτορισες δρακονιανες(ειμαι καθηγητης)εχουμε αλαξει το γνωμικο αν δεις καραβι στο βουνο μ...το εχει συρει
και το εχουμε κανει
αν δεις καραβι στο βουνο η Medtech φερει ευθυνη

Γκουχ γκουχ...θα αναγκαστω να σε διορθωσω Μαστερ....Το ακριβες γνωμικο ειναι "αν δεις Ανδρομεδιανο αστροπλοιο στο βουνο....η Medtech το παρασερνει!".

XDΜέλος
31/07/2006, 12:34:38
Χμ..

Προς το τέλος Φεβρουάριου, αργά το απόγευμα, καθώς παρατηρούσα τον ουρανό από την τζαμαρία οικίας, είδα ένα λευκό και ένα κόκκινο φως να μετακινούνται εντελώς αθόρυβα στον ορίζοντα, τα δυο φώτα (το λευκό μπροστά και το κόκκινο πίσω) ήταν σταθερά και είχαν μεταξύ τους ελάχιστη απόσταση οπότε θεώρησα πως επρόκειτο για κάποιο ελικόπτερο.

Απέδωσα θυμάμαι το μπροστινό λευκό φως σε ενδεχόμενο προβολέα ενώ το κόκκινο στην ουρά του, βγαίνοντας στην βεράντα όμως διαπίστωσα όπως προείπα πως το αντικείμενο πετούσε εντελώς αθόρυβα (αν και ήταν σε σχετικά μικρή απόσταση από εμένα) μέσα στην ήσυχη χειμωνιάτικη νύχτα ως που χάθηκε από τον ορίζοντα μου.

Προβληματισμένος αποφάσισα να δοκιμάσω την φωτογράφηση του αντικειμένου αλλά δυστυχώς οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές οπότε η εικόνα βγήκε εξαιρετικά φλουταρισμένη ώστε να είναι χρήσιμη αν και την ανασκεύασα με την βοήθεια της μνήμης μου, την αυθεντική εικόνα και φυσικά το Photoshop (μπορεί να τις έχω ακόμα κάπου), μάλιστα την στιγμή της φωτογράφησης θα ορκιζόμουνα πως το αντικείμενο έκοψε για λίγο ταχύτητα -μπορεί να μου φάνηκε αλλά ένιωσα άβολα εκείνη την στιγμή (παρόμοια αντίδραση είχα δει όταν φωτογράφισα για ενθύμιο το περίφημο Zeppelin των Ολυμπιακών Αγώνων -μέρα μεσημέρι βέβαια)

Αργότερα συζητώντας τηλεφωνικά για ένα άσχετο ζήτημα με μια φίλη μου, πληροφορήθηκα πως εκείνη την στιγμή έβλεπε από το ρετιρέ της το ίδιο πράγμα με εμένα να διασχίζει αθόρυβα τον ουρανού μέχρι που χάθηκε και από το δικό της ορίζοντα.

Στις αρχές αυτού του μήνα μαζί με έναν φίλο γίναμε μάρτυρες ενός εξίσου αθόρυβου ολόφωτου αεροσκάφους «λίγα» μέτρα πάνω από το κεφάλι μας όμως η μορφή του σε καμία περίπτωση δεν ταίριαζε με αυτό που είδα εκείνη την νύχτα του Φλεβάρη.

Υ.Γ.
Δίχως αξιοπρεπείς φωτογραφίες θεώρησα τότε πως ήταν ανούσια οιανδήποτε αναφορά στο Esoterica αλλά μιας και σήμερα έγινε κουβέντα για το ζήτημα είπα να το αναφέρω.. ποίος ξέρει μπορεί να έγινα μάρτυρας κανενός ελικοπτέρου Stealth αφού περνάνε που και που αεροσκάφη στην περιοχή.

Edited by - XD on 31/07/2006 12:36:43

31/07/2006, 12:46:52
quote:
Γκουχ γκουχ...θα αναγκαστω να σε διορθωσω Μαστερ....Το ακριβες γνωμικο ειναι "αν δεις Ανδρομεδιανο αστροπλοιο στο βουνο....η Medtech το παρασερνει!".

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

wendigoΜέλος
31/07/2006, 14:40:37
Βλέπω πως το θέμα εξελίσσεται σε πληθώρα αναφορών για ουράνια φαινόμενα και δεν θα ήθελα να βρεθώ πολύ off topic. Θα κάνω μόνο μια σύντομη και τελευταία αναφορά σε ένα ιδιότυπο διάλογο που φάνηκε να μας απασχολεί.
quote:
Μα το σχολιο περι δρακονιανης πρακτορισσας ΗΤΑΝ απαντηση αλλης χρηστη σε δικο μου post oταν μια προφανως μη προικισμενη απο την φυση οπαδος του Ωριωνα Δημητρακοπουλου με αποκαλεσε (ΔΙΝΩ ΤΗΝ soft version=ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΣΤΕΡΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ) ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ!

Πράγμα που δεν το χάρηκες και πολύ, ούτε το θεώρησες εποικοδομητικό. Η επανάληψή του τι νόημα έχει;
Όσοι γράφουν καιρό στο φόρουμ έχουν ακούσει διάφορα για το άτομό τους. Κατά καιρούς μου έχουν πει πράγματα μπροστά στα οποία αυτά που αναφέρεις είναι ... πταίσματα! Δηλαδή τι θα κάνουμε; Θα κλαιγόμαστε από θέμα σε θέμα για την "τρομερή αδικία" που μας έγινε ή θα επαναλαμβάνουμε τις ίδιες συμπεριφορές σαν παιδιά -"μαμά, πρώτος ο Λαλάκης μου έριξε άμμο";
quote:
Λοιπον αντιμετωπισα ωκεανους εχθροτητας αλλα δεν μασαω.

Νομίζω πως έχεις φερθεί κι εσύ ανάλογα κάποιες φορές (έχω ξανα-αναφερθεί σ'αυτό χωρίς να σε βρίζω...) Τι θα πει "δε μασάω"; Δεν κάνουμε πόλεμο και αν το βλέπεις έτσι μπορεί να χάνεις ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες κουβέντες. Και να αδικείς κι εσύ ανθρώπους στο μεταξύ.

Τελευταίο και σημαντικότερο: Δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε σένα. Πήρα -και από εσένα- αφορμή για κάποια πράγματα που έχω παρατηρήσει στο φόρουμ. Γιατί να περιστρεφόμαστε μόνο σε θέματα που σε αφορούν;
Τα άλλα μέλη δεν έχουν απόψεις και προσωπικότητα;
Ο ΑΖΑΧ ΧΑΖΑ, π.χ., γιατί δεν θίχτηκε;
Δεν "δήλωσα" κάτι για τα "σαββατοκύριακά σου" και το πώς "θα μείνεις μόνη". Τα λόγια μου βρίσκονται σε κοινή θέα και απορώ στο πώς επιμένεις να βλέπεις αυτή την εξήγηση σ'αυτά. Δε μου αρέσει να βάζουν λόγια που δεν είπα στο στόμα μου και επιμένεις να το κάνεις.

Με σεβασμό προς όλους,
συγνώμη αν καταχράστηκα τον χώρο.

ΥΓ1: Αν κάποιος επιθυμεί περαιτέρω συζήτηση επ'αυτών, έχω e-mail adress στο προφίλ μέλους.

ΥΓ2: Λόγια όπως το "στενοκεφαλη και δογματικη" δεν είναι ευχάριστα αλλά δεν αποτελούν ύβρεις. Είναι κριτική -στην οποία υποκείμεθα όλοι, χωρίς εξαίρεση. Δίκαιη ή άδικη, δεν ξέρω. Πάντως αν μου το έλεγαν "όλοι μα όλοι" -πράγμα το οποίο είναι, τουλάχιστον, υπερβολή- μπορεί να έψαχνα και λίγο αν τους έχω δώσει αφορμές. Άνθρωποι είμαστε, γίνονται και τέτοια.

No Method, No Guru, No Teacher

31/07/2006, 16:09:24

22Μέλος
02/08/2006, 23:53:43
Μου έτυχε και μένα περίπου το ίδιο γεγονός πρίν μερικά χρόνια! Όταν το είδα δεν ξαφνιάστηκα γιατί από την πορεία που είχε κατάλαβα αμέσως ότι ήταν δορυφόρος πάνω στον οποίο έπεφταν οι ηλιακές ακτίνες και επειδή έτυχε να βρίσκομαι στην κατάλληλη γωνία,αντανακλούσε το φώς του ήλιου στην θέση που βρισκόμουνα.
Φαινόταν πολύ λαμπερό,θα έλεγα ότι ήταν πιο μικρό και πιό λαμπερό από το φεγγάρι,αλλά κάποιες στιγμές έχανε την λάμψη του και επανεμφανιζόταν μέχρι που έφυγε από την κάταλληλη γωνία κλίσης και μετά απλώς φαινόταν ένα κινούμενο ουράνιο σώμα....
Να σημειώσω ότι έχω αρκετή εμπειρία σε τέτοια φαινόμενα και επειδή έχω ασχοληθεί με την παρατήρηση μέσω τηλεσκοπίου και επειδή έχω συναντήσει ΑΤΙΑ....